Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια της Κυριακής, 01/10/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ω ναι είναι από εκείνες τις ημέρες, που
έχω ξυπνήσει από νωρίς, πίνω το καφεδάκι μου, και απολαμβάνω την απόλυτη ηρεμία. Και κάπως έτσι, σας λέω καλό μήνα, αγκαλιάζουμε το φθινόπωρο και προχωράμε all together, προς το άγνωστο!







Το αστρολογικό ποδαρικό της ημέρας, είναι ευχάριστο, όμως το βρίσκω παράξενο πολύ! Ο Άρης και ο Πλούτωνας, ας πούμε τα βρίσκουν μεταξύ τους, κάνουν χαβαλέ, γελούν, μιλούν, περνούν ωραία. Αυτά τα νέα από τα ουράνια.. Αυτό δε σημαίνει πως δε ρίχνουν βλέφαρο προς τα κάτω.. Όσο εμείς κοιμόμασταν, εκείνοι έστειλαν μαγικές, κρυφές, δυνάμεις σε όλους εμάς και σήμερα θα πρέπει να τις διαχειριστούμε. Ο τρόπος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο φυσικά και κατά πόσο οι προθέσεις είναι αγνές ή το αντίθετο.
Ας είμαστε συγκρατημένοι, γιατί προσωπικά δεν εμπιστεύομαι, ούτε τον Άρη, ούτε το Πλούτωνα.. Είναι τα καθάρματα του σύμπαντος.. !

Τι λέει;;; Σε λίγες μέρες θα έχουμε Πανσέληνο στο Κριό;;; Να αποκτήσουμε εκείνο το υφάκι το μη μου άπτου.. έτσι επειδή;;; χαχα..

Ο Οκτώβρης από ότι πήρα μυρωδιά.. κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.. για αρκετό κόσμο.. λέτε να γίνει κανά θαύμα;;

φιλάκια..


Κριός
 Με διάθεση πολύ δυναμική ξυπνάτε, αποφασισμένοι για όλα! Τρομάζω, γιατί κάνετε και extreme σκέψεις, τι θα αλλάξετε σπίτι; Σκέφτεστε να συγκατοικήσετε με κάποιον; Είναι ερωτικό μήπως; Γεμάτη από ερωτήσεις, να που οι αλλαγές δε θα είναι απλές.. θα είναι άλλου επιπέδου. Ακόμα και μια βόλτα κάπου μακριά, θα τη προτείνετε, έτσι για να αλλάξετε παραστάσεις. Να ντύνεστε καλά, γιατί ένα κρυολόγημα σας περιτριγυρίζει.. Αν από το απόγευμα και μετά νιώσετε μια ένταση.. μια φλόγα να σας καίει.. να ξέρετε φταίει το φεγγάρι..

Ταύρος
Δημιουργική η ημέρα σας, θα αφιερώσετε χρόνο σε ότι σας αρέσει και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Μπορεί να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι. Να ζεστάνετε τις γωνίες σας με ρηχτάρια και μαξιλάρια. Προσωπικά αλλάζω και τις κουρτίνες! Άλλο σπίτι! Δεν έχει ήλιο για κηπουρική, οπότε μήπως ο κλήρος πέφτει στο μαγείρεμα; Κάτι το διαφορετικό; Μια γκουρμετιά πιο σπέσιαλ; Οτιδήποτε ηρεμεί τη ψυχή σας, αυτό να κάνετε.. Ξεχάστε τα σιθρού και τα αέρινα, κυκλοφορούν ιώσεις.. φουτεράκια πιο ζεστά!

Δίδυμος
Μια μέρα πολύ μαγική μόλις ξεκίνησε. Δε ξέρω τι κάνατε, πάντως ξαφνικά θα επικοινωνήσουν κάποιοι μαζί σας και θα σας προσφέρουν βοήθεια; Μια νέα δουλειά; Πάντως αλλάζουν τα δεδομένα προς το καλύτερο. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε, ο τρόπος είπαμε πρέπει να είναι σωστός και τίμιος. Αν σας δώσουν λεφτά, να τα πάρετε όμως να ξέρετε πως έτσι ανοίγετε μια πόρτα μυστήρια. Θα ανακατεύονται στα πόδια σας ας πούμε.. Να είστε πονηροί, να βλέπετε και πίσω από το δέντρο.. 

Καρκίνος
Ιδανική ημέρα για να αγκαλιάσετε το σύντροφό σας και να τη βγάλετε στο κρεβάτι. Να κάνετε εκείνο το γούτσου-γούτσου που τόσο σας έχει λείψει. Αν είστε μονάχοι προτιμήστε τους φίλους σας, μαζευτείτε στο σπίτι, φτιάξτε λιχουδίτσες και παρέα με κρασί και όμορφη μουσική, θα νιώσετε πολύ χαλαρά και όμορφα. Αφιερώστε λοιπόν τη μέρα, στους ανθρώπους που αγαπάτε, που σας φτιάχνουν το κέφι και χαμογελάτε. Επίσης μην αναλαμβάνετε επιπλέον ευθύνες..

Λέων
Ή που λείπετε κάπου για διήμερο, έτσι ένα μικρό ταξιδάκι, ή που κάνετε επαφές με κόσμο που μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Αρκετοί ψάχνεστε για κάτι καλύτερο, ή κάτι επιπλέον και τις μέρες αυτές παίζει πολύ να πραγματοποιηθεί το όνειρό σας. Τα μαντάτα είναι ευχάριστα πάνω σε τέτοια ζητήματα. Ο σκοπός είναι να γεμίσει η τσέπη σας με αυτό το κάτι της παραπάνω και να ζείτε Λιονταρίσια αξιοπρεπώς. Ξεπεράστε λίγο το σπάταλο εαυτό σας, μαζευτείτε..!

Παρθένος
Μέρα τρομερή και φοβερή, φουλ στην ενέργεια, νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ. Να κάνετε ότι σας αρέσει. Φορέστε ίσια παπούτσια, άνετα επίσης, γιατί μπορεί να βρεθείτε ακόμα και στο βουνό. Οτιδήποτε βάλετε μέσα στο μυαλό σας θα πετύχει, οπότε ακόμα και τη πιο τρελή ιδέα που έχετε, να τη στηρίξετε με όλο σας το είναι! Επιτέλους αλλάζει το σκηνικό, είστε πιο χαρωποί και αισιόδοξοι και πολύ εκφραστικοί απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε. Μετά από καιρό βρίσκετε τον εαυτό σας ξανά. Δόξα να έχει!

Ζυγός
Πολύ μυστήρια η μέρα σας. Κάτι έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας και προκειμένου να γίνει το δικό σας θα χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο. Εννοείται πως δε πρέπει να πείτε σε κανέναν τίποτα, όσο πιο undercover, άλλο τόσο να φτάσετε στο προορισμό σας. Και ξαφνικά πίσω από όλο αυτό μπορεί να κρύβετε ένας μεγάλος έρωτας, ένα πάθος, μια ύπαρξη που πρέπει να συναντήσετε οπωσδήποτε. Κάντε τα μαγικά σας δίχως να σας πάρουν χαμπάρι. Το έχετε..!

Σκορπιός
Ποιος σας πιάνει εσάς τώρα πια; Έχετε τόση όρεξη για δουλειά, για να κάνετε κάτι το δημιουργικό, που ότι σκέφτεστε, συμβαίνει και ξέρετε πολύ καλά το πώς να το αντιμετωπίσετε. Δείξτε ενδιαφέρον και μη φοβηθείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και κάπως έτσι γοητεύετε τα πλήθη και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν μέσα στη ζωή σας και ανανεώνεστε σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να ακούσετε διάφορα παράξενα, εσείς κουβέντα πουθενά!

Τοξότης
Και εκεί που είστε έτοιμοι να παρατήσετε τα όπλα, εκεί ανοίγουν οι ουρανοί, κάτι μαγικό συμβαίνει και παίρνετε τα πάνω σας ξανά. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί ερωτικό, πάντως μια μαγική νεράιδα, σας βοηθά! Ακόμα και λεφτά παίζει να σας επιστρέψουν σήμερα, ή να σας προσφέρουν και να νιώσετε μεγάλη ανακούφιση και χαρά. Η αλήθεια είναι πως θα μάθετε πράγματα και θάματα για γνωστούς και αγνώστους και εσείς θα μπορέσετε να κινηθείτε αναλόγως.. Θα σας ανοίξουν τα μάτια που λέμε..

Αιγόκερως
Το σύμπαν μιλά για ένα ταξίδι. Προφανώς θα είναι επαγγελματικό, κάτι που θα σας βοηθήσει σε εκείνο το παραπέρα, ή μια πρόταση πολύ διαφορετική. Ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό για να σας ξεσηκώσει και να σας τρελάνει το μυαλό. Δημιουργική η μέρα σας και αποτελεσματική. Είτε φτιάξετε μια τούρτα, είτε ασχοληθείτε με ένα project. Το ταξίδι όμως μπορεί να είναι ερωτικό. Να αφορά μια νέα γνωριμία. Επιμένουν τα άστρα σε αυτό καιρό τώρα. Δουλειά ή έρωτας; Ιδού η απορία.

Υδροχόος
Πώς βρίσκετε τρόπους να βγάζετε λεφτά, μέρες που κανείς άλλος δε βγάζει;;; Μα τι χούι είναι αυτό; Τέτοια μέρα είναι σήμερα. Να σας επιστρέψουν εκείνα τα δανεικά και αγύριστα, ή να πληρωθείτε για κάτι που προσφέρατε. Πάντως το πορτοφόλι γεμίζει και το χαμόγελό σας μέχρι τα αυτιά! Ονειρεύεστε πολύ τις μέρες αυτές, έχετε όρεξη για να κάνετε τα μαγικά σας, αποζητάτε το θαυμασμό με κάθε τρόπο. Μπλέκετε με μυστήριες γνωριμίες, μαθαίνετε νέα πράγματα, ενθουσιάζεστε και αρπάζετε την ευκαιρία, ότι και αν σημαίνει αυτό! Φτιάξτε το ψυχολογικό, με όμορφες δημόσιες σχέσεις, βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν και δείξτε τη φωτεινή πλευρά σας.. Μαγέψτε τους!

Ιχθύς
Το γεγονός πως είστε φουλ στα νεύρα και πολύ τσίτα οφείλεται στον Άρη να το ξέρετε αυτό. Συνεπώς, πριν ανοίξετε το στοματάκι σας και γίνετε πικρόχολοι σκεφτείτε το, μη πέσετε στη παγίδα του σύμπαντος! Από την άλλη οι ιδέες για ένα project πέφτουν βροχή και ζαλίζετε τον κόσμο γύρω σας, με το ένα και το άλλο. Μη κάνετε σα μικρά παιδιά, ένας καλό διάλογος είναι ότι πρέπει για να φτάσετε στο επιθυμητό το αποτέλεσμα. Πείτε τα ίδια και τα ίδια αν χρειαστεί, μια φορά όμως! Μη ξεσπάτε στο σύντροφό σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos