Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 28/10 – 29/10/2017, by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το ξέρω χαθήκαμε, δεν έχω λόγια μπορώ να πω, το σύμπαν κρύβει αμέτρητες εκπλήξεις για
το καθένα από εμάς! Από αλλού το περιμένεις και από αλλού σου έρχεται!

Να όμως που σήμερα είναι Σάββατο, ένα γλυκό φθινοπωρινό πρωινό, που με τις καλύτερες προθέσεις μας αγκαλιάζει σα να λέει.. έλα ξύπνα σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Και ξανά μανά η ελπίδα σε πρώτο πλάνο, οι σκέψεις οι ονειροπαρμένες, ο δρόμος όμως είναι ένας. Εκείνος που χάραξες ή σου χάραξαν;;; Ιδού ακόμα μια απορία! Τι γίνεται βρε παιδιά;;;

Αστρολογικά τώρα.. Ο Πλούτωνας δίνει ρέστα! Μας τα κάνει μαντάρα, μας ρίχνει στο σκοτάδι το βαθύ και εμείς κολυμπάμε στο πουθενά. Μια τα βάζει με την Αφροδίτη, μια με τον Ερμή, πείτε μου τώρα εσείς, γιατί τα ερωτικά μας να είναι super; Λίγο δράμα, χρειάζεται πού και πού. Γιατί τα μαντάτα να μην είναι ευχάριστα;; Τα δάκρυα καθαρίζουν τα μάτια. Γιατί ένας κακός χαμός από το τίποτα; Ω ρε γλέντια! Τέτοιο Σαββατοκύριακο παίζει να περάσουμε.. Ολίγον μαύρο και άραχνο.. χαμογελώ τώρα, γιατί δε μου αρέσει να καταστροφολογώ, να όμως που δε μπορώ να αντισταθώ στις μαγικές ενέργειες του σύμπαντος.. Έχω και ωροσκόπο Αιγόκερω, για ακόμα μια φορά στο μάτι του κυκλώνα! Τραγικό;;;

Εμείς όμως σα μαγικά ξωτικά του δάσους, θα βρούμε τρόπο να ξεφύγουμε από όλο αυτό, αποφεύγοντας τους αρνητικούς ανθρώπους, τις δυσάρεστες υπάρξεις και οτιδήποτε μας χαλά τη διάθεση.
Πόσο μου αρέσει η μυρωδιά των δέντρων;;; Της γης;; Τι όμορφα που είναι έξω… Να εκεί στο δάσος.. τι ηρεμία είναι αυτή..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ ζόρικη σας ξημέρωσε κυρίως για το ψυχικό σας τον κόσμο. Ερωτικά καβγαδάκια παίζει να προκύψουν από το πουθενά και ξαφνικά μουτράκια όλη μέρα. Σας πιάνει το παράπονο; Βλέπετε κάτι ύποπτο και ζηλεύετε; Πάντως κάτι θα συμβεί που θα σας θολώσει το μυαλό και θα αντιδράσετε με μυστήριο τρόπο! Η Κυριακή σας πιο ευχάριστη, διώχνετε τα μαύρα σύννεφα μακριά και αγαπιέστε ξανά από την αρχή. Ή βρίσκετε την ευκαιρία να τη κάνετε από τη πίσω πόρτα! Εσείς επιλέγετε!

Ταύρος
Καλή ημέρα για να απομακρυνθείτε από οικογενειακά πρόσωπα. Εξαφανιστείτε καλύτερα γιατί εντάσεις προκύπτουν και στάζει πολύ φαρμάκι η γλώσσα. Ο Πλούτωνας φροντίζει για αυτό να είστε σίγουροι! Ερωτικά καβγαδάκια επίσης προκύπτουν, αφού υπάρχει μια ασυνεννοησία άκρως εκνευριστική. Συζήτηση στη συζήτηση μπορεί να μάθετε πράγματα και θάματα και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Σας προκαλούν την Κυριακή, αλλά με το πείσμα σας βρίσκετε το δίκιο σας και τους βάζετε όλους στη θέση τους!

Δίδυμος
Μυστήρια η μέρα σας, αφού σας στριμώχνουν στη γωνιά και σας τα ψάλουν για ακόμα μια φορά. Τα θέματα πάνω-κάτω είναι γνωστά, δηλαδή το πώς διαχειρίζεστε τα λεφτουδάκια σας, γιατί να είστε μονίμως άφραγκοι και φυσικά γιατί δε πηγαίνετε στο γιατρό να κοιτάξετε την υγεία σας. Κλασικά οικογενειακά θέματα που καλό είναι να τα αντιμετωπίσετε άμεσα κιόλας, για να σας αφήσουν στην ησυχία σας! Φροντίστε την Κυριακή να συναντήσετε τους φίλους σας, να πάτε βόλτα, να ξεφύγετε από το σπίτι, να ανανεωθείτε και εσείς λιγάκι.


Καρκίνος
Διχασμένη η μέρα σας απ’ όλες τις απόψεις. Από τη μία θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μη δείτε άνθρωπο μπροστά σας, από την άλλη θα έχετε όρεξη να συζητήσετε και να αναλύσετε την κάθε σας σκέψη. Και κάπου εκεί, κουβέντα στην κουβέντα, να ξεκινήσει ένα παιχνίδι του τύπου ποιος είναι πιο έξυπνος και πιο δυνατός. Η Κυριακή σας βρίσκει με πολύ γλυκιά διάθεση, θα έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας και να ερωτοτροπήσετε ολίγον παραπάνω. Μέρα τυχερή και όμορφη.

Λέων
Αν και Σάββατο, οικονομικά θέματα θα βασανίζουν έντονα το μυαλό σας. Κάνετε δυσάρεστες σκέψεις που σας αγχώνουν και το βγάζετε προς τα έξω με τον χειρότερο τρόπο. Μην περιμένετε τις μέρες αυτές να βρείτε ανταπόκριση από τον σύντροφό σας, αντιθέτως η κριτική του για το πώς διαχειρίζεστε τα θέματά σας θα σας απογοητεύσει εντελώς. Το παίρνετε απόφαση να χαλαρώσετε την Κυριακή, να προσπεράσετε κάθε τι δυσάρεστο και να μονιάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.

Παρθένος
Μέρα κατάλληλη για να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί, καλά όμως θα κάνετε να αποφύγετε να αναφερθείτε σε οικονομικά ζητήματα. Το γεγονός πως υπάρχουν αρκετοί που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας, σας προκαλεί μια ένταση, γίνεστε επιθετικοί και πικρόχολοι. Η κουβέντα ενός προσώπου θα σας ηρεμήσει και θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ιδανική ημέρα για ξεκούραση η Κυριακή προτιμήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, το κρεβατάκι σας και τις λιχουδίτσες που τόσο σας αρέσουν.

Ζυγός
Τις μέρες αυτές δικά σας άτομα ανακατεύονται στη ζωή σας και σας προκαλούν ένταση για θέματα που δεν τους αφορούν. Από τη μία ξεσπάτε στο σύντροφό σας, από την άλλη αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, δεν σας κάνει το χατίρι και απογοητεύεστε. Κάτι μπορεί να συμβεί και να ζηλέψετε. Προτιμήστε έναν ήρεμο διάλογο που θα σας συνεφέρει, παρά τους καβγάδες που οδηγούν σε θλίψη. Πιο ήρεμοι την Κυριακή, αφιερώνετε χρόνο στην οικογένειά σας και διώχνετε μακριά τις μυστήριες τις σκέψεις.

Σκορπιός
Ένα πολύ μυστήριο Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε. Το σύμπαν είναι τέτοιο που φέρνει μια απρόβλεπτη έκπληξη, η οποία θα σας αναστατώσει πολύ. Από την ψυχή σας θα βολτάρουν αμέτρητα συναισθήματα, θα ζηλέψετε, θα νευριάσετε, θα ξεστομίσετε κουβέντες πολύ μοναδικές. Σχετικά δύσκολο το Σαββατοκύριακο αυτό για θέματα ερωτικά, όμως η αλήθεια θα λάμψει ανεξάρτητα αν πονά. Προτιμήστε την Κυριακή να την περάσετε παρέα με ένα φιλαράκι που εμπιστεύεστε, να βγάλετε από μέσα σας κάθε αρνητική ενέργεια και να αφήσετε τη λογική να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Τοξότης
Ευτυχώς που τα μαγαζιά είναι κλειστά σήμερα. Σας πιάνει μια μανία να πληρώσετε εσείς το λογαριασμό, προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας ή το σύντροφό σας. Σπάταλοι πολύ γίνεστε, είναι γενικό το κακό, οπότε φροντίστε να έχετε πάνω σας τα απαραίτητα για να μην εκτεθείτε από τη μία και να μην καταξοδευτείτε από την άλλη. Φροντίστε την Κυριακή να συναντήσετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Οι απόψεις τους θα σας δώσουν ιδέες για το πώς να επιλύσετε τα θέματά σας.

Αιγόκερως
Φορτισμένοι συναισθηματικά θα είστε και τις δυο ημέρες. Αν τσιμπήσετε στις παγίδες του σύμπαντος, θα μπλέξετε με συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σας λυπήσουν πολύ. Αν όμως το πάρετε απόφαση πως θα ακούσετε πολλά και διάφορα, παράλογα ίσως, τότε μπορεί να το γλεντήσετε κιόλας, κάνοντας για λίγο τους χαζούς. Οι κόντρες όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα, θέλετε να έχετε το τελευταίο λόγο εσείς και να γίνεται μόνο το δικό σας, γεγονός που δε θα περάσει έτσι και τόσο εύκολα! Τα ρημάδια τα λεφτά τα φταίνε όλα!

Υδροχόος
Πολύ μυστήρια η διάθεσή σας και τις δυο μέρες! Η Σελήνη στο ζώδιό σας, από τη μια σας κάνει λαμπερούς και έξω καρδιά και από την άλλη σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας. Νιώθετε σα να μη πατάτε και με τα δυο πόδια στη γη, όμως πότε γινόταν αυτό να μας το πείτε να το μάθουμε. Φροντίστε να είστε με ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι και που είστε ο εαυτός σας. Η γοητεία σας πείθει ακόμα και τους πιο σκληρούς παίχτες. Τώρα αν δε νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, είναι ένα άλλο θέμα, κρατήστε το μυστικό! Τη Κυριακή ευτυχώς θα τη βρείτε την άκρη και θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας. Τα σημάδια του σύμπαντος είναι μαγικά, για αυτό ακολουθήστε τα!

Ιχθύς
Άλλα κανονίζατε για σήμερα, άλλα προκύπτουν και αυτό θα σας χαλάσει πολύ τη διάθεση. Νιώθετε μια απογοήτευση από τη στάση των ανθρώπων που είναι δίπλα σας, ή από ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σας. Πάρτε το απόφαση πως δε πρέπει να περιμένετε από τους άλλους να ανταποδώσουν το καλό που τους προσφέρετε. Η εκτίμηση φαίνεται στις πράξεις και στα δύσκολα! Προτιμήστε να πάτε μια εκδρομή, να αλλάξετε παραστάσεις, γιατί έτσι θα έρθουν οι σκέψεις οι ωραίες με τις εναλλακτικές τις λύσεις! Τη βρίσκετε την άκρη κάποια στιγμή μες στη Κυριακή.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos