Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Τα astro.. νέα του Νοέμβρη 2017, για το ζώδιο του Ταύρου! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξωτικά μου! Ξεκινώ ολίγον ανορθόδοξα, από το ζώδιο του Ταύρου, αλλά πρέπει πρώτα να
τιμήσω εμάς, τα παιδιά της Γης και μετά να προχωρήσω στις αδυναμίες.. Που σημαίνει δε ξέρω αν θα φτάσω μέχρι το τέλος.. Θα δείξει!

Λένε πως ο φετινός Νοέμβρης θα είναι σημαδιακός κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Λένε επίσης να μη περιμένετε το πρίγκιπα πάνω στο λευκό το άλογο, αλλά να δώσετε σημασία και στο πεζό δυο! Και τι έγινε;

Ο Δίας στο Σκορπιό και η Αφροδίτη στο ίδιο το ζώδιο, λογικά θα σας θυμίσουν τι σημαίνει πάθος, έλξη, ερωτική χημεία. Καιρός για μαγικές στιγμές, που μόνο αν τις αποζητήσετε θα κάνουν την εμφάνισή τους!

Ταυράκια μου, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Για αυτό τι λέτε, θα δώσουμε μια ακόμα μάχη όλοι μαζί; Και ότι γίνει. Σημασία έχει που το προσπαθήσαμε..

φιλάκια..


Ταύρος
Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας πολύ μυστήριος! Μπορεί ο Δίας από το Σκορπιό να σας φέρνει και εσάς λίγη από τη τύχη του, όμως ο Άρης από το Ζυγό, φέρνει εμπόδια και ταραχές! Εντάξει, όπως τα λέει το σύμπαν δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, οι ευκαιρίες έχουν σκοπό να βολτάρουν από μπροστά σας, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Διάθεση να έχετε να παίξετε..!

Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να ξεπεράσετε τη «τεμπελιά σας» και να ασχοληθείτε με εκείνα τα σοβαρά θέματα που τα έχετε ρίξει κάτω από το χαλάκι καιρό τώρα και να βάλετε επιτέλους τη ρημάδα τη τελεία. Ο Άρης πάντα φροντίζει να φέρνει στη επιφάνεια τις ξεχασμένες τις εκκρεμότητες που όχι μόνο ενοχλούν και εκνευρίζουν, κρύβουν επίσης και παράξενες συναισθηματικές εκπλήξεις! Ο χρόνος σας θα είναι πολύ περιορισμένος, αφού σας αναθέτουν νέες αρμοδιότητες και θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο.

Από νωρίς ξεκινούν τα γλέντια, μιας που πλησιάζει Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 4/11. Ο Ποσειδώνας εκείνη τη μέρα βάζει το χεράκι του και όλη η υπερένταση που νιώθετε, θα ξεσπάσει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο γλυκό, πιο αγαπησιάρικο, πιο συμπονετικό. Να έχετε κατά νου, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε τούτη τη ζωή και πως θα πρέπει να δώσετε και πάλι μικρές καθημερινές μάχες, για να αποδείξετε κυρίως στον εαυτό σας, το πόσο ικανοί είστε και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε!
Οι δεσμευμένοι καλό είναι να σοβαρευτείτε και να μη θεωρήσετε πως επειδή έχετε την οποιαδήποτε σχέση, πως έχετε δέσει και το γάϊδαρό σας! Ο Άρης θα φροντίσει να σας δείξει οτιδήποτε σας ενοχλεί και θα σας σπρώξει στο να το δείξετε ή να το εκφράσετε με κάθε τρόπο! Ξεχάστε τη νιρβάνα, ακόμα και μια σχέση χρειάζεται δουλειά, για να προχωρήσει ή ακόμα να τελειώσει. Βόλεμα τέλος που λέμε.. Ή το αντίθετο φυσικά, να βρείτε επιτέλους τη ζεστή σας τη γωνίτσα και να κουρνιάσετε αγκαλιά. Όλα παίζουν, όμως επιλογή σας θα είναι το αν θα περάσετε όμορφα ή όχι από εδώ και πέρα. Είτε μόνοι, είτε με παρέα!

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό τώρα πια, σας κάνει υπερβολικά προστατευτικούς και καταπιεστικούς. Δε πρέπει να πέσετε σε αυτή τη παγίδα! Αν αφήσετε τα λουριά τότε έχετε περισσότερες ελπίδες να ζήσετε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας! Καλές ημέρες για νέες γνωριμίες από τις 15/11 μέχρι και τις 30/11! Για αυτό μη κάνετε το λάθος να ξωμείνετε μέσα στο σπίτι. Επιβάλλεται να κυκλοφορήσετε, να σας δουν, να σας θαυμάσουν, να τους γοητέψετε, μπας και δείτε και εσείς μια άσπρη μέρα! Στους ελεύθερους αναφέρομαι.. Μέχρι και τέλος το μήνα, αν έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας μπορεί να συμβεί κανένα θαύμα ερωτικό. Αρκεί να βολτάρετε! Γιατί από τη καμινάδα ποτέ κανείς δε μπήκε!

Υπάρχουν τόσα ακόμα που θέλω να σας πω.. αλλά προτιμώ να τα αποκαλύπτω σιγά-σιγά. Γιατί το ζητούμενο εδώ πέρα, είναι να βιώνω τις συμπαντικές αλλαγές και να γράφω συγχρόνως.. Είναι πιο ζωντανή η ιστορία, πιο αληθινή..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos