Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η Αφροδίτη στο Τοξότη. Το νάζι επιστρέφει στη ζωή μας! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη στο Τοξότη! Τι σας έρχεται κατά νου; Εμένα μια εικόνα στο δάσος. Η Θεά να
παίζει κρυφτό με το Τοξότη. Πίσω από τα δέντρα, τους θάμνους και ξαφνικά ζωή.

Παιχνιδιάρικη η διάθεση, ναζιάρικη επίσης, ίσως η επιρροή είναι να πράξουμε αυθόρμητα και ότι προκύψει. Να τσιγκλήσουμε τη κατάσταση. Να ανάψουμε φωτιές.


Τι σημασία έχει η διάρκεια; Η απόλαυση της στιγμής έχει μεγαλύτερη. Γιατί ή του ύψους ή του βάθους. Τα ενδιάμεσα σκοτώνουν..


Ο Τοξότης είναι μια πολύ φιλελεύθερη ύπαρξη. Το δάσος είναι το σπίτι του, η περιέργεια τον κινεί, η δέσμευση τον πνίγει. Η Αφροδίτη θα του γαργαλίσει λίγο τη μύτη, με τα μαγικά της τα φτερά..

φτου και βγαίνω……..!


Κριός
Η Αφροδίτη στο Τοξότη σας ταιριάζει πολύ! Ξαφνικά θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από τα καθιερωμένα, να αλλάξετε τη καθημερινότητά σας και η επιθυμία για περιπέτειες θα είναι μεγάλη! Γίνεστε υπερβολικοί ως συνήθως και αυτή είναι η αιτία που αρκετοί που είναι δίπλα σας θα δυσαρεστηθούν. Ένα ταξίδι αν προκύψει να μη το αρνηθείτε. Νέες γνωριμίες έρχονται για να σας αναστατώσουν ευχάριστα!

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο Τοξότη σας κάνει πολύ ερωτικούς! Τούτη τη φορά θα προτιμήσετε τη σιγή και μόνο τα βλέμματα! Η γλώσσα του σώματος είναι σίγουρα πιο δυνατή και φανερώνει αλήθειες με το πιο διακριτικό τον τρόπο. Θα νιώσετε όμως την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας είτε στο σύντροφο που έχετε, είστε σε ένα νέο μαναράκι. Ειλικρινής να είστε και τίποτα άλλο!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη στο Τοξότη σας κάνει πιο φιλικούς! Ως δια μαγείας, θα αγαπήσετε το σύντροφό σας, τους φίλους σας και θα δείξετε ένα συμβιβαστικό χαρακτήρα που ναι μεν αλλά! Έχω την εντύπωση πως θα τους ξεγελάσετε κανονικά! Νέες γνωριμίες προκύπτουν και ξαφνικά εκεί που θα είναι όλα μέλι γάλα, η επιθυμία σας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι πολύ μεγάλη! Να είστε ξεκάθαροι στις επιθυμίες σας για να μην εκτεθείτε για ακόμα μια φορά.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο Τοξότη σας ξυπνά τις φιλάνθρωπες ανησυχίες σας! Δηλαδή, είτε έχετε χρόνο, είτε όχι, θα πρέπει να φροντίσετε το σύντροφό σας, τους γονείς σας, κάποιον πολύ δικό σας άνθρωπο. Να το κάνετε με πολύ αγάπη, γιατί όλα δανεικά αλεύρια είναι στη ζωή αυτή. Βέβαια, κάποια στιγμή να κοιτάξετε τον εαυτό σας, το σώμα σας, την υγεία σας γιατί και εσείς έχετε ανάγκες. Ένα ταξίδι θα σου κάνει καλό!

Λέων
Η Αφροδίτη στο Τοξότη σας κάνει πολύ ερωτικούς! Και ως δια μαγείας, εκεί που δε θα έχετε καθόλου χρόνο για τη προσωπική σας τη ζωή, θα σας φλερτάρουν, θα φλερτάρετε πάλι πίσω και κάπως έτσι το χαμόγελο στα χείλη σας ξανά! Θα είναι μέσα από τη δουλειά; Σίγουρα στο χώρο που κινείστε! Να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά εσείς οι ελεύθεροι βαστάτε λίγο τα άλογα, γιατί όλες οι υπάρξεις δεν έχουν αθώο ενδιαφέρον. Ένα ταξίδι μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας!

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο Τοξότη φέρνει μουσαφίρηδες στο σπίτι! Φροντίστε τις μέρες αυτές, να το καθαρίσετε, να φτιάξετε τους χώρους, βασικά ένα αέρισμα χρειάζεται και τίποτα άλλο. Έχετε φροντίσει προ πολλού. Είναι λοιπόν μέρες που θέλετε, δε θέλετε θα θυμηθείτε τα παλιά, για αυτό φροντίστε να αλλάξετε το κλίμα όσο είναι νωρίς. Γίνεστε το καλό παιδί της οικογένειας και σας παρά χαϊδεύουν. Ακόμα και πιτζάμες μπορεί να σας κάνουν δώρο!

Ζυγός
Η Αφροδίτη στο Τοξότη σας κάνει φλύαρους πολύ! Όσο περνούν οι μέρες θα δεχτείτε πολλές προτάσεις για έξω και θα φροντίσετε να πάτε σε όλες. Δε θα χάσετε καμία ευκαιρία, θέλετε να ξεπορτίσετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ανταλλάξετε μερικές κουβέντες, γιατί έτσι θα ανανεωθείτε! Ωραίο όλο αυτό, να είστε όμως πονηροί και να μη λέτε τα προσωπικά σας. Μη σας ξεγελούν οι φάτσες. Πάντα υπάρχει ένας κακός στη παρέα.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο Τοξότη σας κάνει τσιγκούνηδες. Όχι γιατί είστε, αλλά θα συνειδητοποιήσετε έτσι ξαφνικά, πως πρέπει να μαζευτείτε, να μείνετε και λίγο σπιτάκι σας, γιατί το χρήμα, όποιο χρήμα και αν έχετε, αγωνιά να ξοδευτεί! Συνεπώς, θα τα βάλετε με τον εαυτό σας, θα κοντραριστείτε με τις επιθυμίες σας. Τρώγεστε κάπως με τα ρούχα σας! Ζήστε και λίγο φτωχικά. Οι νέες γνωριμίες που κάνετε, αν σας γουστάρουν αληθινά, θα αρκεστούν και με τα λίγα!

Τοξότης
Νομίζω με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα αποκτήσετε έντονα την επιθυμία να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις και να ανανεωθείτε. Συνεπώς, να ταξιδέψετε δίχως δεύτερες σκέψεις. Μέσα στην ενέργεια και τη ζωντάνια θα είστε όλες τις μέρες αυτές και πολύ κοινωνικοί. Συνεπώς να προσμένετε να σας καλέσουν σε διάφορες συγκεντρώσεις, σουαρέ, ή party.. και εσείς εννοείται πως θα πρέπει να πάτε. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, άνθρωποι χρήσιμοι είτε για ερωτικά ζητήματα, είτε για επαγγελματικά. Κάτι έρχεται και με φόρα μάλιστα. Ένας έρωτας;

Αιγόκερως
Πιο καλή η μοναξιά; Μα είστε άνθρωποι εσείς; Η Αφροδίτη στο Τοξότη θα σας κάνει να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, να ηρεμίσετε και να προχωρήσετε παραπέρα.. with or without you! Το θέμα είναι πως τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πιστεύετε ακράδαντα πως με το ζόρι δουλειά δε γίνεται, για αυτό παρατάτε τα όπλα και αλλάζετε σελίδα. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να μπλέξετε με κάτι το απαγορευμένο. Ερωτικά απαγορευμένο. Απολαύστε το και μην έχετε αυταπάτες.

Υδροχόος
Είστε που είστε από τη φύση σας παιχνιδιάρηδες και ναζιάρηδες, είστε που είστε ο άνεμος ο ίδιος, η Αφροδίτη στο Τοξότη θα σας κάνει ακόμα πιο πολύ! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, με ιδέες ίδιες με τις δικές σας, που στηρίζουν τα όνειρα που κάνετε και αυτό και μόνο θα σας ανεβάσει ακόμα πιο πολύ ψυχολογικά. Αγάπη λαμβάνετε και νιώθετε έτοιμοι για κάτι μεγάλο. Ο έρωτας σας ενδιαφέρει, όχι όμως όσο τα επαγγελματικά σας. Γίνεστε αξιαγάπητοι.

Ιχθύς
Η Αφροδίτη στο Τοξότη, μόνο ερωτικούς δε θα σας κάνει! Καμία σχέση. Πιο ζαβή επιρροή δεν υπάρχει. Το μυαλό σας είναι στη δουλειά, στα όνειρα που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια και στο πώς θα πετύχετε κάτι το καλύτερο. Οι φιλοδοξίες σας στα κόκκινα, το χρήμα έχει την υπέρτατη σημασία και θέλετε περισσότερα. Το μαγικό είναι πως γίνεστε προσιτοί και συνεργάσιμοι. Ομαδικό το πνεύμα και κερδίζετε πόντους. Μάλιστα! Και ο έρωτας;;;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos