Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 19/10 – 25/10/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαρωπά μας τα λένε τα άστρα για το σήμερα και τις επόμενες ημέρες, χαρωπά σας τα γράφω και εγώ!
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, για αυτό δε το βάζουμε κάτω ποτέ και για κανένα λόγο!


Να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να δείτε τους φίλους σας, να ζεστάνετε τις σχέσεις σας, γιατί αυτό θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει δύναμη για τα δύσκολα της ζωής!




Προσοχή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, γιατί το σύμπαν σας έχει βάλει τιμωρία! Ζαλισμένους σας βρίσκω με θολωμένο το μυαλό.

φιλάκια..


Κριός
Από τις 21 και μετά ηρεμείς. Θα προτιμήσεις το σπίτι σου και τους δικούς σου τους ανθρώπους. Ξεσπάς στις 22. Είσαι μέσα στα παράπονα. Πρέπει να αποφασίσεις πως θα είναι η ερωτική σου η ζωή από εδώ και πέρα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου!
Επαγγελματικά: Δείξε μεγάλη προσοχή στις 19 και 20. Εντάσεις προκύπτουν, σε στριμώχνουν όμως δε το βάζεις κάτω. Εστίασε στα οικονομικά σου τα ζητήματα.

Ταύρος
Τυχερές ημέρες στις 21 και 22. Κάτι συμβαίνει ευχάριστο, βλέπεις ανθρώπους που αγαπάς. Συναντάς τον έρωτα; Δε μαζεύεσαι στο σπίτι με τίποτα. Άκουσε με προσοχή, σκέψου και μετά μίλα! Ζήτα για συμβουλές!
Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα στις 19. Εντυπωσιάζεις με τις κινήσεις σου. Να είσαι προσεκτική γιατί ένα λάθος μπορεί να τα ανατρέψει όλα!

Δίδυμος
Προσωπικά: Σε προκαλούν τις μέρες αυτές, θέλουν να αντιδράσεις, για να βρουν πάτημα αργότερα. Μέχρι και τις 20 όλα αυτά. Οι αποφάσεις σου ενοχλούν και εσύ θα πρέπει να τις στηρίξεις με όλο σου το είναι. Νέες γνωριμίες έχουν πολλά να σου δώσουν!
Επαγγελματικά: Λεφτά γυρεύεις, μια νέα δουλειά, κάτι το διαφορετικό έρχεται. Αλλάζει η ζωή σου, επιλογή δική σου είναι. Μη πιστέψεις ότι σου λένε στις 25!

Καρκίνος
Και η ένταση συνεχίζεται στις 19 και 20. Ξεσπάς στο σύντροφό σου, στους δικούς σου τους ανθρώπους. Πιέζεσαι από παντού. Ευτυχώς ηρεμείς, κάνεις κούρα ομορφιάς στις 22. Διασκεδάζεις με τους φίλους σου στις 23. Μη φτάνεις στα άκρα!
Επαγγελματικά: Από τις 24 και μετά είσαι δυνατή, πιστεύεις στον εαυτό σου, προχωράς σα να μη συνέβη τίποτα. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου στις 25.

Λέων
Σκοτεινές οι μέρες σου μέχρι και τις 22. Η υπερένταση και ο εκνευρισμός που νιώθεις σε κάνουν και παραφέρεσαι, όπου βρεθείς και όπου σταθείς. Μην είσαι σπάταλη μέχρι και τις 25. Μείνε σπίτι και ξεκουράσου!
Επαγγελματικά: Να είσαι ψύχραιμη στις 19 και 20 γιατί σε προκαλούν και εσύ τσιμπάς και δε κάνει. Από τις 24 και μετά μπορείς να ελπίζεις για κάτι καλύτερο.

Παρθένος
Από τις καλύτερες μέρες του μήνα. Ανεβαίνουν πολύ οι μετοχές σου, προκύπτουν και νέες γνωριμίες, ξεσηκώνεσαι για κάτι το διαφορετικό. Στις 21 συναντάς κάποιον από το παρελθόν. Αναστατώνεσαι ερωτικά στις 25. Ερωτοτροπείς επικίνδυνα!
Επαγγελματικά: Οι ιδέες σου προσπάθησε να είναι προσγειωμένες για να γίνουν αποδεκτές. Σκέφτεσαι να κάνεις σεμινάρια. Πρέπει να είσαι η καλύτερη.

Ζυγός
Εντάσεις προκύπτουν στις 19 και 20. Ακούς παράλογα πράγματα, γίνεσαι έξω φρενών και δε κρατιέσαι με τίποτα. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Διασκέδασε στις 22, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε θεραπεύσει. Μη φαντάζεσαι διάφορα!
Επαγγελματικά: Αν γυρεύεις για μια νέα δουλειά, στις 24 θα μάθεις τα χαρμόσυνα τα μαντάτα. Έχεις βάλει πλώρη για κάτι το διαφορετικό; Να είσαι καχύποπτη στις 25.

Σκορπιός
Μια ευχάριστη συνάντηση στις 21 με ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις, σε κάνει και νιώθεις έτσι μια νοσταλγία, για εποχές περασμένες. Ακολούθησε τη παρέα στις 24, οι γνωριμίες που προκύπτουν θα είναι μοναδικές. Ακολούθησε τη καρδιά σου στις 25!
Επαγγελματικά: Θέσε τα όριά σου άμεσα. Στις 19 σε προκαλούν, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη, μπόρα είναι θα περάσει.

Τοξότης
Μπερδεμένη πολύ συναισθηματικά όλες τις μέρες μέχρι και τις 25. Κάτι δε σου αρέσει, ανατρέπονται οι καταστάσεις, αντιδράς σε ότι δε σε κάνει, νιώθεις μια δυσφορία. Είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες. Η Αφροδίτη δε θα σε αφήσει έτσι. Μη θυμώνεις!
Επαγγελματικά: Δεν έχεις και πολύ όρεξη και δεν ασχολείσαι. Οι ιδέες σου από τις 23 και μετά θα αρέσουν πολύ. Η δημιουργικότητα επιστρέφει.

Αιγόκερως
Μέχρι και τις 22 θα νιώθεις μια απίστευτη υπερένταση και όλα θα σε ενοχλούν. Θυμώνεις, λες λόγια που πληγώνουν, δε μαζεύεσαι με τίποτα. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενική και δίκαιη. Συμβιβάσου σε ήρεμους τόνους!
Επαγγελματικά: Απέφυγε τις πολλές τις επαφές, γιατί η εριστική η συμπεριφορά σου θα προκαλέσει εντάσεις και αντιδράσεις. Μέχρι και τις 25, άλλες προτεραιότητες έχεις και άλλα κάνεις.

Υδροχόος
Ασχολήσου προσωπικά με τις υποθέσεις σου, για να αποφύγεις τα χειρότερα στις 19. Οι ιδέες σου αρέσουν, για αυτό κάνε την ανατροπή για το διαφορετικό. Οι λεπτομέρειες μπερδεύουν. Μην ασχολείσαι μέχρι και τις 25. Ζητάς πολλά σε μυστήριες εποχές!
Επαγγελματικά: Καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις στις 23. Να βγεις έξω να σε δουν. Οι γνωριμίες σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους στόχους. Εκείνο το όνειρο.

Ιχθύς
Από τις 21 και μετά ηρεμείς. Μέχρι τότε γίνεσαι υπερβολική και πολύ σπάταλη. Ναι υπάρχει και το ψυχολογικό, όμως μετά γκρινιάζεις παντού. Μείνε σπίτι, κοιμήσου, ξεκουράσου μέχρι και τις 23. Μια απογοήτευση σε περιμένει στις 25. Παθιάζεσαι παράλογα!
Επαγγελματικά: Κατάλληλη περίοδος για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ανανεώνεσαι σε όλα τα επίπεδα. Για μερικές μέρες θα προτιμήσεις πιο ζεν καταστάσεις. Όχι άλλο άγχος!


magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos