Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 31/10/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω πως κάθε φορά που ο Άρης αλλάζει ζώδιο,
κάθε φορά η ζωή μου γίνεται άνω-κάτω, σε διάφορους τομείς! Ότι έχω θάψει, βγαίνει στη επιφάνεια και τι να λέμε τώρα.. War zone!

Χαμογελώ πονηρά, γιατί προτιμώ.. άλλωστε ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί και περάσαμε εμείς ωραία και οι άλλοι καλύτερα!

Η μέρα σήμερα είναι πολύ χαρωπή από αστρολογικής άποψης. Αν και Τρίτη θα βρούμε τη διάθεση να πάμε μια βόλτα, να συναντήσουμε ένα φίλο, να κάνουμε εκείνη την επίσκεψη. Αυτό προκαλεί ισορροπία στο σύμπαν, οι δικές μας οι μαγικές οι ενέργειες.


Λέμε αντίο στον Οκτώβρη, καλά μας τα είπε και αυτός.. και αγωνιούμε για έναν Νοέμβρη, φουλ ερωτικό, φουλ αισθησιακό, μιας που η Αφροδίτη κάνει σε μερικές μερούλες επίσκεψη στο Σκορπιό! Φτιάξε μας βρε σύμπαν, φτιάξε μας! χαχα..

φιλάκια!


Κριός
Μέρα ζόρικη αφού ένα γεγονός σας αναστατώνει. Κάτι σας λένε οι δικοί σας οι άνθρωποι και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Θέματα οικογενειακά προκύπτουν, κάτι ξεχασμένο και πρέπει οπωσδήποτε να το αντιμετωπίσετε. Ο Άρης σας αναστατώνει, να το ξέρετε αυτό!

Ταύρος
Τυχερή η ημέρα σας κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Να λέμε την αλήθεια ο Ποσειδώνας έχει βάλει το χεράκι του και ξαφνικά η δημιουργικότητά σας στα ύψη! Φτιάξτε ένα ωραίο γλυκό, αλλάξτε το ντεκόρ του σπιτιού σας. Ακόμα και στη δουλειά, πείτε ναι σε ένα νέο project!

Δίδυμος
Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας, να πάτε μια βόλτα, να ξεσκάσετε που λέμε. Ο Ουρανός σας ξεσηκώνει, δε μένετε λεπτό σπίτι και μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε και με οποιονδήποτε. Και ένα σουαρέ στο χώρο σας ωραίο θα ήταν, αρκεί να πάτε supermarket!

Καρκίνος
Καιρός να αγαπήσετε με την οικογένειά σας! Να έρθετε πιο κοντά. Ο Ερμής είναι η αιτία που θέλετε οπωσδήποτε να λύσετε τις διαφορές σας και να μονιάσετε. Εντάξει με μέτρο, μην είστε τόσο μελιστάλαχτοι, δημιουργείτε εντυπώσεις και θετικές και αρνητικές..!

Λέων
Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους από ότι φαίνεται, για αυτό και εσείς επιβάλλεται να βρείτε χρόνο για να πάτε στο γιατρό. Θέματα υγείας σας απασχολούν, δε προσέχετε καθόλου και ξανά από την αρχή. Μια αλλαγή στη δουλειά σας θα σας χαροποιήσει πολύ!

Παρθένος
Ωραία μέρα για να δείξετε το καλό σας τον εαυτό. Ναι μεν μπορεί να έχετε βάλει ένα στόχο, ναι μεν μπορεί να είστε πολύ κοντά στο να τον πραγματοποιήσετε, όμως σίγουρα ανήκετε σε κάποια ομάδα, για αυτό καλό είναι να δώσετε ένα χεράκι βοηθείας σε όποιον το χρειάζεται!

Ζυγός
Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας έχει κάνει ανταγωνιστικούς και θέλετε αμέτι μουχαμέτι να γίνει το δικό σας. Και ερωτικά και επαγγελματικά. Ένα θέμα από το παρελθόν, πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις. Ζητήστε για να λάβετε. Τι περιμένετε;;;

Σκορπιός
Ωραία μέρα για να συναντήσετε ανθρώπους που συμπαθείτε. Θα είναι φιλικό; Θα είναι ερωτικό; Θα δείξει, σωστά; Πάντως αν σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, σε κάποια ψυχή, να το κάνετε, γιατί το αμοιβαίο παίζει πολύ.. Μαγεύετε τον άλλον, τόσο απλά!

Τοξότης
Ένα γεγονός σας αναστατώνει και θα προσπαθήσετε με διακριτικό τρόπο και αθόρυβο να το λύσετε. Καλό είναι να το μοιραστείτε με κάποιον έμπιστο, γιατί έτσι μόνο θα ηρεμήσετε. Η αλήθεια είναι πως θα πέσει σύρμα και θα τρέξουν όλοι να κάνουν το πυροσβέστη. Είναι επειδή σας αγαπούν!

Αιγόκερως
Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε τους ανθρώπους σας. Έχετε, δεν έχετε χρόνο, ανεξάρτητα από τη διάθεσή σας, θα κάνετε για λίγο τη καρδιά σας πέτρα και θα δείξετε το καλό σας το πρόσωπο. Δε φεύγει το κρεβάτι, εκεί είναι και σας περιμένει. Ο Ουρανός σας, σας διώχνει μακριά από το σπίτι.

Υδροχόος
Γυρεύετε για ευκαιρίες. Όπου φύγει-φύγει, γιατί μόνο έτσι φτιάχνει το ψυχολογικό. Καλή ημέρα για να κλείσετε νέες συμφωνίες, ή να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Με σκοτεινές και μυστήριες σκέψεις τελειώνει ο Οκτώβρης. Και τα καλύτερα έρχονται! Υπομονή!

Ιχθύς
Νιώθετε ωραία με τον εαυτό σας και γίνεστε υπερβολικά σπάταλοι. Μη γκρινιάζετε μετά γιατί δεν έχετε λεφτά! Παίρνετε και πάλι αποφάσεις τύπου ποιος θα είναι δίπλα σας στο έργο και ποιος όχι. Οτιδήποτε σας χαλάει το διώχνετε μακριά. Καιρός ήταν μπορώ να πω..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos