Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24/11/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Παρασκευή! Τι ωραία που θα ήταν η ζωή, αν είχαμε έναν
σοφέρ. Να έρχεται να μας παίρνει από το σπίτι και να μας πηγαίνει όπου θέλουμε. Το ιδανικότερο βέβαια, θα ήταν να είχαμε ένα ελικόπτερο. Στο λεπτό όπου θες!!! Χαχα.. πρωινή παραίσθηση λέγεται αυτό!

Να συνεχίσω λίγο ακόμα; Θυμάστε εκείνο το τζίνι;;; Η ξανθούλα που αγάπησε έναν αστροναύτη;; Που πήγαινε όπου ήθελε μόνο με τη σκέψη. Η μυτούλα της έκανε όλη τη δουλειά. Αχ πόσο θα ήθελα να είχα ένα τέτοιο χάρισμα. Τι θέλω να φορέσω; Τσουπ επάνω μου! Πού θέλω να βρεθώ; Τσουπ και έφτασα! Πιο χρήμα και ποιες σκοτούρες..



Και επιστρέφω στη πραγματικότητα και σας λέω πως οι μέρες αυτές είναι πολύ όμορφες, πολύ ρομαντικές, κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις και μέχρι να φτάσει Κυριακή, μπορεί να έχουν συμβεί μικρά θαύματα σε όλους εμάς!

..είπαμε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..

φιλάκια..


Κριός
Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας. Να βάλετε μια χαρωπή τελεία στην εβδομάδα που πέρασε! Από την άλλη αν σας κάνει κέφι, μπορείτε να αφιερώσετε τη βραδιά σας στο σύντροφό σας. Λίγο κρασί, λίγο ρομανς, φτιάξτε ατμόσφαιρα εκεί δα πέρα και απολαύστε όμορφες στιγμές! Οι ελεύθεροι προτιμήστε το φλερτ κάπου έξω!

Ταύρος
Μέρα που δε θα βρείτε και τόσο την ησυχία σας, αφού κάποια δικά σας άτομα θα θυμηθούν πολλά και διάφορα και ξαφνικά θα πρέπει να συμμετάσχετε για να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες. Θέματα σπιτιού θα σας βασανίσουν, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε το λογαριασμό, ή να βάλετε το χεράκι σας κάπου! Εκτονωθείτε με τη γυμναστική, τα βάζα δε φταίνε κάπου!

Δίδυμος
Οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον η συμπεριφορά σας είναι η πρέπουσα! Το να επιμένετε όταν βλέπετε κάποιοι να τσινούν δεν είναι λογικό. Μόλις διαπιστώσετε μια χαλαρότητα, τότε νιαουρίστε! Ναι μεν να είστε ξεκάθαροι και απόλυτοι στις σκέψεις σας, αλλά στο σωστό timing! Ζητήστε για να λάβετε με όμορφο τρόπο!

Καρκίνος
Θα σας πρότεινα να μη πάτε καν στη δουλειά, να πιάσετε το αμόρε σας και να ξεκινήσετε ένα ρομαντικό τριήμερο, έτσι για πάρτη σας. Το θέμα είναι πως έχετε καλή διάθεση και πολύ ρομαντική. Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας, το σύμπαν διατάζει να ερωτοτροπήσετε μέχρι να αγαπήσετε! Good luck..! Αν είστε μόνοι, μια βόλτα στα μαγαζιά θα σας έφτιαχνε πολύ το κέφι..

Λέων
Κάτι σας βασανίζει εσάς και τρώγεστε με τα ρούχα σας. Και επειδή φαντάζεστε δράκους, καλό είναι να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας, μπας και ηρεμίσει το μυαλό σας. Δώστε σημασία στο σύντροφό σας, μπορεί κάτι να θέλει να σας πει. Αν έχετε μπλέξει με καμιά μυστήρια περίπτωση.. βρείτε τρόπο να ξεμπλέξετε..!!!

Παρθένος
Ενώ ξέρετε τι θέλετε, γνωρίζετε ποιον δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε, κάτι μέσα σας, σας εμποδίζει. Βάζει φρένο. Γιατί; Αιώνες παλεύετε με τη λογική και το συναίσθημα και ακόμα μυαλό να βάλετε. Η λογική δημιουργεί απωθημένα και το συναίσθημα γιατρεύει τις πληγές. Ή τις ανοίγει. Η εμπειρία μετράει πάνω από όλα!

Ζυγός
Μέρα πολύ χαρωπή, αφού κάτι θα συμβεί στη δουλειά σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Ακόμα και το πιο κουλό γεγονός, θα αναδείξει το ταλέντο σας. Ή βρίσκετε δουλειά, ή παίρνετε προαγωγή. Ίσως να ακούσετε και ένα μπράβο. Όπως και να έχει μια ικανοποίηση θα τη νιώσετε. Shopping therapy δεν έχει σήμερα;;;

Σκορπιός
Άλλα έχετε στο μυαλό σας άλλα και θα προκύψουν. Σας βλέπω τις ώρες που θα θελήσετε να χαλαρώσετε, να πιάσετε σκούπα και φαράσι. Ή μπορεί να προκύψει μια βλάβη στο σπίτι και να τρέχετε και να μη φτάνετε. Αλλού για αλλού οι σκέψεις σας, ακόμα και στη δουλειά παίζει να κάνετε κάποιο λάθος. Συγκεντρωθείτε!

Τοξότης
Έπεσε στην αντίληψή σας πως υπάρχει και άλλος τρόπος να κάνετε μια δουλειά και ξαφνικά έχετε τρελαθεί. Πεισμώνετε και επιμένετε να μάθετε τα πάντα όλα και ας χρειαστεί να το ξενυχτίσετε! Δε σας βλέπω να έχετε όρεξη για βόλτες και χαλαρότητα αφού επιβάλλεται να ξεδιαλύνετε το αίνιγμα! Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες!

Αιγόκερως
Καλό είναι να ηρεμίσετε λιγάκι στη ζωή σας, να σταματήσετε να μιλάτε τόσο και να ακούσετε και μια φορά τους άλλους το τι έχουν να σας πουν. Ξέρουμε πως είστε πανέξυπνοι αλλά δε χρειάζεται να το δείχνετε συνεχώς! Να κάνετε πίσω σήμερα, ας έχουν οι άλλοι πρωταγωνιστικό ρόλο, δείτε τι καπνό φουμάρουν και από αύριο στην αντεπίθεση!

Υδροχόος
Ποιος σας πιάνει εσάς τις μέρες αυτές! Νιώθετε τόσο τέλεια, συμβαίνουν και όμορφα πράγματα στη ζωή σας, που είστε λαμπεροί και καλοδιάθετοι και πολύ συμπαθητικοί. Σας αγαπούν και το ξέρετε και αυτό είναι αρκετό για να μεγαλουργήσετε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Εντάξει, δείξτε και εσείς λίγο συναίσθημα.. Έλεος..!!!

Ιχθύς
Και ενώ είστε έτοιμοι να κλείσετε τα ρολά και να εξαφανιστείτε για τριήμερο, ξαφνικά θα σας θυμηθούν αρκετοί και θα σας στρεσάρουν για το οτιδήποτε. Βγάλτε μια επίσημη ανακοίνωση τύπου «Μην ενοχλείτε» αλλιώς θα σας ζαλίσουν και θα σας εκνευρίσουν και άντε μετά το μάτι σας να γυρίσει στην αρχική του θέση.. Βουνό ή θάλασσα;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos