Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό! Ξεσηκώνει τα Ζώδια για περιπέτειες! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξωτικά μου! Που λέτε Νέα Σελήνη στο Σκορπιό από σήμερα 30/10 μέχρι και τις 28/11! Και επειδή
έχω και αδυναμία στο ζώδιο, το έψαξα από εδώ και εκεί και κατέληξα στα παρακάτω!

Πολύ μαγική αυτή η αστρολογική επιρροή, γιατί ουσιαστικά θα μας ξεσηκώσει, για να πιάσουμε το όνειρο. Θα είναι ερωτικό; Θα είναι επαγγελματικό;

Πολύ δύναμη, όρεξη, κέφι και έρωτας χρυσά μου! Εννοείται πως εμπόδια θα υπάρξουν, γιατί οι πλανήτες εκεί ψηλά έχουν άλλα σχέδια, αλλά το θέμα είναι πως όποιος πιστέψει στον εαυτό του, όποιος τα δώσει όλα, όποιος ρισκάρει μπορεί να του βγει στο τέλος και να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου!

Και επειδή ο Σκορπιός προκαλεί μυστήρια γεγονότα, να γνωρίζετε, πως μυστικά θα υπάρξουν, μπορεί και να αποκαλυφτούν, έτσι κάποιες ίντριγκες, γιατί πώς τα πάθη θα ξυπνήσουν;

Πικάντικες οι μέρες μας πολύ!

φιλάκια..

Κριός
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας κάνει πολύ σέξι! Επιστρέφουν οι ορεξούλες και θα ερωτοτροπήσετε πολύ με το σύντροφό σας, ή με κάποιο μαναράκι. Οι μέρες που έρχονται είναι μυστήριες επίσης, γιατί ξαφνικά θα μυριστείτε μυστικά, γεγονότα που σας κρύβουν, θα τρελαθείτε και εννοείται πως πρέπει να μάθετε την αλήθεια. Με υπομονή και ψυχραιμία, να κατασκοπεύσετε το ταίρι σας, να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, μπας και ηρεμήσετε από τις φανταστικές τις σκέψεις. Και δίκιο να έχετε, τουλάχιστον αντιμετωπίστε την αλήθεια.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας κάνει πολύ γοητευτικούς και ερωτικούς επίσης. Είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, θα παίξετε με τη ψυχή σας, θα φλερτάρετε, θα ανταλλάξετε πονηρά χαμόγελα, το κρυφτό θα γίνει το αγαπημένο σας παιχνίδι. Δε ξέρω αν θα σας βγει σε καλό, γιατί ή εσείς θα ανακαλύψετε διάφορα, ή το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο και μετά το χάος. Όπως και να έχει σαγηνεύετε, ξεσηκώνετε, παρασέρνετε τους άλλους και ζείτε στιγμές ανεπανάληπτου πάθους. Προσοχή στις απιστίες γιατί δε σας ταιριάζουν καθόλου!

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, σας ρίχνει στο κρεβάτι είτε με μια αληθινή ασθένεια, είτε με μια φανταστική! Οι σκέψεις που κάνετε, προκαλούν άγχος, νεύρα και πολύ κούραση. Καιρός να αντιμετωπίσετε μερικές αλήθειες. Δε φταίνε πάντα οι άλλοι, αφού εσείς τους επιτρέψατε να μπουν στα χωράφια σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας χαλάει και διώξτε το μακριά. Η γκρίνια και η μουρμούρα, προκαλούν περισσότερη αρνητική ενέργεια από ποτέ. Με θολωμένο το μυαλό μη πάρετε καμία απόφαση! Αφήστε να το πάρει το ποτάμι.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας κάνει απίστευτα ερωτικούς! Μια αισιοδοξία θα σας πλημμυρίσει και πολύ αγάπη. Εσείς που έχετε σύντροφο θα νιώσετε ξανά, θα τα δώσετε όλα και οι αγκαλίτσες, τα φιλάκια και τα χαδάκια κάθε μέρα και πιο πολλά! Τονώνεται το ηθικό σας, νιώθετε μοναδικοί και αξεπέραστοι, γίνεστε δημιουργικοί και πολύ εκφραστικοί. Λέτε αντίο στη μοναξιά και δε φοβάστε να ρισκάρετε ακόμα και για μια νέα γνωριμία. Γλυκοί και ρομαντικοί δε και έτοιμοι για όλα!

Λέων
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό επαναφέρει το παρελθόν στο μυαλό και τη καρδιά σας! Μπορεί ως δια μαγείας, να γυρίσετε πίσω σε μια σχέση που έχει τελειώσει. Να νιώσετε να φλέγεστε από έρωτα. Είναι αληθινό αυτό ή εγωιστικό; Η πορεία θα δείξει. Μπορεί όμως κάτι που τελείωσε, να σας δώσει τη δύναμη και το κουράγιο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Εξετάστε πολύ τις επιλογές σας και μη βολοδέρνετε σε σχέσεις που μια φορά και ένα καιρό ήταν ιδανικές. Το φρέσκο πάντα φέρνει ανανέωση και νέες εμπειρίες.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας μεταμορφώνει σε μικρό παιδί. Ξαφνικά θα βρείτε την όρεξη να ασχοληθείτε με πολλές νέες δραστηριότητες και να μάθετε καινούρια πράγματα. Καμία σωτηρία με τη περίπτωσή σας, όσων αφορά το θέμα του έρωτα! Με φίλους και παρέες θα είστε τις μέρες αυτές και στο χέρι σας είναι το αν θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Οργανωθείτε για ένα μικρό ταξιδάκι, να αλλάξετε παραστάσεις, να αποκτήσετε επιπλέον εμπειρίες. Τσίτα πολύ σας βρίσκω!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας τεστάρει ένα πράγμα. Μια νέα ευκαιρία επαγγελματική θα φέρει στα πόδια σας, περισσότερα χρήματα, υπάρχει άνοδος. Αν είστε συγκεντρωμένοι και με στόχο τότε μπορεί να αντιληφτείτε την ευκαιρία και να προκόψετε. Αν συναισθηματικά δεν είστε σε φάση, μην αρνηθείτε κάτι, ζητήστε χρόνο για να το σκεφτείτε. Εμπιστοσύνη στον εαυτό σας να έχετε, είστε ικανοί για τα πάντα. Είστε ανήσυχοι και ψάχνεστε. Και όποιος ψάχνει κάτι βρίσκει! Μη το βάλετε κάτω με τίποτα!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί αστρολογικά τον καιρό αυτόν! Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, προς το καλύτερο, μια καλή δουλειά, ένα ωραίο σπιτικό, έναν μεγάλο έρωτα! Στο χέρι σας είναι να συμβούν όλα αυτά, αρκεί να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας. Τι πραγματικά επιθυμείτε; Να παίξετε κανά τζοκερ, ή φρουτάκια, να πάτε ένα καζίνο, γιατί δε ξέρετε ποτέ. Μπορεί να φύγετε φορτωμένοι στο χρήμα. Ότι σας πει εκείνη η εσωτερική η φωνή..

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, φέρνει εμπόδια παντού! Μπλοκάρετε κανονικά και ενώ θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα, ξαφνικά το τίποτα! Υπάρχουν πολλά και διάφορα μέσα στο μυαλό σας, αλλά το θέμα είναι πώς είστε εσείς ψυχολογικά. Αν δεν έχετε απαλλαγεί εξολοκλήρου από το παρελθόν, τότε δύσκολο το μέλλον. Μιλήστε με τον εαυτό σας, κάντε εκείνες τις ερωτήσεις τις τρομακτικές και πάρτε τις αποφάσεις σας. Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατί η επιρροή η αστρολογική αυτή θέλει ξεκάθαρες κουβέντες, ξεκάθαρο και το τοπίο!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας απογειώνει πραγματικά! Είναι μια πολύ τυχερή περίοδος που ως δια μαγείας μπορεί τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα! Ναι μεν ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Να είναι για μια νέα δουλειά; Κάτι καλύτερο; Ένας νέος έρωτας; Μια εμπειρία μοναδική και αξεπέραστη; Τι ζητάει η καρδούλα σας τόσο καιρό; Δε ξέρω το πότε ακριβώς θα συμβεί το θαύμα. Εσείς απλά ακολουθήστε τα σημάδια!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα φέρει το χάος ξανά στο μυαλό σας. Σας μπερδεύουν τα γεγονότα, τα λόγια που θα ακούσετε, άλλα έχετε προγραμματίσει για το επόμενο το διάστημα, άλλα σας προτείνουν. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας ως συνήθως, οι επιλογές σας, μπορεί να μην είναι και τόσο προσιτές για τους άλλους. Δε γίνεται από τη μια να είστε μοναχικοί τύποι και από την άλλη να παίζετε ομαδικά. Πάρτε βαθιές ανάσες και σκεφτείτε σοβαρά, το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα!

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σας κάνει ιδιαίτερα ονειροπαρμένους! Τούτη τη φορά θα υπάρχει και μια λογική βάση, συνεπώς κάτι όμορφο μπορεί να συμβεί. Η φαντασία σας θα καλπάσει σε μέρη διαφορετικά και δε θα διστάσετε να απαιτήσετε ένα μικρό κομματάκι από τη πίτα. Κάτι από όλα αυτά μπορεί να βγει αληθινό. Ηρεμείτε, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και καταστρώνετε σχέδιο. Ήταν να γίνει η αρχή. Τώρα τίποτα δε σας σταματά. Εκείνη η φωνή θα σας πει πολλές αλήθειες. Να την ακούσετε θα σας βγει σε καλό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos