Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Υδροχόε είναι το Φεγγάρι σου απόψε..! by MagicF’Ariel..

Όσο βραδιάζει βυθίζομαι στις σκέψεις μου, ταξιδεύω παρέα με τη μουσική και αφήνομαι στη μαγεία του Φεγγαριού!

Το Φεγγάρι του Υδροχόου, παρέα με Sting.. I’ll be watching you.. πόσο ταιριάζει, πόσο μου αρέσει, ω ναι αυτό τραγουδά το φως του.. ότι και αν κάνεις.. θα είμαι πάντα δίπλα σου.. κάθε ανάσα που παίρνεις.. ναι θα σε προσέχω.. λόγια αγάπης, που μπορούν να γίνουν μίσους στο λεπτό. Ο Έρωτας! Αχ παραλογίζομαι.. είναι όμως καλοκαίρι.. τι όμορφος που είναι ο ουρανός..

Θέλω να παρασυρθώ γλυκά, να σε κοιτάξω στα μάτια, να σου χαμογελάσω και να σου πω μια ιστοριούλα από εκείνες τις παράξενες που τόσο σου αρέσουν! Πώς να αντισταθώ στο Φεγγάρι σου, άγνωστε Υδροχόε μου; Πώς;;;




Ο Έρωτας είναι κάτι που σε βασανίζει αιώνια! Επιφυλακτικός, αυθόρμητος, καχύποπτος, μυστήριος, από τη μια τον προκαλείς, από την άλλη τον αποφεύγεις, όμως πάντα τριγυρνάς κάπου κοντά, γιατί έχεις ανάγκη από εκείνη τη μαγική ενέργεια.. λέγεται αγάπη..! Πόσο παράξενα τα γράφω απόψε;;; Στα λέω, γιατί το Φεγγάρι αυτό είναι έντονο, κάτι σου λέει η καρδιά σου, γιατί κάνεις πως δε την ακούς;; Δώσε λίγη σημασία! Και κάπως έτσι, μπορεί να διαπιστώσεις κάτι το συγκλονιστικό! Την αλήθεια!

Χαοτικό το φεγγάρι, χαοτική και η ψυχή σου, πόσο θα φθείρεσαι με καταστάσεις που δε σου ταιριάζουν.. Μη νομίζεις πως έχεις τη πολυτέλεια του χρόνου, γιατί αυτό είναι μια παραίσθηση και τίποτα άλλο.. Πώς βλέπεις εκείνο το αύριο;;; Μοναχικό ή με μια ιδανική συντροφιά; «Ερωτικές εντάσεις λοιπόν.. Αποκαλύψεις!» το μενού των ημερών! Η στάση σου θα το προκαλέσει αυτό.. Γυρεύεις μήπως αφορμές; Όλες στο πιάτο.. κύριε Υδροχόε..!

Ξέρω πως νιώθεις μια ιδιαίτερη ένταση μέρες τώρα, θες να κάνεις μεγάλο χαμό, ο Άρης φταίει για αυτό, έχω την εντύπωση πως η Αφροδίτη βρίσκει τον τρόπο να σε κρατά σε αυτό που λέμε σε μια πιο διπλωματική φάση! Μπράβο σου! Να δω πόσο θα αντέξεις.. άγριε και απρόβλεπτε Υδροχόε μου..!

Ο Δίας να ξέρεις, μιας που κυνηγάς τα όνειρά σου σα τρελός, θα σου τη κάνει τη χάρη, επαγγελματικά ομιλώ, οπότε δε το βάζεις κάτω με τίποτα! Αιώνια θα στηρίζω το χάρισμά σου, έστω και αόρατα, εδώ παίζει το for ever & ever, don’t worry! Μια αλλαγή έρχεται χρυσό μου, κάτι που θα σε κάνει να χαμογελάσεις ξανά, όπως τότε, θυμάσαι;;;

Ο Πλούτωνας τις μέρες αυτές, αν και σκοτεινός πλανήτης, φέρνει την απελευθέρωση, οπότε να προσμένεις οι αποφάσεις σου να είναι απόλυτες και πολύ λυτρωτικές! Ναι αυτός είσαι, ένας Υδροχόος.. και έχει Φεγγάρι απόψε.. Το δικό σου.. Για αυτό στα λέω..! Αύριο θα νιώθεις πολύ καλύτερα, δε ξέρω το γιατί. Στο χέρι σου είναι, να αγκαλιάσεις την αλήθεια.. και να κάνεις αυτό που θα σε κάνει τόσο ευτυχισμένο.. Ξέρεις τώρα πια.. Ξέρεις!

Δε διάβασες τον ουρανό..! Θα σε μαλώσω. Ανάδρομος Ερμής.. Βάστα μωρό μου.. μπόρα είναι θα περάσει..

ιστοριούλα τέλος..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos