Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια: Το σύμπαν έχει χρώμα κόκκινο! by MagicF’Ariel..

09/11 – 13/11/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγες ημέρες πριν τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, πριν μπούμε σε διαδικασία να ξεκινήσουμε κάτι από την αρχή, το σύμπαν φτιάχνει έδαφος! 
Από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι τις 13/11/2023, το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο, από αστρολογικής άποψης, που κάθε μέρα και από μια έκπληξη, όχι και τόσο ευχάριστη! 
Πολύ θα ήθελε ο Ερμής να παραμείνει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι και τη Νέα Σελήνη, όμως αυτό δε γίνεται, υπάρχει χρονοδιάγραμμα, όμως σήμερα βρήκε τον τρόπο, να αφήσει ένα κρυφό μήνυμα, πολύ σκοτεινό, για τον καθένα από εμάς εκεί έξω. Συνάντησε τον Πλούτωνα και φρόντισε για αυτό, με τρόπο πολύ μαγικό! 
Το θέμα είναι πως ναι μεν υπάρχει κάποιο μήνυμα, αλλά η στιγμή που θα διαβαστεί μπορεί να είναι αύριο, μεθαύριο, τουλάχιστον μέχρι τη Νέα Σελήνη, ή ακόμα και ποτέ! Το timing διαφέρει… από άτομο σε άτομο, μέχρι εκεί μπορώ να το κατανοήσω! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε στο μάτι του Κυκλώνα! Είστε οι παραλήπτες. Ίσως κάτι να λάβουν οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν! 

Από αύριο 10/11/2023 ο Ερμής αλλάζει ζώδιο, μπαίνει στον Τοξότη και δίχως να προλάβει να πάρει ανάσα, τσακώνεται με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες! Κάτι ξέρει ο Κρόνος για τις βρομοδουλειές του Ερμή, οπότε δε σκοπεύει να τον αφήσει να χαρεί, ούτε να κλέψει λίγη από την ανεμελιά του Τοξότη. Και ενώ το πλάνο είχε λόγια ωραία, χαρωπά, αισιόδοξα, ξαφνικά δεν έχει καθόλου λόγια! Ο Κρόνος παίρνει τη λαλιά του Ερμή, οπότε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, για κάμποσες μερούλες, δε θα έχετε την όρεξη να δείτε και να μιλήσετε σε άνθρωπο. Από τη μια θέλετε παρέα, από την άλλη πιο καλή η μοναξιά!

Ο αυστηρός και πολύ τίμιος Κρόνος, αναγκάζει τον Ερμή να στείλει πολύ σκληρά μηνύματα! Τύπου να αποκαλύψει αλήθειες που πονούν! Δίχως προετοιμασία, σαν κομήτες ένα πράγμα. Όμως τσινάει ο Ερμής, του χαλάει τα πλάνα, συνεπώς υπάρχει μια τάση φυγής, μια μορφή αντικοινωνικότητας, τύπου καλύτερα το από μακριά και πολύ αγαπημένοι. Αυτή η παράξενη στάση που θα κρατήσουν μερικοί, για λόγους ασφαλείας κυρίως, θα μεταφραστεί με διάφορους τρόπους, οπότε τα σενάρια που θα κάνει ο καθένας από εμάς, αμέτρητα, αδιάφορα κάποια, τραγικά κάποια άλλα, πάντως μουτράκια έχει το ΠΣΚ και μπόλικα παραπονάκια.

Το Σάββατο δε, έχουμε άλλο επεισόδιο, παράξενο Σάββατο, από πάρα πολλές απόψεις! Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή τη μέρα αυτή, προτείνω να αποφύγουμε το τιμόνι, να έχουμε το νου μας ακόμα και στο πώς περπατάμε, αν έχει κακοκαιρία, το σπίτι μας είναι η καλύτερη η λύση και όχι οι δρόμοι! Δεν ανεβαίνουμε σε σκάλες. Αποφεύγουμε οτιδήποτε μπορεί να μας τραυματίσει! Υπάρχει ένταση, νευρικότητα, ανυπομονησία, ζοχάδα, στο σύμπαν, στη Γη, σε εμάς! 
Ένταση.. το γράφω ξανά.. γιατί ο Άρης από τον Σκορπιό, με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο, είναι στα κόκκινα! Η μάχη μεταξύ τους ναι κοκκινίζει τον Ουρανό, το χρώμα του Άρη, η δύναμή του, η υπερβολή του! Επιβάλλεται, σε έναν απρόβλεπτο Ουρανό, με πείσμα Ταυρίσιο! Κάτι θέλει να ξεσκεπάσει, πριν γίνουν νέα ξεκινήματα!
Ο Άρης φυσικά, είναι πολύ φορτσάτος, είναι νευριασμένος, θέλει να ξεμπροστιάσει εκείνους που πρέπει να βγουν εκτός παιχνιδιού! Θέλει να αποκαλύψει προσωπεία, που δεν τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, που δεν πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή. Το χώμα πώς το καθαρίζουμε; Υπάρχει μια σήτα, σχετικά ψιλή, περνάει το χώμα από επάνω, το γνωστό κοσκίνισμα. Και έτσι πέφτει αφράτο και καθαρό το χώμα στο έδαφος και όλα τα σκουπίδια έχουν απομείνει επάνω στη σήτα! Αυτό ακριβώς θέλει το σύμπαν να συμβεί, μέσα στο ΣΚ! 11/11 – 12/11/2023 

Συνεπώς και τα 12 ζώδια έχουν να αντιμετωπίσουν τις μέρες αυτές, τις φοβίες τους, τα άγχη τους, τις ανησυχίες τους. Όποιος έχει ένοχα μυστικά, να έχει το νου του, γιατί «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο».. κάποια στιγμή όλα αποκαλύπτονται και τότε δυστυχώς λόγια δεν υπάρχουν! Όλοι από κάτι προσμένουμε, επιθυμούμε, λαχταράμε, κάποιες φορές έρχεται το μαντάτο, κάποιες δυστυχώς όχι.

Μπορεί τις μέρες αυτές η διάθεσή μας να είναι περίεργη, όμως καλό είναι να αποφύγουμε να κάνουμε δυσάρεστα σενάρια, γιατί εκπέμπουμε σκοτεινές ενέργειες προς το σύμπαν, παίζει να τις προσελκύσουμε κιόλας και μετά δεν έχει μετά. Όντως πολλές φορές καλύτερα μονάχοι, παρά με παρέα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν απαντάμε στο τηλέφωνο, ή σε ένα μήνυμα. Απλά ενημερώνουμε για την κάκιστη διάθεσή μας. Πιο τίμιο!

Προτείνω λοιπόν, ως τρελό ξωτικό, ως μια ονειροπαρμένη, να προσέχουμε τις μέρες αυτές! Τα λόγια μας, τη συμπεριφορά μας, τις αντιδράσεις μας, δε βιαζόμαστε, δεν κάνουμε αγώνα δρόμου, ούτε μέσα στο σπίτι μας, ούτε έξω από αυτό! Αν δεν υπάρχει λόγος κυκλοφορίας, έξω στο χάος, που γίνεται πανζουρλισμός και αντοχές άλλο δεν υπάρχουν, ας μείνουμε στο σπίτι. Ας κάνουμε τα ψώνια μας με τα πόδια. Ας μη ταξιδέψουμε.. Ας μη μαστορέψουμε.. Φρόνιμα πως να το πω; Και ήρεμα. Λίγο ζεν δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. 

Αποδεχόμαστε τις προκλήσεις του σύμπαντος, κατανοούμε την αληθινή διάσταση των γεγονότων και ή που πέφτουμε στην παγίδα και εκφράζουμε αμέτρητα συναισθήματα με απίστευτη ένταση, ίσως και παραλογισμό, ή που γυρίζουμε πλάτη. Κάτι που μπορεί να λυθεί μεθαύριο, ας λυθεί μεθαύριο. Μπόρα είναι θα περάσει.. 

φιλάκια..

magicfariel

Φωτογραφία από Jensen Art Co από το Pixabay