Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι, πεσμένα τα κέφια σήμερα! Γιατί;;; by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπημένοι μου..!!! Και επειδή νιώθω μια μυστήρια ενέργεια να μου λέει, πως
πρέπει κάτι να σας γράψω, αποφάσισα έτσι ξαφνικά, να αναφερθώ στις μεγάλες μου αδυναμίες.

Τους Αέρηδες.. εσάς τους τύπους τους φευγάτους, που μπαίνετε στις ζωές μας και μας τις κάνετε άνω-κάτω..!!! 


Τις πρωινές τις ώρες δεν είχατε και τόσο τα κέφια σας, μπορεί ακόμα να είστε κάπως έτσι, αλλά μόλις βγει το φεγγάρι εκεί ψηλά, σας βλέπω να αλλάζετε διάθεση και να κάνετε τα κόλπα σας, τα μαγικά, τις τσαχπινιές σας, ξέρετε εσείς..

Ακόμα να χαμογελάσετε;;; Θέλετε να σας πω ένα μυστικό;;;

..πως πολύ σας αγαπώωωωω ❤

φιλάκια..


Δίδυμος
Που λέτε το φεγγάρι σήμερα, σας επηρεάζει πολύ μυστήρια. Μπορεί να μην συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο στο σύμπαν, όμως δεν έχει καμία σημασία! Παίζει να τη βγάλετε σε ένα παράθυρο, να κοιτάζετε τον ουρανό και να αναστενάζετε σα να πέσανε τα καράβια σας έξω! Μια βόλτα στο παρελθόν θα τη κάνετε, σε ανθρώπους που κάποτε ήταν φίλοι σας, σε μια παλιά σας αγάπη, σε εκείνα τα μάτια τα δυο.. Το ξέρετε πως αυτό συνήθως είναι αμοιβαίο;;; Μήπως να ξεπερνούσατε τον εγωισμό σας και να παίρνατε κανά τηλέφωνο;;; Στο χέρι σας είναι να αποκτήσετε μια επαφή ξανά και δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί, έτσι ξαφνικά! Οι δεσμευμένοι αποφύγετε τις εντάσεις ή κάντε έρωτα τρελό και αλλοπαρμένο. Των άκρων καταστάσεις, αλλά μόνο αυτές σας αρέσουν. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, μια τσάρκα σε ένα μπαράκι, ένα στέκι τέλος πάντων μπορεί να είναι η αιτία να γνωρίσετε μια πολύ φοβερή ύπαρξη! Για να σας δω.. προς τα πού γέρνει η βάρκα;;;; χαχα!

Ζυγός
Ιδανική ημέρα για να κάνετε μια ανασκαφή στο πατάρι σας ή σε μια αποθήκη, να πιάσετε τις κούτες με τα στολίδια και το Χριστουγεννιάτικο το δέντρο και να ξεκινήσετε το στολισμό, μπας και μπείτε σε πιο ευχάριστο mood! Εννοείται πως είναι νωρίς ακόμα, πως θα σας κράξουν, πως θα σας αποθαρρύνουν, όμως εσείς το χαβά σας. Μη ζητήσετε βοήθεια από κανέναν, γιατί δε θα σας τη δώσουν και στη τελική το δικό σας το ψυχολογικό θέλετε να φτιάξετε, για αυτό ας ασχοληθείτε μόνοι σας. Καλύτερα να μείνετε στο σπίτι, παρέα με το σύντροφό σας και ας σκούζει, κάποια στιγμή θα σταματήσει. Οι ελεύθεροι και ωραίοι προτιμήστε τα φιλαράκια σας, η καλύτερη οικογένεια. Καταλάβατε πως έχει το έργο. Ή όλοι μαζί τραγουδάτε jingle bells.. ή μένουν όλα στη μέση μέχρι το ΣΚ! Ένα ταξίδι σας τραβά το ενδιαφέρον και κάνει τη φαντασία σας να καλπάζει σε άλλη γη και άλλη μέρη! Οργανώστε μια μικρή εκδρομή!

Υδροχόος
Ζόρικη η μέρα σας σήμερα, αφού από το πρωί δεν έχετε και πολλά κέφια. Θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας, τις σκέψεις σας, τη μουσική σας και παίζει να λατρέψετε ακόμα και το κρεβάτι σας. Χειμωνιάζει χρυσά μου, κουράζεστε πιο εύκολα όταν ο ήλιος είναι κρύος.. σας μάθαμε τώρα πια! Και επειδή οι δικοί σας οι άνθρωποι σας αγαπούν ακόμα και όταν έχετε τις παραξενιές σας, δε θα σας αφήσουν σε ησυχία, ακόμα και αν τους γκρινιάξετε στην αρχή.. δε πειράζει, μέχρι να έρθει το βαθύ το σκοτάδι θα χαμογελάσετε αρκετές φορές! Και μπορεί να ξεκινήσετε και τις τσάρκες που τόσο σας αρέσουν! Θέλετε να είστε απαραίτητοι σε όλους και παίζει και αυτό. Ξαφνικά να σας ζητήσουν ένα σκασμό πράγματα και να νιώσετε δυνατοί και αναγκαίοι και να σου και η έμπνευση! Οι δεσμευμένοι λοιπόν υποψιάζεστε πως το ταίρι σας, μπορεί και να σας απατά! Ενώ οι ελεύθεροι και ωραίοι, κάνετε μια ζαβολιά και τη κρατάτε για τον εαυτό σας! Μυστικό!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos