Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12/10/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι ακόμα νωρίς, ξημερώνει και ενώ υπάρχει η απόλυτη ηρεμία, το πρωινό κελάηδισμα των πουλιών είναι απίστευτο!
Η μουσική της φύσης. Ότι πιο όμορφο για να ξεκινήσει η μέρα γλυκά και με χαμόγελα. Για ανοίξτε τα παράθυρα λοιπόν, βγείτε στις βεράντες σας, σε ένα ξέφωτο τέλος πάντων.. όλο και κάποια μελωδία θα πιάσουν τα αυτιά σας..

Το παραμύθι υπάρχει, το όνειρο είναι παντού. Κάθε τι που συμβαίνει στη φύση είναι μαγικό. Υπάρχει ενέργεια. Κρύβεται και στη ψυχή του κάθε ανθρώπου. Το θέμα είναι ποιος το παραδέχεται και ποιος όχι.. Δεν είναι ντροπή να νιώθουμε σα το Peter Pan ή την Tinker Bell χαχα.. τι σας λέω πρωί-πρωί..

Αστρολογικά η μέρα είναι μυστήρια. Ο κόσμος θα είναι αφηρημένος, πιο χαλαρός, κάποιοι με τάσεις φυγής, είναι εκείνη η ανεξήγητη ενέργεια που νιώθουμε όταν ξυπνάμε.. Οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι οι τυχεροί της παρέας.

όμως you never know..

φιλάκια..



Κριός
Μέρα που θα είστε πολύ αφηρημένοι. Ναι μεν μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας, όμως τα γεγονότα θα σας κάνουν να ζοριστείτε κιόλας και το ενδεχόμενο να κάνετε ένα λάθος είναι μεγάλο. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, να βάλετε προτεραιότητες και να είστε απόλυτοι για τις κινήσεις σας ο κόσμος να χαλάσει.

Ταύρος
Μέρα σχετικά χαλαρή. Ναι μεν έχετε τόσα πράγματα να κάνετε, προφανώς πήρατε το κολάι και τώρα όλα σας φαίνονται νορμάλ. Εντάξει μπορεί να βρίσκεστε λίγο πριν την υπερκόπωση, για δώστε σημασία στα σημάδια του σώματος. Καλό είναι λοιπόν, να κοιμάστε περισσότερο και να αθλείστε σε καθημερινή βάση. Καλοκαίρι τέλος!

Δίδυμος
Σήμερα δε θα κάνετε απολύτως τίποτα! Μπορεί να τη βγάλετε και όλη μέρα στο κρεβάτι. Μπορεί όμως να εξαφανιστείτε από το σπίτι και να βρεθείτε σε ένα πολύ τρελό μέρος. Ότι και αν συμβεί, θα κλείστε τους διακόπτες έτσι για λίγο γιατί αρκετά με τα βάσανα και τις υποχρεώσεις. Αστρολογική τεμπελιά λέω για αυτό απολαύστε την!

Καρκίνος
Θέλετε κάπου να ξεσπάσετε απεγνωσμένα. Φορτισμένοι αρνητικά, σκέφτεστε διάφορα, δε μπορείτε να συγκρατηθείτε άλλο! Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και να κάνετε υπομονή γιατί μπορεί να συμβούν διάφορα και να τις πάρετε τις απαντήσεις σας αλλιώς. Μη βιαστείτε να κρεμάσετε κάποιον έτσι επειδή φαντάζεστε διάφορα. Ναι μεν έχετε προαίσθημα, αλλά ψάξτε το λίγο ακόμα!

Λέων
Σήμερα θα αρχίσετε να γκρινιάζετε από εδώ και εκεί δίχως κάποιο νόημα. Αν έχετε θέμα με κάποιο άτομο είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό, να το αντιμετωπίσετε ξεκάθαρα. Όχι μέσω Λαμίας. Έτσι θα είστε σίγουροι πως σας άκουσαν, μπορεί να λάβετε και κάποιες απαντήσεις που θα σας ηρεμήσουν. Μη κάνετε σαν αλαφιασμένο Λιοντάρι!

Παρθένος
Μέρα πολύ παράξενη. Ενώ έχετε πρόγραμμα, γνωρίζετε τη κάθε σας τη κίνηση, όλως τυχαίως θα βρεθείτε να μην έχετε κάνει τίποτα απολύτως! Βγαίνετε εκτός, γιατί δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας, ενώ θα προσπαθείτε να πείστε τον εαυτό σας για το αντίθετο. Το μυαλό σας ταξιδεύει, είναι από τις λίγες φορές που δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Μήπως να το απολαύσετε και να αφήσετε τα πάντα για αύριο;

Ζυγός
Η Θεά Τύχη είναι με το μέρος σας μέχρι και σήμερα. Για αυτό φροντίστε να κάνετε ότι έχετε κατά νου, ας είναι διαφορετικό, ας είναι ανορθόδοξο, πρέπει να πετύχετε το στόχο που έχετε βάλει καιρό τώρα. Επιβάλλεται να κλείσουν οι εκκρεμότητές σας, γιατί δεν έχετε τη πολυτέλεια του χρόνου. Από αύριο ξεκινούν τα πανηγύρια. Σίγουρα θα προκαλέσετε ντόρο και σίγουρα θα σας αρέσει.

Σκορπιός
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Μέρες τώρα ότι επιθυμείτε γίνετε ως δια μαγείας και έχετε φέρει στα νερά σας, υποθέσεις που σας αφορούσαν άμεσα. Και επειδή σήμερα θα είστε πολύ καλά ψυχολογικά, να βγείτε το βράδυ, να πάτε έτσι σε ένα μπαράκι, να τα πιείτε παρέα με ωραία μουσικούλα. Θα πάρετε το σύντροφο μαζί; Τα φιλαράκια σας; Θα γνωρίσετε μια νέα ύπαρξη; Για να σας δω!

Τοξότης
Παρέα με τους Διδύμους, έχετε τάσεις φυγής! Μέρα λοιπόν, που θα φύγετε από το σπίτι και θα ξεχάσετε να γυρίσετε. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Πραγματικά το συναίσθημα είναι να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, μπορεί να βρεθείτε να ψάχνετε για μανιτάρια ή σαλιγκάρια. Έβρεξε και η φύση έκανε το θαύμα της.

Αιγόκερως
Πολύ μαγική η μέρα σας σήμερα. Κάτι σας κάνει το σύμπαν και θα σας δώσει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Η συμπεριφορά σας πολύ διαφορετική, ο λόγος σας σοβαρός, το βλέμμα σας βγάζει φωτιά και εκπέμπετε κάτι το πολύ μοναδικό. Να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει, ότι θέλετε να γίνει δικό σας. Μια ευκαιρία προκύπτει που μπορεί να σας ανεβάσει μερικά επίπεδα.. είτε αφορά τον έρωτα, είτε τη δουλειά.

Υδροχόος
Τις μέρες αυτές ασχολείστε με τον εαυτό σας. Την ομορφιά σας. Φτιάχνετε τον εσωτερικό σας τον κόσμο. Σήμερα σας βλέπω να πηγαίνετε για μασάζ, να σας αλείψουν με αιθέρια έλαια να αμολήσουν τα νεύρα. Θα φτιάξετε τα άκρα σας, γενικά θα σας φροντίσουν. Εννοείται πως συνεχίζετε να πληρώνετε, αλλά τόση δουλειά ρίξατε μες στο κατακαλόκαιρο.. κάπως πρέπει να ανταμειφτείτε!

Ιχθύς
Κάτι θα ζητήσετε σήμερα τρελό και αλλοπαρμένο και θα αφήσετε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Ναι υπάρχουν και αυτές οι μέρες, που βασικά τις λατρεύετε και σας αρέσει να βασανίζετε τον κόσμο. Κάποιοι θα σας το κάνουν το χατίρι γιατί γνωρίζουν πόσο ψυχασθενής είστε κάποιοι θα τους πάρει το σκοτάδι για να κατανοήσουν γιατί γυαλίζει το μάτι σας. Μοναδική η παράσταση που θα ρίξετε!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos