Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 09/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Σάββατο, επιτέλους ΣΚ! Ζόρικες οι μέρες που πέρασαν, συνεπώς είναι απαραίτητο να
ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε, να νιώσουμε λίγο άνθρωποι, γιατί πόσο πια κάρβουνο;;;

Με τη Σελήνη στο Κριό, χλωμό το βλέπω να ηρεμήσουμε, αφού ένα τρέξιμο να προλάβουμε να φτιάξουμε ότι χάλασε μέσα στην εβδομάδα θα το κάνουμε, άρα τα νευράκια και τα μουτράκια δε θα λείψουν από το πρόγραμμα!


Καλό είναι να αποφύγουμε τις εντάσεις, γιατί δε βγάζουν κάπου, αντιθέτως χαλούν τη διάθεση και εκεί που είναι να τη βγάλουμε σε μια παραλία, μπορεί να αγκαλιάσουμε το κρεβάτι και δε το θέλουμε αυτό με τίποτα!
Προτείνω το πρωί να ασχοληθούμε με θέματα ομορφιάς. Ένα κομμωτήριο είναι ότι πρέπει, έτσι για να φτιάξει η διάθεση, για να έρθει η όρεξη της βόλτας! Ένα γυμναστήριο είναι μια καλή ιδέα, για να φύγει η αρνητική ενέργεια και να σφίξει το σώμα! Μια βόλτα στα μαγαζιά, ένα ρουχαλάκι διαφορετικό, είναι απαραίτητο για απόψε.. ας κάνουμε εμφάνιση τρελή και αλλοπαρμένη.. why not? Θέλετε παραλία όλη μέρα;;; Τα μαγιό, τα παρεό.. τα σανδάλια και φύγαμε!!!

φιλάκια..


Κριός
Οικογενειακά τα βάσανα που έχετε, βρίσκεστε σε μια υπερένταση, για πολλά και διάφορα που συμβαίνουν στη ζωή σας και προφανώς δυσκολεύεστε στο να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας! Από τη μια έχετε την όρεξη να βελτιώσετε τη κατάσταση, από την άλλη σκέφτεστε ας το κάνει κάποιος άλλος τούτη τη φορά! Ξεχάστε για λίγο τους αυθορμητισμούς και τους παρορμητισμούς όμως καλά θα κάνετε να ακούστε τη καρδιά σας. Διώξτε το θυμό μακριά!

Ταύρος
Σάββατο σήμερα, καλά θα κάνετε να διώξετε μακριά τις επαγγελματικές σας τις σκοτούρες, να κλείσετε το διακόπτη, γιατί αλλιώς κάνετε κακό στον εαυτό σας. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να ξενοιάσετε, για να γεμίσουν οι μπαταρίες! Προτιμήστε τις βόλτες, τα φιλαράκια, κάτι το διαφορετικό. Ιδανική ημέρα, για νυχτοπερπατήματα, για διασκέδαση και πολύ φλερτ! Οι νέες γνωριμίες έχουν τη τιμητική τους, συνεπώς κάντε τα beaute σας, να είστε όμορφοι και λαμπεροί, γιατί ποτέ δε ξέρετε ο έρωτας από πού θα έρθει!

Δίδυμος
Καλά θα κάνετε να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας τους ανθρώπους, για πολλούς και διάφορους λόγους! Καταρχήν, να σας δουν να σας χαρούν και κατά δεύτερον ένα δωράκι μπορεί να το λάβετε έτσι ξαφνικά. Τι είναι αυτό; Χρήματα φυσικά, ότι πιο αγαπημένο! Τις μέρες αυτές γεμίζει το πορτοφόλι σας από διάφορες πηγές, όποιος το παλεύει έχει πάντα κάτι να λαμβάνει και έχω την εντύπωση πως έφτασε η στιγμή! Και μιας που ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας, να το εκμεταλλευτείτε καταλλήλως για να πείσετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους! Το έχετε, δε θέλω γκριμάτσες..!

Καρκίνος
Το ξέρετε πως η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας; Θα κάνετε κάτι για αυτό ή θα το αφήσετε να σας προσπεράσει; Ευχάριστα τα μαντάτα γενικότερα, κάτι θα φτάσει στα αυτιά σας και θα χαρείτε πάρα πολύ, ένα συναίσθημα απίστευτης ικανοποίησης θα το νιώσετε. Τι σας απομένει λοιπόν; Να αγκαλιάσετε το σύντροφό σας και να ζήσετε στιγμές άκρως ερωτικές, γεμάτες από πάθος! Τώρα αν είστε μονάχοι, τα φιλαράκια πάντα κάνουν καλό, οι βόλτες και το φλερτ με άγνωστες υπάρξεις.. Μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Λέων
Τη βαλιτσούλα τη φτιάξατε ή όχι ακόμα; Ιδανικό το ΣΚ αυτό, για ένα κοντινό ταξιδάκι, κάπου παραλιακά, για να πλατσουρίσετε και εσείς, σα τα μικρά τα παιδιά, έτσι επειδή είναι καλοκαιράκι η αγαπημένη σας εποχή! Νιώθετε πολύ δημιουργικοί που σημαίνει πως μπορεί να φτιάξετε το οτιδήποτε με τα χεράκια σας και να είστε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Ανεξάρτητα από τι αισθάνεστε, δεν είστε σε φάση οι άλλοι να γνωρίζουν τα πάντα όλα. Και ερωτευμένοι φουλ να είστε, δείχνετε απλά μια συμπάθεια. Ντροπήηηη!

Παρθένος
Μια από τις πιο τυχερές ημέρες του Ιούνη! Είστε όμορφοι και λαμπεροί, ήρεμοι και γλυκομίλητοι, γοητεύετε τον κόσμο γύρω σας και πετυχαίνετε το σκοπό σας με μεγάλη άνεση! Είναι επαγγελματικοί οι στόχοι σας ή ερωτικοί; Μήπως και τα δυο; Ας έχετε το νου σας γενικότερα, γιατί μπορεί να σας φλερτάρουν σε στιγμές που εσείς είστε αλλού για αλλού και να χάσετε το κελεπούρι μέσα από τα χέρια σας! Σας ζηλεύουν ένα πράγμα, ας πρόσεχαν είναι η απάντηση. Ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει!

Ζυγός
Μήπως νιώθετε τρελά ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο και δε πιστεύετε πως σας συμβαίνει κάτι τέτοιο; Μπορεί η μέρα να είναι καλή, όμορφη, ρομαντική, όμως η καρδούλα σας χτυπά τόσο δυνατά, μια αναστάτωση υπάρχει. Ανεξήγητο ή μήπως όχι; Όσο προσπαθείτε να χειριστείτε τις ερωτικές σας τις υποθέσεις με τη λογική, άλλο τόσο δε θα το καταφέρετε αυτό, μιας που έτσι φουντώνουν τα πάθη. Αντιστέκεται όλη σας η ύπαρξη, προστάζει, θέλει να ικανοποιηθεί. Ζυγιάστε τα όσο μπορείτε, αφεθείτε ελεύθεροι και όπου σας βγάλει..

Σκορπιός
Ταξιδάκι έχει το μενού, επιμένει το σύμπαν για βαλιτσούλα και δρόμο. Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε για αυτό; Δε σας χωράει ο τόπος, επιβάλλεται να πάτε κάπου, να αλλάξετε παραστάσεις, να ανανεωθείτε! Κάτι θα συμβεί σήμερα και θα πρέπει να δώσετε το παρόν! Δε χρειάζεται να αναστατωθείτε, ούτε να εκνευριστείτε, ντυθείτε ωραία, φορέστε τα αρώματά σας και βγείτε έξω να σαγηνεύσετε τον κόσμο! Τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και καλά θα κάνετε να αρπάζετε τις ευκαιρίες στο λεπτό!

Τοξότης
Κάτι κοινό έχετε με τους Διδύμους, δεν εξηγείται αλλιώς! Γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά! Θα είναι δικά σας; Κάποιων άλλων; Κάνατε οικονομία και νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας; Πάντως βρίσκεστε σε καλό δρόμο, συμμαζευτήκατε ένα πράγμα, κρατήστε το έτσι, όσο μπορείτε, γιατί μη ξεχνάτε πλησιάζουν και οι καλοκαιρινές διακοπές! Μπορεί σήμερα να δείτε στο λογαριασμό σας χρήματα που δε τα περιμένατε, παλιά χρωστούμενα; Ένα δωράκι από τους γονείς; Κάτι σας δίνουν και χαίρεστε πολύ!

Αιγόκερως
Εντάξει είπαμε εργασία και χαρά, όμως σήμερα είναι Σάββατο, ο σκοπός είναι να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να πάρετε δυνάμεις για αυτά που έρχονται! Βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο, δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι, για αυτό να εστιάσετε στα ερωτικά σας τα ζητήματα που είναι και αυτά πολύ σημαντικά. Αν σας κάνει κέφι, μπορείτε να ζήσετε στιγμές πάθους, να ερωτοτροπήσετε με το ταίρι σας, να δείτε τι ωραία που είναι η ζωή τελικά! Οι ελεύθεροι και ωραίοι προτιμήστε τις άγνωστες υπάρξεις και όχι άτομα που συνεργάζεστε καθημερινά!

Υδροχόος
Καμία σωτηρία με τη περίπτωση τη δική σας! Ταξιδεύετε και εργάζεστε συγχρόνως, γιατί έτσι έχετε μάθει χρόνια τώρα! Κάποιες ανησυχίες τις έχετε, γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν, νοιάζεστε για αυτούς, αλλά δε το δείχνετε και ενώ τους θέλετε κοντά σας, εκείνοι απομακρύνονται για πολλούς και διάφορους λόγους. Η αγάπη θέλει αγάπη, το ενδιαφέρον θέλει ενδιαφέρον, οι σχέσεις τρέφονται από τα αμοιβαία συναισθήματα. Ξεκλειδώστε τη καρδιά σας, για να αλλάξει το σκηνικό.

Ιχθύς
Μπορεί να σας βασανίζουν διάφορα οικογενειακά προβλήματα, όμως η Θεά Αφροδίτη σας σπρώχνει μαγικά προς έναν μεγάλο έρωτα! Είτε υπάρχει κάποιο πρόσωπο, είτε όχι, μια αναστάτωση τη νιώθετε, γιατί έχετε και μεγάλη διαίσθηση εσείς, κάτι έρχεται, λέτε να είναι ο ιππότης πάνω στο άλογο ή καμιά πριγκίπισσα;;; Σήμερα να πάτε ένα κομμωτήριο, να κάνετε τα beaute σας, φτιάξτε την εμφάνισή σας, να νιώθετε ακαταμάχητοι και σέξι και προτιμήστε τις βόλτες, είτε με το σύντροφό σας, είτε με τους φίλους σας! Το μενού έχει πολύ φλερτ… και όχι μόνο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos