Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια & ο Δίας στο Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

10/10/2017 – 08/11/2018
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες το πολεμάω το κείμενο αυτό, ευτυχώς που
έχω πείσμα η Ταυρίνα και ξεροκεφαλιά και πετυχαίνω και κανέναν στόχο πού και πού!

Ο Δίας στο Σκορπιό! Καταγοητευμένη, αφού μεγάλη μου αδυναμία και ο ένας και ο άλλος! Είναι σκληροί και απόλυτοι χαρακτήρες και πολύ δίκαιοι. Βέβαια ο Σκορπιός είναι και ολίγον λαμόγιο, αλλά αυτό είναι που τον κάνει ιδιαίτερα μυστήριο και πολύ σέξι. Σωστά;;;


Ανεξάρτητα από τις τρελές μου τις θεωρίες, αστρολογικά είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή σχεδόν για όλα τα ζώδια. Τον καθέναν τον χτυπά στις αδυναμίες του και ανάλογα του πώς έχει παίξει το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια, θα ανταμειφτεί με δώρα πολλά και λίγα λέω. Μπορεί ανά διαστήματα να προκύπτουν διάφορα κουλά με τους πλανήτες, να γίνεται εκρηκτικό το σύμπαν, δε πειράζει να λέμε την αλήθεια, ας ταρακουνιούνται για λίγο τα νερά, έτσι για να εκτιμούμε αυτά που έχουμε περισσότερο.. ή για να πολεμάμε με σθένος και πάθος για ένα καλύτερο αύριο!

φιλάκια..


Κριός
Ο Δίας στο Σκορπιό μέσα σε ένα χρόνο, σας βοηθά να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας. Σε βάθος που λέμε. Τι είναι αυτό που αληθινά επιθυμείτε; Θα τα πείτε πολλές φορές, με τη πάρτη σας, άκρη σίγουρα θα βγάλετε, το ζητούμενο είναι να πετύχετε τον απώτερο σκοπό σας. Είτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, είτε να βάλετε ένα νέο πρόσωπο μέσα στη ζωή σας. Εσείς που σκέφτεστε το γάμο, όσο πιο διεκδικητικοί και ξεκάθαροι γίνετε, άλλο τόσο μπορεί να κλείστε και ημερομηνία. Ή όλα ή τίποτα! Η επιρροή είναι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, να πατήσετε πόδι και να υπάρξει αποτέλεσμα χειροπιαστό! Το ενδεχόμενο να επενδύσετε στον εαυτό σας, για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, είναι μεγάλο! Διάθεση να έχετε και τίποτα άλλο!

Ταύρος
Έχω την εντύπωση πως από εδώ και πέρα θα θυμηθείτε τον επαναστατικό σας το χαρακτήρα και θα δράσετε αναλόγως! Εννοείται πως ο Δίας στο Σκορπιό, σας κάνει δυνατούς, γεμάτους από αυτοπεποίθηση και ω ναι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Σε όλες τις περιπτώσεις επιβάλλεται να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες τις δικές σας και όχι των άλλων! Μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι η αιτία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σε αρκετά ζητήματα πάνω στο ερωτικό το κομμάτι. Να ξεκολλήσει η βελόνα που λέμε. Αυτό που θα κάνετε είναι να φύγετε μακριά από οτιδήποτε σας κάνει να προσποιείστε και σας δυσαρεστεί.. Είτε είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό. Αλλαγές μεγάλες και τρανές.. και χαρές πολλές επίσης!

Δίδυμος
Και τα καλύτερα έρχονται σε όσους το έχετε παλέψει φυσικά! Ο Δίας στο Σκορπιό είναι μια πολύ ευχάριστη επιρροή για εσάς, που φέρνει επαγγελματική επιτυχία. Από τα μέσα του Δεκέμβρη, θα καταλάβετε τι εννοώ! Καλό είναι λοιπόν, εσείς που έχετε βάλει κάποιους στόχους, να τους κυνηγήσετε με ψυχή και σώμα, γιατί μόνο έτσι θα επιτύχετε! Το πορτοφόλι σας επίσης θα γεμίσει, μπορεί όχι με τρελά λεφτά, αλλά μια σταθερότητα θα υπάρξει και κάπως έτσι θα πάρετε μεγάλη ανάσα! Ως δια μαγείας θα πατήσετε και με τα δυο σας πόδια στη γη, θα ξεπεράσετε το φευγάτο τον εαυτό σας και θα δημιουργήσετε μια καθημερινότητα εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα! Ένας έρωτας έρχεται, στο πιο άσχετο μέρος!

Καρκίνος
Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω! Μπλε χάντρες να φοράτε από εδώ και πέρα για το κακό το μάτι! Ο Δίας στο Σκορπιό φέρνει μεγάλη τύχη στη ζωή σας. Σας κάνει πιο δυνατούς, πιο ανεξάρτητους, πιο γοητευτικούς και αποφασιστικούς επίσης! Στο χέρι σας είναι η οποιαδήποτε κατάσταση, δηλαδή, θέλετε να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, θέλετε να κάνετε ένα παιδάκι, θέλετε να χωρίσετε να λυτρωθείτε, τι είναι αυτό που σας λέει η καρδούλα σας;;; Ότι εντολή σας δώσει, εσείς θα την εκτελέσετε, γιατί δε μπορείτε άλλο να ζείτε στο μέτριο ή στο άγνωστο, ή σε ένα θολωμένο τοπίο. Ξεκάθαρες καταστάσεις, όμορφες που σας κάνουν ευτυχισμένους! Ανοίγουν οι δουλειές σας επίσης και αναλαμβάνετε τα ηνία! Φτου-φτου!

Λέων
Αγαπητοί μου ότι έγινε – έγινε! Πάει και τελείωσε! Ο Δίας στο Σκορπιό σας βοηθά στο να ξεπεράσετε το παρελθόν σας, τις στεναχώριες σας, τα βασάνια σας και να φτιάξετε ένα νέο υπέροχο μέλλον! Ωραία τα γράφω και τα διαβάζετε, όμως θα έρθει από μόνο του το πράγμα, δηλαδή ένας νέος έρωτας, που θα σας βάλει σε διαδικασία ακόμα και του να παντρευτείτε! Και ας είναι η δεύτερη φορά! Πειράζει;;; Φτιάχνετε τη ζωή σας, έτσι όπως την ονειρευτήκατε κάποτε και νιώθετε γαλήνη στη ψυχή. Αρκετοί βέβαια, μπορεί να μπείτε και σε διαδικασία να αλλάξετε σπίτι, για να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε το παρελθόν. Κάτι αλλάζει, κάτι νέο έρχεται και σε ερωτικό επίπεδο και σε επαγγελματικό! Μη βιάζεστε, το κάθε πράγμα στο καιρό του!

Παρθένος
Χρυσά μου ετοιμαστείτε για αλλαγές μεγάλες και τρανές! Ο Δίας στο Σκορπιό έχει σκοπό να πραγματοποιήσει τις ευχές που κάνατε όλο το προηγούμενο τον καιρό. Μη τρομάζετε, γιατί επιβάλλεται να ξεφύγετε από τη στασιμότητα. Πόσο πια θα ανέχεστε τα ίδια και τα ίδια; Από πέρσι υπάρχει η ιδέα, φέτος κάτι μπορεί να γίνει. Να φτιάξετε μια οικογενειακή επιχείρηση. Έρχονται από μόνα τους τα πράγματα, αυτό που λέμε το κατάλληλο timing. Τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται, το ξέρετε αυτό;;; Οι προσπάθειες που κάνετε γενικότερα στον επαγγελματικό τομέα, πιάνουν τόπο και αναγνωρίζεται ο κόπος σας. Προτιμήστε τα ταξίδια και τις εκδρομές, που σας ξεκουράζουν και ο έρωτας μπορεί να φανεί, ακόμα και κάπου εκεί στους αγρούς.. you never know!

Ζυγός
Η πρόταση είναι μια. Να πάτε στο Θιβέτ να κάνετε διαλογισμό. Να τα βρείτε με τον εαυτό σας! Όπως καταλάβατε ο Δίας από το Σκορπιό, δεν έχει σκοπό να σας χαϊδέψει γλυκά στο πρόσωπο, αντιθέτως σας βάζει σε διαδικασίες αυτογνωσίας, να ανακαλύψετε του τι σας ευχαριστεί, να επιμείνετε σε αυτό και σε όποιον αρέσει. Τέρμα τα χατίρια στους άλλους, τέρμα οι υποχωρήσεις! Το διάστημα αυτό, θα ψαχτείτε πολύ, πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, ή για να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, ή κάτι που θα σας δώσει έξτρα χρήμα. Γεμίζει η τσέπη σας, σιγά-σιγά και στηρίζεστε στα πόδια σας εξολοκλήρου. Που σημαίνει πως ξεπερνάτε τις ανασφάλειές σας, την αναποφασιστικότητα σας, πιάνετε τη ζωή από τα μαλλιά και γίνεστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού!

Σκορπιός
Είστε οι τυχεροί της παρέας και ω ναι τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω σας! Ο Δίας στο ζώδιό σας, είναι ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί, έτσι για να σας σπρώξει λιγάκι, να πάρετε τα πάνω σας και επιτέλους να πάρετε το αίμα σας πίσω σε όλα τα επίπεδα! Συνήθως μετά τη καταστροφή, κάτι καλό συμβαίνει και ήδη από πέρσι έχεται ξεκινήσει να συνέρχεστε από το κακό που σας βρήκε μια φορά και ένα καιρό με εκείνον το ρημαδο Κρόνο! Ας αναφέρω τα επαγγελματικά τα οποία ανθίζουν μέρα με τη μέρα, οι γνωριμίες που κάνετε θα σας βοηθήσουν για ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχει σταθερότητα και άνοδος! Το κυνηγάτε και έρχεται, δίχως εμπόδια! Εννοείται πως τίποτα δεν αφήνετε στη τύχη του.. Ο Δίας γουστάρει έργο! Και φυσικά ένας έρωτας, σας επαναφέρει σε αυτό που λέμε ζωή. Για να δούμε τι έρωτας θα είναι αυτός; Πάντως, έρχεται!

Τοξότης
Πάλι πιάνετε σκούπα και φαράσι. Πάλι κάνετε εκείνο το ξεκαθάρισμα! Πόσο πια είναι το ερώτημα, να που το σύμπαν αυτό διατάζει. Από τη μια ο Δίας στο Σκορπιό, από την άλλη ο Κρόνος, ευτυχώς ο ένας τη κάνει σύντομα, θα βρεθείτε κάπως στριμωγμένοι με τη πάρτη σας και τα θέλω σας. Καταπιέζεστε είναι η αλήθεια γιατί διαπιστώνετε πως κάνετε πολλά χατίρια προκειμένου οι άλλοι να περνούν καλά. Αυτό σταματά, κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και μοιράζετε αλήθειες που πονούν. Εννοείται πως θα έχετε συμπαράσταση στο έργο σας, από ανθρώπους που σας αγαπούν, το ζητούμενο είναι η επανάσταση που θα κάνετε να έχει νόημα και να σας κάνει ευτυχισμένους. Και λίγο πριν το γκρεμό ένα μαγικό χέρι σας σώζει. Του Δια είναι!

Αιγόκερως
Χαμογελώ με τη περίπτωση τη δική σας γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν το θέμα το δικό σας είναι η δουλειά, το χρήμα και η καριέρα. Αυτή είναι η ψυχασθένειά σας, εκεί σας χτυπούν οι μαγικές οι ενέργειες. Τέλος πάντων, μια ευχάριστη αλλαγή συμβαίνει στα επαγγελματικά σας. Τι εννοεί ο ποιητής; Ή βρίσκετε μια νέα δουλειά που σας ταιριάζει περισσότερο, ή κάνετε κάτι συμπληρωματικό και γεμίζει το πορτοφόλι σας με χρήμα, ζεστό και αφράτο! Τώρα εσείς χαμογελάτε, έτσι; χαχα..! Ευχάριστα γεγονότα συμβαίνουν στη δουλειά σας, μπορεί ακόμα να πάρετε και μια προαγωγή. Ο έρωτας έρχεται και αυτός, έχω την εντύπωση πως βρίσκεται καιρό μπροστά σας, πάντως σας κάνει κούκου! Έκπληξη! Ο Δίας στο Σκορπιό δε θα σας αφήσει παραπονεμένους!

Υδροχόος
Επιτέλους θα δείτε και εσείς μια άσπρη μέρα! Ο Δίας στο Σκορπιό, φέρνει όλα τα καλά στη ζωή σας, μπαίνει το νερό στο αυλάκι, ο θρόνος σας, έχει αρχίσει και φαίνεται ξανά! Είναι εκεί και σας περιμένει! Εργασιομανής και παθιασμένοι με τη δουλειά σας, θα κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας και θα πετύχετε πολλά και διάφορα. Μπαίνετε μέσα στο παιχνίδι, δυναμικά και με αποφασιστικότητα, κάνετε μέσα σε ένα χρόνο την ανατροπή και επιστρέφετε στο θρόνο σας, το ξανά λέω! Σας αγαπάει ο κόσμος, σας το δείχνει, σας θαυμάζουν και σας δίνουν εκείνη την ευκαιρία που αποζητάτε καιρό τώρα. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να λάμψει το άστρο σας για ακόμα μια φορά! Ο έρωτας πάντα σε δεύτερη μοίρα. Όμως μετά από χρόνια, παίρνετε την απόφαση να αράξετε μόνιμα και εξολοκλήρου σε ένα λιμάνι. Σε μια ύπαρξη πολύ διαφορετική.. Η αγάπη λιώνει τους πάγους..

Ιχθύς
Γίνεστε πιο εκφραστικοί από ποτέ! Ξεκάθαρα τα λόγια σας, οι απαιτήσεις σας, τα θέλω σας! Ο Δίας στο Σκορπιό σας λύνει τη γλώσσα εν ολίγοις και βάζετε κάθε κατεργάρη στο πάγκο του! Σκληρό για μερικούς, όμως μόνο έτσι εσείς θα νιώσετε ωραία, θα είστε ήρεμοι με τον εαυτό σας και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Εννοείται πως δεν είστε μόνοι στο έργο αυτό, όλο και κάποιος θα σας πιάσει από το χεράκι, άρα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λειτουργείτε αποφασιστικά. Ο έρωτας έρχεται, στη περίπτωση τη δική σας μπορεί να πέσει και από τη καμινάδα. Δε θα εκπλαγώ καθόλου! Οι φιλοδοξίες σας σε πρώτο πλάνο για εσάς τους καριερίστες. Ανοίγετε τα πανιά σας προς τα ξένα και αλλάζει το σκηνικό ευχάριστα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos