Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 24/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ιστοριούλα να σας πω, όταν η ψυχή μου κλαίει;;; Λυπάμαι πολύ και ντρέπομαι, που ενώ
ζω σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, δεν έχουμε όμορφους ανθρώπους τριγύρω! Που αντί να προστατεύουν τα καταπράσινα δάση μας, τα καίνε στο βωμό του χρήματος και λίγα λέω!





Δε θα γράψω για αγάπες και λουλούδια.. η Αφροδίτη μέθυσε ψες το βράδυ.. την έχει αναλάβει και ο Ποσειδώνας, θολωμένο το τοπίο, μυστήριες οι σκέψεις του κόσμου!

Θα τελειώσω όμως με τη λέξη «Προδότης»! Κανείς ποτέ δε τον συμπάθησε, κανείς ποτέ δεν τον εκτίμησε, κανείς ποτέ δε του πρόσφερε ότι του έταξε.. γιατί το προδότη δε τον κάνει κανείς παρέα! Όσο για το τέλος του, μπορώ να πω πως είναι εφιαλτικό.. γιατί η ψυχή, το νου, οι ενέργειες του σύμπαντος, ξέρουν πολύ καλά να τιμωρούν!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.. γιατί πως μερικοί θα δουν εκείνες τις αλήθειες.. που χρόνια αποφεύγουν;;

Η γη, είναι το σπίτι μας! Δίχως δέντρα, νερό και οξυγόνο, ο άνθρωπος δεν υφίσταται! Μήπως να το κάναμε μάθημα από τη 1η δημοτικού;;; Πώς να αγαπάμε και να προστατεύουμε το πλανήτη μας;; Μήπως;;;

δεν έχει φιλάκια σήμερα..!


Κριός
Μέρα που θα πρέπει να είστε πολύ πονηροί και καχύποπτοι! Μη πιστεύετε ότι σας λένε, μη συμφωνήσετε με κανέναν και πριν δώσετε τις απαντήσεις σας να το ψάξετε πολύ! Μπορεί οι φιλοδοξίες σας, να σας παρασέρνουν, όμως οι βάσεις επιβάλλεται να είναι σταθερές, είτε αυτό αφορά τον έρωτα, είτε τη δουλειά σας!

Ταύρος
Ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ, σας έχει γοητεύσει και είστε έτοιμοι να κάνετε την ανατροπή! Δε ξέρω αν είναι μεγάλο σε ηλικία, ή πολύ μικρό, πάντως ο φόβος της διαφοράς, σας κολακεύει και σας παρασέρνει σε μυστήρια μονοπάτια! Επιμένω πως ο έρωτας ηλικία δεν έχει! Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας!

Δίδυμος
Μυστήρια η μέρα σας, ενώ γνωρίζετε την αλήθεια, εσείς δίχως να το καταλάβετε, θα ρίξετε στάχτη στα μάτια, γιατί δε θέλετε άλλο πόνο, ούτε να βασανίζεστε φυσικά! Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, όχι τίποτα άλλο, λέτε και ψεματάκια πού και πού, μπαίνετε στο πετσί του ρόλου και άντε μετά να σας μαζέψουμε!

Καρκίνος
Ναι μεν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, να όμως που πετύχατε τη μέρα και εσείς, για να κάνετε μια μικρή επανάσταση! Να καθίσετε φρόνιμα, γιατί πολύ θολωμένο το τοπίο! Παίζει όλη την ημέρα να ονειροπολείτε, να φαντάζεστε διάφορα, συνεπώς προσοχή στο τιμόνι, στο πώς περπατάτε και στη δουλειά φυσικά! Τα λάθη δε τα θέλουμε!

Λέων
Μέρα που θα μάθετε την αλήθεια δε ξέρω αν θα είναι ολόκληρη ή η μισή, πάντως το ματάκι σας θα γυαλίσει και όποιος έχει κάνει ζαβολιά εις βάρος σας παίζει να το βάλει στα πόδια! Μη περιμένετε από τους άλλους, πράγματα που ούτε εσείς μπορείτε να δώσετε! Αφήστε τις πολλές τις κουβέντες, δεν είναι καλή ημέρα για να λύσετε τις διαφορές σας!

Παρθένος
Ναι μεν έχουν βελτιωθεί τα πράγματα πάνω στον ερωτικό το τομέα, όμως μην έχετε την εντύπωση πως ο σύντροφος που έχετε επιλέξει είναι ο ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο. Δε παύει να είναι άνθρωπος, με αδυναμίες και λάθη! Εντάξει να υπερασπιστείτε την επιλογή σας, όμως κρατήστε τις απόψεις σας για πάρτη σας! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά επίσης!

Ζυγός
Καλέ, η μέρα σας εντελώς! Σήμερα μπορείτε εύκολα να αραδιάσετε μικρά αθώα ψεματάκια προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας! Είτε είναι ερωτικός, είτε επαγγελματικός, θα κάνετε εκεί τα μαγικά σας, θα μπουρδουκλώσετε τη κατάσταση και τα ναι θα πέσουν βροχή και μετά ψάξτε λαγούμι να κρυφτείτε! Ιδανική η νύχτα για ερωτικές μυστικές περιπέτειες!

Σκορπιός
Το ξέρουμε πως σας αρέσουν τα δύσκολα και τα ακατόρθωτα, να όμως που πάλι φλερτάρετε με μια τέτοια περίπτωση, την οποία από τη μια γοητεύετε με τη παρουσία σας, από την άλλη τη τρομάζετε! Σε αρκετές περιπτώσεις το αμοιβαίο δε παίζει και μια μικρή απογοήτευση μπορεί να τη νιώσετε! Ο επιμένω νικά ή υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια;;

Τοξότης
Δημιουργική η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Οι καλλιτέχνες της παρέας, καλά θα κάνετε να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια και τη φαντασία, γιατί το έργο σας θα έχει καταπληκτικό αποτέλεσμα! Αφήστε τη σκέψη σας ελεύθερη και αποφύγετε δραστηριότητες που σας κουράζουν και σας περιορίζουν! Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά σε θέματα εργασίας μόνο!

Αιγόκερως
Ιδανική ημέρα για αγάπες και λουλούδια! Τη βλέπετε πολύ ρομαντικά τη δουλειά και έχετε τη διάθεση να το δείξτε με κάθε τρόπο! Η Αφροδίτη σας παρασέρνει γλυκά και δε μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα ερωτικό κάλεσμα! Βέβαια, κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί αύριο μπορεί να αλλάξετε γνώμη ή να χτυπάτε το κεφάλι σας! Δε το θέλουμε αυτό, αλλά το θέλουμε κιόλας.. έτσι;;

Υδροχόος
Γλυκά μου πλασματάκια, καλά θα κάνετε να εξαφανιστείτε από τα κοινά, να μη σας βρίσκει ψυχή σήμερα! Κάποια ύπαρξη σας προσφέρει ότι σας λείπει συναισθηματικά, προκειμένου να σας εκμεταλλευτεί και ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά! Σίγουρα κάποιες αδυναμίες τις έχετε, όμως θα πρέπει να είστε σκληροί, απόλυτοι και πολύ προσεκτικοί! Μη πιστέψετε λέξη!

Ιχθύς
Βρήκατε και εσείς τη μέρα για να ερωτοτροπήσετε! Σας αρέσουν και τα δύσκολα, όμως θα φάτε πόρτα και θα απογοητευτείτε τρελά! Ξέρετε μπορεί να έχετε όλα τα φόντα, όμως αν κάτι δε πηγαίνει καλά με τη πάρτη σας, τότε πώς θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο! Όχι στο φλερτ, συγκρατηθείτε στους πειρασμούς, κάντε και λίγο τους δύσκολους, δε πειράζει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos