Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 26/10/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήρια η μέρα η σημερινή, γεμάτη από αυταπάτες! Ο Ποσειδώνας που λέτε, έχει ορεξούλες, όχι όμως
ναζιάρικες και χαρωπές, αντιθέτως τον έχει πιάσει η κακία του και θα μας ταράξει κατά πολύ τα νερά!
Έχω την εντύπωση πως θα δωροδοκήσει τον Ερμή, μπορεί και να τον εκβιάσει κιόλας, για να στείλει τα μαντάτα και ας μην είναι και τόσο αληθινά!



Θολώνει το μυαλό της τρελής της παρέας. Συνεπώς, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, μια αναστάτωση θα τη νιώσετε και σίγουρα η φαντασία σας θα καλπάσει, σε νέους ουρανούς!

Και επειδή πάνω-κάτω συμβαίνουν τα απίστευτα κουλά γενικώς και αορίστως, θα πρότεινα οτιδήποτε ακούσετε σήμερα, να μη το πιστέψετε, να μη δώσετε και πολύ σημασία, γιατί το σκηνικό είναι απλά ένα μαύρο σύννεφο. Ήρθε, θα βρέξει, θα φύγει! Τίποτα άλλο!

φιλάκια..


Κριός
Οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας, έχουν να σας δώσουν και από κάτι. Μη τους σνομπάρετε, γιατί αρκετοί έχουν καλές προθέσεις και θέλουν να σας μάθουν πιο πολύ και να σας βοηθήσουν. Μη προσπαθήσετε σήμερα να αναπτύξετε κάποιον ιδιαίτερο διάλογο, γιατί δε το έχετε και τόσο. Απλά ας είναι η συμπεριφορά σας διαφορετική, πιο ζεστή, πιο προσιτή, τουλάχιστον ανάψτε το πράσινο το φως.

Ταύρος
Και εκεί που είπατε να μαζευτείτε, εκεί έσκασε η βόμβα. Το μυαλό σας στα λεφτά, αφού τόσα θέλετε να κάνετε και είναι και τέλος του μήνα και πώς θα ακολουθήσετε τη παρέα, στο τριήμερο που έρχεται! Θα τη βρείτε την άκρη εσείς, εννοείται πως από σήμερα οργανώνεστε για να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Φυσικά και θα ξεπαραδιαστείτε! Δεν υπάρχει καμία σωτηρία! Ίσως να λάβετε ένα μπόνους από τη δουλειά;

Δίδυμος
Μέρα που θα είστε πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά και όλα θα τα βλέπετε κάπως. Από τη μια μπορεί να σας αρέσουν, από την άλλη να μετανιώνετε στο λεπτό, μια αστάθεια; Το χάος; Ο Ποσειδώνας; Κάντε λίγο τα στραβά τα μάτια, στα φτερά και τα πούπουλα και δώστε σημασία σε κάτι πιο φτωχικό. Μπορεί εκεί να κρύβεται ένας μεγάλος θησαυρός. Μη φοβάστε να αφοσιωθείτε ή να αφιερώσετε χρόνο και κόπο. Τίποτα δεν έρχεται τόσο εύκολα στη ζωή.

Καρκίνος
Σήμερα θα καλέσετε κόσμο στο σπίτι. Θα είναι φίλοι και γνωστοί; Θα είναι το μαναράκι που σας αρέσει τόσο; Πάντως δημιουργείτε ατμόσφαιρα, λιχουδίτσες και εντυπωσιάζετε το κοινό σας. Και επειδή είστε και λίγο φαντασμένοι, κάτι αγοράσατε και αγωνιάτε να το δείξετε! Ένα πίνακα ζωγραφικής; Ένα βάζο; Μήπως είστε έτοιμοι να κάνετε μια παραμυθένια πρόταση γάμου; Μια κούνια μωρού; Από όλα τα καλά έχει το μενού!

Λέων
Με πολύ καλή διάθεση ξεκινάτε την ημέρα σας. Θα ντυθείτε και ωραία, θα φορέσετε και τα αρώματά σας, έτοιμοι να γοητεύσετε τα πλήθη! Ορεξάτοι και για δουλειά, αφού έχετε σχέδιο και θα τα φέρετε εις πέρας, μέχρι το απογευματάκι επιτυχώς. Το μυαλό σας ας είναι συγκεντρωμένο, γιατί πολύ φλερτάρετε με τη μια ύπαρξη και την άλλη και έτσι δουλειά δε γίνεται. Κατά πάσα πιθανότητα να καταλήξετε κάπου ωραία με παρέα!

Παρθένος
Είστε ψυχοπαθής. Σας το έχω πει αυτό; Έχετε ξεμείνει από λεφτά και το μυαλό σας θα θυμηθεί ακόμα και τα πιο ξεχασμένα δανεικά. Εννοείται πως δε θα διστάσετε να τα ζητήσετε και ως δια μαγείας να βρεθείτε με γεμάτο το πορτοφόλι. Πάντως και να μη σκαρφιστείτε κάποιο σχέδιο, θα τη βρείτε την άκρη, γιατί δε γίνεται να ξεμείνετε μέρες που έρχονται! Βρομοδουλειά μυρίζομαι, τίποτα άλλο δε σας λέω!

Ζυγός
Μέρα πολύ θετική και αισιόδοξη για οτιδήποτε θελήσετε. Καταρχήν ότι μπει στο μυαλό σας θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Επιδιώξτε συναντήσεις, τηλεφωνικές επαφές, μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του. Θα σας δώσουν το λόγο για να εκφράσετε την άποψή σας, πάνω σε αρκετά ζητήματα και κάπως έτσι μερικοί θα νιώσουν πολύ άβολα, αφού εσείς γνωρίζετε περισσότερα! Θαρραλέοι και με επιχειρήματα κερδίζετε τις εντυπώσεις.

Σκορπιός
Δε ξέρω με τι ασχολείστε αλλά και όλα να βαίνουν καλώς, εσείς θα πρέπει να είστε εκεί, με όλο σας το είναι. Μην εμπιστεύεστε τους άλλους για τις υποθέσεις σας και φροντίστε όλα να περάσουν από τα χέρια σας, για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Εννοείται πως δε χρειάζεται να ζορίσετε τις καταστάσεις, όλα θέλουν το χρόνο τους, ψυχραιμία και κατανόηση. Αυτό που τη μια είστε εκφραστικοί και από την άλλη παγοκολόνες να μας πείτε πώς το κάνετε;;;

Τοξότης
Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, φροντίστε να έχετε plan b! Γιατί είναι η μέρα τέτοια που δε θα πρέπει να χάσετε το χρόνο σας, με τίποτα και για κανένα λόγο. Μια θα είστε αισιόδοξοι και λαμπεροί και μια το αντίθετο. Εναλλαγές συναισθημάτων, να τι κάνει ο Ποσειδώνας.. Νιώθετε μια ζαλάδα. Σωστά; Μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, ένα-ένα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και αύριο να πρέπει να τα διορθώσετε.

Αιγόκερως
Έχετε ένα μυστικό; Κάτι ετοιμάζετε αθόρυβα; Αγωνιάτε για το αποτέλεσμα; Μέρα όμορφη και παιχνιδιάρικη πολύ. Τα έχετε φέρει όλα στα μέτρα σας και υπάρχει ποικιλία στις επιλογές σας και αυτό σας αρέσει πολύ. Το θέμα είναι να βγάλετε λεφτά. Και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Τζογάρετε σωστά; Μέρα πολύ θετική και αισιόδοξη. Βέβαια με το Ποσειδώνα να θολώνει τα νερά, μη ποντάρετε όλα τα λεφτά σας. Με μέτρο. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Υδροχόος
Καταπληκτικές οι μέρες σας μέχρι και τέλος του Οκτώβρη. Μην ακούσω γκρίνιες, θα σας μαλώσω! Σήμερα που λέτε, θα ακούσετε τη καρδιά σας, θα την ακολουθήσετε επίσης και θα την αφήσετε να σας δείξει το σωστό το μέρος. Ερωτικό το βρίσκω το θέμα, γιατί πόσο πια με τις δουλειές σας. Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που κανείς δε πρέπει να τη μάθει. Δημιουργείτε ένα μυστικό. Ένα ένοχο μυστικό και άκρως απολαυστικό!

Ιχθύς
Κάτι θέλετε πολύ και δε σας το δίνουν και θα πεισμώσετε σα τα μικρά τα παιδιά. Εννοείται πως σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, εύθραυστοι κιόλας και δε δέχεστε με τίποτα τις αρνητικές τις απαντήσεις. Μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια, κρατήστε το στόμα σας κλειστό, μη λέτε τα μυστικά σας, δε θα πείσετε κανέναν και θα εκτεθείτε και δίχως λόγο. Πώς να σας το πω. Καλύτερα να ανέβετε σε ένα βουνό και να φωνάξετε δυνατά σα το Ταρζάν, μπας και ξεδώσετε, παρά να έρθετε σε επαφή με τον κόσμο!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos