Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

21/11 – 27/11/2017
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει για όλα για όλα τα ζώδια. Κάποιοι ερωτεύεστε παράφορα
και κάποιοι απογειώνεστε επαγγελματικά. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν αρκετές, ενδιαφέρον να υπάρχει και όρεξη για εκείνο το κυνήγι του θησαυρού. Τυχερή ημέρα στις 25, αφού ο Ερμής και ο Ουρανός, έχουν κέφια και μοιράζουν ευχάριστες και απρόβλεπτες ειδήσεις σε όλο τον κόσμο.

Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του.. τα όνειρα πριν πραγματοποιηθούν, τρέφονται από το μέγεθος της επιθυμίας.. 


και ιππότες υπάρχουν.. και πριγκίπισσες..


καληνύχτα & όνειρα γλυκά.. ❤


Κριός
Τις μέρες αυτές προτιμάς τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Ηρεμείς, βρίσκεις τις ισορροπίες σου, έχεις όμως μια ρομαντική διάθεση. Κάλεσε τους φίλους σου, μέχρι και τις 25. Ένα ερωτικό ραντεβού προκύπτει έως τις 26! Ανεβαίνεις ψυχολογικά. Χαμογελάς ξανά. Ταξίδεψε κάπου κοντά!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε μέχρι τις 22 να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις. Να είσαι συγκεντρωμένη, γιατί ένα λάθος μπορεί να σε εκθέσει και να στεναχωρηθείς πολύ.

Ταύρος
Ερωτική πολύ η διάθεσή σου, γοητεύεις με τη παρουσία σου, βρίσκεις το χρόνο και για να αφοσιωθείς στο σύντροφό σου γλυκά ή με τον κάνεις νέες γνωριμίες, με μεγαλύτερη άνεση. Μια ερωτική συνάντηση στις 25 σε αναστατώνει τρελά. Κράτα χαμηλό προφίλ. Προτίμησε το διάλογο!
Επαγγελματικά: Ιδανικές μέρες στις 22 και 23, σου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις για θέματα που καιρό σε βασανίζουν. Κάνεις παράπονα μέχρι τις 27, απέφυγε τις υπερβολές!

Δίδυμος
Θες τις μέρες αυτές να ασχολιούνται όλοι μαζί σου και θα βρεις τον τρόπο με τα νάζια σου. Μέχρι και τις 24 μην επιμένεις αν κάτι δε σου βγαίνει. Δώσε λίγη σημασία στο σύντροφό σου αν υπάρχει, ειδάλλως βοήθησε τους δικούς σου τους ανθρώπους. Μην είσαι απόλυτη!
Επαγγελματικά: Μια ευχάριστη είδηση στις 25, σου δίνει ελπίδα και όρεξη για σκληρή δουλειά. Η ευκαιρία που γύρευες, όλη δική σου, για αυτό ρίξε το βάρος σου σε αυτό καλύτερα!

Καρκίνος
Βρίσκεις τον εαυτό σου μέχρι και τις 24. Ηρεμείς! Ο σύντροφός σου το μεγάλο σου στήριγμα ή ένας φίλος, σε βοηθούν να ξεπεράσεις διάφορα θέματα. Ένα γεγονός σε ενθουσιάζει στις 25 και 26. Κινήσου με λογική και απέφυγε τους συναισθηματισμούς. Πήγαινε στο γιατρό.
Επαγγελματικά: Μια είδηση για μια νέα δουλειά, σε χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ξεσηκώνεσαι, έχεις πολλές ιδέες και όρεξη για να δημιουργήσεις πάλι τα δικά σου. Στις 27 ξεκινάς δυναμικά!

Λέων
Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος τις μέρες αυτές, για αυτό και εσύ θα προτιμήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου και τους δικούς σου τους ανθρώπους. Αντιμετώπισε μέχρι και τις 24 τα θέματά σου! Μια ιδέα για ένα ταξίδι στις 25 σε συναρπάζει! Να κοιμάσαι καλά!
Επαγγελματικά: Πολύ δουλειά, πίεση και άγχος. Θα πρέπει να παίξεις ομαδικά, να συνεργαστείς και να αποφύγεις τους εκνευρισμούς. Ασχολήσου με οικονομικά ζητήματα στις 27.

Παρθένος
Οικογενειακά θέματα σε στρεσάρουν μέχρι και τις 23. Αλλάζουν τα δεδομένα και εσύ δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς. Κάτι ευχάριστο ακούς στις 25 και παίρνεις μεγάλη ανάσα. Εντάσεις προκύπτουν στις 26, καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις. Ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα! Να είσαι απόλυτη στις αποφάσεις σου!
Επαγγελματικά: Δώσε το καλύτερό σου εαυτό στις 22 και 23. Οι ιδέες σου αρέσουν, ξεμπλοκάρουν τις υποθέσεις σου, κινήσου αναλόγως για να φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου!

Ζυγός
Τις μέρες αυτές θα κάνεις ένα shopping therapy, προκειμένου ή να ανανεώσεις το ντεκόρ του σπιτιού σου ή τη γκαρνταρόμπα σου. Να θυμίσω πως έχεις άλλες προτεραιότητες. Φρόντισε στις 25 να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Πιάσε τα ηνία!
Επαγγελματικά: Οργανώνεσαι καλύτερα από τις 21 ως και τις 24! Έχεις άμεσα αποτελέσματα και κλείνεις τις υποθέσεις σου μια-μια. Μέχρι τις 27 ξεπερνάς ένα παρελθόν κάπως ζόρικο.

Σκορπιός
Ο έρωτας επιμένει να σου χτυπά τη πόρτα. Μια ύπαρξη σε γοητεύει πολύ, σε ξεσηκώνει και νιώθεις μια απίστευτη έλξη. Μέχρι και τις 23 επιβάλλεται να εκφραστείς, να δείξεις τα συναισθήματά σου. Ιδανική μέρα για ρομανς στις 26. Αφιέρωσέ την στο σύντροφό σου. Σχεδίασε το αύριο!
Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση σε κατά ενθουσιάζει από τις 25 ως και τις 27. Μια νέα δουλειά με περισσότερα χρήματα. Μπορεί όμως να λάβεις και ένα μπόνους για όσα έχεις ήδη προσφέρει.

Τοξότης
Τα μαντάτα τρέχουν και μια ταραχή τη νιώθεις τις μέρες αυτές. Κάτι μαθαίνεις μέχρι και τις 25, όμως κράτα μικρό καλάθι, κάπου υπάρχει ένα ψεματάκι. Απέφυγε τις πολλές τις συναντήσεις στις 26, τσακώνεσαι για ανούσια πράγματα. Βρίσκεις τον εαυτό σου στις 27. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 24 καλό είναι να τρέξεις λίγο παραπάνω προκειμένου να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Ζήτησε βοήθεια από τους συνεργάτες σου.

Αιγόκερως
Ασχολείσαι με τα ερωτικά σου τα ζητήματα μέχρι και τις 23. Ξεμυαλίζεσαι μπορώ να πω, που σημαίνει πως κάνεις το πρόγραμμά σου άνω-κάτω. Ένα ερωτικό ραντεβού μέχρι και τις 25 σε απογειώνει αλλά δε πρέπει να μάθει κανείς, τίποτα! Απόλαυσέ το! Μοίρασε το χρόνο σου σωστά!
Επαγγελματικά: Εκτίθεσαι, αφού η έλλειψη συγκέντρωσης φέρνει λαθάκια. Από τις 27 και μετά μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Μήπως να πάρεις μια άδεια; Κάνε πάσα τις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος
Περιορισμένος ο χρόνος σου, να ξέρεις πως μόνο στις 24 και 25 θα μπορέσεις να απολαύσεις το σύντροφό σου ή τη παρέα των φίλων σου. Ζαβολιάρικη και παιχνιδιάρικη η διάθεσή σου. Προσπάθησε να μη ξεπεράσεις τα όρια μέχρι και τις 27. Άλλαξε ότι δε σου αρέσει!
Επαγγελματικά: Απογειώνεσαι κανονικά, αφού πετυχαίνεις τους στόχους σου και γεμίζει η τσέπη σου με χρήμα. Κυρίως αναγνωρίζεται η αξία σου και γίνεσαι απαραίτητη στο χώρο που κινείσαι.

Ιχθύες
Προσπάθησε τις μέρες αυτές να είσαι με τους φίλους σου και τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Μέχρι και τις 24 ας είναι το πρόγραμμά σου πιο χαλαρό. Κάνε την ανατροπή γιατί μια έκπληξη σε περιμένει ως τις 27. Ένα ευχάριστο γεγονός σου αλλάζει τα δεδομένα. Πίστεψε στη διαίσθησή σου!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 25 οι σκέψεις σου γίνονται πραγματικότητα. Κάτι σε ευχαριστεί ιδιαιτέρως, κάτι σε ανησυχεί επίσης. Μια απρόβλεπτη είδηση σου δείχνει το δρόμο.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos