Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 27/10/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ωραία μέρα μας ξημέρωσε! Ήλιο δε βλέπω και ανησυχώ! Τελικά τι λέει;
Το τριήμερο με ομπρέλα; Δε πειράζει, γιατί όπως και να έχει, ο χρόνος έχει σημασία, που θα είναι περισσότερος και υπερ των προσωπικών μας των υποθέσεων.


Και με τα πολλά και με τα λίγα, όσα έχει ο καθένας, μπορούν να συμβούν μικρά θαύματα. Βέβαια, όσο είναι νωρίς, εντάσεις μπορεί να προκύψουν, παρεξηγήσεις κιόλας, αλλά μέχρι το βραδάκι, όλα θα φτιάξουν. Για αυτό μη δώσετε σημασία.. σε οτιδήποτε δυσάρεστο γεγονός ή μαντάτο..

Ο Ερμής.. κάνει τσαλιμιές εκεί στο Σκορπιό.. και μας μπερδεύει..

Ψυχραιμία, Ταύροι και Σκορπιοί!


φιλάκια..


Κριός
Οι σκέψεις σας σήμερα θα είναι στο χρήμα. Κάτι δε σας αρέσει, μπορεί να έχετε κάνει σπατάλες το τελευταίο τον καιρό και ξαφνικά η μπάνκα είναι άδεια. Και πώς θα περάσετε το τριήμερο; Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει πανικός, άλλωστε έχετε καθαρό κούτελο, μπορείτε να ζητήσετε δανεικά και από εβδομάδα να τα επιστρέψετε. Ή ζητάτε βοήθεια και προχωρούν τα σχέδιά σας, ή συμβιβάζεστε με όσα έχετε και κάθεστε φρόνιμα!

Ταύρος
Μέρα που θα ακούσετε διάφορα παράξενα και θα ανεβάσετε πίεση κανονικά. Το θέμα δεν είναι να ακολουθήσουν τις δικές σας τις απόψεις, αλλά να βρεθεί μια μέση λύση. Αποφύγετε τις εντάσεις, τις λογομαχίες και τα πείσματα. Το τέλειο θα ήταν να μη μιλήσετε καθόλου, να αφήσετε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα και εσείς απλά να δεχτείτε το πόρισμα. Μη τσακώνεστε θα σας βγει σε κακό!

Δίδυμος
Η προσοχή σας στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να έχουν πέσει στο τραπέζι σας διάφορες προτάσεις, εσείς όμως θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα πριν αποφασίστε το τι είναι ιδανικότερο για εσάς. Θετική η μέρα σας, αισιόδοξη, αρκεί να χειριστείτε τα θέματά σας, με λογική και όχι με το συναίσθημα. Κρατήστε επίσης μικρό καλάθι, γιατί από αύριο χαλάει το σκηνικό. Σας αλλάζουν τα δεδομένα και συγχύζεστε!

Καρκίνος
Τέλεια μέρα για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Μη κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα και μη προσμένετε το πρίγκιπα να έρθει πάνω στο λευκό το άλογο. Πλησιάστε το σύντροφό σας, πιο γλυκά, ενδιαφερθείτε για μια ύπαρξη πιο έντονα, διεκδικήστε χρόνο από τη ζωή του και τέλος πάντων βρείτε τον τρόπο να περάσετε στιγμές πολύ προσωπικές και αξέχαστες. Δε νομίζω να σας χαλάσουν το χατίρι. Με το γάντι όμως. Και να έχετε σχέδιο!

Λέων
Σήμερα θα μαζευτεί κόσμος στο σπίτι σας, άλλωστε αργία αύριο, μπορεί να το ξενυχτίσετε έτσι χαζολογώντας! Να είναι καθαρό και να έχετε και τις λιχουδίτσες σας για να τους τρατάρετε! Το μυαλό σας ταξιδεύει, μια στο παρελθόν, μια στο μέλλον και νιώθετε ωραία, αφού ουσιαστικά οι επιθυμίες σας έχουν πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον αρκετές από αυτές. Αγαπάτε τους φίλους σας, αγαπάτε το σύντροφό σας, το νιώθετε και το δείχνετε!

Παρθένος
Κατασκοπευτική η διάθεσή σας, θα ασχοληθείτε με παράξενα θέματα σήμερα, έτσι γιατί έχετε όρεξη και θέλετε να βγάλετε και μια άκρη. Δε νομίζω να σας καταλάβουν, γιατί δε λέτε και κουβέντα, βέβαια αρκετοί που είναι δίπλα σας θα παραξενευτούν, αλλά τι σας νοιάζει; Πάλι θα κάνετε τη διαφορά, αφού θα ανακαλύψετε λαβράκι, μπορεί να μη πείτε τίποτα σε κανέναν μέχρι να είστε απολύτως σίγουροι. Γυαλιά μαύρα να φορέσετε και τη καμπαρντίνα σας!

Ζυγός
Καλέ, ανοίξτε τις τσέπες σας, μπαίνει το χρήμα μέσα ως δια μαγείας και υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτό; Επειδή ετοιμάζεστε για ένα ταξιδάκι, ή για μια μεγάλη βόλτα τέλος πάντων, τριήμερο ακολουθεί, θα ζητήσετε ή να πληρωθείτε νωρίτερα ή εκείνα τα δανεικά και αγύριστα. Όπως και να έχει λεφτά θα πάρετε, μπορεί και ως δώρο, από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Μη τα ξοδέψετε όλα σήμερα. Ο Οκτώβρης δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Σκορπιός
Μέρα που τα θέλετε όλα δικά σας! Πεισμώνετε, αγριεύετε, λέτε παράλογα πράγματα, νομίζω σας γυαλίζει κάπως το μάτι. Μη χαλάτε ότι ωραίο φτιάξατε το διάστημα αυτό. Σας έχουν συμπαθήσει πολύ, σας έχουν εκτιμήσει επίσης, ότι και αν συμβεί, προσπεράσετε το γιατί μπορεί απλά να είναι μια κακιά στιγμή. Άλλωστε υπάρχει μέλλον στις υποθέσεις σας και φως, για αυτό μη ξεσαλώσετε σήμερα και τα διαλύσετε όλα αυτά! Το νου σας!

Τοξότης
Κάτι ανακαλύψατε εσείς και δε σας αρέσει καθόλου! Τα νέα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα, αυτό βέβαια ανήκει στο χθες! Σήμερα λοιπόν, αν δε νιώθετε ωραία, μη δώσετε καμία σημασία. Μπορεί καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι, να ανακαλύψετε τις αιτίες. Χαζές ή μη, λύσεις υπάρχουν, για αυτό μια ωραία συζήτηση θα μπορούσε να σας σώσει από δυσάρεστες σκέψεις ή εντάσεις. Να ξέρετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται!

Αιγόκερως
Οι απόψεις σας είναι πολύ δυνατές και τα επιχειρήματα που έχετε επίσης. Συνεπώς ότι και αν σας πουν, εσείς βράχος! Αυτό βέβαια θα ενοχλήσει μερικές ψυχές και μπορεί να δεχτείτε και κάποια επίθεση λεκτική, αλλά όταν εσείς είστε τόσο σίγουροι, τι σας νοιάζουν τα υπόλοιπα. Εντάξει ακούστε με προσοχή ότι έχουν να σας πουν, αλλά μη βρεθείτε με τα μανίκια σηκωμένα και να παίζετε ξύλο, έτσι ξαφνικά. Οι λέξεις πάντα τσακίζουν κόκαλα!

Υδροχόος
Πετάει η ομάδα! Είστε πολύ χαρούμενοι, αισιόδοξοι και με το χαμόγελο στα χείλη! Μέχρι να φύγει ο Οκτώβρης, κάθε μέρα και καλύτερη. Να βγείτε έξω βόλτα, να συναντήσετε τους φίλους σας, να ξεσκάσετε! Πόσο πια θα βασανίζετε τον εαυτό σας! Σηκώστε το τηλέφωνο και επικοινωνήστε με εκείνους που σας ενδιαφέρουν, όχι για δουλειές και λεφτά, όσο για πιο προσωπικές στιγμές. Αν ακούσετε καμιά χαζομάρα, να μην εκνευριστείτε, να είστε ετοιμόλογοι γιατί έτσι αρκετοί μπαίνουν στη θέση τους!

Ιχθύς
Να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε τα αρώματά σας, γιατί σήμερα θα συναντήσετε πολύ κόσμο και πρέπει να εντυπωσιάσετε! Όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και ως προσωπικότητα. Για αυτό φροντίστε αυτά που θα ξεστομίσετε να έχουν μια βάση και να βγάζουν λίγη γλύκα! Τα νέα τρέχουν, θα είναι ευχάριστα και θα σας ξεσηκώσουν. Τα εμπόδια των προηγούμενων ημερών, πάει έφυγαν και σήμερα θα ανακαλύψετε τις αιτίες..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos