Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 10/10/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε σήμερα ο Δίας πιάνει βαλίτσα και πηγαίνει στους αγαπημένους μας τους Σκορπιούς! Και επειδή το σύμπαν,
δε θέλει να χαμογελάσουμε ακόμα, έσπειρε τη διχόνοια στον Ήλιο και στο Πλούτωνα και ξαφνικά πώς να το πω, υπάρχει ένας πόλεμος τύπου ποιος θα υπερισχύσει, το φώς ή το σκοτάδι;;;;;

Ημέρα γεμάτη από υπερένταση, υπερβολή και λόγια που στάζουν φαρμάκι. Κάποιοι θα είναι υπεραισιόδοξοι και κάποιοι απαισιόδοξοι μέχρι θανάτου! Ακραία τα συναισθήματα, οι συμπεριφορές, υπάρχει μια σύγχυση στο σύμπαν τρελή και αλλοπαρμένη..

Και επειδή δε μας αρέσει να καταστροφολογούμε, ας υποθέσουμε πως ο Ήλιος θα μας δείξει το δρόμο, ενώ ο Πλούτωνας θα μας τον κρύψει για να πιάσουμε το παράδρομο.

Θυμάστε εκείνο το παραμύθι με τα δυο αδέρφια, που έριχναν ψωμί στο δρόμο, για να μη χαθούν;;; Λέτε να κάνουμε και εμείς το ίδιο;;;;

Όλα είναι θέμα συνείδησης και καθαρής ψυχής..!

φιλάκια..


Κριός
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα, σε σημείο που όσοι σας γνωρίζουν, θα απορήσουν. Αδικαιολόγητη η αισιοδοξία σας, να όμως που κάνετε σκέψεις φανταστικές και ονειροπαρμένες και δεν σκοπεύετε να αφήσετε κανέναν να σας το χαλάσει αυτό. Προσοχή στη δουλειά, ίσως να ακούσετε καμιά κουβέντα παραπάνω και να επανέλθουν τα μουτράκια στο λεπτό!

Ταύρος
Καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές τις κουβέντες, τα λόγια είναι περιττά και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ενδιαφέρει στο αθόρυβο. Οτιδήποτε και αν συμβεί, ζητήστε το χρόνο σας, να το εξετάσετε πρώτα και μετά, αφού είστε απολύτως σίγουροι, δίνετε τις απαντήσεις σας με επιχειρήματα, λογικά και όχι συναισθηματικά. Προσοχή στο τιμόνι, είστε αφηρημένοι, πολύ!

Δίδυμος
Και επειδή η μέρα είναι μυστήρια, καλό είναι να εξαφανιστείτε από τα κοινά και να μείνετε λίγο μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας. Επαγγελματικά θέματα σας βασανίζουν, όμως σήμερα δε θα καταφέρετε να βγάλετε μια άκρη, για αυτό μην επιμένετε. Αφήστε να ταξιδέψουν μακριά οι αρνητικές ενέργειες και θα φτάσει η κατάλληλη η στιγμή που θα μαγέψετε, μόνο με τη παρουσία σας..

Καρκίνος
Δε ξέρω τι σας συμβαίνει, πάντως το σύμπαν σας διατάζει κατά κάποιο τρόπο να βάλετε ένα τέλος σε ένα προσωπικό θέμα που σας βασανίζει. Αρκετοί σκέφτεστε το χωρισμό πολύ έντονα. Μπορεί να τσακωθείτε με την οικογένειά σας και να τα μαζέψετε για άλλη γη και άλλα μέρη. Κάτι δυνατό σας πιάνει, εξαφανίζεται η γλυκύτητα σας και παίρνετε αποφάσεις ζωής! Φοβάμαι..

Λέων
Αφήστε να το πάρει το ποτάμι! Η υπερένταση που νιώθετε είναι μεγάλη και οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε θα καταλήξει σε τσακωμό. Για αυτό αφήστε τους άλλους να λένε και εξαφανιστείτε καλύτερα. Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις και να τις ανακοινώσετε κιόλας. Ερωτικά, αυτό ήταν, ότι γνωρίσατε-γνωρίσατε, ότι έμεινε-έμεινε.. Προσοχή στο τιμόνι!

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας, πάλι ένα οικογενειακό θέμα θα σκάσει, πάλι θα σας το φορτώσουν και εσείς μια από τα ίδια! Δεν είναι κατάσταση αυτή, πλέον δεν ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές, που σημαίνει πως παίζει ένας τσακωμός, μεγάλος και τρανός. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, για αυτό κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό. Άλλωστε οι καλές πράξεις επιστρέφουν μαγικά..!

Ζυγός
Πείτε αντίο στο Δια, γιατί θα τον ξανά δείτε μετά από κάτι χρόνια! Έκανε, δεν έκανε το θαύμα του, εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους! Τα πολλά λόγια είναι περιττά, μπαίνετε στη πράξη, που σημαίνει πως όλο και κάποιον θα αναστατώσετε, μια ταραχή θα τη μοιράσετε, γιατί πόσο πια;;; Δεν είναι καλή ημέρα για βόλτες, ούτε για να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε σπίτι!

Σκορπιός
Λίγη υπομονή ακόμα, να δέσει το γλυκό που λέμε και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Διας είναι στο δρόμο, έρχεται και θα γίνει το παρεάκι σας για ένα χρόνο! Αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις, είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε. Όσα λιγότερα λέτε, τόσο το καλύτερο. Έφτασε ο καιρός να πείτε αντίο στο παρελθόν και να ξεπεράσετε αρκετά από τα βάσανά σας!

Τοξότης
Άλλα πράγματα έχετε κατά νου, άλλα μπορεί να συμβούν, χάνετε τη ψυχραιμία σας και ξεσπάτε με έναν αδικαιολόγητο τρόπο. Σημειώστε καλύτερα σε ένα χαρτί τα υπέρ και τα κατά, είτε αφορά τη σχέση σας, είτε τη δουλειά σας. Κάντε υπομονή, γιατί σήμερα δεν είναι ιδανική ημέρα για το οτιδήποτε που σημαίνει πως κανείς δε θα κατανοήσει τις προθέσεις σας!

Αιγόκερως
Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να κλείστε τα τηλέφωνα, να απομακρυνθείτε από τα social media και να ράψετε το στοματάκι σας γενικώς! Δεν είναι καλή ημέρα για επικοινωνιακά τερτίπια είτε αφορά τα συναισθηματικά σας, είτε τα επαγγελματικά. Πάρτε βαθιές ανάσες, κάντε τους κουφούς, ακόμα και τους τυφλούς, σε καμία περίπτωση μη περάσετε στην αντεπίθεση!

Υδροχόος
Μπορεί το σύμπαν να είναι ζόρικο όμως εσείς δε μασάτε και τόσο. Το βλέπετε και σαν πρόκληση. Ωραία ημέρα για να ζητήσετε τα χρήματα που σας οφείλουν, για να γεμίσει ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός. Μέσα από διάφορες δυσκολίες θα το καταφέρετε αυτό, γιατί ποιος ακούει τη γκρίνια σας, ή ακόμα καλύτερα τους εκβιασμούς σας! Βάλτε κάποιον άλλον να σας πάει τσάρκα!

Ιχθύς
Αν σας κλείσουν τη μύτη μπορεί να κάνετε και ένα μπουμ! Δύσκολη ημέρα κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, ζορίζεστε πολύ και θα το δείξετε με κάθε τρόπο! Οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν, είναι η αιτία να ξεφύγετε εντελώς. Βλέπω το μάτι να γυρίζει σβούρες, πάρτε καλύτερα τα βουνά, πηγαίνετε μια μεγάλη βόλτα, αποφύγετε τις εντάσεις κυρίως με το σύντροφό σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos