Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η Σελήνη προκαλεί στα Ζώδια, κυκλοθυμία και παρανοήσεις το ΣΚ 22/10 – 23/10/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ζόρικο το ΣΚ αυτό, από συναισθηματικής άποψης, αφού η Σελήνη ανταγωνίζεται τον Ήλιο και
τσακώνεται με τον Ερμή. Πιο φως είναι το καλύτερο; Το ένα είναι λαμπερό, δυνατό, έχει και διάρκεια, το άλλο όμως φέγγει μόνο νύχτα. Αντλεί μυστήριες ενέργειες από το σύμπαν και μερικές φορές περνούν τα σύννεφα και το καλύπτουν. Η θετική ενέργεια με την αρνητική. Ποια θα υπερισχύσει;


Και επειδή η Σελήνη έχει να κάνει με τα συναισθήματά μας, με τις ευαισθησίες μας, θα μας πιάσει κάτι, μια μελαγχολία, μια απογοήτευση, ποιος ο λόγος για όλα αυτά;! Τσουπ να σου και ο Ερμής .. Εκείνος θα φέρει τα μαντάτα, αλλά μπορεί και να μην είναι έτσι. Να θολώσει τα νερά η Σελήνη και να παρερμηνευτούν οι έννοιες, οι σκέψεις και αντί κάποιος να πει ας πούμε Σ’αγαπώ, να ξεστομίσει κάτι άλλο.. Το αφήνω σε εσάς.. αυτό!

Οι guest star του ΣΚ!

Διδυμάκια σήμερα θα πρέπει να ξεχάσετε τις βόλτες, τα ποτά και τα ξενύχτια, γιατί όλως τυχαίως θα προκύψουν διάφορα και θα πρέπει να ασχοληθείτε προσωπικά!

Λιονταράκια ένα ταξιδάκι είναι μια πολύ καλή ιδέα. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, για να ανανεωθείτε. Μη το σκέφτεστε!

Ως δια μαγείας, γλυκά μου Καρκινάκια, θα νιώσετε πολύ ερωτικοί το ΣΚ αυτό! Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας. Ζήστε στιγμές πάθους!

Υδροχόοι μου, εσείς τσακώνεστε με τους φίλους σας! Κάτι ακούτε και δε σας αρέσει. Αντίθετες ιδέες, κόντρες και λογομαχίες. Παρανοήσεις, λέω εγώ!

Κριός
Μέρα που θα τα πείτε όλα χύμα και τσουβαλάτα. Κατά πάσα πιθανότητα να μη καταλάβουν κουβέντα από αυτά που θα ξεστομίσετε, γιατί θα τα πείτε όλα μαζί και θα είστε υπερβολικά θολωμένοι. Να βγουν από μέσα σας και τίποτα άλλο! Η Κυριακή σας θα είναι πιο χαρωπή και πιο συμφεροντολογική. Το παίρνετε απόφαση, οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, πρέπει να σας προσφέρουν και από κάτι.

Ταύρος Μια τρελή ιδέα είναι αρκετή για να αλλάξετε διάθεση προς το καλύτερο! Θα κανονίσετε διάφορα για σήμερα, μπορεί μερικά να μη προκύψουν, όμως κάτω δε θα το βάλετε με τίποτα! Το πείσμα σας κάνει καλό πολλές φορές. Αύριο Κυριακή να προτιμήσετε τις παρέες και τα ομαδικά, προκειμένου να περάσετε όμορφο. Αν παρασυρθείτε από τη μοναξιά σας, τότε όλα στάσιμα και μια από τα ίδια!

Δίδυμος
Σας ανατρέπουν κάπως το πρόγραμμα σήμερα, δε χρειάζεται να τα βάψετε μαύρα. Συμβιβαστείτε και μη στεναχωριέστε, γιατί καλύτερα να είναι ήσυχη η μέρα σας, παρά γεμάτη από εντάσεις. Με το χαμόγελο κερδίζετε πολλά! Η Κυριακή σας βρίσκει πιο αποφασιστικούς σε ζητήματα εργασίας. Και υγείας φυσικά, αφού το σώμα σας και τα μάτια σας! Σας βλέπω να τρέχετε σα τους λωλούς μέσα στα στενά!

Καρκίνος
Αρκετοί από εσάς, θα προτιμήσετε ένα κομμωτήριο. Θα αλλάξετε εμφάνιση έτσι για το ψυχολογικό. Μπορεί και ένα καλό μασάζ. Μέρα που θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την ομορφιά σας, το σώμα σας. Πρέπει να χαλαρώσετε από κάθε άποψη. Η Κυριακή σας είναι πολύ χαρωπή. Θα βγείτε έξω με φίλους, θα εντυπωσιάσετε με το στυλ σας, όλα τα φώτα επάνω σας! Νέες γνωριμίες προκύπτουν.

Λέων
Δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας σήμερα. Όπου και αν πάτε, όπου και αν σταθείτε, το μυαλό σας θα είναι αλλού. Δε ξέρω αν το παρελθόν σας βασανίζει, πάντως είστε στα κάτω σας και δύσκολα θα σας φτιάξουν το κέφι. Αύριο Κυριακή θα πάρετε τα πάνω σας, θα τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, πιο αισιόδοξα και έχω την εντύπωση πως θα ρίξετε μια γενική καθαριότητα στο σπίτι. Μια μανία είναι πολύ πιθανό να σας πιάσει.

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε όλη μέρα. Από ιδέες αμέτρητες, θα τρελάνετε λίγο τους συνομιλητές σας, μπορεί και να τους τρομάξετε κιόλας, αλλά εσείς στο κόσμο σας. Μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από δικούς σας τους ανθρώπους. Γίνεστε δυσνόητοι. Η Κυριακή είναι μια μέρα που σας αρέσει να χαλαρώνετε. Βέβαια θα είστε με το τηλέφωνο στο χέρι και θα μιλάτε με όλο τον κόσμο. Καλύτερα δεν είναι να βρεθείτε κάπου έξω;

Ζυγός
Από κέφια, άλλο τίποτα! Μέσα στη γκρίνια είστε και τη μουρμούρα. Ίσως χρειαστεί να πάτε κάπου και δε θέλετε και τόσο και αυτό θα σας χαλάσει πολύ τη διάθεση. Να ξέρετε πως πάντα υπάρχει κάποιος λόγος και μπορεί τελικά να περάσετε καλά! Συνήθως κάτι το μαγικό κρύβεται εκεί έξω, ανάμεσα από κόσμο κα ωραία μουσική. Αύριο Κυριακή θα ασχοληθείτε με τα λεφτά σας. Πόσα έχετε και πως θα τα χειριστείτε. Πάντως να αυγατίσουν έτσι ξαφνικά δε γίνεται. Πάλι τα βάζετε με τον εαυτό σας!

Σκορπιός
Σήμερα θα ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει πολύ. Θα βρείτε το χρόνο και τη διάθεση να ξεφύγετε από τις παρέες και να δώσετε σημασία σε κάτι που μόνο εσείς γνωρίζετε. Δε μπορώ να το προσδιορίσω. Μόνο η καρδιά σας ξέρει την αλήθεια. Η Κυριακή σας σίγουρα πιο παρείστικη, αφού και εσείς θα νιώθετε καλύτερα και έχετε και πολλά να πείτε. Γοητεύετε μυστήρια τα πλήθη!

Τοξότης
Τα κέφια σας πεσμένα σήμερα, αφού το μυαλό σας κάνει σκέψεις πολύ μυστήριες, ίσως και μελαγχολικές. Όσο είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, μη κάνετε κάτι που αργότερα να το μετανιώσετε. Μόνο αν είστε απολύτως σίγουροι. Η Κυριακή σας πια ανάλαφρη και χαρωπή, μην είστε απαιτητικοί, όλα μπορούν να γίνουν, ή λίγο από όλα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Αιγόκερως
Τα βάζετε με τον εαυτό σας σήμερα. Στεναχωρημένοι, απογοητευμένοι, δεν είστε όμως καθόλου αντικειμενικοί. Έχει πληγωθεί ο εγωισμός σας από ένα γεγονός και όσο να είναι θα πρέπει να το ξεπεράσετε με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο. Φταίτε, δε φταίτε, δεν έχει καμία σημασία. Η Κυριακή σας πιο αισιόδοξη, αφού είστε άτομα που δε το βάζετε εύκολα κάτω. Θα τη βρείτε την άκρη εσείς, για να νιώσετε καλύτερα.

Υδροχόος
Η μέρα της παρανόησης. Άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν, θα ενοχληθείτε κιόλας γιατί δε σας αρέσει να επαναλαμβάνεστε. Καλό είναι να κάνετε πίσω σε στιγμές αμήχανες γιατί μπορεί και εντάσεις να προκληθούν από το πουθενά. Κατά πάσα πιθανότητα η βροχή να σας αλλάξει τα σχέδια. Η Κυριακή θα σας βρει με δουλειές. Μη χάσετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με μυστήριες περιπτώσεις.

Ιχθύς
Σήμερα θα θελήσετε να τη βγάλετε όλη μέρα μέσα στο σπίτι. Να κάνετε βόλτα από το κρεβάτι στο καναπέ, άντε και μέχρι τη κουζίνα για φαγητό. Αρκετοί θα προσπαθήσουν να σας ξεσηκώσουν. Ευτυχώς που βρέχει. Μόνο έτσι μπορεί να τη γλυτώσετε. Αύριο Κυριακή θα είστε πιο ορεξάτοι και έτοιμοι για όλα! Προφανώς αν ξεκουραστήκατε, θα προτιμήσετε μια πιο μακρινή βόλτα ακόμα και ένα ωραίο ταβερνάκι.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos