Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 30/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, επιτέλους καφεδάκι, μουσικούλα, relax και ζωδιάκια, που τόσο μας αρέσουν!
Μακάρι να είχα χρόνο ατελείωτο, ξεκούραστο μυαλό και να σας έγραφα κάθε μέρα, όλη μέρα! Να όμως που δε γίνεται αυτό, με τίποτα!
Που λέτε το σύμπαν μας κάνει κόνξες τρελές και μου την έχει δώσει κανονικά! Μια χαρά, δέκα λύπες! Μα είναι δυνατόν;




Το Φεγγάρι μας έστειλε ολίγον αδιάβαστους, τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, το είδα στον ουρανό πρωινιάτικο και του μίλησα.. «..άντε ακόμα να αδειάσεις;;; πόσα θες για να μας τρελάνεις..;;;» απάντηση, καμιά! Οι μήνες έρχονται και φεύγουν, τόσο γρήγορα, τρέχει ο χρόνος, οι πλανήτες ταξιδεύουν από ζώδιο σε ζώδιο, δε το κόβω να βρούμε ηρεμία ποτέ! Μην αναφερθώ στο Κάτω Κόσμο ή σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα ξεφύγουμε εντελώς.. και δε πρέπει.. χαχα!

Ο Ερμής που βρίσκεται στα Λιονταράκια μας, δε πρόλαβε να χαρεί, να χαμογελάσει, να ενθουσιαστεί, ο Ουρανός τον βρήκε και του έφερε κάτι μαύρα σύννεφα για εμπόδιο, πω πω! Κεραυνοί, αστραπές, χαμός πάνω από το κεφάλι μας! Όχι θα φύγει το μαντάτο, όχι δε θα φύγει! Μα γιατί τόσες γλύκες, ρίξε πίκρα μέσα! Και κάπως έτσι.. τα νέα τρέχουν και θα φτάσουν και φωτιές θα ανάψουν και δε μας βλέπω να προλαβαίνουμε ούτε κάτω από τη ντουζιέρα να μπούμε!

Να υποθέσω πως οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα λάβουν πρώτοι την είδηση που καίει;;;
Μη χάσουμε .. απαντώ!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Απρόβλεπτη η μέρα σας, αφού αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς θα σας έρθουν! Με τα λεφτά σας θα ασχοληθείτε, θα κάνετε εκεί πέρα τα κουμάντα σας και ή βγαίνετε και με το παραπάνω, ή θα πρέπει να συμμαζευτείτε, αν θέλετε να πάτε καλοκαιρινές διακοπές! Να φάτε καλό πρωινό, γιατί το μενού έχει λίγο από όλα, που σημαίνει πως ξαφνικά μπορεί να τρέχετε και να μη φτάνετε! Ζητήστε βοήθεια και αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα στην άκρη! Δώστε κατευθύνσεις, είστε πολύ καλοί σε αυτό!

Ταύρος
Μέρα που καλά θα κάνετε να κλείσετε το στοματάκι σας, να το ράψετε και από άποψη φαγητού, αλλά και εκφραστική! Μπορεί εσείς να αποκτήσετε ξαφνικά μια έντονη επιθυμία να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, να μπείτε στο ψητό μια και έξω, να όμως που οι άνθρωποι σας, δεν είναι έτοιμοι για τόση πολύ ειλικρίνεια! Προκειμένου λοιπόν, να χάσετε το χρόνο σας σε θεατρικές παραστάσεις, εξαφανιστείτε, μη σηκώνετε τα τηλέφωνα, πείτε το πόνο σας μια άλλη φορά! Προτιμήστε τις μονολεκτικές απαντήσεις. Ναι, Όχι, Ίσως!

Δίδυμος
Κάτι σας έχει βρει εσάς και δε το λέτε πουθενά! Δεν είναι όμως κατάλληλη η ημέρα, για να πείτε τα μυστικά σας και να φτιάξετε πηγαδάκια! Αποφύγετε γενικότερα τα κουτσομπολιά και σε καμία περίπτωση μη θάψετε το διπλανό σας, προκειμένου να κερδίσετε την εύνοια μερικών! Θα σας δώσουν στεγνά και θα εκτεθείτε, έτσι επειδή! Μπορεί να κάνετε αμέτρητες σκέψεις για το αύριο, να σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας, όμως σε κάθε περίπτωση να προτιμήσετε το ίσιο το μονοπάτι και ας είναι ζόρικο! Αξίζει το κόπο!

Καρκίνος
Και η γκρίνια συνεχίζεται, αφού υπάρχουν πολλά πράγματα που σας ενοχλούν τριγύρω! Σήμερα δε θα μείνετε με το στόμα κλειστό, αφού μέρες τώρα κάνετε υπομονή, προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες, αλλά πόσο πια; Πρέπει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο! Ε λοιπόν, το μενού της ημέρας, έχει ερωτικά καβγαδάκια και όχι μόνο! Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, ξεσπάτε ένα πράγμα και τα κάνετε όλα ρημαδιό! Δε φταίτε το ξέρω, σας πατούν το κάλλο γιατί δείχνετε ήρεμοι, αλλά είστε καζάνι που βράζει!

Λέων
Χρυσά μου παιδιά, φρόνιμα και πάλι φρόνιμα! Το ξέρουμε πως βρίσκεστε σε μια υπερένταση, το φεγγάρι σας τσάκισε ένα πράγμα, να όμως που πρέπει να βρείτε τρόπο να εκτονωθείτε και να ξεπεράσετε ότι σας έχει βρει! Προσοχή στο τιμόνι, να φοράτε ζώνη ασφαλείας, να μη μιλάτε στο κινητό την ώρα της οδήγησης και φυσικά να σταματάτε στο κόκκινο φανάρι! Αν φερθείτε αλαζονικά και λιονταρίσια, μπορεί να βρεθείτε με μια ωραία κλήση για δωράκι ή ακόμα μπορεί να σας πάνε και αυτόφωρο! Δευτέρα έχει έξοδο. Το νου σας!

Παρθένος
Μυστήρια η μέρα σας, ένα μαντάτο θέλει να φτάσει στα αυτιά σας, αλλά για κάποιο λόγο φοβάται για το πώς θα αντιδράσετε! Να όμως που πρέπει να μάθετε την αλήθεια, ή το ψέμα, δε ξέρω, εσείς θα το κρίνετε αυτό και σας βλέπω με το στόμα ανοιχτό και με μάτια γεμάτα έκπληξη, είτε από χαρά, είτε από απογοήτευση! Αστρολογικά απρόβλεπτη η μέρα, για αυτό οτιδήποτε και αν συμβεί, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Μπορεί ως δια μαγείας να βρείτε τα κομμάτια του παζλ που λείπουν και να λάβετε τις απαντήσεις σας!

Ζυγός
Κάτι σας έχει βρει εσάς και δεν είναι τυχαίο! Οι επιλογές που κάνατε μια φορά και έναν καιρό, προφανώς δεν ήταν και οι καλύτερες και ναι μεν τα χρόνια έχουν περάσει, να όμως που όπου δεν έχετε βάλει τελεία, σκάνε τα θέματα το ένα μετά το άλλο και είναι αυτό που λέμε, τι συμφορά είναι τούτη μάνα μου;;; Επαγγελματικά τα βάσανά σας, οικονομικά επίσης, πρέπει να βρείτε τρόπο να το μαζέψετε το πρόβλημα, πίσω δε γίνεται να κάνετε, λύσεις απαιτούνται άμεσες κιόλας! Νευράκια, εντάσεις, λογομαχίες, η φυγή είναι μια! Κανάριους νήσους.. you know..!

Σκορπιός
Ετοιμαστείτε για την έκπληξη του αιώνα! Τα χάπια σας να έχετε κοντά και μπόλικο νερό, γιατί σίγουρα θα τα χρειαστείτε κάποια στιγμή! Ερωτικά τα βάσανά σας, μαθαίνετε ένα νέο και συγκλονίζεται το είναι σας! Απιστίες και ψεματάκια μυρίζομαι, σας την ανεβάζουν τη πίεση κανονικά, νιώθετε πως το χάσατε το παιχνίδι, πως σας εξαπάτησαν, πάει το Σκορπίσιο σας το ταπεραμέντο, τσαλαπατήθηκε βάναυσα! Μα και εσείς πάτε και μπλέκετε με κάτι περιπτώσεις πολύ extreme! Πριν κάνετε κακό χαμό.. διαχωρίστε την αλήθεια από τα ψέματα!

Τοξότης
Σας στριμώχνουν σήμερα, πρέπει να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν, μπορεί να είναι ένα μικρό κατσάδιασμα, μπορεί αμέτρητες συμβουλές, μπορεί όμως να είναι και οι νέες απαιτήσεις που έχουν από εσάς, γενικότερα! Άλλα σχεδιάζετε για σήμερα, άλλα προκύπτουν και παίζει να μείνετε με το τηλέφωνο στο χέρι και με το στόμα ανοιχτό! Αφήστε τη μπόρα να ξεσπάσει, να φύγει το μπουρίνι, για να ηρεμήσουν τα πράγματα και να βγει το ουράνιο τόξο! Μάχη θέλει το σύμπαν; Να τη δώσετε! Άμα πια! Τι Τοξότες είστε;;;

Αιγόκερως
Μυστήρια η μέρα σας, άλλα έχετε κατά νου και άλλα θα συμβούν και θα εκνευριστείτε απίστευτα! Κάτι σχεδιάζετε εσείς, μεγάλο και τρανό, να όμως που δεν έχετε υπολογίσει και τόσο καλά τα πράγματα και παίζει κάποιος να θελήσει να σας εξαπατήσει! Μπορεί βέβαια να προκύψει ένα έξοδο τρελό και να ξενερώσετε με τη ζωή σας ολόκληρη! Είστε πολύ σκληροί στη διαπραγμάτευση κυρίως όταν αφορά χρήματα, είστε όμως και φιλόδοξοι, συνεπώς επιβάλλεται να τα βρείτε κάπου στη μέση! Αποφύγετε λόγια και εντάσεις, δεν είναι καλή ημέρα!

Υδροχόος
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Ουρανός τα κάνει σε όλους μαντάρα, εσάς σας χαϊδεύει στο πρόσωπο και σας κάνει αγαπησιάρηδες και πολύ ερωτικούς! Συνεπώς το μενού έχει αγάπες και λουλούδια! Σπάνιο αυτό, φροντίστε να το απολαύσετε με το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Βέβαια, μη κάνετε το λάθος να ξεκινήσετε συζητήσεις που καίνε, γιατί θα πέσετε στη παγίδα του σύμπαντος και θα βρεθείτε στο ίδιο καζάνι με όλο τον κόσμο! Βέβαια αν γυρεύετε αφορμή για να χωρίσετε.. έχετε τις λέξεις στο τσεπάκι!

Ιχθύς
Εσείς και ο Indiana Jones! Φορέστε το καπέλο, ανεβείτε στο άλογο και βουρ για περιπέτεια! Αποζητάτε νέα πράγματα διαφορετικά, γιατί πόσο πια τα ίδια και τα ίδια! Δε ξέρω πού θα καταλήξετε, το νου σας μη σας μαζεύουμε από καμιά λίμνη γεμάτη από κροκόδειλους! Αν θέλετε να αποφύγετε τα δυσάρεστα τα μαντάτα κλείστε το κινητό και ανοίξτε το από Δευτέρα! Μακριά από συναντήσεις που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση! Εξαφανιστείτε από τα γνωστά για να έρθουν τα άγνωστα! Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα! Για αυτό.. φρόνιμα.. γλυκά μου ψαράκια!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos