Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 17/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Απίστευτο το σκηνικό με τον καιρό, συναρπαστικό το βρίσκω, μου αρέσουν τα παράξενα, τι να κάνω τώρα! Μπορώ να σας αποκαλύψω πως
η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια σώνει το σκηνικό, ειδάλλως μπορεί να είχαμε και δράματα, με τόσους ανάδρομους πλανήτες. Και καλοκαίρι δίχως ανάδρομο Ερμή δε γίνεται.. έρχεται και αυτό! Τέλος πάντων ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί, ας πιάσουμε τη θετική και αισιόδοξη πλευρά, έτσι για να ευθυμήσουμε λιγάκι!

Η Αφροδίτη στα Λιοντάρια έκανε ποδαρικό με μπόρες, αστραπές και βροντές και ο κακός ο χαμός! Τραγικό για μια φυσιογνωμία σα τα Λιοντάρια, μιας που η διάθεση του κόσμου, ήταν να ντυθεί, να βγει, να πάει στη θάλασσα, να φάει σε ένα ταβερνάκι, να κάνει κάτι το καλοκαιρινό. Και τζίφος η υπόθεση! Σπίτι και πάλι σπίτι. Αφού εχθές μας τα έκανε μούσκεμα, σήμερα θα κάνει τα νάζια της, έτσι μπας και σκάσει κανένα χαμόγελο κανείς!
Δύσκολο το βλέπω, όχι ακατόρθωτο, αλλά ελάτε τώρα και εσείς, Κυριακή είναι, ας αγαπήσουμε εκεί δα πέρα, να περάσουμε όμορφα, γιατί διάβασα και ένα στιχάκι εχθές, μέρα δίχως χαμόγελο, είναι μια μέρα χαμένη από τη ζωή μας.. Σωστά;

Λατρεύω Κυριακάτικες καλοκαιρινές μπόρες.. Να εκεί προς το μεσημεράκι.. Νανουρίζομαι.. Κοιμάμαι σα μωρό.. Λιώνω.. χαχα!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Πιο ήρεμη η μέρα σας, διαπιστώνετε πως όταν παίζει φάση «στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα», δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνεστε και να συγχύζεστε! Τσάμπα κόπος και χρόνος! Η Αφροδίτη έκανε τα μαγικά σας όσο κοιμόσασταν, σας ηρέμησε ένα πράγμα, μπορεί να σας έστειλε και όνειρο τρελό, σας ξεσηκώνει για να ερωτευτείτε! Θα είναι με το σύντροφό σας; Με ένα μαναράκι; Με κάποιον που ήδη γνωρίζετε καιρό τώρα; Ξέρετε ο έρωτας δε ρωτά. Μια και έξω. Μπαμ και κάτω! Χαχα..

Ταύρος
Σήμερα λέει έχει δουλειές! Φασίνα και έτσι! Ας γελάσω Κυριακάτικο. Ας αντισταθούμε στις διαταγές του σύμπαντος! Τι λέτε; Όπως και να έχει, οτιδήποτε και αν προκύψει, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί, για να σας μείνει πολύτιμος χρόνος, για ξεκούραση και relax. Αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας, γιατί δουλεύετε πολύ τώρα τελευταία και δε σας βλέπουν και τόσο. Η Αφροδίτη σας δείχνει το δρόμο, ακολουθήστε τον και δε θα χάσετε!

Δίδυμος
Μυστήρια η μέρα σας, άλλα έχετε κανονίσει και άλλα θα προκύψουν και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Καταρχήν φταίτε, γιατί αν θυμηθείτε τα λόγια σας, θα διαπιστώσετε πως έχετε πει σε όλους ναι, πως θα ακολουθήσετε, να όμως που θα συμπέσουν τα ναι και άντε να σας δω, σε ποιον θα πείτε ένα αθώο ψεματάκι..;;; Μπορεί στο τέλος να ακυρωθούν τα πάντα όλα και να βρεθείτε στο σπιτάκι σας, μόνοι παρέα με ένα παγωτό! Τις μέρες αυτές, η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και οι προσκλήσεις για έξω θα πέφτουν βροχή!

Καρκίνος
Πήρατε φόρα εσείς είναι και αστρολογικό το θέμα, δε βάζετε γλώσσα μέσα το ΣΚ αυτό! Σήμερα δε, είστε ασυγκράτητοι και ότι θυμάστε χαίρεστε! Η Αφροδίτη σας κάνει λίγο μυστήριους, έχετε ένα υφάκι. Άμυνα το λέω, για να μη πληγωθείτε στη πορεία. Αν έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, ήδη κάτι σας έχει ενοχλήσει, συνεπώς πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας και πάρτε τις αποφάσεις σας. Τι βασανίζετε τον κόσμο τριγύρω; Βασικά να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Μην ασχολείστε με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος..!

Λέων
Αφήστε τις γκρίνιες και τα βάσανα για μια άλλη μέρα. Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας κάνει λαμπερούς, όμορφους και πολύ δυνατούς παίχτες! Θα πρότεινα να κάνατε τα beaute σας, να ντυθείτε ωραία και να πάτε μια βόλτα είτε με το σύντροφό σας, είτε με τα φιλαράκια σας. Η ζωή είναι ωραία, όταν απολαμβάνετε όμορφες στιγμές. Τότε τα βάσανα φαίνονται πιο αντιμετωπίσιμα! Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, πού το πάτε αυτό; Δείτε το ως αφορμή για να ερωτοτροπήσετε με το ταίρι σας, ή να φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις..

Παρθένος
Το μυστήριο συνεχίζεται και σήμερα. Είστε σε μια φάση που δεν αντέχετε τα ίδια και τα ίδια και ούτε φυσικά να βλέπετε τις ίδιες φάτσες και να ακούτε τα γνωστά. Πόσο πια; Παίζει να αποζητήσετε τη παρέα κάποιου που δε γνωρίζετε και τόσο, να γοητευτείτε από τη παρουσία του και να συζητήσετε θέματα εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Και κάπως έτσι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι, μπορεί να προκύψει και ερωτικό! Το μενού έχει φλερτ αρκεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Να βγείτε από το καβούκι σας!

Ζυγός
Έναν ενθουσιασμό τον έχετε, δε μπορώ να πω! Νιώθετε έτσι ξεσηκωμένοι για διάφορες περιπέτειες, να όμως που σήμερα δε θα σας ακολουθήσουν και τόσο. Είναι η σειρά σας να πείτε ναι στις προτάσεις των άλλων. Δεν υπάρχει λόγος για μουτράκια, θα βρείτε την άκρη σας εσείς, να περάσετε πολύ ωραία. Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δε πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, θα φάτε άκυρο από παντού! Κυριακή σήμερα, να κάνετε τις δημόσιες σχέσεις που απαιτούνται, αλλά στο χαλαρό! Χτυπάτε από αύριο στο ψαχνό!

Σκορπιός
Και επειδή τα έχετε πάρει στο κρανίο χοντρά, θα καταπιαστείτε με διάφορες δουλειές, έτσι για να ξεφύγετε δημιουργικά. Παίζει να σηκώσετε το σπίτι σας στο πόδι, να κάνετε μια γενική καθαριότητα και ξαφνικά ο καναπές να βρεθεί στο μπαλκόνι! Μια τρέλα την έχετε, για αυτό μετά προς το βραδάκι που θα έχετε ηρεμήσει, ίσως και να γυρεύετε τα πράγματά σας, αλλά λίγη περιπέτεια δε βλάπτει! Καλύτερα να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν! Έχετε στόχους να πετύχετε πιο σοβαρούς από το πορτατίφ του σαλονιού..

Τοξότης
Κυριακή σήμερα, βάλτε λίγη αγάπη στη καρδιά σας και σταματήστε τη γκρίνια. Από τη μια το σύμπαν σας θέλει αυστηρούς προκειμένου να γίνει το σωστό, από την άλλη η Αφροδίτη σας λέει να αγαπήσετε τους ανθρώπους σας, να τους ξεχωρίσετε φυσικά και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει το κέφι. Θα πρέπει και εσείς λοιπόν, να βρείτε έναν τρόπο, που να συνδυάσετε και τα δυο, να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί και για τρελούς θα σας περάσουν και θα συγχυστείτε all together! Και δε το θέλουμε αυτό!

Αιγόκερως
Κάτι θα σας βρει εσάς και μια έκπληξη σας περιμένει να κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα! Δε ξέρω αν θα είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο, πάντως μια αναστάτωση θα τη νιώσετε και όχι μόνο. Ξέρετε το παρελθόν δύσκολα φεύγει και αν υπάρχουν και ανοιχτά μέτωπα, όλο και κάτι μπορεί να συμβεί έτσι ξαφνικά και να πως ανεβάζουν πυρετό Ιούνιο μήνα! Μπορεί ακόμα να επανέλθουν ζητήματα που ανάβουν φωτιές, που θυμίζουν κάτι στενάχωρο. Πως το λένε ένα deja vou θα το ζήσετε. Το στόμα κλειστό, έτσι;;;

Υδροχόος
Μια από αυτές τις μέρες αγαπητά μου πλασματάκια, θα νιώσετε την ανάγκη να αράξετε στην αγκαλιά ενός προσώπου πολύ ιδιαίτερου. Θέλετε οπωσδήποτε να βγάλετε τη στολή της μάχης, να αφεθείτε ελεύθεροι, να είστε άνετοι με εσάς και όχι μόνο.. Να ξεγυμνωθείτε εν ολίγοις! Σωματικά και συναισθηματικά, να ηρεμήσει το είναι σας. Μη το κουράζετε το θέμα μέσα στο μυαλό σας και μη μιλάτε για τα προσωπικά σας τα ζητήματα. Αυτό που λέει η καρδιά σας θα κάνετε και τίποτα άλλο! Εξαφανιστείτε για λίγο μαγικά!

Ιχθύς
Ωραία ημέρα για να αράξετε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας φτιάχνουν πολύ το κέφι. Μη κάνετε το λάθος και παρασυρθείτε από τις ευαισθησίες σας, τα πρέπει και εκείνα τα γνωστά, θα εκνευριστείτε άδικα. Η Αφροδίτη σας έχει βάλει στο δρόμο το σωστό, είστε πολύ κοντά στο να πετύχετε τους στόχους σας, για αυτό πράξτε όπως σας κάνει κέφι. Εχθές θέσατε κάποια όρια, σήμερα θα αποδείξετε κατά πόσο τα εννοούσατε όλα αυτά που λέγατε. Από τη μια είστε ανασφαλής, από την άλλη φλερτάρετε σα πεταλουδίτσες. Τι θα γίνει με εσάς;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos