Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, ο Άρης σας χορεύει μαγικά! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να γράψω κάτι το διαφορετικό και να αναφερθώ στα ζώδια που
επηρεάζονται άμεσα από τον Άρη στον Υδροχόο, τις μέρες του Ιούνη!

Ζόρικο το φετινό το καλοκαίρι, τσίτα τα γκάζια, άκρως επαναστατική διάθεση, για τη γνωστή τετράδα, τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους! Και εντάξει αν υπάρχει από τώρα μια ένταση, ένας εκνευρισμός, αμέτρητες χαοτικές σκέψεις, φανταστείτε τι θα συμβεί μετά τις 26/06 που θα γυρίσει ανάδρομος!
Αναρωτιέμαι, πώς γίνεται κάθε καλοκαίρι το σύμπαν να τρελαίνεται; Διακοπές δίχως ανάδρομο πλανήτη δε γίνεται.. just wait.. !

Η πιο δύσκολη μέρα του μήνα είναι στις 21/06! Η Αφροδίτη με τον Άρη μας κάνουν πολύ κακά παιδιά και έχω την εντύπωση πως η μέρα αυτή θα μας μείνει αξέχαστη γενικώς! Ότι και να συμβεί, πάνω από όλα ψυχραιμία, γιατί έρωτας δίχως δράματα δεν υπάρχει. Πάντα όμως υπάρχει και η επόμενη μέρα.. ένα ουράνιο τόξο.. εκείνη η ελπίδα πως όλα θα πάνε μια χαρά!

φιλάκια..


Ταύρος
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σας προκαλεί μια νευρικότητα, μια υπερένταση, νιώθετε μια πίεση γενικότερα, είτε υπάρχει σοβαρός λόγος, είτε όχι! Η προσοχή σας στρέφεται καθαρά και μόνο σε θέματα επαγγελματικά, η καριέρα σας πάνω από όλα και καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας! Κούραση πολύ υπάρχει, όμως η αλήθεια είναι πως αξίζει το κόπο, γιατί είναι περίοδος που τα φώτα είναι όλα στραμμένα επάνω σας, με σκοπό να τονίσουν την εργατικότητά σας, την αποτελεσματικότητά σας, την αφοσίωσή σας και επιτέλους να φανεί το πόσο χαρισματικοί είστε! Πολλά τα μπράβο που θα ακούσετε, μπορεί να λάβετε και ένα μπόνους, φαντάζουν ως όνειρο μέχρι στιγμής, αλλά μέχρι να φύγει ο Ιούνης έχουμε μέλλον! Αυτό είναι το φανταστικό και ονειρεμένο σενάριο της υπόθεσης!
Και επειδή ο Άρης συνήθως φέρνει και φουρτούνες, καλό είναι να προσέχετε το πώς συμπεριφέρεστε, το τι λέτε και να αποφεύγετε ξεσπάσματα που μπορεί να σας εκθέσουν. Μια τάση τύπου να παρατήσετε τα όπλα και να εξαφανιστείτε θα την έχετε, όμως το σύμπαν φωνάζει, πως θα πρέπει να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε τέτοιες ιδέες και να μείνετε πιστά όπου και αν βρίσκεστε και να πολεμήσετε με όλο σας το είναι! Από τις 26/06 και μετά, γυρίζει ο Άρης ανάδρομος, που σημαίνει πως πρέπει να τρέφεστε καλά και να κοιμάστε περισσότερες ώρες, προκειμένου να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας!
Τυχερές Ημέρες: 09/06, 11/06, 13/06, 19/06 – 23/06
*Καιρός να ξεδιαλύνετε καταστάσεις που σας πηγαίνουν πίσω συναισθηματικά και όχι μόνο..

Λέων
Υπάρχει περίπτωση ο Άρης να μη σας ταρακουνήσει για τα καλά, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο; Όποτε βρίσκεται σε ζώδιο που σας επηρεάζει άμεσα, κάθε φορά, ταράζεται και ανακατώνεται η ερωτική σας η ζωή και κάθε φορά φτάνετε στα πρόθυρα χωρισμού! Κάποιοι το τραβάτε μέχρι τέλος και κάποιοι κάνετε πίσω! Το θέμα είναι πως τούτη τη φορά ίσως και να μην υπάρξουν συμβιβασμοί, αφού οι επιθυμίες σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και επιβάλλεται να ικανοποιηθούν! Εγωιστικό το βρίσκω, όμως όταν το παρελθόν σας, εκείνο που σας βασάνισε, είναι εκείνο το χθες, θα πρέπει να καταλάβετε πως υπάρχουν ακόμα ανοιχτές πληγές και πως μήπως τελικά βιαστήκατε να δεσμευτείτε ξανά επειδή θεωρείστε «σχεσάκηδες»..;;;
Συνεπώς το πρόγραμμα έχει εντάσεις, γκρίνιες, λογομαχίες και αρκετοί δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας με πολύ άσχημο τρόπο! Αισιόδοξο και χαρωπό σενάριο που να αφορά τον Άρη και το ζώδιό σας, δε βλέπω.. Υπομονή μπόρα είναι θα περάσει!
Από τις 26/06 και μετά, που γυρίζει ανάδρομος, ένα ταξίδι στο παρελθόν θα το κάνετε, ίσως και να μελαγχολήσετε λιγουλάκι, κρατήστε τις όμορφες αναμνήσεις μόνο!
Τυχερές Ημέρες: 09/06 – 11/06, 13/06 – 14/06, 17/06, 24/06 – 25/06
*Καιρός να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας!

Σκορπιός
Μπορεί να έχετε καλή διάθεση γενικότερα, καλοκαιράκι, πιο ανάλαφρο το σκηνικό, κάπως έτσι το φαντάζεστε, να όμως που ο Άρης ως συνήθως σας προκαλεί ένα άγχος και μια νευρικότητα! Δε ξέρω ποια είναι η άποψή σας για τους Υδροχόους, πάντως ταιριάζετε, δε ταιριάζετε, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τη ψυχοσύνθεσή τους, συνεπώς ω ναι θα τις τραβήξετε τις κοτσίδες σας! Θέματα σπιτιού σας βασανίζουν, προκύπτουν απλήρωτοι λογαριασμοί, νέα χρέη, όλο και κάτι θα χαλάσει, όλο και εσείς θα πρέπει να το φτιάξετε, με το χέρι στη τσέπη σας βλέπω και να αναστενάζετε κανονικά! Οτιδήποτε συμβεί στο οικογενειακό σας το περιβάλλον, εσείς θα πρέπει να τρέξετε, να το διαχειριστείτε, οι σκληροί της παρέας, να όμως που στη παρούσα φάση δεν έχετε καμία όρεξη και έχετε ανάγκη από τρελή ξεκούραση! Μια επαναστατική ιδέα είναι να προσποιηθείτε πως δε γνωρίζετε τα πάντα όλα και πως κάποιος άλλος θα πρέπει να μπει πρώτο μέτωπο! Θα το αντέξει αυτό ο εγωισμός σας;
Από τις 26/06 και μετά που γυρίζει ανάδρομος ο Άρης, οι μυστήριες εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη.
Τυχερές Ημέρες: 04/06, 09/06, 13/06 – 14/06, 19/06 – 21/06, 26/06
*Καιρός να ερωτευτείτε σφοδρά! Κεραυνοβόλος έρωτας και βάλε!

Υδροχόος
Ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι μια πολύ ζόρικη επιρροή, αφού ξεπροβάλει το κακομαθημένο χαρακτήρα σας και σας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς! Μπορεί να έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε με τα πάντα όλα, όμως αυτό δεν είναι εφικτό στη παρούσα φάση, αφού ουσιαστικά κατοικεί ένα μόνιμο σύννεφο μέσα στο μυαλό σας, συνεπώς η άκρη του νήματος ίσως να μη βρεθεί ποτέ και να παραμείνετε στάσιμοι, γεγονός που σίγουρα θα σας εξοργίσει! Απόλυτοι, εγωιστές και ξεροκέφαλοι, δε το βάζετε κάτω με τίποτα, ναι μεν αυτό σας βοηθά να πετυχαίνετε τους στόχους σας, όμως διώχνει από δίπλα σας τον κόσμο..! Η συμπεριφορά παίζει σημαντικό ρόλο και εδώ έχετε διάφορα θέματα άλυτα, αιώνες τώρα!
Το αισιόδοξο σενάριο είναι πως θα ζηλέψουν αρκετοί την εμπειρία σας, το αλάνθαστο μυαλό σας, τα χαρίσματά σας, αφού θα αποδειχτούν με κάθε τρόπο και θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας! Το ζητούμενο είναι πως θα διαχειριστείτε την επιτυχία σας!
Από τις 26/06 που ο Άρης γυρίζει ανάδρομος, παίζει να σας βγει μια απίστευτη κούραση και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης!
Τυχερές Ημέρες: 03/06, 10/06, 22/06, 29/06 – 30/06
*Καιρός να λάβετε τα λάφυρα από μια μεγάλη μάχη που δώσατε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos