Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 17/11/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή σήμερα, βροχερό το σκηνικό, μη πω πως
γίναμε μούσκεμα εντελώς!
Τι ωραία, βροντές, αστραπές και το πιο ρομαντικό από όλα είναι όταν πας να κοιμηθείς και ακούς τη βροχή να πέφτει μια με δύναμη, μια σιγά-σιγά, τι τέλειο νανούρισμα!

Βέβαια, κρίμα και άδικο για τους ανθρώπους που υποφέρουν, εκνευρίζομαι να πω την αλήθεια μου, γιατί νιώθω πως ζούμε στη Ζιμπάμπουε.. Εκεί τουλάχιστον τα ποτάμια τους είναι φυσικά και δε τα πειράζουν.. Ας πάνε οι καλύβες λίγο παραπέρα.. Και τι έγινε;;; Κρίμα και πάλι κρίμα, να φοβόμαστε να απολαύσουμε μια νεροποντή, ή μια χιονοθύελλα.. Ένα έντονο καιρικό φυσικό φαινόμενο.. Στο πλανήτη Γη ζούμε, remember???

Και επιστρέφω στο χαζοχαρούμενο, ρομαντικό κόσμο μου, εκείνο των ξωτικών, που παρέα έχουμε πλάσει, κάνω βόλτες στο μαγικό το δάσος μας και χαζεύω τα λουλούδια.. Τι ωραία που μυρίζει η Γη μετά τη βροχή.. Το χώμα, τα πεύκα, αχ να και ένα πουλάκι.. κελαηδάει.. βρίσκει το κουράγιο.. γιατί είπαμε.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

φιλάκια..


Κριός
Δυνατή πολύ η μέρα σας, αφού τα μαντάτα τρέχουν και οι δουλειές πρέπει να γίνουν ο κόσμος να χαλάσει! Το ευχάριστο είναι πως ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και παίζει να ολοκληρώσετε το έργο σας και κάπως έτσι να λάβετε περισσότερα χρήματα! Δώστε τα χέρια, συμφωνείστε και προχωρήστε παρακάτω. Επαγγελματική άνοδος!

Ταύρος
Μέρες τώρα το σύμπαν έχει τη διάθεση να σας βοηθήσει σε θέματα επαγγελματικά! Βοηθάτε και εσείς με το επικοινωνιακό σας το χάρισμα, σας βοηθούν φίλοι και γνωστοί και ω ναι πλησιάζει η στιγμή που θα απογειωθείτε από χαρά, μιας που το αποτέλεσμα θα είναι θεϊκό! Μη το βάζετε κάτω με τίποτα! Το πείσμα πολλές φορές κάνει καλό!

Δίδυμος
Μυστήρια η μέρα σας. Ο Ερμής με τον Άρη κάνουν τα μαγικά τους και από τη μια έχετε την όρεξη να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και από την άλλη θα αποζητήσετε την ηρεμία σας, ή ακόμα καλύτερα τη μοναξιά σας! Εκτονωθείτε με το να εκφραστείτε ελεύθερα, διεκδικήστε ότι σας είναι απαραίτητο και μετά εξαφανιστείτε! Υπάρχει λόγος..!

Καρκίνος
Και εκεί που νομίζετε πως σας έχει ξεχάσει το σύμπαν, εκεί μπορεί να ανοίξουν οι ουρανοί. Μια νέα επαγγελματική πρόταση; Κάποιος σας ξεσηκώνει για μια νέα δουλειά! Και κάπως έτσι αλλάζουν οι προτεραιότητές σας και κάνετε πλάνα για εκείνο το αύριο! Μέσα στη τρελή τη χαρά, βρίσκετε ακόμα και την όρεξη να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας!

Λέων
Μέρα που θα ακούσετε πολλά και διάφορα από τους δικούς σας τους ανθρώπους! Θα είναι κουτσομπολιά; Θα είναι συμβουλές; Κάποιες ιδέες πολύ μυστήριες που θα σας συναρπάσουν; Οικογενειακά τα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε, εντάξει δεν υπόσχομαι πως θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Το νου σας στις απρόβλεπτες εντάσεις!

Παρθένος
Μπορεί η μέρα σας να μη ξεκινήσει και τόσο καλά, ξαφνικά να προκύψουν διάφορα κουλά και να αναστατωθείτε. Αυτό βέβαια θα σας ξυπνήσει, θα σας δώσει μια μυστήρια δύναμη, πεισμώνετε και ρίχνετε το βάρος σας στα επαγγελματικά σας! Να διεκδικήσετε ότι σας αφορά, γιατί σήμερα πετυχαίνετε κάποιους από τους στόχους που έχετε βάλει.

Ζυγός
Σήμερα παίζει το πνεύμα του Ερμή να μπει μέσα σας και να σας μεταμορφώσει όχι σε αγγέλους φυσικά, αλλά να σας κάνει επικοινωνιακούς σε σημείο τηλεπάθειας;;; Τα χαρίσματά σας στα κόκκινα, μπαίνετε ακόμα και στο μυαλό του άλλου. Ακούστε εκείνη την εσωτερική φωνή κάτι σας λέει. Χαμογελάστε, μιλήστε όμορφα και κερδίστε τους άλλους!

Σκορπιός
Περίεργη πολύ η ημέρα σας, κάτι φτάνει στα αυτιά σας και μια αναστάτωση τη νιώθετε. Καλό είναι να μη πιστέψετε ότι σας πουν, σίγουρα ζηλεύουν την ευτυχία σας και οι βλέψεις δεν είναι και τόσο φιλικές. Κρατήστε μικρό καλάθι, μην εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και στη τελική αν χρειάζεται κλείστε και κανά τηλέφωνο στη μούρη! Η αγένεια ανταμείβεται με αγένεια!

Τοξότης
Παράξενά μου πλασματάκια σήμερα θα γυαλίσει το ματάκι σας και θα ανοίξετε το στοματάκι σας και όποιον πάρει ο χάρος! Εμπόλεμη η διάθεση σας, πρέπει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και όχι μόνο. Υπάρχουν διάφορα θέματα που σας απασχολούν και σας τρώνε το σαράκι και αν δεν τα λύσετε θα σκάσετε! Κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται!

Αιγόκερως
Όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, βλέπετε τον ουρανό και τα σύννεφα και θέλετε να ταξιδέψετε μαζί τους, κάνοντας σκέψεις ρομαντικές! Δε σας αναγνωρίζω ένα πράγμα, να όμως που έχετε και τούτες τις στιγμές! Ιδανική ημέρα για να μιλήσετε με το αφεντικό σας ή να κλείσετε εκείνο το επαγγελματικό το ραντεβού. Να είστε συγκεκριμένοι και απόλυτοι!

Υδροχόος
Σήμερα θα τους καθίσετε όλους κάτω και θα τους τα πείτε ένα χεράκι. Μπορεί η φωνή σας να είναι τόσο δυνατή που να ακουστείτε σε όλο το τετράγωνο, για ηρεμήστε, γιατί τα μπάσα δε κάνουν τη δουλειά, αλλά τα επιχειρήματά σας! Οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν, όμως θα τη βρείτε την άκρη εσείς. Πάρτε τον κόσμο με το μέρος σας!

Ιχθύς
Μέσα στη τρελή τη χαρά, θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε και συναναστρέφεστε καθημερινά. Μπορεί να ακούσετε μερικές αρλούμπες, που ναι μεν θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, όμως αργότερα θα τις χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μια επίθεση πολύ δυνατή! Ζητήστε για να λάβετε και ας έχετε το νου σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos