Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 18/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τήρησα την υπόσχεση που έδωσα, παρέα με
τις βροχές και τα μπουρίνια, μαζεύτηκα και εγώ στο μαγικό μου το δάσος και σας έγραψα τα τρελά μου, μη ξεχνιόμαστε κιόλας!

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα, τα νέα τρέχουν, προφανώς ο Ερμής βρήκε τον τρόπο να ξεγλιστρήσει, βέβαια Δευτεριάτικο τι μπορεί να φέρει; Ένα ερωτικό ραβασάκι; Ένα επαγγελματικό; Η έκπληξη θα είναι μεγάλη, για αρκετές ψυχές εκεί έξω, προφανώς το σύμπαν επεξεργαζόταν τα μαντάτα και τσουπ για να μη βαριόμαστε, ας έρθουν σήμερα! Λέτε να λατρέψουμε τις Δευτέρες, έτσι ξαφνικά; Να βγουν νέα τραγούδια, πιο ερωτικά; Μπα, δε πιστεύω-δε πιστεύω!

Λοιπόν, ο Ερμής από το Καρκίνο, την εβδομάδα αυτή, προστάζει τα παρακάτω:

Ταυράκια καιρός για φλερτ και νέες γνωριμίες!
Παρθένοι πείτε ναι για ένα ταξιδάκι κοντινό!
Σκορπιοί να φλερτάρετε με έναν δύσκολο στόχο!
Ιχθύες ταξιδέψτε σε άγνωστα μέρη..!

φιλάκια..


Κριός
Η εβδομάδα σας ξεκινά πολύ ευχάριστα, κάτι θα μάθετε, κάτι θα σας προτείνουν που θα σας αρέσει και θα νιώσετε ωραία! Επαγγελματικό το θέμα και οικονομικό, αφού βρίσκεστε πάνω σε αλλαγές, μεγάλες και τρανές! Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του, από ιδέες είστε φουλ, δραστηριοποιηθείτε από σήμερα κιόλας! Το σύμπαν σας δικαιώνει όπως και να έχει!

Ταύρος
Αφού ρίξατε τρελούς ύπνους μέσα στο ΣΚ, σήμερα είστε έτοιμοι για όλα! Ορεξάτοι, ξεκούραστοι, ήρεμοι, δημιουργικοί. Για αυτό λοιπόν, ότι εκκρεμότητες έχετε, φροντίστε να τις τακτοποιήσετε, για να μη στρεσαριστείτε αργότερα. Ένα μαντάτο σας απογειώνει από χαρά! Οι κόποι σας έπιασαν τόπο, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο level!

Δίδυμος
Ξεδιαλύνουν κάπως τα πράγματα και παίρνετε τις αποφάσεις σας πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να θέλετε να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού, όμως προτεραιότητα έχουν τα μελλοντικά σας τα βήματα, συνεπώς αφήστε τη φασίνα για εκείνο το αργότερα! Κάντε τα τηλεφωνήματά σας, συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους, δώστε τα χέρια επιτέλους!

Καρκίνος
Μια πολύ καλή μέρα σας ξημέρωσε, ρίχνετε το βάρος σας στη δουλειά και έχετε τις λύσεις μέσα στο τσεπάκι. Κάτι θα μάθετε, ένα νέο πολύ ιδιαίτερο και χαρμόσυνο και κάπως έτσι θα πάρετε τα πάνω σας και το μυαλό σας θα ταξιδέψει οπουδήποτε, με σκοπό να δείτε εικόνες από το μέλλον. Οι κινήσεις σας μαρτυρούν το αύριο και οι προσπάθειες που καταβάλετε.

Λέων
Μπορεί ο μήνας είναι στα μέσα περίπου, άντε και τρεις μέρες συν, που συνήθως δεν έχετε σάλιο και ψάχνετε τα ευρώ από εδώ και εκεί! Να που σήμερα ή θα βρείτε τίποτα ξεχασμένα λεφτά, ή που θα δείτε πως κάτι σας έχει περισσέψει στη τράπεζα και θα απογειωθείτε! Να τα κλάψουμε και αυτά, αφού είστε οι σπάταλοι της παρέας, τι να κάνουμε τώρα; Συγκρατηθείτε!

