Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Ζώδιο: Ο Ιχθύς αποκτά φήμη τις ημέρες του Νοέμβρη 23’! by MagicF’Ariel..

..Και συνεχίζουμε για σήμερα, με το κείμενο αυτό, μια μικρή αφιέρωση, στα αγαπημένα μας τα ψαράκια. Είστε οι τυχεροί της παρέας, από αστρολογικής άποψης και ήθελα να κάνω μια διασταύρωση πληροφοριών. Να γυρέψω τα αληθινά αίτια αυτής της απρόσμενης καλοτυχίας. Να είμαι σίγουρη 100%! 

Με αφορμή λοιπόν, τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, που κατά βάθος «γονατίζει» τον κόσμο ψυχολογικά και σωματικά, εσάς ως δια μαγείας σας απογειώνει! Οι μαγικές ενέργειες του σύμπαντος, φουλάρουν το ρεζερβουάρ το δικό σας και ένα ταξίδι ξεκινά, συναρπαστικό θα έλεγα! Μια ακόμα περιπέτεια ζωής. 
Ο Κρόνος αν θυμάστε καλά, βρίσκεται στο ζώδιό σας, έχει έρθει στα ίσα του και είναι έτοιμος να σας προσφέρει όλα αυτά που ονειρεύεστε και επιθυμείτε, μόνο αν παλέψετε παρέα! Ή ακόμα καλύτερα, αν βγείτε πρώτο μέτωπο στη μάχη, δίχως να σας το ζητήσουν! Με πιάνετε τι σας λέω; 
Ιδανική περίοδος για να αναβαθμιστείτε, να πάτε σε άλλο level, είτε επαγγελματικά, είτε από άποψη μόρφωσης. 
Έχετε όμως ανάγκη να μιλήσετε, να βγάλετε τα εσώψυχά σας, να βρείτε τον εαυτό σας και το τι αληθινά σας κάνει ευτυχισμένους. Ψάξτε το! Ναι μεν οι φίλοι είναι η καλύτερη παρέα, αλλά ένας ειδικός σίγουρα γνωρίζει πολλά περισσότερα. Ευτυχώς για εσάς, δυστυχώς για τους άλλους, ότι είχατε και έχετε βάλει σε αναμονή, για τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, θα το αντιμετωπίσετε τον καιρό αυτό, γιατί απλά θέλετε να απελευθερωθείτε από άγχη και βάσανα που άλλο πια δε σας ταιριάζουν. 
Ο Κρόνος είναι πάντα ζόρικος, εύκολα σας γράφω αυτά τα διάφορα, πόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστούν. Ο Κρόνος σε όλες τις περιπτώσεις θα σας δικαιώσει, αφού όμως περάσετε μέσα από τα δύσβατα μονοπάτια του. Θέλει να είναι απολύτως σίγουρος πως αξίζετε τα λάφυρα της ζωής. Συνεπώς πρώτα τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, μετά παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και την ώρα που πρέπει τις υλοποιείτε, τελεία και παύλα! Τελειώστε ότι σας πηγαίνει πίσω, ξεκινήστε κάτι σπουδαίο, που θα σας πάει μπροστά.. Κάτι φεύγει και κάτι έρχεται! Το φιλί του Κρόνου! 

Οι ημέρες του Νοέμβρη είναι τυχερές για εσάς, γιατί ο Ήλιος και ο Άρης είναι στον Σκορπιό, είναι η αιτία που έχετε ιδέες, όρεξη να φτιάξετε πράγματα, δύναμη και κουράγιο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, ακόμα να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, τίποτα δε σας σταματά! Τέρμα δημιουργικοί με διάθεση πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα! Γίνονται ακόμα πιο τυχερές γιατί ο Ήλιος και ο Άρης αλλάζουν ζώδιο στα τέλη του μήνα και πηγαίνουν στον Τοξότη! Ζόρικες ημέρες, το σύμπαν σας περνάει από ένα γερό τεστ, τέρμα δυνατό, επιλογή σας να βγείτε νικητές! Η τρικλοποδιά του Κρόνου! Τυχεροί μες στην ατυχία σας.. 

Ο Ερμής ωστόσο είναι ήδη στον Τοξότη, το έργο γίνεται ακόμα καλύτερο! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, λαμβάνετε απαντήσεις από διάφορες πλευρές, όσοι ψάχνεστε γενικώς, να προσμένετε, όλο και κάτι θα φανεί στο inbox. Να μου το θυμηθείτε ίσως να σας καλέσουν για μια δουλειά, μια νέα συνεργασία, μια περίπτωση μοναδική. Καιρός να βγάλετε πέντε φράγκα παραπάνω, αλλά να αποκτήσετε και φήμη. Να σας μάθει ο κόσμος. Να ακουστεί το ονοματάκι σας. Καλό είναι να έχετε το νου σας, όμως, να μην πιστεύετε τον έναν και τον άλλον, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της εξαπάτησης, συνεπώς κρατάτε μικρό καλάθι σε κάθε περίπτωση. Φιλτράρετε με ψυχραιμία τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Το προσπαθείτε και το δοκιμάζετε, βήμα- βήμα! 
Ο Ερμής από τον Τοξότη είναι τέρμα βοηθητικός σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε θέματα κοινωνικοποίησης. Και ω ναι θα φορέσετε πολλές φορές τα καλά σας τα ρούχα και εκείνο το χαμόγελο, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Πάντα να θυμάστε από πού ξεκινήσατε, ποιος ο αγώνας σας και το τι έχετε καταφέρει ως τώρα. Να λέτε ένα μπράβο στον εαυτό σας κάθε πρωί. Μην προσμένετε να το ακούσετε από κάποιον άλλον! 

Και τέλος η Αφροδίτη στον Ζυγό, αν και δεν ταιριάζει και τόσο με τους Ιχθύες από αστρολογικής άποψης, είναι ο λόγος που θα καταφέρετε να κοινωνικοποιηθείτε εκ νέου, δηλαδή να κυκλοφορήσετε παρέα με φίλους, ακόμα και με συνεργάτες, να μιλήσετε, να ξεσκάσετε, να νιώσετε πως δεν είστε μονάχοι στη ζωή αυτή. Προτιμάτε να συναναστραφείτε με κόσμο και κοσμάκι, αποφεύγετε ανθρώπους που καταπιέζουν την προσωπικότητά σας και το ψυχικό σας τον κόσμο. Αν το αποφασίσετε και το θελήσετε και το επιθυμήσετε, οι νύχτες του Νοέμβρη, πολύ hot! Εσείς αποφασίζετε! 

φιλάκια..

magicfariel ⭐

Φωτογραφία από GOLDEN_PICS από το Pixabay