Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Τα Ζώδια & η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό 2023! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η εβδομάδα που λέτε, ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (13/11/2023). Ναι, οι επόμενες 15ημέρες, είναι ότι πρέπει για να βάλουμε μπροστά τα σχέδιά μας, να τα υλοποιήσουμε, να πάρουν σάρκα και οστά, όπως αλλιώς λέμε. 

Ο Σκορπιός όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα «σκοτεινό» ζώδιο, αποζητά μόνο επιτυχίες, δρα ανεξάρτητα και κάνει ότι χρειάζεται προκειμένου να το πετύχει αυτό! Δεν έχει τύψεις, ούτε ενοχές, η ζωή ανάγκασε τον Σκορπιό να λειτουργεί έτσι, συνεπώς δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο, υπάρχει μόνο η ικανοποίηση των επιθυμιών του. Σκληρό, εργατικό, αφοσιωμένο και πιστό ζώδιο, που δεν κολλά στα μη και στα πρέπει. Τέτοια λοιπόν είναι η επιρροή του σύμπαντος. Ποιος λοιπόν θα διαβεί το μονοπάτι του Σκορπιού; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος; Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, να είστε σίγουροι πως θα κάνετε την αρχή! 

Τυχεροί; Καρκίνοι και Ιχθύες!

Μέσα σε δυο εβδομάδες, αμέτρητα τα συναισθήματα, το ένα διαδέχεται το άλλο, υπάρχουν πληγές από το παρελθόν που επιβάλλεται να κλείσουν, ας πατήσουμε ένα «αποδοχή», μπας και υπάρξει κάποια απελευθέρωση, μια ανακούφιση, γαλήνη. Τίποτα δεν είναι εύκολο, οι αμφιβολίες βολτάρουν ανενόχλητες μέσα στο μυαλό και στη ψυχή μας, αλλαγές έρχονται που τρομάζουν, που αναστατώνουν, που διαγράφουν. 

Ασυμφωνία χαρακτήρα.. το φωνάζουμε δυνατά.. για να προκύψει συμφωνία χαρακτήρα.. 

φιλάκια..


Κριός 
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, σας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Μια νέα αρχή για το πορτοφόλι σας, τις οικονομίες σας, το ταμείο σας. Αν θέλετε να δείτε πέντε φράγκα στην άκρη και συγχρόνως οι υποχρεώσεις σας, να είναι τακτοποιημένες, θα πρέπει να πατήσετε πόδι, να φτιάξετε κανόνες, να γίνετε οι κακοί της παρέας, ακόμα και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Κάποιοι θέλετε να τα βροντήξετε στη δουλειά σας, να εξαφανιστείτε, να δουν τι ωραία που είναι η ζωή! Το τραγούδι “I did it my way” σίγουρα θα το υποστηρίξετε στο φουλ. Αλλάξτε τη σελίδα όμορφα..!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, παρέα σχεδόν με όλο το σύμπαν, σας ανεβάζουν την πίεση, «πνίγεστε» ένα πράγμα, είστε έτοιμοι να εξαφανιστείτε από προσώπου γης και ας αφήσετε πίσω σας συντρίμμια. Ή εσείς ή οι άλλοι! Όλοι μαζί, όχι άλλο πια! Για να φτάσετε σε τέτοιο σημείο, σημαίνει πως έχετε περάσει από όλα τα στάδια, έχετε συμβιβαστεί μέχρι εκεί που δε φτάνει, όμως αν μια σχέση ερωτική ή επαγγελματική έχει τελειώσει, σκέφτεστε πολύ σοβαρά να βάλετε την περιβόητη τελεία! Οι επόμενες 15ημέρες κρίσιμες, απρόβλεπτα παίρνετε αποφάσεις ζωής που κατά βάθος σας λυτρώνουν! 

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, σας «υποχρεώνει» να συνεργαστείτε με άτομα που δεν ταιριάζετε καθόλου! Ναι μεν έχετε τον ίδιο σκοπό, όμως θα χρειαστεί να κολυμπήσετε στα βαθιά, να χρησιμοποιήσετε νέες τεχνικές, να προσποιηθείτε πως όλα είναι υπέροχα. Προφανώς προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι, θα πρέπει να προσαρμοστείτε, να συμβιβαστείτε, να αγνοήσετε παράξενες συμπεριφορές άμα χρειαστεί, να «κλέψετε» εμπειρίες χρήσιμες για εκείνο το μεθαύριο! Ένα τεστ 15 ημερών, μια νέα θέση εργασίας είναι δική σας. Θα την αποδεχτείτε ή θα σας την πάρουν μέσα από τα χέρια;

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, φέρνει στο διάβα σας τον πειρασμό, φαντάζομαι θα κάνετε χαμό.. μεγάλο! Ερωτικό το επόμενο διάστημα στο φουλ, ξαφνικά φλέγεστε και ποθείτε και αποζητάτε ζουζουνιές, είτε από το σύντροφό σας, είτε από άγνωστες υπάρξεις. Γίνεστε πολύ κακά παιδιά, λέτε και τα ψεματάκια σας, ξεσπάτε και ξεδίνετε, φαντάζομαι πως αν γράφετε ημερολόγιο, καλύτερα να το κάψετε στο τζάκι. Απρόβλεπτη η συμπεριφορά σας, αν νιώθετε καταπιεσμένοι, αδικημένοι, θύματα, έφτασε ο καιρός να κάνετε ένα μπουμ! Αθόρυβα αλλά και πολύ δυνατά συγχρόνως! Ω μοντιέ! 

Λέων
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, είναι ζόρικη πολύ, για την ύπαρξή σας, κάτι θα κάνετε εσείς που θα φέρει τούμπα πολλά που μέχρι τώρα τα θεωρούσατε δεδομένα! Φεύγετε από τη δουλειά σας; Φεύγετε από το σπίτι σας; Αλλάζετε ακόμα και χώρα μήπως; Όχι δε θα πάρετε τα βουνά, αλλά θα αποζητήσετε την απελευθέρωση από σχέσεις που σας καταπιέζουν χρόνια τώρα! Ημέρες απαγορευτικές για τις λέξεις, υποκρισία, συμβιβασμός, αδιαφορία. Κάτι που μπορεί να λυθεί άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερεί. Νέτα σκέτα, δίχως σαλτσούλες, αρλούμπες και αναβολές!

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, τονίζει ιδιαίτερα τη διαίσθησή σας, συνεπώς αντιλαμβάνεστε πολλά περισσότερα τις μέρες αυτές, γνωρίζετε πως κάτι παίζετε και είστε οι πρωταγωνιστές ανεπίσημα, μέχρι να γίνει επίσημα! Ένα σενάριο είναι κάποιος δικός άνθρωπος, να πάρει πίσω, κάτι που σας έδωσε πριν καιρό! Ίσως να χρειαστεί να επιστρέψετε χρήματα που θεωρούσατε πως ήταν ένα μικρό δωράκι. Παράξενες οι επόμενες 15ημέρες, σας καταρρίπτουν το δεδομένο σε διάφορους τομείς, που σημαίνει πως θα πρέπει να το πάρετε αλλιώς, να κάνετε μια νέα αρχή, σε άλλες βάσεις, πιο δικές σας. Be the owner!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, σας μπλέκει σε περιπέτειες, κάνετε ότι χρειαστεί προκειμένου να βγάλετε μερικά χρήματα παραπάνω! Σκοτεινό και τέρμα αγχωτικό το επόμενο 15ήμερο, κανείς δεν είναι πρόθυμος να σας ακολουθήσει ή να σας βοηθήσει, συνεπώς έχετε την απόλυτη ευθύνη των πράξεών σας! Λεφτά έχετε και λεφτά δεν έχετε, γιατί σας αρέσει η μεγάλη η ζωή, σας αρέσει το ακριβό μέσα στο σπίτι, συνεπώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Ανοίγματα που έχετε κατά νου, θα τα κάνετε όπως και να έχει, το πώς θα τα εξοφλήσετε, είναι κάτι που θα το σκεφτείτε αργότερα.. Ω μοντιέ!

Σκορπιός
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η ενέργεια που έχετε τις μέρες αυτές, είναι έντονη, θέλετε πολύ να κάνετε αλλαγές, που θα συγκλονίσουν, ακόμα και εσάς τους ίδιους! Ή που θα «πειράξετε» τον εαυτό σας, ή τους άλλους, πάντως θεωρείστε την ανανέωση, δεδομένη! Κάτι κινείται στα επαγγελματικά σας, είστε έτοιμοι να βρεθείτε σε μια καλύτερη θέση, να αρπάξετε μια ευκαιρία, να κάνετε το επόμενο βήμα, συγκλονιστικές οι επόμενες 15ημέρες! Ο Ποσειδώνας να ξέρετε, σας επηρεάζει άμεσα, συνεπώς πολλά σας φαίνονται ωραία, εύκολα, προσιτά, όμως δεν είναι! Οι υπογραφές ας πέσουν πιο μετά!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, είναι για εσάς σα να σας αγκαλιάζει ένα πέπλο μαύρο, τα βλέπετε όλα μέσα από αυτό και όχι δεν είναι ευχάριστο το κλίμα καθόλου. Υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω και ο καλύτερος επιβιώνει, όμως μήπως δεν είναι έτσι; Δηλαδή, επιβιώνει αυτός που είναι διατεθειμένος να τα κάνει όλα! Εσείς είστε σε τέτοια φάση; Άνθρωποι που μέχρι χθες σας στήριζαν, διαλέγουν πλευρές και δεν είναι η δικιά σας. Τραγικό, πολύ αληθινό, τέρμα ξεκάθαρο! Οι αλλαγές έρχονται και από μόνες τους, όταν πρέπει να γίνουν, το ζητούμενο είναι να γνωρίζετε τους λόγους. Πώς θα βελτιωθείτε;;;

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, φέρνει εμπόδια στα πλάνα σας, στα όνειρά σας, γιατί προφανώς πρέπει να το πάρετε αλλιώς και να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας. Ο σκοπός είναι να δείτε πως μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας και με άλλο τρόπο, ίσως πιο υποχθόνιο, πιο underground και ας φανεί και κανείς άλλος. Το σύμπαν επιθυμεί να συναναστραφείτε με υπάρξεις βγαλμένες από έναν άλλο κόσμο, πολύ διαφορετικό από το δικό σας, συνεπώς τις επόμενες 15ημέρες, να είστε θετικοί σε ραντεβού κάθε τύπου. Ποτέ δε ξέρετε τι γνωριμία μπορεί να προκύψει στα ξαφνικά!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, αλλάζει με το έτσι θέλω τη σελίδα, σε θέματα επαγγελματικά! Αν κάτι δεν προχωράει, καιρός να το πάρετε απόφαση και να στρέψετε την προσοχή σας κάπου αλλού! Το να επιμένετε, κακό στον εαυτό σας κάνετε. Βέβαια, μέσα σε 15ημέρες πολλά μπορούν να συμβούν, τύπου να αναλάβετε ένα project κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Ίσως τούτη τη φορά να χρειαστεί να διαβείτε ένα άλλο μονοπάτι, προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι και αργότερα εκμεταλλεύεστε την κάθε ευκαιρία για να επανέλθετε στο plan a! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή, you know!? 

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, σας ξεσηκώνει για τρέλες στις Σεϋχέλλες να πω;;; Μεταφορικά βέβαια, αλλά όσοι έχετε τη δυνατότητα, γιατί όχι; Ένα παράξενο δώρο σας κάνει το σύμπαν, με τη βοήθεια του Ποσειδώνα φυσικά, όμως είναι για καλό σκοπό. Σα να ξυπνάτε από το λήθαργο, σα να θέλετε να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά, σα να επιθυμείτε ευκαιρίες που θα σας ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά, είστε έτοιμοι για όλα! Ευνοείστε από όλες τις απόψεις, ρισκάρετε γιατί θέλετε να αντιμετωπίσετε τα υπαρξιακά σας τα ζητήματα, ανοίγετε το δρόμο για κάτι άλλο! Όποιος θέλει ας ακολουθήσει..

magicfariel

Φωτογραφία από Amy από το Pixabay