Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 05/10 – 11/10/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα.. ξωτικά μου! Μυστήριες ημέρες διανύουμε, ο Άρης με το Δια έρχονται σε κόντρα! Ποιος
θα νικήσει στο τέλος; Κανείς δε ξέρει. Η μάχη είναι δυνατή.. και φυσικά αρκετοί εκεί έξω νιώθετε μια υπερένταση, μια αναστάτωση και το συναίσθημα του ανικανοποίητου καλά κρατεί!

Ο Ήλιος με το Πλούτωνα, το φως με το σκοτάδι. Η θετική ενέργεια με την αρνητική! Ο συναισθηματικός μας ο κόσμος μες στη ταραχή και το χάος.

Ως δια μαγείας βοηθάει ο Ουρανός, ο πιο απρόβλεπτος πλανήτης, να όμως που η Σελήνη έχει άλλα σχέδια στις 9.

Τι θέλω να σας πω εν ολίγοις;

Πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος τις μέρες αυτές σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικά ενώ αρκετά φαίνονται εύκολα, δεν είναι και φυσικά το δεδομένο δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση. Ξανά από την αρχή, είτε το έχετε παλέψει, είτε όχι. Και ω ναι κάποιος καραδοκεί για μια αποτυχία, για μια κακή στιγμή, γιατί πώς αλλιώς θα βρει την ευκαιρία να φανεί; Νέες γνωριμίες. Το απρόβλεπτο;

Η καρδιά θα χτυπήσει, θα θελήσει, θα επιθυμήσει, ακούστε την και δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Ρίσκο και στον έρωτα!

Η Σελήνη; Φέρνει δάκρυα! Χαράς ή λύπης; Θα δείξει!

φιλάκια..


Κριός Ζόρικες οι μέρες σου μέχρι και τις 8! Μια σχέση σε βασανίζει πολύ, αφορμές θα υπάρξουν μπόλικες, πρέπει να αποφασίσεις και να βάλεις ένα τέλος. Όσο μπορείς να έχει καλούς τρόπους συμπεριφοράς. Χρησιμοποίησε τη γοητεία σου!
Επαγγελματικά: Βρίσκεις τις λύσεις στα θέματά σου μέχρι τις 11. Μια συζήτηση με ένα πιο έμπειρο άτομο θα σε βοηθήσει πολύ.

Ταύρος
Ένας άνθρωπος μπαίνει μέσα στη ζωή σου. Να είσαι σοβαρή και μετρημένη στις 6. Να είσαι συνεπής στις κοινωνικές υποχρεώσεις σου. Μια μανία σε πιάνει να μάθεις περισσότερα στις 9. Ποιος είναι; Ανακάλυψε κρυμμένες ευκαιρίες!
Επαγγελματικά: Στις 10 και 11 σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και τις απόψεις σου. Γίνεσαι φιλόδοξη ξανά!

Δίδυμος
Μια χαρά είσαι, έχεις λεφτά στη τσέπη και κάνεις έξοδα στις 6. Με μέτρο γιατί ξεφεύγεις. Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου στις 9. Δεν αφήνεις κανέναν να σε παρασύρει κάπου αλλού. Κάνε μια καλή πράξη. Απαίτησε για να λάβεις!
Επαγγελματικά: Καλές δημόσιες σχέσεις στις 7,σε βοηθούν να ξεμπλοκάρεις. Τυχερές μέρες στις 10 και 11. Χάραξε το δρόμο σου.

Καρκίνος
Σε κοντράρουν απίστευτα πολύ στις 6 και εκνευρίζεσαι. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Ξεσπάς στο σπίτι σου, αλλάζεις τα πάντα μέσα. Εντάσεις στις 8 με τους δικούς σου τους ανθρώπους. Μάζεψε φίλους στο σπίτι!
Επαγγελματικά: Ένα μαγικό χέρι στις 11 σε βοηθάει και κάτι που καιρό ετοιμάζεις φτάνει στο τέλος του. Συμβιβάσου, οι εναλλακτικές είναι εξίσου ωραίες.

Λέων
Τις μέρες αυτές ρίχνει όλο το βάρος σου στη δουλειά. Στις 10 να δεις του φίλους σου, να επικοινωνήσεις, να ξεχαστείς λιγάκι από τα βάσανα. Ερωτική η μέρα σου στις 11. Εκδηλώσου ελεύθερα. Η ειλικρίνεια και τα χαμόγελα σε σώζουν!
Επαγγελματικά: Μη βιάζεσαι, κράτα διπλωματική στάση και κάνε ότι χρειάζεται για να πετύχεις το στόχο σου μέχρι και τις 8! Ο χρόνος δε περισσεύει για αυτό τρέξε!

Παρθένος
Μια νέα γνωριμία προκύπτει που ναι μεν σε γοητεύει και σε ξεσηκώνει, όμως κάτι δε σου αρέσει. Να το ψάξεις για να είσαι σίγουρη. Κράτα ουδέτερη στάση μέχρι και τις 8. Στις 9 παίρνεις τα βουνά και σε όποιον αρέσει. Μην είσαι ευκολόπιστη!
Επαγγελματικά: Ανέδειξε τις ικανότητές σου στις 7. Στις 10 μπορεί να μάθεις για μια αύξηση. Ότι ετοιμάζετε είναι έτοιμο στις 11 και αρκετοί ενοχλούνται.

Ζυγός
Η τυχερή της παρέας. Με τον Ερμή στις 7 στο ζώδιό σου, θα γίνεις επικοινωνιακή πολύ και θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο μια και καλή. Εντάσεις στις 8 κάποιος θέλει να σου χαλάσει το κέφι. Ένα δώρο στις 11 σε απογειώνει. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου!
Επαγγελματικά: Απέφυγε τις εντάσεις στις 6. Οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Τυχερή ημέρα στις 10. Αναγνωρίζεται αξία σου και υπάρχει μέλλον.

Σκορπιός
Από τις 9 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και τους φίλους σου. Μη κάνεις παρέα με τη Σάρα τη Μάρα και το κακό το συναπάντημα! Ερωτική ημέρα στις 11, κάνε το πρώτο βήμα εσύ και δε θα χάσεις. Μην είσαι τόσο καχύποπτη!
Επαγγελματικά: Δώσε μεγάλη προσοχή στις 6 και 7, μη βιάζεσαι και δούλεψε τα θέματά σου υπογείως. Μια ευχάριστη είδηση στις 10, σε απογειώνει!

Τοξότης
Υπερβολική θα είσαι όλες τις ημέρες. Απέφυγε τα έξοδα, ξεφεύγεις. Εντάσεις στις 8, δε χαρίζεις κάστανα σε κανέναν. Ηρεμείς μετά τις 9. Παρασύρεσαι όμως και χρειάζεσαι κάποιον να σου βάλει φρένο. Υπάκουσε στις συμβουλές. Αύξησε τα έσοδά σου!
Επαγγελματικά: Παίξε ομαδικά, συνεργάσου και όλα θα πάνε μια χαρά. Στις 10 επιβεβαιώνεσαι, συμφωνούν μαζί σου, ακολουθούν εσένα.

Αιγόκερως
Γοητεύεις πολύ τις μέρες αυτές. Μια νέα γνωριμία, ή ένα άτομο μέχρι πρότινος αδιάφορο, ξαφνικά σε αναστατώνει ευχάριστα. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου στις 8. Μη κάνεις τίποτα με το ζόρι στις 9. Σου το κάνουν το χατίρι στις 11. Ότι ζητήσεις θα στο δώσουν!
Επαγγελματικά: Ζήτα βοήθεια στις 7. Τυχερή ημέρα στις 10. Όλα βαίνουν καλώς, έτσι όπως τα έχεις προβλέψει. Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Ξεσηκώνεσαι πάλι για ένα ταξίδι ναι μεν αναψυχής, όμως πάλι θα κερδίσεις σε άλλους τομείς. Φρόντισε μόνο να μη κάνεις περιττά έξοδα, γιατί σε πιάνει μια μανία. Να είσαι συγκρατημένη μέχρι και τις 11. Μη ρισκάρεις όμως!
Επαγγελματικά: Πίεση νιώθεις απίστευτη. Προσπάθησε λίγο ακόμα στις 9. Φτάνεις στο τέλος. Μια ευχάριστη είδηση στις 10, βάζει τέλος στις απαισιόδοξες τις σκέψεις.

Ιχθύς
Μέρες που οι επιθυμίες σου επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν. Υπερβάλεις, βρίσκεις αντιστάσεις και εμπόδια, πεισμώνεις και γίνεσαι εγωίστρια. Τυχερή ημέρα στις 11. Προκειμένου να ηρεμίσεις, κάποιος σου κάνει το χατίρι. Μη τα θες όλα δικά σου!
Επαγγελματικά: Απέφυγε το ρίσκο και τα έξοδα στις 6. Δείξε εκεί που πρέπει πως εσύ έχεις το πάνω χέρι και το τελευταίο λόγο. Τυχερές ημέρες στις 10 και 11.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos