Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

07/11 – 13/11/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Διανύουμε μια από τις πιο όμορφες εβδομάδες του Νοέμβρη, κυρίως σε
ερωτικό επίπεδο! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, επιμένω είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, αστρολογικά, κυρίως για τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους!

Επιτέλους η επίσκεψη αυτή, ταρακουνά τη Θεά Αφροδίτη, τη ξυπνά από το λήθαργο και της θυμίζει το σκοπό της στο σύμπαν αυτό! Τόσα μαγικά φίλτρα, τόσα ερωτόλογα, τόσο πάθος, όλα τα έχει στο δισάκι της, έχουν ξεμείνει καιρό τώρα. Ο Σκορπιός που λέτε, τη γοητεύει, τη συναρπάζει, τη στέλνει λίγο αδιάβαστη, να την ακούω να βογκά από ηδονή και απόλαυση.. Το χάνουμε το κορμί που λέμε.. εμείς οι κοινοί θνητοί!

Και κάπως έτσι, αφού σας έκανα και χαμογελάσατε, σας αφήνω, να πάω να μεταμορφωθώ σε μια μικρή Θεά, να βγω έξω, να σαγηνεύσω τα πλήθη.. Η Ταυρίνα πρέπει να υποστηρίξει το είναι της.. Μήπως να κάνατε και εσείς το ίδιο;;;
Για να βλέπω όμορφους ανθρώπους.. και εξωτερικά.. και εσωτερικά..

φιλάκια..


Κριός
Ένας έρωτας σε ξεσηκώνει, μια νέα γνωριμία, φλερτάρεις έντονα πολύ! Από τις 11 ως και τις 13, ραντεβουδάκια προκύπτουν, ανανεώνεσαι από όλες τις απόψεις, είσαι αφηρημένη δε προσέχεις όσο θα έπρεπε. Να είσαι διακριτική. Εκτίθεσαι. Απέφυγε να πάρεις κάποιο ρίσκο!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 9 να είσαι συνεργάσιμη και φιλική. Ένα σχέδιο που δουλεύεις πετυχαίνει και σε θαυμάζουν για αυτό. Παίρνεις δουλειά για το σπίτι, αλλά δε πειράζει.

Ταύρος
Μια από τις πιο ερωτικές εβδομάδες, αφού μπαίνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό! Ιδανικές ημέρες κυρίως από τις 11 ως και τις 13, για να συναντήσεις τους φίλους σου, ακόμα και μια ύπαρξη μυστήρια πολύ. Απόλαυσε τη κάθε στιγμή και πίσω μη κοιτάς! Μη γίνεσαι υπερβολική!
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 9! Να πεις τη γνώμη σου αν σου τη ζητήσουν. Οι ιδέες σου επίσης αρέσουν πολύ. Μέχρι και τις 13 όλα παίρνουν το δρόμο τους. Ξεπερνάς εμπόδια!

Δίδυμος
Φτιάξε το σπίτι σου, γιατί θα έχεις επισκέψεις τις μέρες αυτές. Πρόσωπα της οικογενείας σου εμφανίζονται και σου αναστατώνουν το πρόγραμμα. Προσπάθησε στις 9 και 10 να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα. Κυρίως ψυχολογική. Μη φαντάζεσαι διάφορα στις 13. Μη μιλάς για λεφτά! Επαγγελματικά: Από τις 7 ως και τις 9 μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία. Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου το χάρισμα για να πετύχεις το σκοπό σου!

Καρκίνος
Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και από τη μια είσαι χαρούμενη και από την άλλη λυπημένη. Από τις 9 και μετά βελτιώνεται η διάθεση σου πολύ. Οικογενειακά θέματα σου προκαλούν εντάσεις στις 10 και 11, αλλά τα μαντάτα σε ηρεμούν στη πορεία. Κάνεις λάθη! Πρόσεχε.
Επαγγελματικά: Ιδανικές μέρες για να εντυπωσιάσεις είναι στις 8 και 9. Να εκφράζεσαι ελεύθερα και να δείχνεις το πάθος σου δίχως ντροπές. Ρώτα για να μάθεις. Κάτι καλό έρχεται!

Λέων
Το κέφι σου φτιάχνει από τις 10 και μετά που φεύγουν τα εμπόδια. Κανόνισε κάτι το διαφορετικό στις 11 και 12, έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς. Κάτι ευχάριστο ακούς στις 13, κράτα μικρό καλάθι γιατί φαντάζεσαι διάφορα και δε κάνει. Ξεπέρασε τα όριά σου! Επαγγελματικά: Μπορεί στις 9 να σε αναστατώσουν πολύ, όμως ο τρόπος που αντιδράς τους ταρακουνά και γίνεται πάλι το δικό σου. Τυχερή ημέρα στις 10. Οι ιδέες σου αρέσουν.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική. Βέβαια το στόμα σου στάζει φαρμάκι όπου χρειάζεται. Συνάντησε τους φίλους σου στις 9 και 10 ή αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο στο σύντροφό σου. Νέες γνωριμίες προκύπτουν στις 13 που έρχονται και φεύγουν. Μη δίνεις δικαιώματα! Επαγγελματικά: Ότι καταφέρεις στις 8 και 9. Να πράττεις αυτά που σκέφτεσαι, να μην είσαι απόλυτη και να γίνεται το δικό σου μέσα από ομαδικό πνεύμα. Μη μένεις στα λόγια!

Ζυγός
Από τις υποχρεώσεις σου ηρεμείς στις 11 και 12, όπου θα προτιμήσεις να κλειστείς στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς. Προσπάθησε να κάνεις κάτι το διαφορετικό για να ανανεωθείς όσο μπορείς. Οικονομικά θέματα σε στρεσάρουν. Τα απρόοπτα έξοδα φταίνε. Να πας στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 10 τρέχεις και δε φτάνεις. Η πίεση θα είναι μεγάλη και οι αντοχές περιορισμένες. Άλλαξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Γίνε πιο άμεση.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 8 και μετά βελτιώνει πολύ την ερωτική σου τη διάθεση! Θέματα ομορφιάς και αισθητικής σε απασχολούν έντονα. Μια βόλτα στις 12, μια συνάντηση στις 13, είναι η αιτία για να ξεκινήσει κάτι καλό στη ζωή σου! Μην είσαι σπάταλη!
Επαγγελματικά: Ακούς ένα μπράβο στις 9. Βρίσκεσαι στο σωστό το δρόμο. Μπορεί να πάρεις και ένα μπόνους για τα παραπάνω που προσφέρεις. Καιρός για δράση και ανταμοιβή.

Τοξότης
Βρίσκεις το κέφι σου ξανά και γίνεσαι άκρως δημιουργική. Μέχρι και τις 12 οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι αρκετές. Μοίρασε σωστά το χρόνο σου. Μια τυχαία συνάντηση να τη κρατήσεις για τον εαυτό σου. Μη φαντάζεσαι διάφορα στις 13. Προχώρησε σε αλλαγές!
Επαγγελματικά: Πετάει η ομάδα από τις 8 ως και τις 10! Οι ιδέες σου αρέσουν, μπορείς να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα με μεγάλη επιτυχία!

Αιγόκερως
Αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου, προκειμένου να αποφύγεις τα παραπονάκια. Κάνε μερικές χάρες για να σου τις ανταποδώσουν στη πορεία. Ηρεμεί το τοπίο στις 10 και 11, αλλά στις 12 βλέπεις τις αληθινές προθέσεις του και νευριάζεις. Ψυχραιμία στις 13. Μη προκαλείς!
Επαγγελματικά: Ιδανική ημέρα για να ζητήσεις αυτά που θες στις 9! Ετοιμάσου για αλλαγές, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Φτιάξε το μέλλον σου!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από το Σκορπιό στρέφει τη προσοχή σου σε ερωτικά ζητήματα. Μέχρι και τις 10 αποκτάς ρομαντική διάθεση και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Καλό είναι να συμβιβαστείς τις μέρες αυτές, αν θες να περάσεις ωραία. Πες όχι στις αλλαγές!
Επαγγελματικά: Επιβάλλεται να κάνεις δημόσιες σχέσεις, τώρα που είσαι λαμπερή και ορεξάτη. Να βρίσκεσαι σε σταθερή πορεία και να αποφεύγεις τις υπερβολές. Προσοχή στις 13 σε ξεγελούν!

Ιχθύες
Μπορεί οι μέρες σου να είναι άκρως ερωτικές, όμως η προσοχή σου είναι στραμμένη στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Προτίμησε να ταξιδέψεις από τις 10 ως και τις 12. Έχεις ανάγκη από αλλαγές και όμορφες στιγμές. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη. Άρπαξε τις ευκαιρίες! Επαγγελματικά: Αρκετοί στηρίζουν τις προσπάθειες που κάνεις και μια βοήθεια έρχεται εξ ουρανού. Μέχρι και τις 12 απογειώνεσαι, αφού ότι επιθυμείς πραγματοποιείται ως δια μαγείας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos