Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 07/11/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω για εσάς, πάντως οι μέρες αυτές είναι πολύ μυστήριες. Συμβαίνουν
διάφορα γεγονότα, σημαντικά, σημαδιακά, που μας μιλούν ουσιαστικά, μας λένε αλήθειες, πολύ μεγάλες!

Σκέφτομαι πως όταν είσαι καλός άνθρωπος και κάνεις όμορφες πράξεις, το σύμπαν στο ανταποδίδει με διαφορετικό τρόπο. Και κάπως έτσι η Ταυρίνα, το διάστημα αυτό, ξεκαθαρίζω το μέσα μου. Τι γυναίκα είμαι; Τι θέλω από εδώ και πέρα! Πώς θα κυλήσει το όνειρο. Και για ακόμα μια φορά, επιμένω στις απόψεις μου, είμαι μια δύσκολη ύπαρξη, μοναχική και πολύ μυστήρια.

Και τραβώ το δρόμο μου.. και όποιος θέλει.. ας ακολουθήσει..

φιλάκια..


Κριός
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, τα παιδικά σας τα χρόνια; Έναν παλιό έρωτα; Μήπως ήταν εφιάλτης; Ένα ταξίδι στο παρελθόν το κάνατε και κάπως έτσι θα είναι όλη σας η μέρα. Θα αναπολείτε στιγμές, παλιές, αγαπημένες, εκείνο το μια φορά και ένα καιρό. Όσο ονειροβατείτε, πιάστε τη σκούπα και το φαράσι και κάντε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας!

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, από τις ωραίες όμως, για έναν περίεργο λόγο το σύμπαν σας ξυπνά, σας ταρακουνά και σας βγάζει από το σπιτάκι σας, θέλετε δε θέλετε! Συναντήσεις προκύπτουν, με φιλαράκια; Με μια ερωτική ύπαρξη; Πεισμώνετε και εσείς, γιατί η ζωή δεν είναι σπίτι, δουλειά, σπίτι! Το σύμπαν σας θέλει κοινωνικούς και πρόσχαρους. Μπορείτε να αντισταθείτε;

Δίδυμος
Ιδανική ημέρα για να πάτε στο γιατρό, να κάνετε εκείνες τις εξετάσεις, να ηρεμήσετε και εσείς. Από την άλλη όμως μπορείτε να κλείσετε εκείνο το ραντεβού, το επαγγελματικό, γιατί είναι μια πολύ θετική ημέρα. Πετυχαίνετε μικρούς καθημερινούς στόχους, με το πιο μαγικό τρόπο. Ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω, να σας δουν, να σας χαρούν.

Καρκίνος
Μια πολύ γλυκιά μέρα μόλις σας ξημέρωσε. Ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, σχετικά μυστήριος, όμως όχι από την άσχημη πλευρά. Αγαπήστε το ταίρι σας περισσότερο, φτιάξτε και μοιραστείτε ρομαντικές στιγμές. Ελάτε τώρα το έχετε, είστε γεννημένοι για κάτι τέτοιο. Αλλιώς ρίξτε το στο δημιουργικό και αλλάξτε το ντεκόρ του σπιτιού σας.

Λέων
Αν και έχετε τις μοναξιές σας τις μέρες αυτές, σήμερα είναι μια διαφορετική ημέρα. Συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, σας δίνουν ιδέες για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα και το πώς! Φτιάχνει η διάθεσή σας, αισιοδοξείτε επίσης, πάλι κάτι σκαρφίστηκε το μυαλουδάκι σας, πάλι αγκαλιάζετε τον ενθουσιασμό και πάτε.. Καλύτερα έτσι, παρά γιουβέτσι!

Παρθένος
Ντυθείτε ωραία και βγείτε από το σπίτι να σας δουν! Ξεπεράστε τη κούραση που νιώθετε, θα το βρείτε το κέφι στη πορεία. Ένα φλερτ είναι αρκετό για να πάρετε τα πάνω σας και να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα. Να ξέρετε η Αφροδίτη δε θα σας αφήσει έτσι, όπου να’ναι φέρνει έναν πειρασμό στα πόδια σας. Και εσείς επιτέλους, θα πρέπει να το απολαύσετε!

Ζυγός
Μια άκρη τη βγάζετε με τα λεφτουδάκια σας και παίρνετε μια ανάσα. Βασικά κανονίζετε πολλά και διάφορα και όταν κάνετε να δείτε το χρήμα που έχετε διαθέσιμο, παθαίνετε εγκεφαλικό. Εντάξει το ξέρουμε πως σας αρέσει η μεγάλη η ζωή, αλλά πάντα ξεπερνάτε τα όρια και τρελαίνεστε! Πετάξτε στην απέξω τα μη απαραίτητα και κάντε το κέφι σας αλλιώς! Υπάρχει τρόπος!

Σκορπιός
Κάθε μέρα και καλύτερη, ποιος σας πιάνει εσάς από εδώ και πέρα. Ιδανική μέρα για φλερτ, για αγάπες και λουλούδια, για εκείνα τα πονηρά τα χαμόγελα. Οτιδήποτε και αν κάνετε, δε χρειάζεται να στρεσαριστείτε, βάλτε τα πάντα στον αυτόματο και μέχρι το βραδάκι θα έχετε ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Το ερωτικό σας θερμόμετρο ανεβαίνει κάθε λεπτό και πιο πολύ!

Τοξότης
Άτακτα παιδιά, τι έχετε κατά νου; Μήπως να συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα; Ή έναν νέο ολίγον απαγορευμένο; Μπαίνει το κακό το διαβολάκι μέσα σας και σας βάζει σε διαδικασίες πολύ μυστήριες. Θέλετε να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη. Δε μπορείτε να είστε συνεχώς καλά παιδιά. Για αυτό και εσείς, σήμερα ειδικά, θα σκαλίσετε τις καταστάσεις και θα κάνετε τις ζαβολιές σας!

Αιγόκερως
Εσείς ως συνήθως στο κόσμο σας, με το πρόγραμμά σας, με τις δικές σας τις δραστηριότητες. Που σημαίνει πως αν υπάρχει κάποιος σύντροφος κάπου εκεί στη ζωή σας, θα ξεκινήσει τη κλάψα και τη μουρμούρα, πρωί-πρωί! Υπομονή, γιατί δεν έχετε σε όλα δίκιο. Ακόμα και συγκάτοικοι θα σας τα ψάλλουν γιατί δε τους δίνετε ιδιαίτερη σημασία.

Υδροχόος
Ασυμμάζευτους σας βρίσκω, έχετε τη διάθεση, να βγείτε, να κυκλοφορήσετε, να επικοινωνήσετε, να σας δουν, να τους εντυπωσιάσετε. Δε μπορείτε να αντισταθείτε στις μαγικές ενέργειες του σύμπαντος, για αυτό φροντίστε τουλάχιστον να είστε όμορφα ντυμένοι από νωρίς το πρωί. Η κατάληξη, απρόβλεπτα άγνωστη, ως συνήθως. Προτιμήστε το χαμηλό προφίλ!

Ιχθύς
Εσείς που ψάχνεστε για κάτι καλύτερο, να είστε σίγουροι πως θα το βρείτε και θα κατά ενθουσιαστείτε! Είτε είναι επαγγελματικό το θέμα, είτε ερωτικό. Από τις πολύ τυχερές μέρες του μήνα, έχετε πολύ καλή διάθεση, ακόμα και για να ασχοληθείτε με το φλερτ ή το σύντροφό σας. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα, όπως πάνε και όπως έρθουν. Κάντε ένα test drive στο σύμπαν!@

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos