Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Ζυγός, το Ζώδιο του Οκτώβρη 2023, by MagicF’Ariel!

Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας αφιερωμένος στο ζώδιο του Ζυγού! Το φετινό αφιέρωμα είναι ιδιαίτερο, μιας που τα αστρολογικά γεγονότα είναι έντονα, δυνατά, ίσως και αξεπέραστα!
Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης ο Θεός του πολέμου, βρίσκεται στον Ζυγό! Βομβαρδίζει μια ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή, τον σπρώχνει στη «μάχη», με το ζόρι, ξεβολεύονται οι Ζυγοί, χάνουν την ηρεμία τους και τη ψυχραιμία τους, ίσως και τον ύπνο τους, γιατί πολλά τα μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσουν.
Επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο, υπάρχει μια ταραχή και ανακατωσούρα στις σχέσεις, είναι θέμα επιβίωσης και διατήρησης των κεκτημένων. 

Αυτές τις μέρες εμφανίζεται και ο Πλούτωνας, για να αποτελειώσει οτιδήποτε έχει φθαρεί, οτιδήποτε δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται, για να ανοίξει το δρόμο για νέα πράγματα που θα έρθουν, με τη νέα χρονιά! Λίγο έμεινε και τσουπ έφτασε το 2024! 
Ο Άρης στον Σκορπιό από τις 12/10, σας κάνει πολύ αντιδραστικούς, τύπου ποιος ο λόγος να εργάζεστε όλη την ημέρα, αν δε χαίρεστε αυτά που βγάζετε; Και κάπως έτσι το shopping therapy έχει την τιμητική του, μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη. Οτιδήποτε έχετε βάλει στο μάτι, φθηνό ή ακριβό, το αγοράζετε, γιατί νιώθετε πως τώρα είναι η ευκαιρία να το αποκτήσετε. Μετά ποιος ζει και ποιος πεθαίνει; 
Το αισιόδοξο της υπόθεσης, είναι πως ο Δίας που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, επεμβαίνει στις αγορές σας και το χρήμα που χαλάτε είναι κυρίως για να φτιάξετε το σπιτάκι σας. Μπορεί να αγοράσετε σπίτι ή ένα νέο αμάξι. Επενδύετε στο μέλλον σας, με πολύ πάθος. 

Ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας. Είναι αυτός που ζεσταίνει την καρδιά σας, φέρνει τις αισιόδοξες σκέψεις στο μυαλό σας, είναι πάντα ο πρώτος που σας λέει happy birthday! Φέτος όμως στις 14/10, μαζί με τη Νέα Σελήνη που συμβαίνει στο ζώδιό σας, προκύπτει και μια Έκλειψη Ηλίου, ναι στο ζώδιό σας, δυο σε ένα, που σημαίνει πως είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, από όλες τις απόψεις. Αυτό το μαγικό, συμπαντικό κοκτέιλ, σας ξεσηκώνει για να φτιάξετε πολλά πράγματα, για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, θέλετε οπωσδήποτε να τα πραγματοποιήσετε, νιώθετε πως έφτασε ο καιρός να συμβεί κάτι καλό στον εαυτό σας. 
Βέβαια, με έναν Πλούτωνα να βρίσκεται μόνιμα στο παρασκήνιο, δεν επιτρέπονται ανοίγματα, που δεν έχουν κάποια βάση. Συνεπώς, πριν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ή των ημερών, καλό είναι να φτιάξετε μια λίστα, με τα όνειρά σας, να τη διαβάσετε πολλές φορές και να οργανωθείτε αναλόγως. Αγάλι- αγάλι, θα φτάσετε στον στόχο σας. Και όχι, δεν είναι καιρός για να ξανοιχτείτε, κυρίως οικονομικά. Ακόμα και τα όνειρα θέλουν σχέδιο! Κινήσεις στρατηγικής! 

Υπομονή να μπει ο Ήλιος στον Σκορπιό, δεν αργεί από τις 23/10 μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη, το σύμπαν θα σας δείξει απίστευτα σημάδια, για του πώς να κινηθείτε, κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα! Μια ευκαιρία ίσως και να εμφανιστεί στα ξαφνικά και από το πουθενά και καταφέρετε να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά και με ρόλο αρχηγού.! 

Ο Ερμής έχει τριπλό ρόλο τις ημέρες του Οκτώβρη. Στην αρχή του μήνα σας έμπλεξε σε διάφορες συζητήσεις, χάσατε λίγο τα αυγά με τα πασχάλια, αλλά ευτυχώς τώρα πια βρίσκεται στο ζώδιό σας, δίνοντάς την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας με πολύ μεγάλη άνεση και να εντυπωσιάσετε τα πλήθη. Βέβαια, τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή και κανείς δε θα σας στρώσει το κόκκινο χαλί, όλα από μόνοι σας πρέπει να τα κάνετε. Αμέτρητες οι συζητήσεις για επαγγελματικό σας το μέλλον, υπάρχει φως, το θέμα είναι εσείς τι κινήσεις θα κάνετε, το πώς και το πότε. Μεγάλη προσοχή στις 17/10, ο Ερμής με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, προκαλούν απρόβλεπτες εξελίξεις σε επικοινωνιακά θέματα, θα συγκρατηθείτε, ή θα εκραγείτε και ότι θέλει ας προκύψει; 
Τυχερή ημέρα στις 20/10 ο Ερμής και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, φωτίζουν διάφορες πτυχές της αλήθειας, σας προστατεύουν, σας επιτρέπουν να διορθώσετε τις λεκτικές ατασθαλίες σας. Να πείτε ένα συγγνώμη, αλλά να επιμείνετε κιόλας, γιατί ο σκοπός είναι να βρείτε το δίκιο σας και να προχωρήσουν τα σχέδιά σας, έτσι όπως εσείς θέλετε και όχι οι άλλοι. Μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και από εκεί. Ούτε καν τις απόψεις σας για διάφορα ζητήματα σοβαρά, γιατί τα νέα τρέχουν, διαστρεβλώνονται και κοστίζουν στο τέλος. 

Η Αφροδίτη τώρα πια (09/10) στο ζώδιο της Παρθένου, σας κάνει λίγο μυγιάγγιχτους. Οι δεσμευμένοι τρώγεστε με τα ρούχα σας, γυρεύετε την τελειότητα ενώ δεν υπάρχει. Κλείνεστε στον εαυτό σας και διώχνετε μακριά κάθε όμορφο και ζεστό συναίσθημα. Θα θέλατε ο σύντροφός σας, να έχει το ένα και το άλλο και κάτι παραπάνω, γίνεστε ιδιαίτερα παράλογοι, ξεφεύγετε, έρχονται τα κρύα στα μέρη σας. Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να διαλύσετε μια καλή σχέση, προτείνω να συνέλθετε γιατί μετά όσα συγγνώμη και να ζητήσετε, να ξέρετε πως το γυαλί άμα ραγίσει, δε ξανά κολλά! Πάντα θα υπάρχει έντονα η αίσθηση της αμφιβολίας. Θέλετε κάτι τέτοιο για εσάς;;;

Και φτάνουμε στα τέλη του Οκτώβρη, για να ζήσετε τα απίστευτα! 

Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στις 28/10! Το κερασάκι στην τούρτα θα έλεγα, μιας που το σύμπαν σας βάζει σε πρώτο μέτωπο και επαγγελματικά και ερωτικά! Τα ξαφνικά και τα απρόβλεπτα έχουν την τιμητική τους, οπότε παίζει πολύ να κερδίσετε για όσα παλέψατε όλες αυτές τις ημέρες. Μια ιδιαίτερη γνωριμία μπορεί να προκύψει, που να έχει όλα τα φόντα να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια βήματα παραπέρα, για να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά, είτε αυτό σημαίνει μια νέα θέση εργασίας, είτε ένας γάμος! Τι λέει θα φάμε κουφέτα; 

Το νου σας, κάθε σχέση έχει τον τίτλο της και τα όριά της. Δεν τα ξεπερνάτε αυτά, ανεξάρτητα από τον πειρασμό, ανεξάρτητα από το τι έχει ο καθένας να σας προσφέρει. Οι χαρές κρατούν πάντα λίγο σε τέτοιες περιπτώσεις και κάποιος εκτίθεται στο τέλος. Ας μην είστε εσείς αυτοί! 

Θα φτάσουμε αλώβητοι Νοέμβρη ή όχι;

φιλάκια.. 

magicfariel

Φωτογραφία από Jerzy Górecki από το Pixabay