Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 28/11/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε σήμερα είναι μια πολύ μυστήρια ημέρα αστρολογικά.
Όχι πως χθες δεν ήταν, αλλά τι να λέμε τώρα. Γουστάρω ανεξήγητο..!!! Πάμε παραπέρα.

Ο Κρόνος και ο Ερμής, αποφάσισαν να συνεργαστούν! Δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο συνδυασμός, γιατί προσέξτε. Ο Κρόνος είναι αυστηρός, ψυχρός, κακός και πολύ δίκαιος. Ο Ερμής από την άλλη είναι ρομαντικός και τσαχπινογαργαλιάρης. Πώς αυτοί οι δυο θα συνυπάρξουν αρμονικά; Με τρομάζει το αποτέλεσμα. Αλλιώς θα φεύγει το μαντάτο, αλλιώς θα φτάνει στο προορισμό του! Μιλάμε για πολύ φιλτράρισμα ή λογοκρισία. Μπλέξαμε νομίζω..!!!

Αφήνω τα τρελά μου και σας λέω, πως η μέρα η σημερινή, είναι μόνο για δυνατούς παίχτες..! ατσα..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ δυνατή κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Διάφορα θέματα προκύπτουν, που για να τα αντιμετωπίσετε θα αναγκαστείτε να επικοινωνήσετε σε βάθος με τους συνεργάτες σας και να τους αποδείξετε το πόσο δίκιο έχετε, για τον τρόπο που κινήστε! Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, ας είστε ο εαυτός σας!

Ταύρος
Και στα καλά τα καθούμενα μπορεί να σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση και να κατά ενθουσιαστείτε! Σε κάποιον αρέσετε, όχι ερωτικά, αλλά ως προσωπικότητα, ως δημιουργικό άτομο και κάπως έτσι να συμβεί κάτι το πολύ μαγικό.. Όπως είπε χθες ο σχεδιαστής μόδας, «.. κάνε αυτό που σου αρέσει, με πάθος..» .. μόνο τότε έρχεται η επιτυχία και η ευτυχία!

Δίδυμος
Καλά συγγνώμη που θα σας το πω, αλλά σήμερα θα είστε παγοκολόνα! Καμία όρεξη για συναισθηματισμούς και ευαισθησίες. Καλύτερα να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, γιατί θα είστε κάπως ξινοί και θα σας κακό χαρακτηρίσουν! Και δε το θέλουμε αυτό! Κάτι φτάνει στα αυτιά σας, που σίγουρα σας αναστατώνει αλλά σας βάζει σε διαδικασία να διαλέξετε..!!

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητά μου σας στριμώχνουν σε μια γωνιά με το πόδι ψηλά και τιμωρία. Δεν είστε και τόσο συνεπείς σε ότι έχετε αναλάβει, με αποτέλεσμα οι εκκρεμότητες να έχουν γίνει βουνό και εσείς ολίγον πέρα βρέχει. Από τη μια καλά κάνετε, μπορεί να αντιδρά και ο οργανισμός σας, από την άλλη όμως υπάρχει λόγος να εκτίθεστε, έτσι από ένα καπρίτσιο; Μη βάλετε τα κλάματα!

Λέων
Κάπως τρελή τη βρίσκω τη μέρα σας και πολύ παιχνιδιάρικη. Όλα βέβαια μέσα στο μυαλό σας είναι, κανείς δε καταλαβαίνει το τι σας συμβαίνει. Όσα σκεφτόσασταν τις προάλλες, θα προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη. Κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Και φυσικά θα μπουρδουκλώσετε πολύ κόσμο, κάποιοι μπορεί να εκνευριστούν, όμως θέλετε να δοκιμάσετε το παράδρομο. Καλή επιτυχία!

Παρθένος
Πολύ ζόρικη η μέρα σας, αφού όλο και κάτι θα συμβεί μέσα στο σπίτι, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, πάλι παίζει να σας αδικήσουν, να σας ρίξουν βάρη και εσείς φυσικά όχι μόνο δε θα το αφήσετε να περάσει έτσι, αλλά θα ξεσηκώσετε τον κόσμο όλον! Οι απουσίες σας είναι η αιτία, μπορεί και η αδιαφορία σας σε διάφορα ζητήματα, να περιμένετε να ξαφνιαστείτε δυσάρεστα. Ψυχραιμία..

Ζυγός
Κάτι σας βασανίζει, σας τρώει το σαράκι. Λοιπόν σήμερα είναι μια πολύ μυστήρια μέρα. Υπάρχει δικαιοσύνη που λέμε. Λύσεις θα βρείτε αρκετές, αφού μια ψυχή θα σας βοηθήσει από το πουθενά και θα ξεμπλοκάρετε στο πι και φι. Είτε είναι προσωπικό, είτε επαγγελματικό, θα τα βάλετε κάτω, τα υπερ και τα κατά και θα αποφασίσετε για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα στη ζωή σας. Δύσκολο, αλλά εφικτό!

Σκορπιός
Μια ευκαιρία σας περιτριγυρίζει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συζητήσεις πολλές, πλησιάζει η ώρα και η στιγμή που θα πρέπει να δώσετε κάποια απάντηση. Μη φοβάστε να ασχοληθείτε με κάτι το διαφορετικό. Είστε ικανοί για τα πάντα! Και επειδή είστε καχύποπτοι πολύ, κάντε ένα ακόμα test drive, στα άτομα αυτά, μερικές ερωτήσεις παγίδα και αναλόγως κινείστε. Ελάτε τώρα μη βαριέστε..

Τοξότης
Κάτι μαθαίνετε πολύ ξαφνικά και αναστατώνεστε τρελά! Δε ξέρω αν είναι χαρωπό ή όχι, πάντως σας ξεσηκώνει για μια μικρή επανάσταση! Ακόμα και το βάζο της μαμάς αν σπάσετε πάνω στα νεύρα σας, σκεφτείτε πριν το κάνετε, πως θα χρειαστεί να της το πληρώσετε! Και κάπως έτσι σας λέω, συγκρατηθείτε, μη γίνεστε αγρίμια, γιατί συνέπειες σίγουρα θα υπάρξουν!

Αιγόκερως
Κλείστε τα αυτιά σας και μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει γύρω σας, του τρελού και ας είναι, το σύμπαν λέει, πως είναι το θέατρο του παραλόγου. Συνεπώς γιατί εσείς να χαλάσετε το κέφι σας, επειδή κάποιοι είναι ψυχασθενείς;; Αποφύγετε τις συζητήσεις, σα το διάολο το λιβάνι, γιατί θα σας φουντώσουν και μετά ποιος σας σταματά!

Υδροχόος
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλουδάκι σας και δε φεύγει με τίποτα! Θα τη κάνετε τη τρέλα σας εσείς ο κόσμος να χαλάσει! Η μέρα σας σήμερα είναι χαρωπή, αισιόδοξη, φανταστική και ονειροπαρμένη. Απολαύστε τη λοιπόν, γιατί είναι σπάνιο το συναίσθημα αυτό, βρεθείτε με φιλαράκια που σας συνδέουν απίστευτες ιστορίες, κάντε εκείνο το ταξίδι στο παρελθόν και ότι είναι να γίνει, θα γίνει.. Πολύ μέσα στη γλύκα σας βρίσκω και ανησυχώ..!

Ιχθύς
Τι να πω; Μήπως να πάρετε τα βουνά; Το καθαρό οξυγόνο σας κάνει καλό! Ευτυχώς σήμερα θα σας πάρουν τηλέφωνο διάφοροι τύποι και αυτά που θα ακούσετε θα σας αρέσουν τόσο πολύ, που θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας. Ακούστε το τι έχουν να σας πουν και μη μιλήσετε καθόλου. Τίποτα. Άχνα! Θα το καταφέρετε αυτό; Ας μη γνωρίζουν ακόμα τις απόψεις σας.. Κρατήστε και κανά μυστικό..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos