Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Σκορπιός, το Ζώδιο του Νοέμβρη 2023, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα στους αγαπημένους μας Σκορπιούς, όλου του κόσμου! Έφτασε ο καιρός, που θα ακούσετε και πάλι ένα happy birthday, όλο και κάποιο δωράκι θα λάβετε, ας είναι και αστρολογικό το πεσκέσι. 

Ο Ερμής, ο Άρης και ο Ήλιος βρίσκονται στο ζώδιό σας, μου θυμίζει λίγο τους τρεις μάγους με τα δώρα τους. Ο Ερμής θα αποχωρήσει όπου να’ναι, όμως ο Άρης και ο Ήλιος έχουν μέλλον. Μέχρι και τις 10/11, φροντίστε να πείτε όλα αυτά που θέλετε, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, τις απόψεις σας, τα παράπονά σας, οτιδήποτε που πρέπει να βγει από μέσα σας, προκειμένου να νιώσετε ωραία και να μάθουν και οι άλλοι το πού βρίσκονται με την περίπτωσή σας.
Ασυγκράτητοι και παθιασμένοι, μαγεύετε τους συνομιλητές σας, συνεπώς, αν σκέφτεστε να ζητήσετε μια χάρη ή μια εξυπηρέτηση, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές! Ο τολμών νικά, συνήθως.. 


Γιατί το λέω αυτό; Γιατί, όταν ο Ερμής αλλάξει ζώδιο και πάει στον Τοξότη, σίγουρα θα λάβετε τις απαντήσεις στα αιτήματά σας και μμμμ όχι και τόσο ευχάριστες.. αλλά ποτέ δε ξέρεις.. Εμπόδια προκύπτουν, σε διάφορα πλάνα που έχετε προς υλοποίηση, γιατί χρήμα δεν υπάρχει, γιατί άλλαξαν κάποια δεδομένα, γιατί χρειάζεστε μια βοήθεια και εσείς, γιατί, αμέτρητα γιατί.. Εννοείται πως θα βρεθεί εκείνη η μαγική νεράιδα που τελευταία στιγμή θα σας σώσει.. Αρκεί να πιστεύετε πως υπάρχει κάτι εκεί έξω, πολύ μαγικό.. ⭐

Ο Άρης παρέα με τον Ήλιο, σας κάνουν κάπως επιθετικούς και είναι ο λόγος που αγχώνεστε και βιάζεστε και πατάτε το γκάζι λίγο παραπάνω. Το νου σας λοιπόν, στην οδήγηση, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και δεν είναι καιρός για να τρέχετε στα συνεργεία και στα νοσοκομεία, επειδή το σύμπαν σας θέλει κακά παιδιά. Ακόμα και το δρόμο όταν περνάτε απέναντι, πάντα να ανάβει το πράσινο το ανθρωπάκι και πάντα να κοιτάζετε δεξιά και αριστερά. 

Πέρα από τα κακά τα σενάρια, υπάρχουν και τόσα άλλα που σας αφορούν, τις μέρες αυτές. Φέρεστε σαν κακομαθημένα παιδιά, ο Άρης φταίει για αυτό, προφανώς κάτι φταίει «μέσα» σας, εννοείται πως κανείς δε γνωρίζει το πώς αληθινά νιώθετε, συνεπώς εκεί που φτιάχνετε το κλίμα στις σχέσεις σας, εκεί και το χαλάτε, γιατί ένας Σκορπιός δίχως μυστικά, απλά δεν υπάρχει, στη ζωή αυτή.. Μπορεί να είναι φανταστικά μυστικά, του μυαλού και της ψυχής, τι σημασία έχει; 

Κάθε μέρα και καλύτερη, οι εκπλήξεις του σύμπαντος είναι μοναδικές, στις 13/11 Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, κάτι καλό πρόκειται να συμβεί, στο χέρι σας είναι να κάνετε την ανατροπή, ότι και αν σημαίνει αυτό!
Καλείστε στα πολύ ξαφνικά, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον σας. Κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι. Κάποιοι να φροντίσετε ένα μεγαλύτερο πρόσωπο. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά. Να φύγετε κάπου μακριά. Όλα παίζουν, δικές σας οι επιθυμίες, δικές σας και οι επιλογές. Απλά είναι έντονες τέτοιες σκέψεις, τέτοια συναισθήματα, συνεπώς κάποιος λόγος θα υπάρχει. Τα δεδομένα έχουν ήδη αλλάξει, σε αρκετούς Σκορπιούς εκεί έξω, οπότε τα γεγονότα είναι τέτοια που καθορίζουν το μέλλον. Το από εδώ και πέρα. Το τι κάνουμε; Την απάντηση θα τη δώσετε από μόνοι σας. Πάντως με σταυρωμένα τα χέρια δε θα μείνετε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! 

Ευτυχώς που υπάρχει ο Κρόνος, ευτυχώς ήρθε στα ίσα του, ευτυχώς που είναι στους Ιχθύες, είναι αυτός που σας σταματά, από το να πάρετε φόρα και να πέσετε να χτυπήσετε και να κάνετε βαβά. Όλα μαζί δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, θα χρειαστεί να βάλετε προτεραιότητες και να κάνετε μικρά, σταθερά, βήματα. Άλλο που δε θέλετε να μπείτε σε χειμωνιάτικο mood, έτσι λίγο να μελαγχολήσετε παρέα με τα σύννεφα, δε μας το κάνει το κέφι ο καιρός, πού θα πάει, θα χειμωνιάσει. 

Η Αφροδίτη σε δυο με τρεις μερούλες μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού, έχει χουχουλιάρικο mood, θέλει ξάπλες, αγκαλίτσες και φιλάκια.. Μπορεί να μην έχετε διάθεση για έρωτες, αγάπες και λουλούδια, να όμως που θα υπάρξουν πολλές φορές ή και στιγμές που θα αποζητήσετε λίγη ζεστασιά.. Είτε έχετε σύντροφο, είτε είστε μονάχοι, θα κλειστείτε κάπως στον εαυτό σας, θα κάνετε τα νάζια σας, να δείτε θα δώσει κανείς προσοχή; Θα σας αποζητήσει κάποιο πρόσωπο; Ο σύντροφός σας, σας αγαπάει ακόμα ή αυτό ήταν; Το ξέρουμε πως σας αρέσει να φτιάχνετε σενάρια σκοτεινά, έτσι για την ίντριγκα και την αγωνία. Ας πούμε, το «Έλα εδώ να κάνουμε μια αγκαλιά».. νέτα σκέτα, δεν παίζει με τίποτα;;; 😅
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, θέλει να ζεστάνει την καρδιά σας και να σας υπενθυμίσει πως όλα ωραία στη ζωή, αλλά ακόμα πιο ωραία όταν υπάρχουν ο έρωτας και η αγάπη.

Ο Ουρανός και ο Δίας, είναι ανάδρομοι στον Ταύρο, εδώ και κάμποσο καιρό, που σημαίνει πως θέματα σπιτιού και οικογένειας, σας προκαλούν αναστάτωση, μια ταραχή, ακόμα και μια στεναχώρια μεγάλη, η επόμενη ημέρα είναι σίγουρα διαφορετική. Όλο το φθινόπωρο και μέχρι και τα τέλη του Γενάρη, υπάρχει η επιρροή αυτή, συνεπώς τα γεγονότα είναι τέτοια, που σίγουρα θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που αφορούν το σπιτικό σας και την οικογένειά σας. Ή ακόμα και την αποχώρησή σας από τα πάτρια εδάφη. Αναγκαίο κακό ή καλό, μια αλλαγή πάντα μας ανανεώνει! 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, είναι ένα κακό σπυρί, γιατί δε σας αφήνει να ξεχάσετε, ή να ξεπεράσετε, κάποιες σχέσεις. Το παρελθόν πρέπει να κλείσει, πώς θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας; Ή πώς θα γράψετε ένα νέο βιβλίο; Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν. Το θέμα είναι το τι μας έχουν δώσει, το τι μας έχουν αφήσει, το πώς θα τιμήσουμε την κάθε σχέση. Όταν τα βρείτε με τον εαυτό σας, όταν αποδεχτείτε την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή, τότε ο Πλούτωνας θα έχει ολοκληρώσει το έργο του με εσάς. Κάποτε ίσως και να έφταιξαν κάποιοι άλλοι, όμως στο σήμερα η ευθύνη είναι εξολοκλήρου δική σας. Ζόρικο, έτσι;

Και τέλος ο Ποσειδώνας, ρίχνει απίστευτη χρυσόσκονη στα μάτια σας, έχει κάνει ειδική παραγγελία, δε θέλει να σας παραπλανήσει, απλά προσπαθεί να σας έχει ήρεμους, ψύχραιμους, πράους, λίγο ζαλισμένους, γιατί πόσα να αντέξετε και εσείς γλυκούλια μου. Προσπαθήστε οι καλλιτέχνες της παρέας, να το ρίξετε στη δημιουργικότητα, είμαι σίγουρη πως θα φτιάξτε απίστευτα έργα τέχνης.. ανεξαρτήτου κλάδου. 

Ας πούμε και τώρα τα δικά μας.. 😎. Όσο ο Άρης είναι στο ζώδιό σας, οι μέρες αυτές είναι πολύ hot! Δηλαδή το ερωτικό θερμόμετρο θα χτυπάει μόνιμα στα κόκκινα, κοιτάξτε μην κάνει κανένα μπουμ! Ναι να είναι αυθόρμητες οι στιγμές, αλλά έφτασε ο καιρός να διοχετεύεστε και κάπου αλλού όλη αυτή την ενέργεια που έχετε. Μπορείτε ακόμα να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας. Έχετε μεταπτυχιακό στο φλερτ. Είστε πολύ μάχιμοι στον ερωτικό τομέα. Χαμογελάτε τώρα, πού να δείτε μετά τι χαμόγελο θα έχετε; 😁.. Η ζωή είναι πολύ ωραία, έχει αμέτρητα χρώματα. Δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο. Κάθε μέρα και ένα χρώμα διαφορετικό.. 🌈

Και μια τελευταία ερώτηση; Πόσο τυχαίο το βρίσκετε πως έχετε γενέθλια σε περίοδο Halloween? Η γιορτή αυτή κρύβει μια ιστορία.. βαστά απο πολύ παλιά.. 🎃

φιλάκια.. 

magicfariel

Φωτογραφία από Sabrina Belle από το Pixabay