Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ποια Ζώδια θα αναπολήσουν το ερωτικό τους παρελθόν; by MagicF’Ariel..

30/11 – 01/12/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Νοέμβρης έφτασε στο τέλος του και αποφάσισα να γράψω κάτι για να τον αποχαιρετήσω.
Ο κόσμος συνήθως λέει καλό μήνα, προσωπικά θα εξαφανιστώ, οπότε το παίρνω αλλιώς και λέω goodbye November! 


Ευτυχώς που έρχεται ΣΚ, γιατί νιώθω απίστευτα δημιουργική τις μέρες αυτές και θέλω να γράφω, να σκέφτομαι, να προβληματίζομαι, να μοιράζομαι συναισθήματα, πώς να το πω; 
Πάρε σύμπαν και τα ρέστα δικά σου! 

Αχ αυτός ο Ποσειδώνας κάνει όλη τη βρομοδουλειά τις μέρες αυτές. Τιθασεύει τις ατίθασες ψυχές μας και θέλει να πιστέψουμε στο παραμύθι του σύμπαντος.

"Στο μια φορά και έναν καιρό γνώρισα έναν Υδροχόο και τον ερωτεύτηκα σφόδρα! Και μετά καταστροφή, όλα τα ηφαίστεια μαζί έκαναν μπουμ.. και άφησαν κάρβουνο στη ψυχή.. πιο black «πεθαίνεις»! And life goes on!"

Και επειδή η Σελήνη είναι στον Καρκίνο, τα συναισθήματα αμέτρητα, θέλουν να εκφραστούν, να απελευθερωθούν, να φτάσουν στον προορισμό τους και μετά πάλι μπουμ.. το λόγο να μας εξηγήσει κάποιος.. 
Θολωμένο το τοπίο, είναι αγαπησιάρικο, μια αγκαλιά, ένα φιλί, μια καλή κουβέντα, ένα γλυκό μήνυμα, είναι αυτά που αποζητά ο Ποσειδώνας, σήμερα και αύριο! Συνεπώς καλό μήνα, έστω και έτσι.. Μέσα από ένα παραμύθι. 

Τα ζώδια λοιπόν, που μπορεί να έρθουν σε επαφή με κάποιον από το παρελθόν, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Μη ξεχνάμε πως η Αφροδίτη είναι ακόμα στον Ζυγό και έχει διάθεση ωραία! 

Οι Τοξότες και οι Ιχθύες, ίσως να δουν ένα όνειρο γλυκό, τρυφερό, ίσως και σημαδιακό, κάτι ωραίο παίζεται συμπαντικά, φουλ ερωτικές οι νύχτες σας!

φιλάκια και καλό βράδυ 💖


Κριός 
Η αλήθεια είναι πως η Σελήνη από τον Καρκίνο, σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και πολύ γκρινιάρηδες. Συνεπώς ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού που ίσως και να προέρχονται από αιώνια παραπονάκια που υπάρχουν και τα έχετε θάψει για τα καλά μέσα στη ψυχή σας. Ή που φτιάχνετε ατμόσφαιρα, οι δεσμευμένοι της παρέας και κάνετε τα γλυκά τα μάτια στο ταίρι σας, ή που κάποιος στον καναπέ ίσως και να κοιμηθεί! Το σενάριο να αναπολήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, είναι μέσα στα πλάνα του σύμπαντος! Ένας Δίδυμος ή ένας Ιχθύες, μια γλυκιά ανάμνηση, ή μήπως μια νέα γνωριμία; Και επειδή οι σκέψεις, είναι ενέργεια, όλο και κάποιο μηνυματάκι μπορεί να σκάσει από το πουθενά και να φλερτάρετε ξανά και ξανά. Το να στείλετε εσείς ένα ρομαντικό μήνυμα, δεν υφίσταται σε κανένα πλάνο. Απαγορευτικό το να πέσετε στα πατώματα. Βγείτε έξω για σεργιάνι.. 

Καρκίνος 
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, απαιτεί ρομάνς, γλυκόλογα και φυσικά να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα στον έρωτα, να ζητήσετε και ένα συγγνώμη αν χρειαστεί! Μέρα που αν θέλετε να περάσετε ζάχαρη, ίσως να πρέπει να ρίξετε μπόλικο νερό στο κρασί σας και να φτιάξετε ατμόσφαιρα ίσως και πολύ φανταστική! Βέβαια, οι βόλτες και τα σουαρέ έχουν την τιμητική τους, οπότε ίσως και να προκύψει μοιραία συνάντηση, με έναν Ταύρο ή έναν Ζυγό, ένα παλιό αμόρε από το παρελθόν. Μεγάλη η έκπληξη, ίσως και η συγκίνηση, τεράστια η «παγίδα» αν πιάσετε συζήτηση για τα παλιά και το πόσο ωραία ήταν η ζωή τότε! Και από εκεί που η μέρα σας είχε γκρίζο χρώμα, ξαφνικά να αποκτήσει ροζ και να ξημερωθείτε, στην αγκαλιά μιας παλιάς σας αγάπης. Έχετε, δεν έχετε όρεξη λοιπόν, φροντίστε να ακολουθήσετε τα σημάδια του σύμπαντος και όπου σας βγάλουν! Επιλογή σας να περάσετε όμορφα απόψε και διόλου μοναχικά! 

Ζυγός
Η Σελήνη από τον Καρκίνο σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους, κάπως γκρινιάρηδες και θέλετε οπωσδήποτε να σας κάνουν τα χατίρια, μέρα που είναι. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο στην άκρη τις επιθυμίες σας και να καλύψετε του συντρόφου σας ή του προσώπου που σας αρέσει. Ένας Αιγόκερως ή ένας Υδροχόος, μπορεί να πέσει σαν κομήτης στις σκέψεις σας, μπορεί και στο διάβα σας, ίσως και να λάβετε ένα μήνυμα στα ξαφνικά, να ξεσηκωθείτε για γλυκές περιπέτειες. Σπάνια κλείνετε τις πόρτες με το παρελθόν, σας αρέσουν οι εκπλήξεις οι ερωτικές, πόσο μάλλον όταν σας διεκδικούν ξανά και ξανά. Ένα ερωτικό καβγαδάκι, μπορεί να σας σπρώξει στην αγκαλιά ενός πρώην, μη αποδεκτό ως γεγονός, πικάντικο όμως και άκρως απολαυστικό. Ναι στις αγάπες και στα λουλούδια, αρκεί το παιχνίδι σας να είναι τίμιο, αυθόρμητο και καθόλου εκδικητικό. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, απλά enjoy! 

Αιγόκερως 
Η Σελήνη από τον Καρκίνο, είναι ότι χρειάζεστε για να γλυκάνει η καρδιά σας και να αφήσετε στην άκρη για λίγο τα άγχη της καθημερινότητας και να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που σας αρέσει. Η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, ας είναι ο λόγος που θα πάψετε να γκρινιάζετε για το κάθε τι που σας συμβαίνει τον καιρό αυτό. Θυμάστε τα αστεία ενός Λέοντα, αναπολείτε ταξίδια που κάνατε κάποτε με έναν Ζυγό! Διάφορες εικόνες, ένα τραγούδι, πλησιάζουν και Χριστούγεννα, δε θέλει και πολύ να ανοίξετε την ατζέντα σας και να γυρέψετε παλιές αγάπες! Μια βόλτα σε ένα καλό εστιατόριο, ή ακόμα και στο αγαπημένο σας το στέκι είναι αρκετή για να πέσετε επάνω σε μια ύπαρξη από το ερωτικό σας το παρελθόν! Ντυθείτε ωραία, φορέστε εκείνο το αξέχαστο το άρωμα, η νύχτα θέλει έρωτα και καυτά φιλιά! Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν, οι αγάπες, όχι! 

magicfariel

Φωτογραφία από SEBASTIEN MARTY από το Pixabay