Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 05/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όμορφες οι πρώτες μέρες του Ιούνη, χαρωπά μας έφτασε το καλοκαιράκι, ε σιγά-σιγά, ας έρθει και
κανένα συννεφάκι, γιατί το σύμπαν θέλει να κρατά τις ισορροπίες! Μη χαρεί κανείς πολύ, αλλά ούτε να κλάψει επίσης!

Τι μέρα είναι σήμερα; Τουρλού – τουρλού, πατάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια, κρεμμυδάκι, τι άλλο μπαίνει στο ταψί;;; Ακόμα και αυτό, το πιο εύκολο φαγητό, έχει μέσα τα πάντα όλα.. μερικοί ρίχνουν και λουκανικάκι, έτσι για να δέσει, να γίνει πιο βαρύ.. να μας κάτσει που λένε.. χαχα!

Εν ολίγοις, να εκφραστούμε με άνεση, αλλά να προσέχουμε το τι λέμε! Να συνεργαστούμε, να ζητήσουμε βοήθεια, να κόψουμε ταχύτητα, να παίξουμε ομαδικά και να ξεπεράσουμε τις εγωιστικές συμπεριφορές και τα αρχηγιλίκια! Να κάνουμε μια βόλτα στην αγορά, αλλά να ψωνίσουμε τα απαραίτητα!
Και για να μη το κουράζω και πολύ το θέμα..

Να πούμε το Σε Αγαπώ.. και να το εννοούμε!

φιλάκια..


Κριός
Μέρες άκρως επικοινωνιακές, καλά θα κάνετε να εκφραστείτε με άνεση, γιατί οι απόψεις σας αρέσουν και κερδίζετε το θαυμασμό του κόσμου. Οτιδήποτε και αν προκύψει, έχετε τις εναλλακτικές στο τσεπάκι, μη διστάσετε να κινηθείτε λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα! Εργαστείτε με ενθουσιασμό!

Ταύρος
Λίγο αφηρημένους σας βρίσκω, ανεξάρτητα αν έχετε πολύ δουλειά. Ιδανικές μέρες για να συνεργαστείτε ομαλά, να ζητήσετε βοήθεια από όπου χρειάζεται και να προτιμήσετε το ομαδικό κλίμα, παρά οτιδήποτε άλλο. Στα δύσκολα, πάρτε βαθιές ανάσες και μη βιάζεστε! Αφήστε τις πληρωμές για αύριο!

Δίδυμος
Από το να κακολογείτε τον κόσμο γύρω σας, επειδή βλέπετε την αρνητική πλευρά τους, καλύτερα να δείτε τα θετικά στοιχεία που έχουν και να μιλήσετε ειλικρινά ανεξάρτητα αν τους αρέσει αυτό που θα ακούσουν ή όχι. Ένα ξεκαθάρισμα στις γνωριμίες χρειάζεται πού και πού! Μη τσακώνεστε!

Καρκίνος
Ευχάριστα τα μαντάτα στη δουλειά! Ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας ως δια μαγείας! Βέβαια σε προσωπικό επίπεδο, φαντάζεστε διάφορα και χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Μη κάνετε το κατάσκοπο, μη δηλητηριάζεστε με αρνητικά σενάρια, το σύμπαν σας παραπλανεί! Ένας διάλογος διώχνει τα σύννεφα μακριά!

Λέων
Πρέπει να σας έχουν βρει διάφορα τις μέρες αυτές και είστε μέσα στη γκρίνια. Τα γεγονότα σας πετούν εκτός προγραμματισμού και νιώθετε πως τα σχέδια που κάνετε δε πρόκειται να πραγματοποιηθούν με τίποτα! Δείτε λίγο το έργο παραπέρα και μετά βγείτε από τα ρούχα σας! Απαιτήστε αν χρειάζεται!

Παρθένος
Πατήστε φρένο σε ότι κάνετε, καλό είναι σήμερα να επανεξετάσετε τις υποθέσεις σας, για να είστε σίγουροι πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο! Μην ασχοληθείτε με τίποτα καινούριο, σας λείπει ο ενθουσιασμός γενικότερα. Μείνετε για λίγο στάσιμοι, κλείστε εκκρεμότητες, τελειοποιείστε το έργο σας!

Ζυγός
Είστε έτοιμοι να βάλετε το χέρι στη τσέπη, αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι για το αν θα πρέπει να καταξοδευτείτε, μέρες που είναι! Εξαρτάται βέβαια, αν αφορά το μέλλον σας, ή τις προσωπικές επιθυμίες! Εντάξει σήμερα ένα shopping therapy θα το κάνετε, όπως και να έχει! Μαγιό έχετε ή όχι;

Σκορπιός
Μια επιθυμία να βολτάρετε όλη μέρα θα την έχετε! Ζητάτε απεγνωσμένα αλλαγές που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας! Ένα ταξιδάκι το επιθυμείτε επίσης, συνεπώς τι το σκέφτεστε! Φτιάξτε βαλίτσα και δρόμο! Μπορεί να μη σας κάθεται αρχικά η ιδέα, όμως στη πορεία θα τη βρείτε την άκρη σας!

Τοξότης
Μια λογοδιάρροια σας πιάνει, είναι αστρολογικό το θέμα, συνεπώς νερό να έχετε κοντά σας, θα το χρειαστείτε! Οι απόψεις σας αρέσουν, σας θαυμάζουν, σας ανάβουν το πράσινο το φως και εσείς ως συνήθως ξεφεύγετε! Σήμερα ας είστε λίγο μετρημένοι, γιατί δύσκολο να αποδεχτούν τις extreme ιδέες σας!

Αιγόκερως
Οτιδήποτε και αν συμβαίνει γύρω σας, καλά θα κάνετε να κρατήσετε τις απόψεις που έχετε για τον εαυτό σας! Γίνεστε λίγο σκληροί και πικρόχολοι, βλέπετε τα πράγματα από μια πολύ διαφορετική οπτική γωνία. Πριν κάνετε το οποιοδήποτε βήμα, ρωτήστε, συνεργαστείτε, ας είστε απολύτως σίγουροι!

Υδροχόος
Όλο τα λεφτά σκέφτεστε και αυτό δε σας κάνει και τόσο καλό! Έχετε τον τρόπο σας εσείς, πάντα βρίσκετε την άκρη σας, για αυτό δε χρειάζεται να σκάσετε κιόλας! Βασανίζεστε για ερωτικά ζητήματα, από τη μια θέλετε, από την άλλη όχι και τόσο, κάτι σας τρομάζει. Η καρδιά σας τι λέει;;;

Ιχθύς
Αρκετοί ζητάτε μια μικρή άδεια τις μέρες αυτές, έχετε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση. Σήμερα νιώθετε πολύ κουρασμένοι, όλο τα ίδια και τα ίδια, για αυτό φροντίστε να μαζευτείτε στο σπιτάκι σας από νωρίς. Δώστε σημασία στη προσωπική σας τη ζωή, αγαπήστε το σύντροφό σας, ένα χάδι χρειάζεται πού και πού!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos