Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τα Ζώδια & οι Έρωτες του Ιουνίου 2018, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους καλοκαιράκι, η θάλασσα κάθε μέρα και πιο όμορφη, καταγάλανη και λαμπερή, μας μαγεύει, μας καλεί, μας αποζητάει..
γιατί η πρώτη βουτιά, είναι πάντα η αρχή, για εκείνο το φιλί, για εκείνη τη ματιά, για τον έρωτα που θα έρθει και θα φύγει, όπως το κυματάκι, που εμφανίζεται και χάνεται στο λεπτό! Πειράζει; Το συναίσθημα δεν είναι φοβερό;;;



Ο Ιούνης είναι ένας πολύ όμορφος μήνας αστρολογικά, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στα γλυκά μας τα Καρκινάκια και όπου να’ναι επισκέπτεται τα φλογερά μας τα Λιονταράκια! Η διάθεση παραμένει ρομαντική, όμως γίνεται πολύ παιχνιδιάρικη, φλογερή και ο κόσμος θα αποζητήσει στιγμές πάθους είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Μας βλέπω εμάς τους ελεύθερους να παίρνουμε τους δρόμους, μπας και προκύψει κανά θέμα μυστήριο..!

Βέβαια, ο Άρης από τον Υδροχόο, συνεχίζει να μοιράζει νευράκια, να μας ανάβει φωτιές και δε ξέρω κατά πόσο ο καθένας από εμάς, θα πετύχει το στόχο του! Μπορεί το ναι να γίνει όχι στο λεπτό, έτσι επειδή μας αρέσουν και τα δύσκολα! Να θυμίσω πως ο Δίας είναι ανάδρομος, ο Κρόνος το ίδιο και ο Πλούτωνας! Αυτό έχει ως συνέπεια, το ερωτικό παρελθόν να ενοχλήσει αρκετές ψυχές, κάποιοι να νοσταλγήσουν ένα πρόσωπο, ή κάποιες υπάρξεις να επιστρέψουν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία! Τα πισωγυρίσματα δε κάνουν και πολύ καλό, αντιθέτως φέρνουν και χαρά και πόνο, γιατί η αλήθεια είναι πως τίποτα δε ξεχνιέται και ούτε προσπερνιέται.. απλά θάβεται μαζί με όλα τα άλλα!

Τι λέτε; Θα προτιμήσετε το μαναράκι που μόλις γνωρίσατε, ή το δοκιμασμένο, που θα έρθει με ημερομηνία λήξης;

πολλά φιλάκια!


Κριός
Και τα καλύτερα έρχονται, για αυτό λίγη υπομονή ακόμα και τσουπ ο έρωτας! Με το που πατάει το πόδι της η Αφροδίτη στα Λιοντάρια, κάτι παθαίνετε εσείς, γίνεστε πιο φλογεροί, άκρως ερωτικοί και πολύ σέξι! Από τα μέσα του μήνα, βελτιώνεται η διάθεσή σας και το σύμπαν σας κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας; Κάποιο πρόσωπο από τα παλιά σας φλερτάρει ξανά; Ένα φιλαράκι ξαφνικά το βλέπετε λίγο διαφορετικά; Πικάντικο το μενού, αφήστε να σας κυριεύσει το συναίσθημα και όπου σας βγάλει! Το σενάριο δε ξέρω αν θα έχει happy end, γιατί ο Άρης, ο Ουρανός και ο Κρόνος.. σας βάζουν μυστήριες τρικλοποδιές!

Ταύρος
Ο Ιούνιος είναι ιδανικός για να κάνετε ένα ταξιδάκι με το σύντροφό σας, έτσι για να ανανεωθείτε, να αγαπήσετε περισσότερο! Ναι μεν καλοκαιράκι, να όμως που πεσμένα τα κέφια, θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας, τις αγάπες και τα λουλούδια στα γνώριμα τα μέρη! Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, μόνο παιχνιδιάρικη διάθεση δε σας φέρνει, σα να σας βάζει τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο! Ούτε όρεξη για φλερτ, ούτε για νέες περιπέτειες. Ο Ουρανός επιμένει και θα το πετύχει, πείτε ναι στις αλλαγές, στις άγνωστες υπάρξεις. Πείτε όχι στο παρελθόν, το γυαλί άμα ραγίσει, δε ξανά κολλά!

Δίδυμος
Να το ξέρετε παίζει να μαλλιάσει η γλώσσα σας από το πολύ το μπούρου-μπούρου, αφού ότι παραπονάκι έχετε ερωτικό, θα το εκφράσετε στο σύντροφό σας γιατί επιβάλλεται να λυθούν τα θέματά σας! Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια σας βάζει σε μια πολύ μυστήρια φάση, μπορεί ακόμα να πιάσετε βαλιτσούλα και να εξαφανιστείτε, δίχως καμία ειδοποίηση! Τάσεις φυγής ένα πράγμα! Μέρες γεμάτες από ανούσια φλερτ, νέες γνωριμίες, θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να βάλετε χρώμα στη ζωή σας και να νιώσετε πως υπάρχει κάποιο νόημα. Έρωτες δε βλέπω, μόνο ένα μικρό κακομαθημένο παιδί που ζητάει το γλειφιτζούρι του με λάθος τρόπο..!

Καρκίνος
Ο Ιούνης είναι ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες του έτους! Μια φούντωση τη νιώθετε, μια φλόγα, κάτι μυστήριο σας συμβαίνει, συνεπώς τυχερός ο σύντροφός σας! Φλερτάρετε με μεγάλη άνεση, αρέσετε πολύ στο κόσμο και γοητεύετε με τη παρουσία σας! Να φταίει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας; Λίγες μέρες απέμειναν, συνεπώς καλό είναι να τις εκμεταλλευτείτε αναλόγως! Ένα λάθος που μπορεί να κάνετε, είναι να ξεκινήσετε τις συγκρίσεις και εκεί να πέσετε στη παγίδα του δικού σας του μυαλού! Ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστός και με τα χαρίσματά του! Όσο οι μέρες περνούν, η εμπλοκή τρίτων στα προσωπικά σας, ίσως σας ανάψουν φωτιές.

Λέων
Λιονταράκια μου, ο Άρης σας τα έχει κάνει μαντάρα γενικώς! Ευτυχώς που σε λίγες μερούλες η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ερωτική σας διάθεση. Αρκετοί κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν, αναπολείτε έρωτες μεγάλους και τρανούς, που ήρθαν και έφυγαν από τη ζωή σας, αποζητάτε κάτι παρόμοιο, μελαγχολείτε άνευ λόγου και αιτίας. Καλά θα κάνετε να αγαπήσετε το σύντροφό σας και να του αφιερώσετε το χρόνο που χρειάζεται για να έρθουν τα πράγματα στα ίσα τους. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, κάντε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες, το αγαπημένο σας hobby! Είστε ακαταμάχητοι, δε το ξέρετε αυτό;

Παρθένο
Ο Ιούνης είναι ένας μήνας που σας μπερδεύει πολύ ερωτικά! Ακόμα και οι δεσμευμένοι της παρέας, νιώθετε πως κάτι σας λείπει, κάτι δε τραβά, οι σκέψεις που κάνετε φταίνε και οι πλανήτες φυσικά! Κάποιοι βασανίζεστε άνευ λόγου και αιτίας και κάποιοι ένα δίκιο μπορεί να το έχετε! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, δε μας τα λέτε και πολύ καλά, απόγνωση και έρωτας δε ταιριάζουν, για αυτό βάλτε ένα απαγορευτικό γενικότερα στα οικία πρόσωπα, γιατί αν ήταν να συμβεί κάτι θα είχε κιόλας συμβεί, δε θα το συζητούσαμε τώρα. Αποφύγετε να επιστρέψετε σε δοκιμασμένες σχέσεις, το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά! Πόσες φορές πρέπει να το πούμε αυτό;

Ζυγός
Ο Άρης από τον Υδροχόο, έχω την εντύπωση πως σας κολάζει ένα πράγμα και όχι μόνο είναι αυξημένη η λίμπιντο σας, φλέγεστε ολόκληροι, είστε ασυμμάζευτοι ερωτικά! Θέλετε απεγνωσμένα να ζήσετε νέες εμπειρίες, να δοκιμάσετε κάτι πρωτόγνωρο, ωχ και πάλι ωχ.. βλέπω να φτιάχνετε πανικούς και να κάνετε βουτιά στη περιπέτεια! Το φλερτ το ξέρουμε πως είναι η ζωή σας όλη, τα παιχνίδια τα παράξενα, οι πονηρές ματιές, συνεπώς όπου και αν βρίσκεται η Αφροδίτη καλοκαιριάτικο, σας μαγεύει και σας παρασέρνει σε μέρη πολύ φανταστικά και ονειροπαρμένα. Ξεχάστε τα γνώριμα τα πρόσωπα, δε χρειάζεται να εκτεθείτε. Προτιμήστε τις άγνωστες υπάρξεις.. που δε γνωρίζουν τίποτα για εσάς! Το μυστήριο άλλωστε είναι μέρος της γοητείας σας!

Σκορπιός
Ερωτικά μου πλασματάκια, το σύμπαν επιμένει, πρώτα θα φτιάξετε βαλίτσα, πρώτα θα επιλέξετε προορισμό και μετά έφτασε και ο έρωτας.. θα είναι express? Θα κρατήσει λίγο περισσότερο; Εσείς επιλέγετε, όμως πρώτα θα ταρακουνήσετε τα νερά και μετά θα κάνουν τσα οι εκπλήξεις! Οι ελεύθεροι και ωραίοι ως συνήθως παίζετε με τη φωτιά, αλλά τούτη τη φορά, ίσως και να καείτε, όχι μόνο από πάθος, αλλά και από τις επιλογές σας! Μη μπλέκετε τις γνωριμίες σας, μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας και μακριά από σχέσεις που μπορούν να σας βλάψουν με τον οποιοδήποτε τρόπο! Το μυαλό σας παίζει μυστήρια παιχνίδια, μπορεί να επιθυμήσετε ένα πρόσωπο τόσο πολύ, που το εύκολο να το κάνετε δύσκολο και να μπλοκάρετε ενεργειακά τα πιο όμορφα συναισθήματα! Αν δεν υπάρξει και λίγο σκοτάδι, δε γίνεται.. Σωστά;

Τοξότης
Μυστήριος ο Ιούνης ερωτικά, αφού σας δίνει κάτι το πολύ ανεξήγητο! Η διάθεσή σας ευτυχώς μια χαρά και δυο τρομάρες, όμως τη βρίσκω ολίγον επικίνδυνη, αφού γυαλίζει με τη καλή έννοια το ματάκι σας και αποφασίζετε να ζήσετε με το σύντροφό σας, στιγμές πρωτόγνωρες, γεμάτες από πάθος και περιπέτεια! Προειδοποιήστε, λέω! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ψάχνεστε σε ιδιαίτερα μέρη, με συναρπαστικούς ανθρώπους! Πρώτα θα σας κάνει κάποιος κλίκ εγκεφαλικά και μετά θα ανάψετε το πράσινο φως! Σας πιάνει το κουλτουριάρικό σας, παίρνετε σβάρνα τις γκαλερί και τα μουσεία; Πάντως ακόμα και η γραβάτα, έχει κάτι, κρύβει μήπως μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα; Τι λέτε; Θα το ανακαλύψετε και αυτό;;;

Αιγόκερως
Μες στις γλύκες σας βρίσκω, έφτασε και το καλοκαιράκι, η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της, τις μέρες αυτές, θα προτιμήσετε το σύντροφό σας, τις αγάπες και τα λουλούδια. Εκμεταλλευτείτε τη καλή σας τη διάθεση για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να εξαφανίσετε τα παραπονάκια, τύπου εργάζεστε όλη μέρα και δε δίνετε σημασία πουθενά αλλού! Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι όμως, ξεσηκώνεστε ερωτικά, αφού κάτι σας γαργαλάει, από τη μια θέλετε περιπέτειες και το διαφορετικό και από την άλλη μια σχέση, έτσι λίγο πιο σοβαρή, αφού κατά βάθος, δεν θέλετε να το κουράζετε και πολύ το θέμα! Καταρχήν ξεδώστε, κάντε τις τρέλες σας, ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και αν βρεθεί και το κατάλληλο πρόσωπο, καπαρώστε το για το χειμώνα τώρα πια! Μη βιάζεστε να μπείτε σε καλούπι!

Υδροχόος
Έχω την εντύπωση πως ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, πέρα από νευρικούς και απότομους, σας κάνει πολύ φλογερούς και σέξι! Το ποιος θα σας αντέξει μέχρι να φύγει το καλοκαιράκι, είναι ένα άλλο θέμα! Από τη μια έχετε βαρεθεί να φλερτάρετε από εδώ και εκεί, ο Ιούνης σας θυμίζει, τι ωραία που είναι να υπάρχει ένας μόνιμος σύντροφος στη ζωή σας, να σας αγαπάει και να σας φροντίζει σε στιγμές που το έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη! Λέτε να έχετε πυρετό;;; Βέβαια, σαν άτακτα παιδιά που είστε, μη περιμένετε να αγιάσετε γιατί φλερτ στο φλερτ, υποσχέσεις στις υποσχέσεις, μπορεί να σκάσουν μύτη τα μαναράκια και να προκαλέσουν ένα χάος στην ερωτική σας τη ζωή! Καλά μη πηγαίνει το μυαλό σας σε ομαδικά παιχνίδια.. γιατί το σύμπαν λέει, όποιος παίζει με τη φωτιά καίγεται!

Ιχθύς
Η περίοδος αυτή είναι αφιερωμένη στους σχεσάκηδες της παρέας! Η Αφροδίτη σας βάζει σε μια πολύ τρυφερή και ρομαντική φάση, συνεπώς πιάνετε αγκαζέ το ταίρι σας και βαδίζετε στον ίδιο μονοπάτι! Και επειδή είστε πονηρά πλασματάκια, ο σκοπός είναι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τις ανησυχίες σας, να ζητήσετε βοήθεια, να δείτε θα σας σταθεί έτσι όπως πρέπει, ή θα τη κάνει από τη πίσω πόρτα; Να θυμίσω πως ο σύντροφός σας δεν είναι η γραμματέας σας, ούτε το παιδί για όλες τις δουλειές! Δώστε έρωτα για να λάβετε έρωτα και κάτι παραπάνω σαν ένα μπόνους ας πούμε, για τις γλύκες που κάνετε! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ναι μεν θέλετε να ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο, αλλά αυτό δε θα συμβεί στο καναπέ βλέποντας ρομαντικές ταινίες! Βγείτε έξω.. προκαλέστε το σύμπαν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos