Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

01/11 – 06/11/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι
η Πανσέληνος στις 4 στο ζώδιο του Ταύρου. Μία αισιόδοξη επιρροή όσον αφορά στα επαγγελματικά ζητήματα, τις νέες συμφωνίες, τη δημιουργικότητα.

Παρέα στο φεγγάρι κάνει η Αφροδίτη που την αναστατώνει ο Ουρανός με αποτέλεσμα οι ερωτικές σχέσεις να ταραχτούν, να υπάρξουν εντάσεις, πικρόχολα λόγια ακόμα και να ειπωθεί ένα αντίο. Όποια σχέση προσπεράσει το μπουρίνι αυτό έχει γερές βάσεις και σίγουρα θα έχει μέλλον. Μην ανησυχείτε, ο Ποσειδώνας έχει σκοπό να θολώσει το τοπίο γλυκά.

Από τη μια θα είμαστε μες στη γλύκα, από την άλλη μες στη πίκρα!
Όμως το σύμπαν επιφυλάσσει μυστήριες ερωτικά εκπλήξεις, κυρίως για τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους! Τα συναισθήματα γίνονται έντονα, οι επιθυμίες πρέπει να ικανοποιηθούν και όποιος τολμήσει να δείξει τον άλλον του τον εαυτό, εκείνο τον φλογερό και το παθιάρικο, θα βγει ο νικητής του Φεγγαριού αυτού..!

για να δούμε..

φιλάκια!


Κριός
Εντάσεις προκύπτουν στη 1 και 2. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη γιατί το σκηνικό αλλάζει. Από τις 3 έως και τις 6 ζεις ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου. Ιδανικές ημέρες για να αποφασίσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή. Εκφράσου δημιουργικά! Επαγγελματικά: Οικονομικά ζητήματα σε στρεσάρουν έντονα μέχρι και τις 5. Απέφυγε τις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Άλλαξε τους στόχους σου και προχώρα.

Ταύρος
Άγχος πολύ θα έχεις τις μέρες αυτές για θέματα υγείας. Θα πρέπει να βρεις το χρόνο μέχρι και τις 3 για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 4 σου προκαλεί μια υπερένταση. Μια νέα γνωριμία προκύπτει στο χώρο που κινείσαι. Απέφυγε τους καβγάδες!
Επαγγελματικά: Διαχειρίσου σωστά οικονομικά θέματα. Μέχρι και τις 3 εμπόδια προκύπτουν, σου δείχνουν όμως έναν άλλο τρόπο για να πετύχεις αυτό που θες. Τυχερές ημέρες στις 5 και 6.

Δίδυμος
Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς τις ημέρες αυτές, η Πανσέληνος στις 4 είναι η αιτία. Παρόλα αυτά έχεις τη διάθεση να ερωτοτροπήσεις με το σύντροφό σου είτε προκύψουν εντάσεις είτε όχι. Μέχρι τις 6 συζήτησε ό,τι σε απασχολεί, ακόμη κι αν είναι η λέξη «γάμος». Ρώτα για να μάθεις! Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 3. Προσπάθησε μέχρι τις 6 μέσα από καλές δημόσιες σχέσεις να μάθεις εκείνα που σε ενδιαφέρουν για να προχωρήσεις παραπέρα.

Καρκίνος
Από τη 1 μέχρι τις 3 έχεις τη διάθεση να συναντήσεις τους φίλους σου, να βγεις έξω βόλτες και συγχρόνως να συμπαρασταθείς όπου σε χρειάζονται. Θα έχεις πολλές προτάσεις για εξόδους στις 4 και 5, γίνεσαι περιζήτητη στις παρέες σου. Βελτίωσε τις σχέσεις σου!
Επαγγελματικά: Από τις 6 και μετά να περιμένεις να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και να υπάρξει αποτέλεσμα σε ένα στόχο που έχεις βάλει. Δώσε λύσεις, αποκαλύπτοντας μικρά μυστικά σου.

Λέων
Μέχρι και τις 3 νιώθεις πολύ όμορφα με τον εαυτό σου. Απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου, συναντάς κόσμο που σου φτιάχνει το κέφι. Η Πανσέληνος στις 4 σε αναστατώνει με απρόβλεπτα γεγονότα. Ξεπερνάς κάθε δυσάρεστη σκέψη. Πίστεψε στη διαίσθησή σου! Επαγγελματικά: Οτιδήποτε κι αν προκύψει μέχρι και τις 3 αντιμετώπισέ το με ψυχραιμία. Οι επαφές σου σε βοηθούν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο με επιτυχία. Κάνε νέα σχέδια.

Παρθένος
Ετοιμάσου για shopping therapy στις 2 και 3. Επιδίωξε να δεις τους φίλους σου. Επίσης νέες γνωριμίες προκύπτουν. Μια ευχάριστη αλλαγή σε ανανεώνει. Κάτι μαθαίνεις και προκύπτουν οικογενειακές εντάσεις μέχρι τις 6. Φρόντισε να είναι λαμπερή η παρουσία σου. Διάλεξε τι σου αρέσει!
Επαγγελματικά: Βοήθησε τους συνεργάτες σου, προκειμένου να προχωρήσουν τα θέματα που σε απασχολούν. Λύσεις βρίσκεις, πετυχαίνεις ένα στόχο και ενθουσιάζεσαι.

Ζυγός
Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα τις ημέρες αυτές. Μέχρι και τις 5 αποδέξου προτάσεις για βόλτες. Συναντάς κόσμο γνωστό και άγνωστο και ακούς κουτσομπολιά που σε συγκλονίζουν. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο επικοινωνιακή μπορείς. Πρόσεχε τις κινήσεις σου!
Επαγγελματικά: Διάφορα θέματα προκύπτουν με τους συναδέλφους σου. Μέχρι και τις 3 θα πρέπει να βρεις λύσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Ανακάλυψε την ουσία του προβλήματος.

Σκορπιός
Μπορεί η διάθεσή σου να είναι ερωτική, όμως η Πανσέληνος στις 4 σε παρασέρνει μυστήρια και από άμυνα κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προτίμησε τον ύπνο από τις βόλτες. Περιποιήσου τον σώμα σου, γίνε πιο όμορφη και λαμπερή. Κράτησε χαμηλό προφίλ!
Επαγγελματικά: Πολύ καλές μέρες για να δώσεις το καλύτερο του εαυτού σου. Να μοιράζεσαι τις απόψεις σου και να δίνεις λύσεις. Στις 6 ζήτα για να λάβεις.

Τοξότης
Προστάτεψε την υγεία σου, προκειμένου να είσαι διαθέσιμη στις 3 και 4 για να παραβρεθείς σε διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην λες τα μυστικά σου. Αφιέρωσε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς, με σκοπό να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Μαντάτα έρχονται! Επαγγελματικά: Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου χάρισμα, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου. Προσπάθησε να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για ένα θέμα που σε καίει.

Αιγόκερως
Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος, όμως η Πανσέληνος στις 4 σε ξεσηκώνει για κάτι το διαφορετικό. Αγκάλιασε το σύντροφό σου ή τους φίλους σου και ψυχαγωγήσου όπως επιθυμείς. Κάτι μαθαίνεις στις 5 που καλό είναι να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Απέφυγε τα κουτσομπολιά! Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 3 πετυχαίνεις τους στόχους σου, καλό είναι όμως να κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Αναλαμβάνεις κάτι νέο και ξεσηκώνεσαι για περισσότερη δουλειά.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στις 4 σε κάνει πολύ αφηρημένη, χάνεις πράγματα, νιώθεις μια υπερένταση άνευ λόγου και αιτίας. Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί εκτίθεσαι. Μία νέα γνωριμία σε ξεσηκώνει ευχάριστα και σε βοηθά να ξεπεράσεις τις δυσάρεστες σκέψεις. Συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου! Επαγγελματικά: Απέφυγε τις συμφωνίες τις ημέρες αυτές. Δώσε σημασία στα λόγια των έμπιστών σου. Επιδίωξε να κάνεις δημόσιες σχέσεις με ανθρώπους «κλειδιά».

Ιχθύες
Ιδιαίτερα γοητευτική είσαι τις ημέρες αυτές. Στις 2 και 3 η ρομαντική σου διάθεση σε οδηγεί σε βόλτες ατελείωτες στα πιο απίθανα μέρη. Αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου ή φλέρταρε γλυκά με άγνωστες υπάρξεις. Τυχερή ημέρα στις 6. Απέφυγε τις σπατάλες!
Επαγγελματικά: Οικονομικά θέματα σε στρεσάρουν. Ζήτα βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Κλείσε τις εκκρεμότητες που έχεις. Το φεγγάρι φέρνει εμπόδια και ο Ερμής τα διώχνει.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos