Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 26/07/2018 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Στρεσαρισμένη και απογοητευμένη, έχω την απόλυτη ανάγκη να γράψω, γιατί αυτό μου φτιάχνει το ψυχολογικό, απελευθερώνεται έτσι ο εσωτερικός μου ο κόσμος..

Ανάδρομος Ερμής στα Λιοντάρια! Το σύμπαν έχει βάλει στο μάτι τα σταθερά τα ζώδια, Ταύρους, Λιοντάρια, Σκορπιούς και Υδροχόους! Δε ξεφεύγουμε από πουθενά, αφού αύριο η μεγάλη η μέρα, που τη προσμένουμε με αγωνία, να δούμε, τι θα γίνει; Θα πέσουν κομήτες από το σύμπαν; Η γη πώς θα αντιδράσει, όταν ο Ουρανός της βρίσκεται σε υπερένταση; Έχω μεγάλη περιέργεια.. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, μπορεί και τίποτα απολύτως.. Να πω χαλαρά;;; Πόσο κακό μπορεί να μας βρει;;; Enough is enough!

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ξενερώσει με τη ζωή μας όλη! Η χαρά όχι απλά μηδένισε.. έφτασε στο υπό.. μη πως χάθηκε.. Την έκλεψαν..!

καλή συνέχεια!


Κριός
Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα που σας καίνε, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές και εσείς θα χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές! Η βοήθεια που προσφέρετε καλό είναι να είναι αμοιβαία, συνεπώς, αν κάποιο πρόσωπο προσπαθήσει να σας αλλάξει τα πλάνα, τελευταία στιγμή κιόλας, μη το προσπεράσετε χαλαρά, αντιμετωπίστε το άμεσα!

Ταύρος
Για κάποιο αστρολογικό λόγο, τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε σε βάθος με τους δικούς σας τους ανθρώπους και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας, δίχως εντάσεις φυσικά! Βέβαια, αυτό δεν είναι εφικτό, συνεπώς, το νου σας στο τι λέτε και στο πώς, γιατί αντοχές και ορέξεις δεν υπάρχουν! Μπορεί θέματα κληρονομικά να σκάσουν σα βόμβα και ξαφνικά να χρειαστεί να κάνετε διάφορες ενέργειες, που τόσο τις βαριέστε! Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Δίδυμος
Οτιδήποτε έχετε προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες να ξέρετε παίζει να χαλάσει στο λεπτό που λέμε και να τρελαθείτε εντελώς! Με τον Ερμή ανάδρομο, χάνετε το επικοινωνιακό σας το χάρισμα, μπλοκάρει το είναι σας, αλλάζετε γνώμη εύκολα και προκαλείτε ένα χάος στους συνομιλητές σας! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του, βάλτε κάποιους άλλους να σας οργανώσουν, ζητήστε βοήθεια εν ολίγοις αν χρειαστεί! Η αναποφασιστικότητα γίνεται η καλύτερη φιλενάδα σας!

Καρκίνος
Πεσμένα τα κέφια σας, δεν έχετε όρεξη σχεδόν για τίποτα! Για αυτό να καθίσετε στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείτε και να αποφύγετε σήμερα τις συναλλαγές και τα πέρα δώθε! Ανεξάρτητα από τους στόχους που έχετε βάλει, δεν είναι καλή ημέρα για να πιέσετε τις καταστάσεις. Οτιδήποτε και αν προκύψει, δε πρέπει να πανικοβληθείτε, αντιθέτως να κάνετε δεύτερες σκέψεις, γιατί κάτι μπορεί να χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε αλλιώς! Η υπομονή είναι αρετή!

Λέων
Δύσκολη η μέρα σας, ίσως να χαλάσει ακόμα και το κινητό σας και να μη μπορέσετε να επικοινωνήσετε με εκείνους που σας έχουν ανάγκη, είτε είναι ο φίλοι σας, είτε άνθρωποι από τη δουλειά! Άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε, άλλα τους απαντάτε και κάπως έτσι το χάος σας χτυπά τη πόρτα για τα καλά! Νευράκια στο φουλ, το νου σας, μην οδηγείτε όταν είστε έτσι. Πάρτε το απόφαση πως σήμερα δε θα βγάλετε εύκολα άκρη και πως θα πρέπει να αφήσετε να πέσει και κάτι κάτω, προκειμένου να αποφύγετε τα χειρότερα!

Παρθένος
Μυστήρια η μέρα σας, μπορεί εσείς να θέλετε να οργανωθείτε για διάφορα θέματα που σας απασχολούν και το σύμπαν να ξέρετε δε σας αφήνει με τίποτα! Θα πρέπει να αφήσετε τα θέματά σας, για τις επόμενες ημέρες, μη πω από βδομάδα! Μη κάνετε συναλλαγές αμφίβολες, γιατί ούτε το φόρεμα θα έρθει, ούτε ο προορισμός θα βγει, συνεπώς μπορεί να χάσετε τα λεφτά σας, τη διάθεσή σας και να μείνετε αμανάτι, έτσι επειδή! Ναι μεν ο επιμένων νικά, όμως όχι με ανάδρομο Ερμή..! Το νου σας!

Ζυγός
Με τις σκέψεις σας συγχυσμένες σήμερα θα δημιουργήσετε εντυπώσεις όχι και τόσο θετικές, μπορεί δηλαδή κάποιοι να μείνουν με το στόμα ανοιχτό αφού θα δουν την άλλη σας πλευρά, εκείνη που λίγοι γνωρίζουν! Ναι, σας βγάζουν από τα ρούχα σας, ξεφεύγετε λεκτικά, γίνεστε επιθετικοί ακόμα και στους πιο δικούς σας ανθρώπους. Είναι το σύμπαν τέτοιο, που θα σας προκαλέσει, σε χρόνο ανύποπτο και δε θα μπορέσετε να ελέγξετε τον αυθορμητισμό σας με τίποτα! Παρεξηγήσεις, το μενού της ημέρας, δίχως αποτέλεσμα!

Σκορπιός
Ότι έχετε κανονίσει για τις επόμενες ημέρες, ίσως και να μη συμβεί και να ανεβάσετε πίεση στο λεπτό! Σας χαλούν τα σχέδια διάφορα γεγονότα, κάποιοι άνθρωποι, μπορεί να είναι επίτηδες, μπορεί και όχι, εσείς θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα, γιατί αυτό είναι το σωστό! Συνηθισμένοι στις ανατροπές, συνεπώς από σήμερα φροντίστε να οργανωθείτε καλύτερα, να έχετε εναλλακτικές ιδέες και λύσεις και ότι προκύψει! Σε προτάσεις που θα σας κάνουν, μην απαντήσετε αμέσως, Ψάξτε πρώτα για τις παγίδες!

Τοξότης
Ναι μεν μπορεί να έχετε οργανώσει τόσα και τόσα τις μέρες αυτές, να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, να που το σύμπαν θα σας τα χαλάσει τα σχέδια και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Να έχετε plan b, γιατί ένα ταξίδι πχ. θα πρέπει να γίνει, είτε με αεροπλάνο, είτε με καράβι, με οποιοδήποτε μέσο! Ότι και αν συμβεί, να είστε ψύχραιμοι, λογικοί και υπάρχει και εκείνο το αύριο που σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο! Όλο και κάπου θα πάτε, μην ανησυχείτε, όμως ο προορισμός αλλάζει.. Καλή παρέα να έχετε και όλα τα άλλα λύνονται!

Αιγόκερως
Και σήμερα θα ασχοληθείτε με τα λεφτουδάκια σας που ξαφνικά λιγοστεύουν και αυτό δε σας αρέσει καθόλου! Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας ένα πράμα, από τη μια καλά κάνετε, από την άλλη ας προσέχατε, αφού θέλατε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας οι οποίες μπορεί να ήταν και λίγο ακριβές! Μη μετανιώνετε αν έχετε περάσει καλά, το χρήμα έρχεται και φεύγει και αυτός είναι ο σκοπός του. Συμμαζευτείτε από εδώ και πέρα, αποφύγετε να ζητήσετε εκείνα τα δανεικά και αγύριστα! Ξεπεράστε το Σκρούτζ που κρύβετε μέσα σας!

Υδροχόος
Να σας πω να πάρετε τα βουνά; Να εξαφανιστείτε από προσώπου γης;; Ζόρικη η μέρα πολύ, κυρίως για ερωτικά θέματα! Ξαφνικά νιώθετε μια απίστευτη πίεση, έναν εκνευρισμό, θέλετε να δραπετεύσετε και για αυτό το λόγο θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα γίνετε πολύ προσβλητικοί και απότομοι! Τα βάζετε με το σύντροφό σας, με τους συνεργάτες σας, δεν αντέχετε τη παρουσία κανενός! Πιο καλή η μοναξιά, το λέει και το τραγούδι, για αυτό όχι στις εντάσεις, ναι στην ηρεμία σας!

Ιχθύς
Ότι θέλετε να πείτε σήμερα, κάντε το γραπτώς! Να είστε σίγουροι πως δώσατε τη σωστή πληροφορία και κάπως έτσι να αποφύγετε και τα λάθη! Ευτυχώς το σύμπαν δε σας τρελαίνει και τόσο, όσο τους άλλους, για αυτό καλό είναι να κρατήσετε τα μπόσικα και αποδεικτικά στοιχεία! Προσπαθήστε να είστε σαφής, ξεκάθαροι και σοβαροί, όχι τίποτα άλλο, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις παράλογες συμπεριφορές του κόσμου. Εμπόδια σίγουρα θα υπάρξουν, όμως με τα λιγότερα λάθη.. ίσως!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos