Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια: Ο Άρης από τον Τοξότη, είναι ο καλικάντζαρος των Χριστουγέννων! by MagicF’Ariel..

24/11 – 04/01/2024

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με τα λίγα και τα πολλά, τελείωσε ο Νοέμβρης, ένας μήνας που τρέχει ένα πράγμα, σα να θέλει να προλάβει κάτι, το οποίο γυρεύω, αλλά ακόμα να το βρω!

Ο Άρης εδώ και δυο μερούλες, άλλαξε ζώδιο, πήγε στον Τοξότη, όπου και θα μείνει μέχρι και τις 04/01/24! Είναι ο καλικάντζαρος των Χριστουγέννων, μιας που το παίρνει από την αρχή το έργο, είναι αυτός που θα μας τσιγκλήσει, θα μας βάλει σε πειρασμό, θα παίξει με τις αντοχές μας ένα μήνα πριν, από τις επίσημες τις τσάρκες του. Καθώς οι καλικάντζαροι εμφανίζονται επίσημα στις 25/12 μέχρι και τις 06/01, κάθε χρόνο! Απίστευτο; 




Ο Άρης λοιπόν στον Τοξότη, σα να είναι στο στοιχείο του, λατρεύει τις περιπέτειες, τα μακρινά ταξίδια, την ελευθερία, γυρεύει το νέο, το διαφορετικό, κάθε μέρα και από μια έκπληξη! Ωραίες ημέρες για να σκεφτούμε το τι θέλουμε να κάνουμε τα Χριστούγεννα, να οργανώσουμε ένα ταξιδάκι, να επιλέξουμε συντροφιά, να πάρουμε μια άδεια από τη δουλειά μας. Ένα υπέροχο σενάριο, που θα υπάρχει στο μυαλό μας, ανεξάρτητα του αν θα βγει ή όχι!

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, περίμενε πώς και πώς τον Άρη, μέχρι και τέλη του Νοέμβρη, τον δικάζει, τον περιορίζει, τον αποτρέπει από σχεδιασμούς και πλάνα μακρινά, βάζει μια τελεία, γιατί υπάρχουν τεστ για τον κόσμο εκεί έξω. Δοκιμασίες. Προκλήσεις. Κάτι τελειώνει απότομα και κάτι ξεκινά πάλι απότομα. Υπάρχει απόλυτη κρυφή συνεργασία με τον Πλούτωνα, τελειώνει το έτος, κάτι χειροπιαστό πρέπει να συμβεί. Ποιος λοιπόν θα περάσει στον επόμενο γύρο; 

Δεκέμβρης σε λίγες μερούλες, ο Άρης επιτέλους μόνος στον Τοξότη, φέρνει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό, καιρός για Christmas holidays! Τυχεροί όσοι ακολουθήσουν τα πλάνα τους πιστά, άτυχοι όσοι τα αλλάξουν, για αμέτρητους απροσδόκητους λόγους. Τέλος του χρόνου, όπως το εργαστήρι του Αι Βασίλη έχει πάρει φωτιά, κάπως έτσι και εμείς, τρέχουμε να κλείσουμε εκκρεμότητες, να πετύχουμε ετήσιους στόχους, να δημιουργήσουμε ένα φαντασμαγορικό φινάλε, να γίνουμε οι άνθρωποι εκείνοι οι ζεστοί, οι γεμάτοι από όμορφα συναισθήματα, για λίγους και καλούς. Τόσοι ρόλοι, τόσες απαιτήσεις, τόσα όνειρα, τόσες επιθυμίες, συσσωρεύονται μέσα σε λίγες μόνο μέρες και προσμένουν το θαύμα τους! 

Φέτος ο Άρης από τον Τοξότη θα βοηθήσει σε αυτό.. με άγαρμπο τρόπο, ίσως και λίγο επιθετικό. Το φιλί πεταχτό, τα χέρια κρύα, όμως η καρδιά, πιο ζεστή από ποτέ! Μέχρι να φτάσουμε στο θαύμα των Χριστουγέννων, ο Άρης ο καλικάντζαρος, θα μας πειράξει πολλές φορές, θα την κάνει την αταξία του, το θέμα είναι εμείς το πώς θα το αντιμετωπίσουμε.. 

φιλάκια.. 

Κριός
Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές, όσο ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη, άλλο τόσο εσείς θα έχετε την όρεξη για περιπέτειες, ακόμα και να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Χριστούγεννα έρχονται, ένα δωράκι θα κάνετε στον εαυτό σας, το αξίζετε άλλωστε. Υπομονή, να έρθει ο Δεκέμβρης, γιατί με τον Κρόνο στην παρέα μας, μέχρι και τα τέλη του μήνα 30/11, είστε σε μια φάση άρνησης, τύπου ποιος τρέχει τώρα και γιατί; Αυτό ευτυχώς θα αλλάξει, από τη μια μέρα στην άλλη. Να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας, γιατί ευκαιρίες για κάτι καινούργιο υπάρχουν, ίσως να χρειαστεί να ανοίξετε και κάποιο βιβλίο, προκειμένου να διαπρέψετε στο χώρο σας! Οι πρώτες είκοσι μέρες του Δεκέμβρη, είναι ιδανικές για να ψαχτείτε, για να δράσετε, για να δείξετε έντονα την παρουσία σας και μετά Christmas holidays! Ο Άρης τα «τσούζει» παρέα με τον Ποσειδώνα, φτάνουν παρέα στα τέλη της χρονιάς. Το νου σας λοιπόν, να προσέχετε το πόσο τρώτε και το πόσο πίνετε; Χαλαρά..!!! 

Ταύρος
Πώς γίνεται κάθε Χριστούγεννα, να συμβαίνουν πράγματα και θάματα, που μόνο jingle bells δε θέλετε να τραγουδήσετε! Ο Άρης μέχρι και τα τέλη του Νοέμβρη, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον Κρόνο, ή μάλλον να τον ξεφορτωθεί, συνεπώς οτιδήποτε κανονίζετε, μπορεί να μη συμβεί ποτέ! Εμπόδια από δω και από εκεί, πληρώνετε και το λογαριασμό, άγχος για το χρήμα, κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό, σωστά; Ο Δεκέμβρης μπαίνει και σας βρίσκει με το χέρι στην τσέπη! Ναι έχει πολύ κλάμα η κυρία! Ναι μεν είναι η χρονιά που επενδύετε στον εαυτό σας, ότι και αν σημαίνει αυτό, όμως αγάλι – αγάλι, κυρίως για θέματα οικονομικά, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων! Οι συμφωνίες σας, ή οι επιθυμίες σας, ας είναι εντός των επιτρεπτών ορίων. Αρκετοί Ταύροι, θα γυρέψετε μια νέα εργασία, ή μια δεύτερη εργασία, προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Το φινάλε του Δεκέμβρη, ο Άρης θέλει να τραγουδήσετε το μια ζωή την έχουμε.. Καταστροφή! 

Δίδυμος
Εντυπωσιακό το φινάλε του Νοέμβρη, μιας που ο Άρης από τον Τοξότη σας επηρεάζει σε θέματα σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών. Πριν ξεκινήσετε το φανταστικό το ταξίδι σας, ο Κρόνος μπαίνει σφήνα στα σχέδια του Άρη και ξαφνικά οι δεσμευμένοι Δίδυμοι κυρίως, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη σχέση σας, ίσως πείτε εκείνο το ηρωικό αντίο! Ακόμα παίζει και το σενάριο παραίτησης από μια δουλειά. Πνίγεστε και θέλετε να απελευθερωθείτε με κάθε τρόπο! Και κάπως έτσι κάνετε ποδαρικό και στον Δεκέμβρη. Οι πρώτες μέρες πολύ κρίσιμες για το περιβόητο, από δω και πέρα! Γκρεμίζετε ότι έχετε φτιάξει τα τελευταία χρόνια, για πιο λόγο όμως; Σας φούσκωσαν τα μυαλά με υποσχέσεις που χαρακτηρίζονται ως κάλπικες; Γνωρίσατε κάποιο άτομο που μπορεί να σας προσφέρει όλα τα καλά του κόσμου; Χριστούγεννα ή στον αφρό ή στο βυθό.. επιλογές και συνέπειες!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια, δεν πιστεύω να τα αφήσατε όλα για το τέλος, γιατί θα σιχτηρίσετε πολλές φορές, τις μέρες αυτές. Ο Άρης από τον Τοξότη είναι ο λόγος που θα χρειαστεί να κάνετε επισκέψεις στους γιατρούς, το διάστημα αυτό. Συγχρόνως προθεσμίες στον επαγγελματικό τομέα σας πιέζουν και σας αγχώνουν, συνεπώς θα χρειαστεί να κάνετε ένα πολύ καλό χρονοδιάγραμμα και να το τηρήσετε πιστά. Ο Άρης τις ημέρες του Δεκέμβρη σας ρίχνει με τα μούτρα στη δουλειά, δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, όμως χαλάτε τις ισορροπίες στην προσωπική σας τη ζωή. Ίσως και οι οικογενειακές υποχρεώσεις, να σας στρεσάρουν πολύ, να προσπαθείτε να είστε τέλειοι σε όλα, που δε γίνεται, μεγάλη η κούραση που θα τραβήξετε. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με μουτράκια και παραπονάκια. Ο Άρης δεν αφήνει ίχνος ενέργειας. Πολλές φορές θα αναρωτηθείτε, αν άξιζε τον κόπο το έργο αυτό; Προσμένετε με λαχτάρα ένα δώρο που ίσως και να μην έρθει ποτέ!

Λέων
Υπομονή να φύγει ο Νοέμβρης και μετά όλα μια χαρά! Ο Άρης από τον Τοξότη, είναι το δώρο του σύμπαντος προς εσάς, αλλά πριν συμβεί αυτό, ο Κρόνος θέλει να σας δώσει ένα μάθημα. Παίζει να πληρώσετε το λογαριασμό και με το παραπάνω, αλλά αυτό είναι η αιτία να χωρίσετε τα τσανάκια σας και να τραβήξετε το δρόμο σας, ότι και αν σημαίνει αυτό! Κάτι στραβώνει; Κάτι ανακαλύπτετε; Ευτυχώς που έρχεται ο Δεκέμβρης, ωραίες ημέρες για να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας, για να οργανώσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, για να φροντίσετε οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων να είναι υπέρ λαμπρές, έτσι όπως σας αρέσουν! Έχει βόλτες και νυχτοπερπατήματα, όλες τις μέρες του Δεκέμβρη, προφανώς αντί να σας τρώνε τα λεφτά, μπορείτε να τα φάτε και από μόνοι σας! Έρωτας, φλερτ και ξερό ψωμί, Δον Ζουάν, αποκτάτε αμέτρητους ρόλους, παιχνίδι να γίνεται και τι στον κόσμο όλο;; Μακριά από τον τζόγο για το φινάλε του Δεκέμβρη. Ούτε καν! Πάνε τα μαδιά..

Παρθένος
Μπάχαλο η κατάσταση με τον Άρη από τον Τοξότη! Άμα ξεκινήσει στραβά το πράγμα, δύσκολο να ισιώσει στην πορεία και αυτό αφορά τη δική σας την περίπτωση! Το σύμπαν σας φέρνει μουσαφίρηδες με το ζόρι, τα μαντάτα φτάνουν τέλη του Νοέμβρη, κάποιος αποφασίζει δίχως το ξενοδόχο, μήπως θα εξοργιστείτε λιγουλάκι; Ο Κρόνος μέχρι και τις 30/11, σας στριμώχνει πολύ άγρια, συνεπώς, αν κάποιος δε σας υπολογίζει, δε ρωτά τη γνώμη σας, σας προσπερνά, τότε ο κακός ο χαμός. Η νύφη το έσκασε από το παράθυρο, μιλάμε για τέτοιες αντιδράσεις! Και επειδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ο Δεκέμβρης μπαίνει φορτσάτος και αντί να κόβετε ταχύτητα σιγά-σιγά, κάνετε πλάνα, εξαντλητικά, κάποιοι θα περάσουν καλά, όχι όμως εσείς! Να ζητήσετε βοήθεια και να μοιράσετε τις ευθύνες και να ξεπεράσετε το τέλειο! Μόνο έτσι θα καλμάρει η κατάσταση. Οικογενειακές ημέρες, που να σας θυμίσω, το πόσο πολύτιμες είναι, όταν υφίσταται το σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε..

Ζυγός 
Φτιάξτε βαλιτσούλα, γιατί ο Άρης από τον Τοξότη σας ξεσηκώνει για ταξιδάκια, κάπου μακριά. Ο Κρόνος μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, έχει σκοπό να σας δώσει ένα μάθημα. Να σας ταρακουνήσει γερά, τύπου σας αρέσει η ζωή σας, έτσι όπως είναι; Τι θα σας έφτιαχνε πολύ το κέφι; Τσινάτε, αντιδράτε, δεν επιτρέπετε στη ρουτίνα να σας λέει καλημέρα. Μια που μπαίνει Δεκέμβρης, μια που παίρνετε αποφάσεις για τις μέρες των Χριστουγέννων. Όχι δε θα κάνετε τραπέζια, ούτε θα μαγειρέψετε, πια καθαριότητα;;; Μακριά, κάπου μακριά, να σας φροντίζουν, να γουστάρετε τέρμα! Είτε υπάρχει το χρήμα, είτε όχι, θα βρείτε εσείς τον τρόπο, για να περάσετε πολύ super τις ημέρες του Δεκέμβρη. Ο Άρης απαιτεί από εσάς, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, προκειμένου να ανακαλύψετε ίσως και μια νέα πηγή εισοδήματος. Να ακούτε δίχως να μιλάτε, το ζητούμενο είναι να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες. Δε δίνετε τα χέρια, με τη νέα χρονιά. Να ξεσουρώσει πρώτα ο Άρης από τις σαμπάνιες..!

Σκορπιός
Ο Σκρούτζ φέτος τα Χριστούγεννα, είναι ο Σκορπιός, χάρη στον Άρη από τον Τοξότη! Κάτι συμβαίνει τέλος του Νοέμβρη, ο Κρόνος είναι ο λόγος, προφανώς τα έξοδα είναι περισσότερα από όσα υπολογίζατε, αρκετοί ίσως και να νιώσετε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Κόβετε από εδώ, κόβετε από εκεί, τέρμα τα περιττά τα έξοδα, τέρμα οι ιδιαιτερότητες και οι απολαύσεις. Βρήκατε και εσείς λίγο πριν τα Χριστούγεννα, να ρίξετε καβούρια στις τσέπες σας. Με το που μπαίνει όμως ο Δεκέμβρης, ο Άρης μεταμορφώνεται σε ένα κακό διαβολάκι, τύπου είναι δυνατόν να σας λείπουν τόσα πράγματα, να δουλεύετε όλη την ημέρα και να μην μπορείτε να τα αποκτήσετε; Μεγάλος ο πειρασμός, πέφτετε με τα μούτρα και ξεχύνεστε στην αγορά, σκορπάτε το χρήμα, δίχως να υπάρχει αύριο! Από τη μια οικονομία, από την άλλη σπατάλες, χαοτική η ενέργεια του Άρη, πάει ο Σκρούτζ πήγε για ύπνο! Αν προσμένετε στήριξη χρηματική, δε σας τη δίνουν! Στα κομμάτια ο παλιός ο χρόνος! Ο νέος τι λέει; 

Τοξότης
Ο Άρης στο ζώδιό σας, λέτε να περάσετε ζάχαρη και δεν το ξέρουμε; Στα κόκκινα οι μέρες σας, μέχρι και τις αρχές του νέου έτους, υπομονή, ψυχραιμία και καλό πρωινό! Ο Κρόνος μέχρι και τα τέλη του Νοέμβρη, είναι η αιτία που θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Σας πνίγουν με τα προβλήματά τους και την αρνητική τους την ενέργεια, οπότε επιλογή σας είναι το αν θα πέσετε στο βούρκο ή αν θα εξαφανιστείτε από τα γνωστά! Ο Άρης σας βοηθά να δραπετεύσετε, να ταξιδέψετε κάπου μακριά, να συναναστραφείτε με το διαφορετικό, να αλλάξετε παραστάσεις, να ανανεωθείτε! Αφήστε έναν κακό χαμό πίσω σας και τι έγινε; Τις ημέρες του Δεκέμβρη καταγράψτε σε ένα χαρτί τα πλάνα σας, ποια τα δώρα που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας με τη νέα χρονιά; Βάζετε το εγώ μπροστά, το εμείς δεν υπάρχει, συνεπώς αντιδράσεις θα υπάρξουν όχι και τόσο ευχάριστες. Το φινάλε του έτους, τραγουδάτε, «..φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια..»!

Αιγόκερως
Οικογενειακά καβγαδάκια φέρνει ο Άρης από τον Τοξότη, τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη του Νοέμβρη. Υπάρχει ένα θέμα επικοινωνίας, άλλα ζητάτε, άλλα σας κάνουν, χρόνος δεν υπάρχει, σα να παίρνουν φωτιά τα μπατζάκια σας, έτσι για να είστε σε εγρήγορση. Ένα μικρό τεστ κοπώσεως ας υποθέσουμε. Οι μέρες του Δεκέμβρη, ιδιαίτερα «χειμωνιάτικες», προτιμάτε την ησυχία σας και με τη βοήθεια του Πλούτωνα φυσικά, κάνετε μια γενική καθαριότητα και στο σπίτι και στις σχέσεις σας. Κλείνετε την πόρτα στο παρελθόν, σε οτιδήποτε τοξικό, τέρμα οι χάρες, οι στεναχώριες, έχετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και μόνο! Γνήσιοι Σκρούτζ, με σάρκα, οστά και φιλοσοφία ζωής! Χτίζετε νέο φρούριο γύρω από τον εαυτό σας, έχετε πλάνα να φτιάξετε και να προστατέψετε τον εαυτό σας από τον εχθρό! Σας βασανίζει Χριστουγεννιάτικο ο Άρης, σας πετάει εκτός παιχνιδιού, για να μπείτε αργότερα δυναμικά και να βγείτε νικητές. Να ντύνεστε καλά, να τρώτε λίγο και ύπνος 8ωρο! Επιβάλλεται!

Υδροχόος
Μπόρα είναι, θα περάσει, υπομονή να φύγει ο Νοέμβρης και όλα θα φτιάξουν. Ο Άρης μια που μπήκε στον Τοξότη, μια που τον βρήκε ο Κρόνος, έπεσαν οι μάσκες προφανώς, δεν είναι όλοι φίλοι σας, ούτε νοιάζονται για τις επιθυμίες σας. Στην πρώτη στραβή εσείς θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Και εντάξει να συμβεί κάτι τέτοιο, μια και δυο φορές, να το αντέξετε, αλλά όταν συμβαίνει κατά επανάληψη, τότε πρέπει να πάρετε δραστικές αποφάσεις, για τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, φιλικές, ερωτικές. Τις μέρες του Δεκέμβρη, έχετε επιλογές, ή που μπαίνετε σε ένα αεροπλάνο και εξαφανίζεστε, ή που δίνετε τα χέρια και ξεκινάτε ένα νέο project! Η φυγή είναι ωραία, έχει πολλές μορφές, όταν είναι δημιουργική, τότε έχει καλλιτεχνικό ύφος! Να την προτιμήσετε σε κάθε περίπτωση. Αποφύγετε να θεωρήσετε τους ανθρώπους σας δεδομένους, τις μέρες των Χριστουγέννων, μην είστε αλαζόνες, ξεπεράστε το «εγώ» σας, για να περάσετε ωραία. Να προσφέρετε για να σας προσφέρουν.. αγάπη!

Ιχθύες
Ότι και να λέμε, ο Άρης από τον Τοξότη είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα όνειρά σας τα επαγγελματικά και αν δουλέψετε σκληρά, θα έρθει και το χρήμα. Ζόρικες οι τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη, ο Κρόνος εμφανίζεται και σας κάνει αμέτρητα τεστ, θέλει να δει αν έχετε διαβάσει το μάθημά σας, αν το έχετε εμπεδώσει και αν αξίζετε ένα δεκάρι, εκείνο το καλό! Εξετάσεις λοιπόν, είναι συμπαντικές, πολλοί εκεί έξω βοηθάτε τον εαυτό σας, σε θέματα καριέρας, πρέπει να είστε οι καλύτεροι, αποζητάτε την αναγνώριση με κάθε τρόπο! Όλα ωραία, αρκεί να είστε τίμιοι, συνεργάσιμοι και με καλή διάθεση, δίχως να προκαλείτε προβλήματα στους άλλους. Ο Άρης όμως επειδή είναι τέρμα εγωιστής, φέρνει επαγγελματικά καβγαδάκια, φουντώνει τον ανταγωνισμό, θα πρέπει να είστε πανέτοιμοι για τα πάντα όλα! Μάχιμος ο Δεκέμβρης υπάρχουν στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν! Ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα τέλη του έτους, μπερδεμένοι όσο ποτέ, τι μέρα ξημερώνει αύριο;

magicfariel

Φωτογραφία από Free Fun Art από το Pixabay