Παρθένος
Σήμερα θα πρέπει να τη δείτε εντελώς διαφορετικά τη δουλειά! Να ξεχάσετε τα γνωστά, το μονοπάτι που γνωρίζετε τόσο καλά και να επιλέξετε άλλο τρόπο για να πετύχετε το στόχο σας. Μερικές φορές οι πιο τρελές ή ανορθόδοξες ιδέες ξεμπλοκάρουν θέματα που φαντάζουν ακατόρθωτα. Όσο πιο φευγάτες είναι οι σκέψεις σας, άλλο τόσο υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το σκηνικό!

Ζυγός
Τι έγινε; Ξεγυμνωθήκατε μέσα στο ΣΚ και από σήμερα είστε λίγο αρρωστούληδες; Το νου σας γιατί παίζει να βρεθείτε στο κρεβάτι τέζα, έτσι ξαφνικά! Ιδανική μέρα για να σταθείτε δίπλα σε εκείνους που σας χρειάζονται. Οι καλές οι πράξεις, φτιάχνουν όμορφη και θετική ενέργεια. Φροντίστε λοιπόν να μοιραστείτε το χρόνο σας με εκείνους που αγαπάτε τόσο!

Σκορπιός
Με λίγη γκρίνια ξεκινά η εβδομάδα σας, αφού το ταμείο είναι άδειο και αυτό δε το αποδέχεστε με τίποτα! Ένα μικρό σαματά μπορεί να τον κάνετε, γιατί ναι μεν δανείζετε, αλλά να σας τα επιστρέφουν κιόλας! Και έτσι ξαφνικά μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και να σας προτείνουν κάτι πολύ ενδιαφέρον. Ο Ερμής σας στέλνει ένα ερωτικό μήνυμα. Λέτε να είναι εκείνο το μαναράκι που λέγαμε;

Τοξότης
Καταπληκτική η μέρα σας κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Κάτι μαθαίνετε πολύ ευχάριστο και νιώθετε πως επιτέλους βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο. Μη καβαλήσετε καλάμι, η μετριοπάθεια είναι ένα προσόν φοβερό και τρομερό στις μέρες μας. Μια νέα συμφωνία; Μια νέα δουλειά; Μήπως έρχεται μια αύξηση ολοταχώς; Κάντε εκεί τα μαγικά σας γιατί αξίζει το κόπο!

Αιγόκερως
Ζόρικη η μέρα σας, παίζει να σας πατήσουν το κάλλο και να γίνετε έξαλλοι! Ακόμα και οι αρχηγοί χρειάζονται βοήθεια, για αυτό να είστε δεκτικοί στις προτάσεις των άλλων. Σε καμία περίπτωση δε θα κάνετε ότι έχετε κατά νου, θα βρεθείτε αλλού για αλλού, γιατί οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές, ίσως και εξωπραγματικές και να ανεβάσετε πίεση στο λεπτό! Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, μη τρελαίνεστε, όλα θα πάνε μια χαρά! Η Δευτέρα δεν είναι καλή ημέρα, φροντίστε να ηρεμήσετε και να οργανωθείτε για αυτά που έρχονται. Είστε έτοιμοι να κατσαδιάσετε τους πάντες, αλλά δε πρέπει. Μπορεί οι σκέψεις σας να είναι αμέτρητες, αλλά είναι συγχρόνως και χαοτικές και κάνετε μόνο άσχημα σενάρια. Να βγει ο ήλιος πρώτα και μετά οι χαρές!

Ιχθύς
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Η αλήθεια είναι πως τα έχετε βάλει όλα σε μια σειρά και κανείς δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο, συνεπώς πάρτε τις ανάσες σας και καταπιαστείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί! Θα σας έλεγα να το ρίχνατε στον ύπνο, να κλείνατε και τα τηλέφωνα, να όμως που σήμερα είναι Δευτέρα και όλοι τρέχουν! Εσείς τι;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos