Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 16/11/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σύμπαν λέει πως σήμερα η μέρα είναι άκρως ερωτική, αφού η Αφροδίτη και
ο Ποσειδώνας, συνεργάζονται ομαλά, έχουν και πονηρές βλέψεις, στέλνουν μπόλικη μαγική ενέργεια σε όλους μας!
Ιδανική μέρα για ρομανς, για έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Για αυτό αν νιώσετε μυστήρια, να εκφραστείτε με άνεση, να κάνετε και μια ερωτική εξομολόγηση αν χρειάζεται, πείτε και κανά ψεματάκι, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ποσειδώνας είναι αυτός, επιτρέπει και τέτοιες κακές μικρές πράξεις. Τις συγχωρεί κιόλας. Και επίσης έχουμε και το ελεύθερο από την Αφροδίτη.

Αγαπήστε, ερωτευτείτε, γιατί χανόμαστε!

φιλάκια


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Ο μήνας έφτασε στη μέση του, καλό είναι να τσεκάρετε το τι έχετε στην άκρη και το αν θα καταφέρετε μέχρι και το τέλος να τη βγάλετε καθαρή. Ζητήστε να σας επιστρέψουν ότι σας οφείλουν. Ή ακόμα πληρώστε και το τελευταίο λογαριασμό για να ξενοιάσετε!

Ταύρος
Ρομαντική η μέρα σας, μπορεί ξαφνικά να σας γυαλίσει στο μάτι ένα μαναράκι που το γνωρίζετε καιρό τώρα. Ο Ποσειδώνας φταίει για αυτό, συνεπώς κρατήστε το συναίσθημα για πάρτη σας, γιατί αύριο κατά πάσα πιθανότητα να αλλάξετε γνώμη! Οτιδήποτε και αν προκύψει σήμερα, μπορεί να αντιμετωπιστεί. Διάθεση να έχετε μόνο..

Δίδυμος
Το μυαλό σας είναι σε επαγγελματικά ζητήματα. Βέβαια παίζει σήμερα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας τραβήξει τη προσοχή, από το ωραίο του το ντύσιμο, τη κολόνια του, τα πολύ σικ παπούτσια.. Γοητεύεστε από μια παρουσία πολύ δυνατή, που σίγουρα έχει όλα τα φόντα για να σας βοηθήσει. Μήπως να φορέσετε τα καλά σας από το πρωί νωρίς;;;

Καρκίνος
Μέρα που θα είστε ολίγον σε έναν άλλο κόσμο. Πιο ονειρικά πλασμένο! Οι σκέψεις σας γλυκές, ρομαντικές και κάπως εξωπραγματικές, αλλά τι να κάνουμε, Ποσειδώνας είναι αυτός! Είτε ασχοληθείτε με ερωτικά ζητήματα, είτε με επαγγελματικά θα βρείτε την ανταπόκριση που αποζητάτε και θα νιώσετε πολύ ωραία. Απολαύστε τη πλάνη..!

Λέων
Ιδανική ημέρα, για να καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι και να κάνετε ένα μικρό σουαρέ. Δε χρειάζεται να ξεπαραδιαστείτε στο super market, μικρές λιχουδίτσες είναι ότι πρέπει. Μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία έτσι ξαφνικά, αφού ανάμεσα από τους γνωστούς, να υπάρξει και κάποια άγνωστη ψυχή πολύ ενδιαφέρουσα.

Παρθένος
Μη πω πως σήμερα είναι η πιο ερωτική ημέρα όλου του μήνα! Τα βλέπετε όλα ροζ, η διάθεσή σας ρομαντική και κάτι φλέγεται μέσα σας που πρέπει οπωσδήποτε να το εκφράσετε αλλιώς θα το ακούσουμε το μπουμ! Φροντίστε λοιπόν, να έρθετε σε επαφή με το μαναράκι που σας αρέσει ή ακόμα και με το σύντροφό σας. Έχει έρωτα απόψε..!

Ζυγός
Που λέτε έχετε βαρεθεί τις αφραγκιές και δεν αντέχετε άλλο τη κακομοιριά! Το κατανοώ αυτό, είστε και large τύποι εσείς, για αυτό το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη! Μια νέα γνωριμία παίζει να προκύψει από το πουθενά, ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό, από άλλον κόσμο και εσείς να νιώσετε μυστήρια ωραία. Να θυμάστε, πως ο καθένας βαστά το δικό του πορτοφόλι και πως τα όρια διαφέρουν. Κάθε φορά!

Σκορπιός
Καλέ σήμερα θα είστε έξω καρδιά! Ρομαντική πολύ η διάθεσή σας, έχετε πολύ όρεξη για φλερτ, για αυτό ντυθείτε ωραία, το σύμπαν έχει σκοπό να σας ανταμείψει με μια πολύ γοητευτική παρουσία. Αλλού κοιτάτε και αλλού αγαπάτε χρόνια τώρα, αλλά έτσι είστε εσείς. Στρέψτε τη προσοχή σας εκεί που σας δίνουν σημασία και αφήστε τα δύσκολα!

Τοξότης
Μυστήρια η μέρα σας, αφού θα προτιμήσετε την οικογενειακή θαλπωρή, παρά τις παρέες και τα σούρτα-φέρτα. Καλό είναι λοιπόν, να μη κανονίσετε τίποτα με τα φιλαράκια σας και να μαζευτείτε στο σπιτάκι σας. Αφιερώστε χρόνο στους γονείς σας, στο σύντροφό σας, στα παιδιά σας. Επαγγελματικά ένα μαντάτο σας απογειώνει ευχάριστα. Κάτι νέο ξεκινά!

Αιγόκερως
Πολύ ερωτική η σημερινή ημέρα για εσάς. Κάτι σας πιάνει και αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας, ή βγαίνετε για σεργιάνι και φλερτάρετε άφοβα με άγνωστες ψυχές. Ξέρετε μια ομπρέλα μπορεί να είναι η αφορμή για να γνωρίσετε μια νέα ύπαρξη. Νιώθετε μια φούντωση, είστε ολίγον ξαναμμένοι, είναι και ο καιρός υγρός.. Τι άλλο θέλετε.. χαχα!

Υδροχόος
Μερικές φορές δε τρώγεστε με τίποτα! Από τη μια είστε ταπεινοί και αγαπάτε όλο τον κόσμο, από την άλλη καβαλάτε το καλάμι και οι επιλογές σας είναι βάση του χρήματος. Σήμερα μπορεί μια ύπαρξη να σας γοητέψει επειδή έχει μεγάλο πορτοφόλι. Μυαλό δε βάζετε με τίποτα, για αυτό μετά μην αναρωτιέστε γιατί σας ενοχλούν! Να έχετε το δικηγόρο σας stand by.. !

Ιχθύς
Καταπληκτική μέρα για το συναισθηματικό σας τον κόσμο. Αγκαλιάστε το σύντροφό σας, μείνετε σπίτι, αγαπήστε περισσότερο και αφήστε τη ρομαντική σας τη πλευρά να παίξει μπάλα. Φτιάξτε κατάσταση εν ολίγοις. Τώρα αν είστε μόνοι, έχετε τον τρόπο να κάνετε τις ζαβολιές σας, όλο και κάποιο μαναράκι πεθαίνει για πάρτη σας. Βρείτε χρόνο για έρωτα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos