Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 17/10/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις μέρες, που πραγματικά θέλω να
τραβήξω τις κοτσίδες μου, να όμως που έχω χαοτικές ξανθιές μπούκλες..!!! Πολύ τσίτα η κατάσταση με το Δια στο Σκορπιό, σα να μας ξύπνησε κάτι μαγικά και τρέχουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Κυρίως επαγγελματικές, οικονομικές, ακόμα και κληρονομικές.




Πάλι μας τη βγήκε με κόκκινο ο Διας, πάλι η Θεά Αφροδίτη στην άκρη. Να δούμε πότε θα έρθει ο ρημαδο.. Έρωτας!
Η μέρα σήμερα έχει να κάνει με το χρήμα. Σε κάποιους έρχεται με μεγάλη άνεση και σε κάποιους όχι και τόσο. Τα καλά τα παιδιά και τα κακά τα παιδιά. Κάποιοι εκπλήσσονται χαρούμενα και κάποιοι ζητούν επίμονα. Μα είναι κατάσταση αυτή;;;

 ..κατά τα άλλα μια χαρά.. λέμε τώρα!

φιλάκια..


Κριός
Και εκεί που αρκετοί έχετε ξεμείνει από χρήματα, μπορεί ένα μαγικό ραβδί ή να σας αποκαλύψει κάτι ξεχασμένα, ή κάποιος να σας δώσει τίποτα χρωστούμενα. Βοήθεια θα δεχτείτε, όπως και να έχει, για να τακτοποιήσετε τις άμεσες υποχρεώσεις σας και φυσικά να σταματήσετε να γκρινιάζετε!

Ταύρος
Ότι και αν συμβεί σήμερα θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία μεγάλη. Μπορεί κάποιος να παραλογιστεί μπροστά στα μάτια σας, να ακούσετε τα απίστευτα, εσείς τσιμουδιά! Και κάτι πολύ χαρούμενο αν συμβεί, δε χρειάζεται να το μάθει όλος ο κόσμος. Κρατήστε το για τον εαυτό σας!

Δίδυμος
Έχετε πολύ άγχος για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και κάνετε κακό στον εαυτό σας. Όσοι το παλέψατε, έχετε κάτι να περιμένετε, όσοι μείνατε με σταυρωμένα τα χέρια, είναι καθαρά θέμα τύχης.. Από το να μονολογείτε λοιπόν, σε ένα δωμάτιο μέσα, σηκώστε καλύτερα το τηλέφωνο!

Καρκίνος
Ρομαντική η ημέρα σας, θα ονειρεύεστε το πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα. Ποια θα είναι η ασχολία σας, τι σας ενδιαφέρει, τι σας αρέσει περισσότερο και πώς θέλετε να είναι το αύριο. Όμορφο ή αδιάφορο; Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την εικόνα. Όποιος θέλει ακολουθεί!

Λέων
Μια πολύ καλή ημέρα για να μονιάσετε με την οικογένειά σας. Ναι μεν εργάζεστε πολλές ώρες, όμως πού και πού καλό είναι να έρχεστε σε επαφή με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Αν καταφέρετε λοιπόν να φύγετε νωρίς από τη δουλειά, κάντε σχέδια για ένα βραδάκι οικογενειακό.

Παρθένος
Όλο μέρα θα υπάρχει μια φωνή που θα σας μιλά και θα σας κατευθύνει. Σα ζαλισμένοι εσείς, νιώθετε πως δεν ακολουθεί το σώμα το μυαλό σας, ή ακόμα και αυτά που λέτε, μπορεί να είναι πρωτάκουστα για τα δικά σας τα δεδομένα. Μέρα διαφορετική, δυνατή και μυστήρια. Ασχοληθείτε με ότι σας ενδιαφέρει.

Ζυγός
Και ως συνήθως δεν έχετε φράγκο στη τσέπη και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα από όλα αυτά που σχεδιάζατε. Να όμως που σας αγαπούν τόσο πολύ και θα σας βοηθήσουν. Όχι σήμερα βέβαια, πρώτα θα σας τιμωρήσουν, θα σας βασανίσουν, θα σας τα ψάλλουν και μετά θα έρθει το γλυκό!

Σκορπιός
Λεφτά έρχονται! Έτσι λέει το σύμπαν. Ο Ερμής τα φέρνει, μες στη τρελή τη χαρά! Για αυτό να προσμένετε ή ένα μπόνους, ή μια αύξηση, ή τέλος πάντων ένα εξτραδάκι, έτσι επειδή το αξίζετε! Φτιάχνουν οι μέρες σας πολύ και επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη. Σωστή διαχείριση, το μυστικό της επιτυχίας!

Τοξότης
Και ξαφνικά, ότι σκέφτεστε θα συμβαίνει. Μπορεί να το δείτε το όνειρο αυτό πολλές φορές μέσα στην ημέρα και να ανατριχιάσετε. Για αυτό ακολουθήστε στα σημάδια, πιστέψτε στον εαυτό σας και με το πιο μαγικό τρόπο, ας βρεθείτε μερικά βήματα μπροστά. Τι το έχετε το τηλεπαθητικό;;;

Αιγόκερως
Μια όμορφη μέρα μόλις σας ξημέρωσε. Ήρεμη, μπορεί και λίγο αδιάφορη, πάντως νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με θέματα που δε χρειάζονται άλλοι στα πόδια σας, να έχετε να κάνετε μόνο με τον εαυτό σας. Ο εγωισμός στα κόκκινα, αλλά η ψυχική σας ισορροπία προέχει.

Υδροχόος
Στο μυαλό σας έχετε μόνο θέματα επαγγελματικά τις μέρες αυτές! Να είναι καλά το σύμπαν που παίζει μπάλα με το Σκορπιό, που σημαίνει πως εσείς παίρνετε δύναμη και κουράγιο για να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Οι δρόμοι ανοιχτοί, μπορείτε να διεκδικήσετε κομμάτι από τη πίτα, άνετα!

Ιχθύς
Ετοιμάστε βαλιτσούλα γιατί φεύγετε! Όσο έχει ήλιο και καλές ημέρες, άλλο τόσο θα καταφέρετε όλο και κάπου να ξεφύγετε. Είτε για δουλειές, είτε για αναψυχή. Κάτι προκύπτει που θέλετε δε θέλετε, θα πρέπει να πάτε, γιατί δε γίνεται αλλιώς. Το δρομολόγιο δε το αποφεύγετε, για αυτό βαθιές ανάσες!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos