Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια: Το Πλουτώνιο «αντίο» της Αφροδίτης από την Παρθένο! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα που λέτε, η ημέρα έχει πολύ ενδιαφέρον από αστρολογικής άποψης. Το σύμπαν είναι πολύ δίκαιο, ένα καλό, χίλια παράξενα, αλλά πώς θα εκτιμήσουμε αλλιώς τα δώρα του; 

Η Αφροδίτη για δυο μερούλες ακόμα στο ζώδιο της Παρθένου, αποφασίζει να γίνει άτακτο κορίτσι και να φλερτάρει επικίνδυνα με τον Πλούτωνα, να θυμηθεί λίγο τα παλιά, πώς ήταν τότε που το πάθος έρεε άφθονο; Οι ματιές οι φλογερές; Μα και το φλερτ θέλει τέχνη και ο Πλούτωνας την έχει, χαμός στο σύμπαν, η θερμοκρασία ανεβαίνει κυρίως σε ερωτικά ζητήματα! 

Και κάπως έτσι, αν και αρχή της εβδομάδας, δεν έχει καμία σημασία, αν είναι να προκύψει ραντεβουδάκι, ας προκύψει, το κρεβάτι και η πιτζάμα μπορούν να περιμένουν. Βέβαια, τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ας έχετε στην άκρη του μυαλού σας, πως μπορεί να συναντήσετε τον ιππότη επάνω στο άλογο. Μια προετοιμασία πάντα χρειάζεται.. Αόρατος πρωταγωνιστής είναι και ο Ποσειδώνας, μη νομίζετε, ακόμα και το σύμπαν ξεγελά, δεν τα δίνει έτοιμα στο πιάτο. Συνεπώς, πολλά φαντάζουν ωραία, ίσως και υπέροχα, αλλά να μην είναι.

Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, είναι πειραχτήρια μεγάλα, ανάβουν φωτιές, κυρίως ερωτικές, αλλά δε ξέρουν πώς να τις σβήσουν! Το ερώτημα είναι, θα σβήσουν όμορφα και ωραία, φτιάχνοντας γλυκές αναμνήσεις; Ή θα καεί το πελεκούδι; Ιδού η απορία! 

φρόνιμα λοιπόν! 😎

φιλάκια.. 

Κριός
Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο της Παρθένου, κάνει τα μαγικά της και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα, ή να εγκαταλείψετε ένα επαγγελματικό σχέδιο, τσουπ κάτι λαμποκοπά μέσα στα σκοτάδια του Πλούτωνα, υπάρχει φως, υπάρχει ελπίδα! Το σύμπαν λοιπόν, σας δίνει τη δύναμη, να το παλέψετε, να δείξετε από τι είστε φτιαγμένοι, να επιτύχετε άμεσα τους στόχους σας, να κάνετε πολύ κόσμο να παραμιλά. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, οπότε αυθόρμητα το σερβίρετε εκεί που πρέπει. Σας αγκαλιάζουν νέοι άνθρωποι, που θέλουν πολύ να συνεργαστούν μαζί σας.. Δώστε τους την ευκαιρία να σας λατρέψουν! Φλερτ στη δουλειά..;;; 

Ταύρος
Η Αφροδίτη τόσες μέρες στο ζώδιο της Παρθένου, όλο και διάφορα σήματα αγάπης σας έστειλε, κάτι πιάσατε στον αέρα, κάτι σας ξέφυγε, πάντως θέματα συντροφικότητας σίγουρα σας απασχόλησαν, τύπου πού πηγαίνει μια σχέση, ή μήπως να προκύψει μια; Καιρός ήταν! Βέβαια, τίποτα δεν ήταν ρόδινο, υπήρξαν πολλές αναταράξεις, κενά αέρος, κάτι συνέβη, συγκλονιστικό για τα δεδομένα ενός Ταύρου! Ο Πλούτωνας φιλά με πάθος την Αφροδίτη, για αυτό τις μέρες αυτές, όλο και κάποια ύπαρξη μπορεί να σας σαγηνεύσει, πάντως μαγεύετε τα πλήθη, η αύρα σας εκπέμπει.. κάτι πολύ hot! Και έτσι να μην είναι, φτιάξτε κάτι πολύ ξεχωριστό. Από φαγητό, μέχρι και τον κήπο σας! 

Δίδυμος
Μυστήριες ημέρες, σίγουρα δε σας ταιριάζουν από αστρολογικής άποψης, να όμως που όλο και κάποιο πεσκέσι βαστά το σύμπαν για εσάς! Η Αφροδίτη πέρα από τους έρωτες, συμβολίζει και το χρήμα, οπότε ας γεμίσουν οι τσέπες σας από λεφτά, που τόσο πολύ σας αρέσουν! Δε ξέρω τι μαγικά θα κάνετε, Πλουτώνια μαγικά κόλπα, που θα γοητεύσουν τους πάντες και πιο πολύ τους ανθρώπους σας. Μια δωρεά αγάπης λοιπόν, που θα σας ξελασπώσει και θα πάρετε μεγάλη ανάσα! Από φίλο; Από συνεργάτη; Από συγγενή; Ναι μεν έχει shopping therapy το μενού, όμως όχι ρούχα και παπούτσια, αλλά καναπέδες και κουρτίνες! Κάποιος παντρεύεται και δεν το ξέρει! Καιρός ήταν..δε λέτε;;;

Καρκίνος
Μέρες που πιάνετε το τηλέφωνο και δεν το κλείνετε με τίποτα! Έχει πολύ μπούρου – μπούρου στην Κουμουνδούρου, γιατί αυτό θέλει το σύμπαν. Να κοινωνικοποιηθείτε στο φουλ, να μάθετε νέα, να διαδώσετε μερικά, παιχνίδι να γίνεται. Η Αφροδίτη πριν φύγει από την Παρθένο όμως, έχει ένα ερωτικό αλισβερίσι με τον Πλούτωνα γεγονός που στρέφει την προσοχή σας στην ερωτική σας τη ζωή, σε θέματα συντροφικότητας, ακόμα και εξουσίας, πάθος να υπάρχει και ένταση φυσικά και τι στον κόσμο όλο; Διεκδικήστε το ταίρι σας με όμορφο τρόπο, αποπλανήστε το, φτιάξτε ατμόσφαιρα, δείτε το μέγεθος της επιθυμίας σας, για να σας το ανταποδώσει. Κάποιος θα ζηλέψει.. Ωχ αμάν!

Λέων
Λιονταράκι μου για εσάς είναι η ζωή, με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο, τις μέρες αυτές, θα τη βρείτε την άκρη σας! Σίγουρα επιδιώκετε να περάσετε πολύ super και στον αφρό, μόνο, πιο κάτω δεν έχει! Ξεμυαλίζεστε μου φαίνεται, ο Πλούτωνας προκειμένου να σας ικανοποιήσει μερικές από τις επιθυμίες σας, βάζει την Αφροδίτη να σας ξεπαραδιάσει! Ακριβά ρούχα, ακριβά αρώματα, μέσα στη χλίδα, γιατί έτσι θα νιώσετε σίγουρα πολύ ωραία! Πάει η κάρτα, στα κόκκινα! Σουλουπώνεστε όπως και να έχει, θέλετε να αρέσετε, να σας προτιμούν, βάζετε και δύσκολους στόχους, πώς αλλιώς θα μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά; Πολύ hot hot οι νύχτες σας! Τέρμα πικάντικες..! 

Παρθένος
Κάνει τα μαγικά της η Αφροδίτη τις τελευταίες ημέρες στο ζώδιό σας, ευκαιρία λοιπόν να της επιτρέψετε να φέρει, ότι θελήσει, δυο και σήμερα! Ο Πλούτωνας φέρνει τις αποκαλύψεις, φέρνει και το πάθος. Συνεπώς, πολλά μπορούν να προκύψουν στον ερωτικό τομέα! Εντάξει εσείς που έχετε ένα σύντροφο εκεί δα πέρα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεδιπλώσει κάποια από τα χαρίσματά του, ωραίες οι εκπλήξεις τέτοιου τύπου. Κάποιο πρόσωπο, θα το κάνετε να ζηλέψει, να μετανιώσει, να σας διεκδικήσει για ακόμα μια φορά. Μέρες που παίζει να κάνετε ένα μυστήριο κούρεμα, να αλλάξετε λίγο το στιλ, γιατί θέλετε πολύ να τραβήξετε τα βλέμματα. Να κάνετε ντόρο! Ο έρωτας σας λέει hello!

Ζυγός
Και που λέτε ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη ευνοούν σχέσεις που ήλιος καλό είναι να μη τις δει! Όσο πιο σκοτεινά, τόσο το καλύτερο, άλλωστε το κακό το μάτι, έχει πολύ δύναμη, έτσι δεν είναι; Καλά – καλά μας πείσατε, το νου σας, γιατί ναι μεν ο Πλούτωνας έχει άτακτη διάθεση, αλλά δε ξέρω τι θα φανεί όταν η Αφροδίτη έρθει στο ζώδιό σας. Για αυτό φρόνιμα! Και επειδή σας αρέσουν τα παράξενα, παίζει τις μέρες αυτές, να κάνετε το ψυχολόγο σε κάποια ψυχή και ξαφνικά να έρθει ο έρωτας ο ακαμάτης! Μπάχαλο η συναισθηματική σας η κατάσταση. Ερωτικές αλλαγές; Απρόβλεπτες; Τι αποζητάτε από μια σχέση; Αρκετοί Ζυγοί συνεχίζετε να δίνετε ένα κομμάτι του εαυτού σας σε θέματα οικογενειακά. 

Σκορπιός
Θέλετε, δε θέλετε, θα κυκλοφορήσετε τις μέρες αυτές, επιβάλλεται να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να σας δουν να σας χαρούν, γιατί και εσείς έχετε ανάγκη να ξεσκάσετε από τα βάσανα της καθημερινότητας και υπάρχουν τόσα νέα πράγματα να μάθετε πως τριγυρνούν εκεί έξω. Είναι διαθέσιμα. Η Αφροδίτη φλερτάρει επικίνδυνα με τον Πλούτωνα, συνεπώς κάτι τέτοιο θα συμβεί και σε εσάς. Να είστε όμορφοι, περιποιημένοι γιατί ποτέ δε ξέρετε τι γνωριμίες θα κάνετε και πιο το μέλλον τους. Κινήστε στα γνώριμα, άλλωστε ποιος Σκορπιός δεν έχει παρελθόν και ένοχα μυστικά; Ναι, ο Πλούτωνας ευνοεί τις αταξίες, όπως και να έχει, δε λέτε πουθενά τίποτα! Προστατέψτε τα μυστικά σας..!

Τοξότης
Τι να ειπώ με την περίπτωση τη δική σας, εσείς έχετε κοτζάμ Ποσειδώνα που σας περιπαίζει καιρό τώρα, απλά στο σχέδιο του σύμπαντος μπαίνουν η Αφροδίτη από την Παρθένο και ο Πλούτωνας, για να γίνει το σκηνικό πιο πικάντικο ας πούμε.. Ωραίες ημέρες για δημόσιες σχέσεις, για να πλασάρετε το έργο σας, για να κλείσετε τίποτα δουλειές, μπας και βγάλετε πέντε φράγκα παραπάνω. Αρκετοί Τοξότες ενθουσιάζεστε από υπάρξεις που βρίσκονται σε άλλο level, άλλη κατηγορία, ανεβάζετε τον πήχη πιο ψηλά από όσο πρέπει και παίζει πολύ να φάτε τα μούτρα σας. Έχουν δυσκολέψει οι σχέσεις, πού πάτε; Ερωτικά ξελογιάζεστε από ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Τι φαντάζεστε πάλι;;; 

Αιγόκερως
Όλο συζητήσεις είστε, μια το ένα και μια το άλλο, πρέπει να εξηγήσετε κιόλας τα ανεξήγητα, ψυχραιμία, κάποιος λόγος υπάρχει που πρέπει να εκφράσετε και να μεταδώσετε τις γνώσεις σας. Μέρες που η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, σας παθιάζουν στο 100%, επηρεάζεστε πιο πολύ από όλους, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Αγαπάτε βαθιά, είστε πιστοί, ειλικρινείς, όπου χρειάζεται να δείξετε και να προσφέρετε το καλύτερο του εαυτού σας, θα το κάνετε. Τρομάζετε τον κόσμο ακόμα και έτσι, γιατί δε σας έχουν συνηθίσει συναισθηματικά φορτισμένους και ευάλωτους.. Νομίζουν, έτσι; Αρκετοί ταξιδεύετε και κάνετε μια γνωριμία εξωτική.. Ο έρωτας είναι πάντα μια έκπληξη! 

Υδροχόος
Κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό να φτιάξετε παίζει να μη σας βγει ακόμα, μια επιθυμία που πληγώνει, όμως δε θα πέσετε στα πατώματα! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν υπέροχα πορτοκάλια, οπότε η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, σας κάνουν πολύ κακά παιδιά, το χρήμα να κινείται και όλα τα άλλα φτιάχνουν. Υπάρχουν μπίζνες που γίνονται ημέρα, υπάρχουν και άλλες που γίνονται τη νύχτα. Λίγο σασπένς, θα σας έφτιαχνε το ψυχολογικό, σωστά; Και φυσικά, τέτοιες καταστάσεις, πηγαίνουν τη λίμπιντό σας σε μια άλλη διάσταση, λίγο πάθος, λίγο έρωτας, θα έκανε τις μέρες αυτές, πολύ καλύτερες! Μέρες που θα βγείτε νικητές όπως και να έχει. Πω πω πείσμα..!

Ιχθύες
Καιρός να ξεκινήσετε μια γιόγκα, να έρθετε σε επαφή με άλλες πτυχές του εαυτού σας, μπας και ηρεμήσετε λιγουλάκι, γιατί έχετε φορτώσει τον εαυτό σας με αμέτρητες δραστηριότητες. Δε μπορείτε να γίνετε χίλια κομμάτια, ανεξάρτητα από τις επιτυχίες σας ή τις ανάγκες σας, προέχει η υγεία σας, να σας το θυμίσω! Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, θέλουν να σας δώσουν λεφτά. Συνεπώς παίζει να σας γίνει μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Να σας δελεάσουν με κάτι ίσως και πολύ ενδιαφέρον. Έντονος ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, νιώθετε, διαισθάνεστε, βλέπετε, πράγματα και ανθρώπους, δίχως να σας πάρουν χαμπάρι. Το θέμα είναι εσείς τι γυρεύετε εκεί έξω;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay