Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια: Ένα Φεγγάρι με δυο πρόσωπα! Αλήθεια ή Ψέμα; by MagicF’Ariel..

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 27/11/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καθώς βόλταρα στα σοκάκια της Αθήνας, ένιωσα κάτι να με κοιτάζει επίμονα! Ένα βλέμμα φωτεινό, τόσο καθαρό, τόσο λαμπερό, μα ναι, ήταν το Φεγγάρι, εκεί ψηλά στον ουρανό! Ομορφιές, που θέλουν τη ψυχή μας να ονειρεύεται, να εύχεται, να επιθυμεί! 

Αχ Φεγγάρι μου, τι με κοιτάζεις έτσι; Έχεις να μου φέρεις κάτι καλό;;; Και τσουπ πέφτω σε λακκούβα! 😂😅😵 

Ας σοβαρευτούμε λιγουλάκι, ναι μεν χαρωπό το Φεγγάρι, είναι στους Διδύμους, πάντα έχει παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεση, όταν βρίσκεται σε ένα τέτοιο ζώδιο, πάντα όμως φέρνει το χάος, ένα κουβαράκι που πρέπει να βρούμε την άκρη του. Μια σπαζοκεφαλιά βρε αδερφέ!

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του καλοκαιριού. Αγαπάει τον ήλιο, τη ζέστη, τις ξάπλες, το τεμπελίκι. Και ξαφνικά πρέπει να μας ανακοινώσει πως έρχεται χειμώνας. Έφερε τα χιόνια στα βουνά, ας μη τα φέρει και στις καρδιές μας. Απαπαπα πώς φυσάει έξω;;;
Όχι το χατίρι δε θα μας το χαλάσει, ναι μεν ήρθε ο χειμώνας, τον καλωσορίζουμε με πολύ αγάπη, το κρύο είναι τσουχτερό, όμως απαραίτητο κακό ή καλό, για να εκτιμήσουμε αργότερα τον ήλιο και τις ζέστες του!
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών, εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Διδύμου, να δράσει, του λέει γλυκά ψεματάκια ψιθυριστά στο αυτί, να σου ένα χαμόγελο στο σύμπαν! Η ενέργεια του Φεγγαριού, κρύβει τη χαρά των Χριστουγέννων. Πως όλα είναι τέλεια, ας στολίσουμε, ας τραγουδήσουμε, πλησιάζει ο ερχομός του Αι Βασίλη! Μας αποσπά την προσοχή από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Επιβάλλεται η προετοιμασία να είναι χαρωπή, ονειρεμένη, σαν του μικρού του παιδιού.
Είναι μέρες που η δημιουργικότητα θα χτυπήσει κόκκινο. Η επιθυμία να φτιάξουμε πολλά πράγματα είναι μεγάλη. Υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία, για επαφή, για επικοινωνία. Θέλουμε να μιλήσουμε, να μας ακούσουν, να μας καταλάβουν..

Τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) θα την κάνετε την έκπληξη.. όποια και αν είναι αυτή! 💥

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.. παίζει να σας την κάνουν την έκπληξη.. και να έχουμε ιστορίες για αγρίους! 😵

Λάου-λάου.. η αλήθεια τρομάζει.. και το ψέμα επίσης! 😎

φιλάκια.. 


Κριός
Αλήθεια φυσικά! Μπαμ και κάτω και ότι θέλει ας προκύψει! Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων, σας ξυπνά, τις επόμενες ημέρες είστε υπερβολικά δραστήριοι, ορεξάτοι, αισιόδοξοι, ξεπερνάτε τις ενοχλητικές τις λεπτομέρειες, το παίρνετε αλλιώς το πράγμα. Οικογενειακά μπερδέματα έχει το μενού, προφανώς κάποιος θα σας τσιγκλήσει και εσείς απλά θα τον «εξολοθρεύσετε»! Ο ταμπλάς ας είναι αμοιβαίος. Είστε απρόβλεπτοι!

Ταύρος
Ψέμα, ντροπή βέβαια, αλλά ω ναι Ψέμα! Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων, σα να διώχνει μακριά τα προβλήματα, σας κάνει κάπως ανέμελους, επειδή θα σας βολέψει στην παρούσα φάση, η κατάσταση. Ότι δεν τακτοποιήσετε τώρα, θα σας βρει αργότερα, το γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά για κάποιο λόγο δε σας νοιάζει. Από τη μια έχετε τους λογαριασμούς στο ένα χέρι και από την άλλη το shopping therapy! Να θυμίσω τη λέξη balance! Υπάρχει παντού.. 

Δίδυμος
Αλήθεια και ας μη σας αρέσει και τόσο! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, φωτίζει την προσωπική σας τη ζωή. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να κάνετε μια σούμα των συναισθημάτων σας και να δράσετε αναλόγως. Κάποιοι χωρίζετε και κάποιοι παντρεύεστε! Ακραίες αποφάσεις, όμως είναι ζωής, πάντα παίζουν και το ζητούμενο είναι να είστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι από τις επιλογές σας. Αφήστε και κανέναν άλλον να πάρει τα ηνία. Άμα θέλετε φυσικά..

Καρκίνος
Ψέμα, γλυκό και αθώο ας είναι, το προτιμάτε, αν και κατά βάθος γνωρίζετε την αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο! Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων, σας κάνει να αναπολείτε το παρελθόν, τα λάθη σας, τα λάθη των άλλων, πόσο μάλλον του συντρόφου σας, πέφτετε στο βούρκο του «αν»! Βασανίζετε τον εαυτό σας, γκρινιάρηδες και μελαγχολικοί, ζείτε το προσωπικό σας το δράμα. Μέσα στο παράπονο θα είστε τις επόμενες ημέρες, γιατί είναι και το στοιχείο σας.. 

Λέων
Αλήθεια και με το ζόρι μάλιστα! Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων, σας ανάβει φωτιές, τύπου να αντιμετωπίσετε τις επιλογές που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια και να πάρετε την απόφαση, σας αρέσουν ή όχι; Η λέξη συμβιβασμός δεν υφίσταται, αυτό είναι βάσανο μεγάλο. Διαπιστώνετε πως στις δυσκολίες της ζωής, κάποιοι σας γύρισαν την πλάτη. Τους άρεσε να σας βλέπουν στα πατώματα. Μήπως έφτασε ο καιρός να κόψετε κάθε επαφή; Πιο καλή η μοναξιά; Μπααα.. 

Παρθένος 
Αλήθεια που πονάει και αφορά τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Η Πανσέληνος από τους Διδύμους, είναι ο λόγος που θα βγείτε πολλές φορές από τα ρούχα σας και θα κακό χαρακτηριστείτε και θα σας τιμωρήσουν για αυτό. Το παράξενο της υπόθεσης είναι να σας αλλάξουν πόστο και μισθό. Μήπως να είστε πιο πρόθυμοι στις προκλήσεις της καθημερινότητας; Θέματα εκφραστικότητας σας εκθέτουν και σας πετούν εκτός παιχνιδιού! Επιθυμείτε αλλαγές; Ναι ή όχι;

Ζυγός
Ψέμα ή αλήθεια; Ιδού η απορία! Να σας βολεύει είναι το ζητούμενο, να όμως που το φεγγάρι δε ρωτά. Η Πανσέληνος από τους Διδύμους, σας έχει σε ένα χαρωπό mood, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να ρίχνει φως στις υποθέσεις σας, τις περιπλέκει, τις κάνει θαμπές, κάτι έχει αλλάξει, τίποτα δεν είναι το ίδιο πια. Εκμεταλλευτείτε την αισιοδοξία σας, για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που υπάρχουν, να θυμάστε η ζωή σας πηγαίνει όπου εκείνη θέλει. Αλήθεια;;; Να μια έκπληξη!

Σκορπιός
Αλήθεια μου πικρή, τι θες από τη ζωή μου; Θα το πείτε πολλές φορές τις μέρες αυτές, τέτοια θέλει η Πανσέληνος από τους Διδύμους! Σκάνε λογαριασμοί από το πουθενά, χρέη ξεχασμένα, σας ανάβουν φωτιές και πάει το χρήμα πέταξε, πριν κάνει έρθει στα χεράκια σας. Ναι μεν γνωρίζετε πολύ καλά το πού βρίσκεστε πλέον, όμως ο φταίχτης πρέπει να βοηθήσει. Να συμπαρασταθεί. Να προσφέρει. Και άμα ο φταίχτης έχει εξαφανιστεί.. μη του μιλάτε του παιδιού, μη!!!

Τοξότης
Αλήθεια, κατά καημένη αλήθεια, τι θες και μας τη λες; Η Πανσέληνος από τους Διδύμους, έχει δυο προσωπεία. Από τη μια σας δείχνει τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας και από την άλλη τις προθέσεις τους! Το δεδομένο δεν υπάρχει, ίσως να χρειαστεί να κλείσετε την πόρτα σε κάμποσες ψυχές, όχι για να σας εκτιμήσουν καλύτερα, αλλά για να ηρεμήσει η ψυχούλα σας! Τούτη τη φορά, όχι δε θα φιλοξενήσετε κανέναν! Ας σας φροντίσει κάποιος άλλος..

Αιγόκερως
Αλήθεια με πάθος και πυγμή και σε όποιον αρέσει! Η Πανσέληνος από τους Διδύμους, γεμίζει τις ώρες σας, η καριέρα σας πάνω από όλα, θα ιδρώσετε, για να πετύχετε τους στόχους σας. Νευράκια έχει το μενού, μιας που μέσα από χαοτικές καταστάσεις, θα χρειαστεί να βάλετε μια σειρά και να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες! Καλά δεν υπάρχει λόγος να πέσετε στο κρεβάτι τέζα, ούτε να χάσετε τον ύπνο σας. Γνωρίζετε πολύ καλά πώς να γλυτώσετε από τις κακοτοπιές!

Υδροχόος
Αλήθεια!? Όντως αλήθεια;;; Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο, τον αποζητάτε, τον γυρεύετε, σκαλίζετε ευαίσθητα σημεία, όταν πρόκειται να ασχοληθείτε με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο αποφεύγετε αιώνες τώρα! Η Πανσέληνος από τους Διδύμους, σας φανερώνει την αληθινή αγάπη. Τη βρήκατε και τη χάσατε; Εκτιμήσατε ένα πρόσωπο διαφορετικά; Επιδιώκετε τη συντροφικότητα με εκείνο το άτομο που σας εμπνέει, ίσα που προλαβαίνετε να σώσετε, ότι διώξατε μακριά!

Ιχθύες
Ψέμα, αθώο ψεματάκι, πόσο σε λατρεύω! Και όμως η Πανσέληνος από τους Διδύμους, δε θα σας χαϊδέψει τα αυτιά! Πολλά τα σημάδια, τα λάθη σας φανερώνονται, η αμέλειά σας, η αδιαφορία σας, οτιδήποτε κάνετε για να νιώσετε εσείς καλά και οι άλλοι χειρότερα! Ωραία είναι όταν φροντίζετε το «εγώ» σας, όμως αν είστε μονάχοι! Ξεσπά μπουρίνι, οικογενειακό, λόγια που στάζουν φαρμάκι, σας ξυπνούν από το όνειρο ή τον ύπνο το βαθύ; Για δώσετε προσοχή! 

magicfariel

Φωτογραφία από foupax από το Pixabay