Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Σκορπιός το τυχερό Ζώδιο της ημέρας by MagicF’Ariel!

Και μέσα στην αστρολογική μαυρίλα τη σημερινή, είπα να το ψάξω λίγο καλύτερα, γιατί
δε γίνεται όλα τα ζώδια να έχουν θέματα, εντάσεις και δράματα. Κάποιος πρέπει να ξεχωρίσει. Και τελικά είναι ο Σκορπιός. Γιατί;

Γιατί η Θεά Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της. Δυο μερούλες έμειναν και είπε να μοιράσει μπόλικο από το ερωτικό της το ταπεραμέντο.




Η αλήθεια είναι πως εσείς οι Σκορπιοί, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά το πώς να χειριστείτε τα ερωτικά σας τα θέματα, κάτι παθαίνετε τελευταία στιγμή και τα κάνετε όλα μαντάρα! Ναι, δεν αφήνετε τη καρδιά σας ελεύθερη να αγαπήσει με όλο της το είναι, είστε και προβληματισμένοι από τις αποτυχίες του παρελθόντος, που να αφήσετε τον έρωτα να τρυπώσει στη ψυχή σας.

Ναι μεν τα βάσανά σας είναι επαγγελματικά και χρηματοοικονομικά, να όμως που στη ζωή αυτή καλό είναι να έχετε και μια διακριτική παρέα στο όνειρο. Ένα αόρατο στήριγμα. Και ας είναι καθαρά σεξουαλικό για μερικούς. Και αυτό καλό κάνει.

Ναι το παρελθόν σας βασανίζει ακόμα γιατί δεν έχετε ξεμπερδέψει, μπορεί και ποτέ, γιατί όταν η καρδιά ενός Σκορπιού αγαπήσει, τότε θα κρατήσει για πάντα. Και είπαμε.. και ας μη το μάθει ποτέ το ενδιαφερόμενο το άτομο. Δεν έχει καμία σημασία. Και ερωτώ. Πώς αυτό θα γίνει αμοιβαίο; Πώς θα το απολαύσετε όταν το κρατάτε για τον εαυτό σας; Πώς θα νιώσετε την ικανοποίηση και την ηδονή; Εγκεφαλικά; Είναι αρκετό; Δε νομίζω!
Ποιο είναι το μαναράκι που έχετε μέρες μέσα στο μυαλό σας; Μήπως να στέλνατε ένα μήνυμα; Να λέγατε μια κουβέντα; Έτσι να ανάβατε το πράσινο το φως; Δε ξέρετε ποτέ. Μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να συμβούν θαύματα και να νιώσετε μια ευτυχία πολύ μοναδική.. Αφού νιώθετε μέσα σας διάφορα, αφού φλέγεστε για μια ύπαρξη, πώς θα το εκδηλώσετε όλο αυτό; Με αδιαφορία; Με τη μουγκαμάρα; Πώς;

Κυριακή σήμερα, οι αισθήσεις έχουν ήδη χαλαρώσει. Μήπως να το εκμεταλλευτείτε αυτό, για να ερωτοτροπήσετε μέχρι θανάτου; Ναι ξέρω τα πολλά τα μέλια και τα σορόπια δε σας αρέσουν, τα έχετε όμως ανάγκη, όπως τα έχει όλος ο κόσμος. Ελάτε τώρα, μην αντιστέκεστε στις επιθυμίες σας. Στα πάθη σας. Εγώ αλλιώς τα έχω μάθει τόσα χρόνια.

Μοιράστε χαρά στο άτομο που το αξίζει.. και έτσι θα γίνετε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και το τυχερό ζώδιο επίσης!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos