Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ζώδια: Το Ερωτικό «Αντίο» του Ιούνη! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάνουμε σιγά-σιγά στο τέλος του Ιούνη, ένα επεισοδιακό φινάλε, με μια
Πανσέληνο στον Αιγόκερω.. πω πω πω! Άλλοι θα έχουν δράματα και άλλοι χαρές μεγάλες! Μια ισορροπία στο σύμπαν πρέπει να υπάρξει, το yin yang που λέμε.. εμείς οι πιο φευγάτες ψυχές.. σωστά;;;

Το Φεγγάρι σε συνδυασμό με το πλανητικό σκηνικό των ημερών, φτάνει στα άκρα τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους! Έντονες οι στιγμές που θα ζήσετε! Μπορεί και μερικοί να κάνετε και εκείνα τα φανταστικά τα σενάρια, το χάνουμε το κορμί καλοκαιριάτικο! Τι να πω, μπόρα είναι θα περάσει, θα ηρεμήσει το σύμπαν, που δε το βλέπω.. αλλά λέμε τώρα! Και το κουφό της υπόθεσης είναι πως οι Σκορπιοί, (γλυκά μου πλασματάκια), θα ζήσουν τρελές, ερωτικές στιγμές, εντελώς αλλοπαρμένες, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους! Φοβερό;;;


Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα για μερικούς, ως συνήθως γκρινιάζω, γιατί εκεί που πάει να γίνει το θαύμα η νεράιδα αλλάζει γνώμη! Χτυπάει με το ραβδάκι της κάποιο άλλο πρόσωπο και εγώ μένω στη ψάθα! Παραπονιάρα η Ταυρίνα.. να ξεκίνησαν τα γλέντια ήδη.. χαχα!

τρελά φιλάκια!

Κριός
Ζόρικο το ερωτικό αντίο του Ιούνη, νιώθετε έντονα την ανάγκη, να βάλετε ένα τέλος σε οτιδήποτε σας βασανίζει και σας ενοχλεί! Οι δεσμευμένοι της παρέας, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και σε όποιον αρέσει. Ή θα φτιάξουν τα πράγματα, ή θα υπάρξουν συνέπειες. Τι εννοεί ο ποιητής, μόνο εσείς γνωρίζετε. Πάντως για να ζήσετε πάλι τα ίδια από την αρχή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση! Ευκαιρίες τέλος! Ακόμα και εσείς που φλερτάρετε άφοβα, ή θα γίνει κάτι με το μαναράκι, ή δε θα σας ξανά δει ποτέ! Απόλυτοι και με τη σκούπα στο χέρι. Από τη μια τραγουδάτε εδώ έχουμε έναν έρωτα μεγάλο.. και από την άλλη πιο καλή η μοναξιά! Άντε βγάλτε άκρη τώρα..

Ταύρος
Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω και τα παραπονάκια. Δεν έχει σημασία αν υπάρχει σύντροφος ή όχι, το συναίσθημα του ανικανοποίητου καλά κρατεί! Μπορεί οι δεσμευμένοι να έχετε διάθεση για αγάπες και λουλούδια, να όμως που ο σύντροφός σας, μπορεί να μη βρίσκεται στην ίδια φάση με εσάς, γεγονός που θα σας στρεσάρει έντονα! Καλά μη τα θέλετε όλα δικά σας, όταν εσείς τρέχετε και δε φτάνετε, πώς φέρεστε; Υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Η ένταση που νιώθετε δε βοηθάει ούτε στο να φλερτάρετε, ούτε στο να μοιράσετε χαμόγελα. Μήπως λοιπόν να εξαφανιστείτε, μη σας δει το μαναράκι με το μάτι γυαλισμένο και το βάλει στα πόδια! Αντίο Ιούνη…….!!!

Δίδυμος
Το ερωτικό φινάλε του Ιούνη είναι πολύ χαρωπό για εσάς! Μπορεί να σας βασανίζουν πολλά και διάφορα, να όμως που θα καταφέρετε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη προσωπική σας τη ζωή! Τα βρίσκετε με το σύντροφό σας, περνάτε όμορφες στιγμές, φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα, φτιάχνετε ένα νέο σενάριο! Μια νέα ύπαρξη μπαίνει πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σας! Ένα φλερτ μπορεί να ξεκινήσει για πλάκα και ξαφνικά να σου και ο έρωτας! Καιρός για βόλτες και πονηρές ματιές! Παίζει να σας συμβεί, κάτι το συγκλονιστικό! Τύπου να σας ζητήσουν ακόμα και σε γάμο! Τι λέτε για μια δέσμευση ζωής;

Καρκίνος
Καρκινάκια μου γλυκά το ερωτικό αντίο του Ιούνη είναι κάπως διφορούμενο! Οι δεσμευμένοι ζείτε πάλι μεγάλες στιγμές και τούτη τη φορά θα υπάρξουν αλλαγές μεγάλες και τρανές, είτε είναι ευχάριστες, είτε δυσάρεστες! Πάντως μια έκπληξη θα τη νιώσετε και θα συγκλονιστεί όλο σας το είναι! Όποιο και αν είναι το μαντάτο, οτιδήποτε και αν συμβεί θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και πολύ λογικοί! Ζητήστε καλύτερα να σας δέσουν και να σας κλείσουν το στόμα, όχι τίποτα άλλο για να προλάβετε να δείτε τι εννοεί πραγματικά ο ποιητής! Για τους ελεύθερους της παρέας, τα μαντάτα είναι μυστήρια χαρούμενα! Ένα πρόσωπο σας φλερτάρει με τέτοιο τρόπο που το όχι δεν υπάρχει πουθενά σε κανέναν χάρτη!

Λέων
Μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια θα είστε τις μέρες αυτές! Τι πιο όμορφο για τους δεσμευμένους, να αφήσετε στην άκρη τα προβληματάκια σας και να μονιάσετε ξανά μανά από την αρχή! Ξαφνικά μπορεί να νιώσετε πως δίχως εσάς, το ταίρι σας δε μπορεί, πως είστε και πολύ απαραίτητοι στη ζωή του και πως επιτέλους η σχέση σας είναι πιο δυνατή από ποτέ! Κρατήστε το αυτό όσο μπορείτε, γιατί μετά από τόσες φουρτούνες το αξίζετε και με το παραπάνω! Είστε σε φάση σχέσης, θέλετε να υπάρχει κάποιος δίπλα σας, οπότε και οι ελεύθεροι της παρέας θα αποζητήσετε μια συντροφιά, έτσι για περισσότερες ώρες, μπορεί και μέρες και τσουπ η δέσμευση! Μη φοβάστε, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια!

Παρθένος
Ο Έρωτας που λέτε δε σας αφήνει σε ησυχία λεπτό! Από τους τυχερούς της παρέας, οι δεσμευμένοι έχετε τη τιμητική σας, αφού τις μέρες αυτές θα περάσετε πολύ όμορφα, θα κάνετε πράγματα διαφορετικά, θα φτιάξετε νέες στιγμές, γιατί έτσι σας κάνει κέφι. Πείτε αντίο στον Ιούνη με το πιο ρομαντικό τρόπο, με αγάπες και λουλούδια και ας μη ταιριάζουν αυτά και τόσο στο χαρακτήρα σας! Ένα μαναράκι παίζει να σας φλερτάρει, να σας ξεσηκώσει για ζαβολιές και εσείς να τη πατήσετε όπως οι άβγαλτοι! Κρατήστε την εμπειρία και πειράζει; Δε πειράζει! Ας υποθέσουμε πως είναι περίοδος ανεμελιάς, που καλά θα κάνετε να ξεπεράσετε ταμπού σας, τα μη και τα πρέπει και να αφεθείτε ελεύθεροι σε οτιδήποτε αξιόλογο προκύψει!

Ζυγός
Τα έχετε κάνει πάλι μαντάρα και δε λέτε σε κανέναν τίποτα! Ζόρικο το ερωτικό αντίο του Ιούνη, αφού σας πιάνουν πάλι τα ψυχολογικά σας, γυρεύετε απαντήσεις για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα στη ζωή σας, κάτι σας ενοχλεί στο σύντροφό σας, μπορεί να ξεστομίσετε και ένα τέλος και να συγκλονιστεί το σύμπαν σας όλο! Η καρδιά σας θα σας πει την αλήθεια και εσείς γνωρίζετε κατά πόσο το έχετε παλέψει ή όχι! Αν είστε έτοιμοι για χωρισμούς και δράματα, τι να σας πω καλοκαιριάτικο;;; Ακόμα όμως και οι ελεύθεροι της παρέας έχετε τέτοια ζόρια, δίχως να σας ενοχλεί η ύπαρξη ενός συντρόφου. Μήπως τελικά φταίει κάτι άλλο; Μέρες που θα τα πείτε πολύ με τον εαυτό σας και αρκετοί θα απορήσουν για το τι σας συμβαίνει! Σκεφτείτε καλά πριν δράσετε..!

Σκορπιός
Καλέ φτου μη σας ματιάσω, το φινάλε του Ιούνη είναι άκρως ερωτικό και λίγα λέω! Λέτε να φταίει το Φεγγάρι στις 28/06;;;; Πάντως είτε έχετε σχέση, είτε όχι, το σύμπαν ψιθυρίζει πως θα ζήσετε μεγάλες στιγμές! Ανεπανάληπτες! Κάνετε εκεί πέρα τα μαγικά σας, είστε γοητευτικοί, σαγηνευτικοί και τα μάτια σας σκοτεινά και παθιασμένα! Ιδανικές μέρες λοιπόν, να βελτιώσετε τη σχέση σας, να ξεπεράσετε τις διαφωνίες σας και να κάνετε μια νέα αρχή.. αναφέρομαι στους δεσμευμένους! Αλλιώς έφτασε ο καιρός να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα με κάποιο μαναράκι και να απογειωθείτε επιτέλους από ευτυχία! Λέτε να γίνει εκείνο το θαύμα; Για μπείτε στο παιχνίδι ξανά! Ξεπεράστε τον εγωισμό σας, διαγράψτε τα όρια, πείτε το ναι και όλα θα πάνε μια χαρά.. Its summer baby!

Τοξότης
Πω πω .. να βάλετε να σας ξεματιάσουν, γιατί σας συζητάνε και σας κουτσομπολεύουν και προφανώς μια αρνητική ενέργεια θα τη νιώσετε τις μέρες αυτές! Αστρολογικό το κουλό που θα σας βρει, μπορεί να σας ανάψουν φωτιές και ξαφνικά οι δεσμευμένοι κυρίως να έχετε γκρίνιες και μουρμούρες! Το θέμα της απιστίας μπορεί να εμφανιστεί και να συγκλονιστείτε, μη πιστέψετε αμέσως και έχουμε δράματα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, έχετε έντονα την ανάγκη να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και οι επιλογές σας δε θα είναι και τόσο ωραίες.. Αμέσως να μπλέξετε με τη Σάρα και τη Μάρα. Συμμαζευτείτε για να μην εκτεθείτε! Πάντως μια απογοήτευση θα τη νιώσετε γιατί πολλά τα μέτωπα και αμέτρητα τα νέα.. και άντε να βγάλετε άκρη..! Ψάξτε το πριν πάθετε παράκρουση..!

Αιγόκερως
Μυστήριο το ερωτικό αντίο του Ιούνη! Έχει πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 28/06, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας! Μέσα στη καχυποψία θα είστε τις μέρες αυτές, οι πολλές αγάπες και καλοσύνες δε σας αρέσουν και τόσο, να που πάλι φαντάζεστε διάφορα, δε μπορείτε τις ήρεμες τις καταστάσεις, θέλετε πάντα να υπάρχει ένα θέμα! Θα πω λοιπόν, να μη σας δώσουν και τόση σημασία, γιατί χρειάζεστε και την αδιαφορία σας πού και πού! Οι ελεύθεροι και ωραίοι όμως, παίζει να ζήσετε κάτι πολύ φοβερό και τρομερό! Πείτε ναι στη περιπέτεια, στις όμορφες στιγμές και ας κρατήσουν λίγο. Πειράζει;;; Μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική που να σας δώσει έτσι μια μικρή γεύση από μια ταινία ερωτική.. και άκρως αισθησιακή!

Υδροχόος
Επιτέλους έφτασαν οι μέρες που θα θελήσετε να αράξετε δίπλα στο σύντροφό σας, να το πιάσετε από το χέρι και να νιώσετε την αγάπη, τη θαλπωρή, τη συντροφικότητα σε όλο τους το μεγαλείο! Και ερωτικό και αγαπησιάρικο το φινάλε του Ιούνη, κόπασαν οι αέρηδες προφανώς.. μέσα στο μυαλό και τη ψυχή σας, συνεπώς, θα αποζητήσετε πιο γήινες καταστάσεις, πιο σταθερές.. Εννοείται πως κάποιο φιλαράκι σας γουστάρει, σας βλέπει λίγο διαφορετικά, εσείς χαμπάρι ως συνήθως, να που τις επόμενες ημέρες θα δώσετε λίγη σημασία και κάπως έτσι μπορεί να αναστατωθείτε γλυκά! Υπάρχουν δυο περιπτώσεις, ή ανταποδίδετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές και εγκεφαλικές σας επιθυμίες ή αδιαφορείτε εντελώς!

Ιχθύς
Αγαπησιάρικο το φινάλε του Ιούνη, μια το ένα και μια το άλλο, θα χρειαστείτε το σύντροφό σας, τη παρέα του, τις απόψεις του, τη παρουσία του μέσα στη ζωή σας! Δείξτε το με κάθε τρόπο, να το εκφράσετε επίσης, μη φαντάζεστε διάφορα, όσο πιο ξεκάθαροι είστε, άλλο τόσο θα καταφέρετε να περάσετε όμορφες στιγμές και ρομαντικές επίσης! Ιδανικές ημέρες για να βελτιώσετε τη σχέση σας! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, αν δε βγείτε από το σπίτι μη περιμένετε να σας χτυπήσει τη πόρτα το μαναράκι. Βέβαια, μπορεί να πάτε κάπου, για να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες και να κάνετε μια άκρως γοητευτική γνωριμία. Κυκλοφορήστε να σας δουν! Σε κάθε περίπτωση κρατήστε μικρό καλάθι.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos