Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Ποια Ζώδια αυθόρμητα θα φλερτάρουν σήμερα; by MagicF’Ariel..

29/10/2023 

Και εκεί που καθόμουν αμέριμνη, τσουπ μου ήρθε μια ιδέα, γιατί εντάξει μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως έντονο και να προκαλεί εντάσεις, αλλά προκαλεί έρωτες μεγάλους και πάθη ανεπανάληπτα! 

Κάθε μέρα όλο και κάποιες ψυχές εκεί έξω, ερωτεύονται, ξεμυαλίζονται, παθαίνουν μια αναστάτωση, γιατί η Αφροδίτη πάντα κάνει τα μαγικά της, ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται! Οι γνωστές εξαιρέσεις, γιατί μεταξύ μας τώρα, επιβάλλεται να υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν! Το καλό με το κακό. Το yin yang! 

Σήμερα λοιπόν, είναι μια ωραία, καλοκαιρινή Κυριακή, ο κόσμος είναι ξεκούραστος, υπάρχει όρεξη για βόλτες και χαμόγελα. Μια τσάρκα στην παραλία είναι ιδανική. Μια πεζοπορία στο βουνό είναι τέλεια! Ο καναπές δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση, γιατί το ζητούμενο είναι να ξερουχλιάσουμε, μπας και ερωτευτούμε καμιά ύπαρξη τρελή! 
Προσωπικά όταν γνωρίζω κάποιον τον ρωτάω τι ζώδιο είναι. Με κοροϊδεύουν οι φιλενάδες μου και οι συνεργάτες μου, αλλά δεν πτοούμαι. Θέλω να ξέρω με τι άνθρωπο έχω να κάνω. Ναι μεν η γλώσσα του σώματος λέει πολλά, όμως το ζώδιο λέει ακόμα πιο πολλά! Ξέρω τι σκάλωμα τρώει ο καθένας, ξέρω τι μου αρέσει και τι μου ταιριάζει, αν ακούσω ζώδιο χλιαρό.. εξαφανίζομαι! 😂 δίκαιος άνθρωπος η Ταυρίνα! Συνήθως μου αρέσουν οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και πολύ λίγο οι Υδροχόοι.. αλλά και ένας Αιγόκερως δε με χαλάει! 
Και όπως η ζωή προχωρά ξαφνικά διαπιστώνουμε πως συνέχεια μπλέκουμε με τα ίδια τα ζώδια, γιατί υπάρχει έλξη, χημεία, οι ενέργειες ταιριάζουν μεταξύ τους στο λεπτό! 

Ποια ζώδια θα μπορούσαν σήμερα, να ερωτοχτυπηθούν;;;  💘


Κριός & Αιγόκερως 🔥
Επειδή ο Άρης είναι στον Σκορπιό και επειδή η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο, μπορεί να υπάρξει αχαλίνωτο πάθος μεταξύ αυτών των ζωδίων. Ο Κριός να ξεμυαλίσει έναν Αιγόκερω. Ίσως μέσα από μια έντονη συζήτηση, μια παρεξήγηση, μια μικρή διαφωνία, να προκύψει έλξη μεγάλη και να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! Το αύριο δεν υφίσταται, αλλά η στιγμή είναι όλα τα λεφτά! 

Ταύρος & Ταύρος 🔥
Υπάρχει πάθος, τι να κάνουμε τώρα; Το Σκορπίσιο σύμπαν με το Ταυρίσιο Φεγγάρι, κάτι έκαναν εκεί δα πέρα, προφανώς ο έρωτας περνάει από το στομάχι, να πάνω στις λιχουδιές, οι ματιές πάνε και έρχονται. Το Φεγγάρι έβγαλε μια ένταση, ξύπνησε το θηρίο που κρύβουν οι Ταύροι μέσα τους, κάτι θα συμβεί απόψε πολύ μαγικό! Το νου σας, μη βαρυστομαχιάσετε! 

Δίδυμος & Ζυγός
Όσα παίρνει ο Άνεμος, με νέους πρωταγωνιστές εσάς! Ωραία ημέρα, ξένοιαστη και χαλαρή, ποιος ο λόγος για σκοτούρες, ας περάσουμε ωραία! Είναι από αυτά τα φιλικά που ξαφνικά μεταμορφώνονται σε ερωτικά και μετά πάλι σε φιλικά και να σου ένα μυστικό. Ο Δίδυμος βαριέται, ο Ζυγός κάνει οικονομία, συνεπώς, Netflix, πατατάκια, αγκαλίτσες και φιλάκια! Μμμμμ 

Καρκίνος & Δίδυμος
Όχι, δεν είναι σχέση ζωής, αλλά μια καλή ευκαιρία ο Καρκίνος να περάσει καλά και ο Δίδυμος ακόμα καλύτερα! Μια εμπειρία, έτσι για να φτιάξουν μια ωραία ανάμνηση. Φαντάζομαι ο Καρκίνος γοητεύεται από το χύμα στο κύμα του Διδύμου και θέλει να του κλέψει λίγη από τη ξενοιασιά και τσουπ να πως ξεκινούν τα παθιασμένα τα φιλιά! Φλέγεται το Καρκινάκι. Θέλει, πολύ θέλει..! 

Λέων & Ιχθύες
Ένας αμέριμνος Ιχθύες, είναι ότι χρειάζεται το σκοτεινιασμένο μας Λιοντάρι. Αγάπη, φροντίδα και προδέρμ, τα προσφέρει αθώα ο Ιχθύς, δείχνει και ενδιαφέρον, ακούει την κλάψα, του Λιονταριού, να πως προκύπτουν εκείνα τα μοιραία, τα πάθη, που ίσως να είναι και λάθη. Συμπονετικός ο ένας και οι δυο λάτρεις του δράματος, πάνω στο δάκρυ, τσουπ και ένα φιλί. Μυστικό, έτσι..;; 

Παρθένος & Παρθένος 🔥
Από τη μια ο Άρης από τον Σκορπιό και από την άλλη η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δε θέλετε και πολύ να φουντώσουν τα πάθη! Πάνω σε κάποια δραστηριότητα, ίσως και να προκύψει ένα είδος ανταγωνισμού, ισοπαλία βλέπω, συνεπώς ας βγείτε νικητές κάπου αλλού! Ωραία ημέρα, για να φτιάξετε ένοχα μυστικά και να ξεδώσετε σαρκικά, γιατί πόσο πια;;;; 

Ζυγός & Παρθένος 
Καλά δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε καν εγκεφαλική, όμως πάντα υπάρχουν εκπλήξεις παράξενες στη ζωή μας! Ζυγός να φλερτάρει Παρθένο, σίγουρα υπάρχει η θάλασσα ως φόντο, μήπως και ένα extreme sport? Έλξη πάνω στα νερά, έλξη και στη στεριά, μια συνάντηση που θα αφήσει το αποτύπωμα της! Έρωτας μεταξύ αγνώστων, δίχως αύριο.

Σκορπιός & Ιχθύες 🔥🔥🔥
Εδώ έχουμε θέμα! Ματιά και έρωτας κεραυνοβόλος! Ο Σκορπιός θέλει πολύ, ο Ιχθύς ντρέπεται, αλλά θέλει περισσότερο! Βόλτα με σκάφος; Στην παραλία; Ποιος είναι ο ζωγράφος και ποιος ο θαυμαστής; Ο Σκορπιός διεκδικεί, σαγηνεύει, πολιορκεί και ο Ιχθύες αφήνεται ελεύθερος, θέλει να κατακτηθεί! Μια Κυριακή φλογερή, χαμός θα γίνει, εδώ ναι, θα υπάρξει και συνέχεια!

Τοξότης & Λέων
Μες στην κλάψα και οι δυο, μπορεί να μοιραστούν το ίδιο χαρτομάντιλο! Το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη, οι τάσεις φυγής επίσης, γοητεύουν το Λιοντάρι και θέλει να τρέξει από πίσω, να ακολουθήσει και ότι θέλει ας προκύψει! Σε βουνό, λίγο relax, κάτω από τα πεύκα και τα κυπαρίσσια, δε θέλει και πολύ, να φουντώσει το συναίσθημα. Το νου σας σε εκείνους που παίρνουν μάτι!

Αιγόκερως & Καρκίνος
Σε κυριλέ εστιατόριο, η συνάντηση, ντυμένοι στην πένα, ποιος φοράει το πιο ακριβό ρούχο; Το πιο ακριβό ρολόι; Για να δούμε και το πατούμενο; Ανακάλυψε ο ένας τον άλλον! Ο ανταγωνισμός, δημιουργεί ανεξέλεγκτα πάθη, που καταλήγουν σε σχέσεις ζωής, από εκείνες τις κρυφές! Ο Αιγόκερως αποζητά την τρυφερότητα του Καρκίνου. Ο Καρκίνος προσφέρει τα χάδια του! 

Υδροχόος & Δίδυμος
Φιλικό το φλερτ, ο Υδροχόος δε μιλάει, δε λαλάει, ο Δίδυμος παρλάρει και είναι πέρα, βρέχει, κάποια στιγμή, μετά από μια σιγή δευτερολέπτων, παίζει να προκύψει και το σαρκικό! Μπαμ και κάτω, μια και έξω, εξηγήσεις δεν υπάρχουν, το «ψυχικό» είναι αμοιβαίο και πάλι φίλοι! Αστραπιαίο ξέδομα, ο Άρης από τον Σκορπιό, ανάβει κάτι φωτίτσες.. Κυριακή είναι, γιατί όχι;;;

Ιχθύες & Υδροχόος
Εδώ έχουμε αυτό που λέμε, ήταν η κακιά η στιγμή! Ο Ιχθύς έχει τις μαύρες του, θέλει να πιεί, να φάει, να το τερματίσει, ο Υδροχόος έτσι και έτσι, ίσως και να είναι η καλύτερη παρέα! Καταστροφική συνάντηση, όμως σήμερα έχουν να δώσουν πολλά ο ένας στον άλλον! Και αφού εκμυστηρευτούν τα πάντα όλα μεταξύ τους, ας γνωριστούν λίγο καλύτερα. Αύριο, είναι μια άλλη μέρα! 

magicfariel

Φωτογραφία από Liridon Shala από το Pixabay