Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 12/10 – 18/10/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι εκείνη η εβδομάδα του μήνα, με τη Πανσέληνο τη φοβερή και τρομερή που γίνεται στο Κριό!
Τι θα φέρει; Τι θα φέρει; Γκρίνιες φυσικά και μουτράκια. Λάθη και μικρά ατυχήματα. Για μερικούς ακόμα και μια μικρή ερωτική απογοήτευση.
Υπάρχουν και οι τυχεροί της παρέας, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! Αστρολογική η εύνοια καθαρά. 


Επιτέλους Παρασκευή, τίποτα άλλο δε λέω!

φιλάκια..


Κριός
Με τη Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 16, εντάσεις και απρόοπτα γεγονότα προκύπτουν, αντιδράς και όλο άκρη δε βγάζεις. Κάνεις το σύντροφό σου να ζηλέψει. Προσοχή στις 17, ξεφεύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο. Μια βόλτα στις 18 σε ανανεώνει!
Επαγγελματικά: Να είσαι συγκεντρωμένη για να αποφύγεις τα λάθη. Τυχερή ημέρα στις 14. Δύσκολη μέρα στις 17. Κράτα διπλωματική στάση.

Ταύρος
Μέρες που η προσοχή σου θα είναι στα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Το φεγγάρι στις 16 σε ζορίζει, σε κάνει πολύ συναισθηματική και εκκρεμότητες από το παρελθόν σου χτυπούν τη πόρτα. Σε αγαπούν και σου το δείχνουν!
Επαγγελματικά: Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες και βάζεις φρένο με μια καλή συζήτηση. Ακούγεσαι και βρίσκεται λύση μέχρι και τις 14. Λεφτά έρχονται στις 18.

Δίδυμος
Μέχρι και τις 17 στρεσάρεσαι σε όλα τα επίπεδα. Η πανσέληνος σου φέρνει μια απογοήτευση ερωτική. Βλέπεις πλέον πως δεν υπάρχει κάποιο μέλλον. Στις 18 κράτα τις ισορροπίες. Μη φτάνεις στα άκρα αν δεν είσαι σίγουρη.
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 14. Επικοινώνησε με τα κατάλληλα τα άτομα. Πάρε πρωτοβουλίες στις 17. Φέρε τα πράγματα στα νερά σου.

Καρκίνος
Η πανσέληνος στις 16 σου θολώνει το μυαλό και μια υπερένταση θα τη νιώθεις όλες τις μέρες. Εντάσεις, λόγια, τσακωμοί πολύ δύσκολο το ΣΚ 15 και 16. Έρωτας ή δουλειά; Ένας έρωτας προκύπτει σε ένα χώρο που κινείσαι, στις 18. Θα δικαιωθείς. Υπομονή!
Επαγγελματικά: Απέφυγε τις εντάσεις μέχρι και τις 17. Σε προκαλούν, σε στρεσάρουν, μη δίνεις καμία σημασία. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

Λέων
Ζόρικες πολύ οι μέρες σου. Το φεγγάρι σου θολώνει το μυαλό, καλό είναι τουλάχιστον μέχρι και τις 16 να αποφύγεις την οδήγηση. Να προσέχεις πως περπατάς επίσης. Παρεξηγήσεις προκαλείς, κανείς δε βγάζει άκρη μαζί σου. Ένα φλερτ στις 18 σου φτιάχνει τη διάθεση!
Επαγγελματικά: Πολλές αναβολές θα αντιμετωπίσεις. Εμπόδια από παντού. Χάνεις τη ψυχραιμία σου. Ξεσπάς στις 17! Πρόσεχε τα λόγια σου. Δε σε παίρνει.

Παρθένος
Τρέχεις και δε φτάνεις τις μέρες αυτές. Οικογενειακές υποχρεώσεις σε στρεσάρουν. Ακούς και λόγια παράλογα. Ξεσπάς στις 13 λεκτικά, κάνεις και ένα shopping therapy στις 15! Η αλήθεια είναι πως ξεπαραδιάζεσαι και μετά κλαις. Μια παλιά γνωριμία φέρνει τον έρωτα!
Επαγγελματικά: Προσπαθούν να σου επιβληθούν στη δουλειά και δε σου αρέσει καθόλου. Να είσαι πονηρή και καχύποπτη στις 17. Δε σε ρωτούν.

Ζυγός
Η πανσέληνος στο Κριό στις 16, φέρνει ένα μεγάλο φινάλε στη ζωή σου! Οτιδήποτε δε σου άρεσε, σε έπνιγε, σε αδικούσε, το διώχνεις μακριά. Λόγια, πολλά λόγια από τις 13 μέχρι και τις 17. Να είσαι σίγουρη μόνο. Οι νέες γνωριμίες φέρνουν αλλαγές!
Επαγγελματικά: Στις 17 παίρνεις την απόφαση να βάλεις μια τάξη. Είσαι έτοιμη για όλα. Ή θα γίνει το δικό σου ή θα αλλάξεις δρόμο.

Σκορπιός
Μέσα στο κουτσομπολιό θα είσαι όλες τις μέρες αυτές. Σκαλίζεις διάφορα και μαθαίνεις άλλα τόσα και προκαλείς ένα μπάχαλο. Γοητεύεις με το λόγο σου στις 14. Το φεγγάρι όμως στις 16 φέρνει ανατροπές. Χρήμα έρχεται και χρήμα φεύγει!
Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να δουλέψεις παραπάνω. Μη γκρινιάζεις συμβαίνουν και αυτά. Αλλάζει το πρόγραμμά σου στις 15 και 16. Είναι προσωρινό.

Τοξότης
Ερωτεύεσαι παράφορα! Το σύμπαν και το φεγγάρι στις 16 σε κάνουν να θέλεις να ταξιδέψεις και να ερωτοτροπήσεις. Μπλέκεις με μια γνώριμη περίπτωση. Νιώθεις μια ανασφάλεια, αλλά στις 18 είσαι έτοιμη για όλα! Προτίμησε τις νέες γνωριμίες!
Επαγγελματικά: Ανατρέπεις το σκηνικό στη δουλειά. Είσαι έτοιμη για ένα νέο ρίσκο; Ή μήπως να τα παρατήσεις και να πας σπιτάκι σου; Αλλαγές έρχονται.

Αιγόκερως
Η προσοχή σου στραμμένη στα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου στις 17. Υπάρχει και άλλος τρόπος. Από τις 18 και μετά ένας δύσκολος έρωτας μπαίνει στη ζωή σου. Θα τον δοκιμάσεις; Κράτα διπλωματική στάση!
Επαγγελματικά: Ναι μεν πετυχαίνεις το στόχο σου, όμως πρόσεξε τα λόγια σου στις 13! Προκαλείς εντάσεις. Ακόμα και στις 15 θα πρέπει να ασχοληθείς. Έχεις ένα όνειρο και δε σου βγαίνει.

Υδροχόος
Τρώγεσαι τα ρούχα σου τις μέρες αυτές. Είσαι ανήσυχη πολύ. Απέφυγε τις αντιρρήσεις και προτίμησε ένα λογικό διάλογο μέχρι και τις 14. Απρόβλεπτη η μέρα σου στις 15. Πρόσεχε πού πας. Μετά τις 17 ηρεμείς. Μην είσαι παρορμητική!
Επαγγελματικά: Τυχερές μέρες στις 17 και 18. Μπορείς να ζητήσεις ότι θες και να σου κάνουν το χατίρι. Χρησιμοποιείς τη γοητεία σου και πετυχαίνεις στόχο.

Ιχθύς
Πολύ όμορφες οι μέρες σου. Επικοινωνιακή, θετική, συνεργάσιμη. Η πανσέληνος στις 16, φέρνει ανατροπές στο πρόγραμμά σου. Μη προσμένεις σε θαύματα το ΣΚ αυτό. Φλερτάρεις επικίνδυνα από τις 18 και μετά. Κοίταξε το συμφέρον σου!
Επαγγελματικά: Ότι κάνεις μέχρι και τις 14. Μη ζητάς βοήθεια, δούλεψε μόνη σου να ξέρεις πού πραγματικά βρίσκεσαι. Θετικές ημέρες στις 17 και 18.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos