Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 02/10/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να και η έκπληξη πρωινιάτικο, συνήθως
τις Δευτέρες εξαφανίζομαι, έχω όμως κοιμηθεί τόσο πολύ, που άλλο λίγο και θα λιώσω.. χαχα!

Η μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο, κατά πάσα πιθανότητα να είναι χαρωπή, γεμάτη από ζωντάνια, απρόβλεπτη, φανταστική και ονειροπαρμένη.. Φευγάτη που λέμε αλλιώς..




Βέβαια, ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, κρατά τα μπόσικα και προκαλεί μικρές εντάσεις σε μερικούς, γιατί έτσι πάει το παιχνίδι.. των ημερών..

Το γνωστό-άγνωστο μυστήριο, είναι πως το Φεγγάρι γεμίζει, φτάσαμε στο τρεις μέρες πριν, οπότε αν προς το μεσημεράκι νιώσουμε έτσι μια αδικαιολόγητη καψάδα, να το ξέρετε, έφτασε η μαγική ενέργεια.. Έχω την εντύπωση πως η Πανσέληνος στο Κριό, θα μας τσουρουφλίσει από έρωτα και πάθος..

λέτε να συμβούν τα απίστευτα;;

φιλάκια..


Κριός
Με το καλημέρα σας πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά! Μπορεί να μην έχετε όρεξη για πολλά σούρτα-φέρτα, θα το δείξετε άλλωστε με το υφάκι σας το μυστήριο, όμως οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν άμεσα! Αυτό και μόνο σας κάνει αξιολάτρευτους και κερδίζετε πόντους όταν οι άλλοι τους χάνουν. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί το σύμπαν το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να σας ρίξει στο κρεβάτι.. Και δε το θέλουμε αυτό..!

Ταύρος
Ναι μεν σήμερα έχει εργασία και χαρά, όμως καλό είναι να είστε συγκεντρωμένοι για να μη κάνετε κάποιο λάθος που θα σας στρεσάρει απίστευτα! Η Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο της Παρθένου, σας βοηθά πολύ, σας δίνει μια έξτρα γοητεία και κάπως έτσι κερδίζετε συμπάθειες και μεγαλύτερο κοινό. Η μέρα κρύβει μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη! Το σύμπαν ετοιμάζεται να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές..!?

Δίδυμος
Πολύ καλή ημέρα για να σηκώσετε το τηλέφωνο και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Ξεπεράστε τον εγωισμό σας και κοιτάξτε το συμφέρον σας. Αν χρειαστεί να κάνετε κάποιο ραντεβού, να πάτε, στη βράση κολλάει το σίδερο. Φροντίστε να ντυθείτε όμορφα, να είστε γοητευτικοί και μαγέψτε με το λόγο σας. Μην αφήνετε τίποτα για αύριο, είναι οι τυχερές σας ημέρες!

Καρκίνος
Λίγο διχασμένους σας βρίσκω. Από τη μια έχετε μια επαναστατική διάθεση, τύπου να διώξετε μακριά ότι δε σας κάνει και από την άλλη θα επιδιώξετε συναντήσεις με φίλους, προκειμένου να χαλαρώσετε από την ένταση και να ακούσετε και μια άποψη κάπως διαφορετική. Ο Άρης που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο της Παρθένου, σας προκαλεί μια αδικαιολόγητη ένταση και εσείς θα πρέπει να τη χαλιναγωγήσετε. Προτιμήστε τις βόλτες, κάνουν καλό!

Λέων
Πρέπει να έχετε πάθει μια ψυχασθένεια με το χρήμα. Προφανώς κάθε αρχή του μήνα θέλετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και να κάνετε τα κουμάντα σας, αλλά κάθε φορά κάνετε χαρακίρι και προκαλείτε εντάσεις στο περιβάλλον σας, έτσι επειδή. Από την άλλη είστε έτοιμοι να βάλετε το χέρι πολύ βαθιά στη τσέπη και να ψωνίσετε κάτι αρκετά ακριβό. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αφήστε και κάτι για αργότερα.. Ξεπεράστε τις τυπικότητες..

Παρθένος
Μόλις ξεκίνησε μια πολύ μαγική εβδομάδα! Ο έρωτας όχι απλά σας χτυπά τη πόρτα, μπουκάρει από τα παράθυρα! Για τόσο πολύ λέμε. Συνεπώς οι δεσμευμένοι, αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας, του αφιερώνετε περισσότερο χρόνο και βελτιώνεται η σχέση σας. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ξεχάστε το σπίτι, να πάτε όπου σας αρέσει και σας γνωρίζουν, γιατί παίζει να σας έρθει από το πουθενά το μαναράκι και να απογειωθείτε στο λεπτό!

Ζυγός
Αχ θα σας μαλώσω! Η Αφροδίτη σας βάζει σε μυστήριες περιπέτειες και εσείς δε φέρνετε καμία αντίσταση. Κάποια ψυχή σας έχει αναστατώσει, μπορεί να έχει εμφανιστεί από το πουθενά, κάτι έχετε πάθει εσείς και είστε έτοιμοι να κάνετε συνάντηση μεγάλη. Να είστε σίγουροι πως το πάθος θα ρέει άφθονο, θα είστε ασυγκράτητοι και ωραίο όλο αυτό, αλλά αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τότε γίνεστε πολύ κακά παιδιά. Τέτοια μέρα είναι σήμερα, ζαβολιάρικη!

Σκορπιός
Και με το που παίρνετε την απόφαση να μαζευτείτε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε, ξαφνικά το τηλέφωνο θα τρελαθεί και οι προσκλήσεις θα πέσουν βροχή και καταλαβαίνετε τώρα, δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Ο έρωτας καραδοκεί, σας παρακολουθεί και είναι έτοιμος να ρίξει τα βέλη του. Σας έρχεται όπου να’ναι. Ωραίες μέρες για να φλερτάρετε, να επικοινωνήσετε έτσι πιο ρομαντικά, να κάνετε και εσείς το κομμάτι σας..

Τοξότης
Σήμερα όλοι θα σας δείξουν το καλό τους τον εαυτό. Θα σας κάνουν όλες τις χάρες, για να δουν κατά πόσο θα μοιράσετε το χρόνο σας σωστά. Που σημαίνει πως θα πρέπει να είστε τυπικοί και στη δουλειά και στο σπίτι. Να πάτε εκείνο το σούπερ μάρκετ, μη βαριέστε και ας είναι Δευτέρα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, μην είστε χύμα στο κύμα, γιατί μετράει στη δουλειά σας. Σας βλέπουν αλλιώς. Μη χαντακώνετε τον εαυτό σας!

Αιγόκερως
Από τη μια έχει σκληρή δουλειά. Από την άλλη ένα ταξιδάκι. Πώς θα τα καταφέρετε αυτά τα δυο, μόνο εσείς γνωρίζετε. Πάντως ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σας κάνει δημιουργικούς, με οτιδήποτε και αν ασχολείστε, πρέπει να είναι μακράν το καλύτερο. Κάτι πολύ καλό έρχεται, αφορά τη δουλειά σας, που σημαίνει δε το βάζετε κάτω με τίποτα! Οικονομικά θέματα ως συνήθως σας στρεσάρουν.. Έχετε τον τρόπο να τα φτιάξετε όλα!

Υδροχόος
Λοιπόν αγαπητά μου, εκείνο το οικοπεδάκι θα γίνει δικό σας. Μπορεί όμως κάποιος να σας δώσει λεφτά. Το σύμπαν έχει γεμάτα τα χέρια και σας κάνει επίσκεψη. Έσοδα από εδώ και από εκεί, έτσι επειδή κάποια πράγματα καλό είναι να ξεκαθαρίσουν. Να κλείσουν και κάποιες πόρτες με το παρελθόν. Κάποιος σας βοηθά επίσης για να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σας κάνει λαμπερούς, φωτεινούς, αισιόδοξους, γεμάτους από θετική ενέργεια..! Μαγέψτε το κοινό σας!

Ιχθύς
Νιώθετε μια ένταση μέρες τώρα και φταίει σίγουρα ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου. Τσακώνεστε με τους πάντες, προκαλείτε μια αρνητική ενέργεια, γιατί σας αρέσει να είστε υπερβολικοί και να πηγαίνετε από το ένα άκρο στο άλλο άκρο. Καλό είναι σήμερα, να προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί, γιατί όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες. Αυτό που θέλετε, αυτό και θα γίνει, να είστε σίγουροι, οπότε υπάρχει λόγος να βασανιζόμαστε.. ;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos