Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ζώδια: Μια φορά και έναν καιρό, μπήκε ο Άρης στον Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

12/10 – 24/11/2023

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό τώρα θέλω να γράψω για τον Άρη στον Σκορπιό, μιας που νιώθω τις μαγικές του τις ενέργειες, τόσο έντονα, που θέλω να τραβήξω τις κοτσίδες μου! Κάθε μέρα το σύμπαν μου ανεβάζει την πίεση στα ύψη, είναι και τα γεγονότα τέτοια, δε θέλω και πολύ η Ταυρίνα, για να τρελαθώ 😅! 

Εντάξει δεν μπορώ να πω, μια που μπήκε ο Άρης στον Σκορπιό, μια που τον αγκάλιασε ο ανάδρομος Κρόνος από τους Ιχθύες. Καλή επιρροή, θετική, κυρίως για τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα. 
Ύπουλη αγκαλιά, εξομολογούμαι, γιατί η αλήθεια είναι, πως για δυο εβδομάδες, ο Άρης και ο Κρόνος, συνεργάζονται, δίνουν ευκαιρίες, είναι καλοί ακροατές, υπάρχει μπόλικο από αυτό που λέμε.. yes sir, yes madam. Κατά βάθος όμως, παρατηρούν και γνωρίζουν τους αληθινούς μαχητές της ζωής από εκείνους που προσποιούνται.. Ο Άρης άλλωστε πάντα σηκώνει κάποιο χαλί, φανερώνει εκείνα που θάβουμε διαρκώς, θέλει τα πάντα όλα στο πιάτο. Ζόρικο για όσους έχουν ένοχα μυστικά! 

Στις 28/10, δε ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί, φαντάζομαι πως θα βγουν τα ξίφη, θα προκύψουν γεγονότα που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Μέρα που ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με τον ανάδρομο Δία από τον Ταύρο, μέρα που έχει Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, μέρα που θα φάμε τα μουστάκια μας και λίγα λέω! 

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, κυρίως του 2ου 10ημέρου, στο μάτι του Κυκλώνα! 

Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη εκκαθάριση στις σχέσεις, τις ερωτικές, τις επαγγελματικές, τις φιλικές. Θα κλάψουμε, θα πονέσουμε, θα ξαφνιαστούμε, όμως για να προκύψουν εκείνες οι αλλαγές, οι μεγάλες και τρανές, πρέπει να κάνουμε χώρο.
Πώς βάζουμε τα παλιά τα ρούχα σε τσάντες και τα προσφέρουμε σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη; Κάνουμε χώρο στην ντουλάπα μας και συγχρόνως δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιον να ντυθεί! Έτσι είναι και με τις σχέσεις. Μπορεί ένα αντίο να πονάει, όμως δίνει την ευκαιρία και στις δυο περιπτώσεις, να προχωρήσουν, να εξελιχθούν, να φτιάξουν νέες επιθυμίες και όνειρα, να αποζητήσουν την ευτυχία διαφορετικά!

Καλώς και τον Νοέμβρη, φθινόπωρο τέλος! Είναι ο Ερμής στον Σκορπιό, ο Ήλιος στον Σκορπιό, ο Άρης στον Σκορπιό, το μαύρο είναι ένα υπέροχο χρώμα. Ένα φωτεινό μαύρο.. έτσι δε λέμε εμείς οι γυναίκες όταν κάνουμε beaute? 😅Πολύ προσοχή θέλει τις δυο πρώτες εβδομάδες του Νοέμβρη, μην πω μέχρι και τις 24/11, γιατί από τη μια η Πανσέληνος του Οκτώβρη στον Ταύρο και από την άλλη η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11, φτάνουν για να πιούμε ένα κοκτέιλ πικάντικο, δυνατό, μεθυστικό, κερνάει το σύμπαν και ότι θέλει ας προκύψει. 
Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, φροντίζει κάθε κίνηση που κάνει ο Άρης από τον Σκορπιό, να είναι τέρμα αντιδραστική, απρόβλεπτη, ίσως και καταστροφική.

Ξεκάθαρα πρόκειται για εκείνη την εκκαθάριση που λέγαμε, ναι κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Πλούτωνας κρύβεται από πίσω, εκείνος κινεί τα νήματα, έχει δώσει καιρό τις εντολές του, πρέπει να έρθει το τέλος μιας εποχής σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης από τον Σκορπιό είναι ο τέλειος βοηθός, όμως όπως φαίνεται συμβάλουν στο έργο αυτό, ο Δίας, ο Ουρανός, από το ζώδιο του Ταύρου, που συμβολίζει τη Γη, τον πλούτο, την οικογένεια, την αγάπη και τον έρωτα. 

Αναθεωρούμε και προχωράμε.. 😘

φιλάκια.. 


Κριός
Η αλήθεια είναι πως τα παίρνετε στο κρανίο για τα πάντα όλα, τύπου ποιος ο λόγος που αγχώνεστε, χαλιέστε, σπαταλάτε το χρόνο σας, τη ψυχή σας, τη φαιά ουσία σας, για πράγματα και καταστάσεις που κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να νιώθουν έτσι;;; Ο Άρης από τον Σκορπιό, σας κάνει τέρμα αντιδραστικούς και για να αισθανθείτε ωραία, τι έχει; Shopping therapy, φυσικά! Πολλά τα δώρα που θα κάνετε στον εαυτό σας, κυρίως τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη. Και εννοείται πως κανείς δεν τολμά να σας πει το τι και το πώς! Danger.. 😇! Ο λογαριασμός φτάνει τις ημέρες του Νοέμβρη, θα «πονέσετε» λιγουλάκι, πώς ξεφύγατε έτσι; Ο Άρης ξεσηκώνει, όμως άλλος τα χρέη του πληρώνει.. Προς τα τέλη του Νοέμβρη, λίγο πριν ο Άρης πει αντίο στον Σκορπιό, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες και να μπει το νερό στο αυλάκι. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται! Τώρα στον ερωτικό τομέα, μήπως φοράτε καμπαρντίνα και μαύρα γυαλιά; Μάθαμε κάτι;

Ταύρος
Ταυράκια μου, όπως φαίνεται ο Άρης από τον Σκορπιό, έχει ήδη βγάλει κόκκινο πανί, σας έχει μονίμως φουντωμένους, βράζει το αίμα σας, είστε σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Κάθε μέρα και πιο πολύ και όλως τυχαίως είναι ένα διάστημα που ασχολείστε με μπόλικες δραστηριότητες, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές και χρόνος δεν υπάρχει. Ούτε πισωγυρίσματα φυσικά! Ανεξάρτητα του τι σας συμβαίνει, θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφό σας, στους συνεργάτες σας, στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, γιατί όσο ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό, θα γίνει τρελό ξεκαθάρισμα ή μια φοβερή συνέχεια! Το νου σας, γιατί σχέσεις που ήδη κρέμονται από μια κλωστή, δεν έχουν και τόσο μέλλον και θα φταίτε εσείς.. πιο πολύ. Από την άλλη όμως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια προσπάθεια ακόμα, μπας και τη σώσετε. Το ζητούμενο είναι η καρδιά σας τι αληθινά θέλει; Μοναξιά ή συντροφικότητα;

Δίδυμος
Φροντίστε να τρώτε όλο το φαγητό σας και να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες, γιατί ο Άρης από τον Σκορπιό, έχει σκοπό να σας ξετινάξει, από άποψη ενέργειας. Οι φιλοδοξίες σας σε πρώτο πλάνο, η καριέρα σας, μια καλύτερη εργασία, είναι τα θέματα που σας απασχολούν και μόνο. Όπως φαίνεται το σύμπαν σας δίνει ή θα σας δώσει την ευκαιρία, να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και εσείς θα χρειαστεί να τρέξετε και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε πολλά επίπεδα. Όλα ένα πάρε – δώσε είναι στη ζωή αυτή, κάτι προσφέρεις και κάτι λαμβάνεις και ας μην είναι άμεσο αυτό χρονικά. Ο Νοέμβρης μπαίνει πολύ φορτσάτος, οι ρυθμοί γρήγοροι και πιεστικοί. Ανεξάρτητα όμως από την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων, καλό είναι να δίνετε σημασία στην υγεία σας. Το σώμα σας πολλά φορές θα σας φωνάξει, να το υπακούσετε, να το αγαπήσετε, θα το θεραπεύσετε. Ο Άρης από τον Σκορπιό, σας βοηθά σε θέματα εργασίας. Εσείς απλά θα πρέπει να τρέξετε. Σοβαρά να ασχοληθείτε!

Καρκίνος 
Ανήκετε στους τυχερούς της παρέας με τον Άρη στον Σκορπιό! Πολύ δυνατές οι μέρες αυτές, σε επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο! Σας έχει ξυπνήσει για τα καλά ο Άρης ο Θεός του πολέμου, οπότε τις μέρες αυτές κάτι «σπρώχνετε» με το συμπάθιο, βγάζετε φράγκα και κλείνετε μπόλικες τρύπες. Ακόμα και στη δουλειά σας, γίνεστε πρωταγωνιστές, μιας που οι κινήσεις που κάνετε αποδίδουν ίσως και με το παραπάνω! Δε λέτε σε κανέναν τίποτα, τέτοια θέματα αφορούν τη δική σας τη χαρά και μόνο! Φουλ ερωτικές ημέρες, κυρίως οι μέρες του Νοέμβρη, μιας που αποζητάτε έντονα την αγάπη, τον έρωτα, το πάθος. Και εδώ ξεκινούν τα βάσανα, γιατί ο τρόπος σας είναι παράξενος και όποιος υποκύψει στα νάζια σας, θα περάσει ζάχαρη. Όποιος σας αντισταθεί, θα κακοπεράσει, μόνο και μόνο από την γκρίνια σας. Ο Άρης βέβαια, το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να ερωτευτείτε, να σας έρθει μπαμ και κάτω, έτσι για να θυμηθείτε και την άλλη πλευρά της ζωής.. Κόβετε την καλημέρα σε κάποιον.. 

Λέων
Χρυσά μου, ζόρικες οι μέρες του φθινοπώρου, μιας που ο Άρης από τον Σκορπιό, ξεσκεπάζει τα πάντα όλα, γίνεται ένας χαμούλης θα έλεγα, άλλο ένα Λιονταρίσιο δράμα στα προσεχές. Δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, είστε απόλυτοι, σκληροί στα λόγια σας, παραφέρεστε κυρίως σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Ενώ ζητάτε την αγάπη και το θαυμασμό, μέσα από την επιθετικότητα και τη γκρίνια, τα αποτελέσματα θα είναι εντελώς άλλα. Ανήκετε σε εκείνους που αν δεν προσέξετε, τα λόγια και τις πράξεις σας, ίσως να χωρίσετε στα ξαφνικά και να έρθει τούμπα η ζωή σας σε δευτερόλεπτα! Με όλο τον κόσμο τσακώνεστε, να εκεί γύρω στις 28/10! Είναι πικάντικο το αστρολογικό, σας πιάνει από παντού, συνεπώς στο χέρι σας είναι να ξεπεράσετε και να προσπεράσετε τις κακές μέρες του Οκτώβρη και του Νοέμβρη. Το δίκιο σας θα το βρείτε μέσα από νορμάλ συζητήσεις. Όμως το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο, δείχνει τις βαλίτσες και ένα exit! Ναι…;;;;;

Παρθένος
Με τον Άρη στον Σκορπιό, μεταμορφώνεστε σε superman ή catwoman! Επιλέγω χαρακτήρες πολύ γνωστούς, για να πιάσετε το νόημα. Υπερήρωες λοιπόν του κινηματογράφου και της ζωής! Τρέχετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, όμως και τις υποθέσεις των άλλων. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε, όπου χρειάζεται, να δώσετε κατευθύνσεις, να στηριχτούν στις πλάτες σας, ναι θα νιώσετε πολύ ωραία. Το καλό σενάριο. Το καλό είναι πως ο Άρης σας φουντώνει με διάφορα συναισθήματα, «σκοτεινά και φωτεινά», πατάει το κουμπί και εσείς από εκεί που ήσασταν κρυφό βιβλίο, όλα στη φόρα, έξω από τα δόντια, η εκφραστικότητά σας, έχει τον ασυμμάζευτο! Συνεπώς αρκετοί εκεί έξω, μαθαίνουν ακριβώς το πώς νιώθετε, το πώς τους βλέπετε, πού τους έχετε. Καθόλου ευχάριστο αυτό, κάποιοι θα «πονέσουν», κάποιοι θα αντιδράσουν, μήπως θα γυρίσουμε και τον Εξολοθρευτή; 😅 Το νου σας τις μέρες του Νοέμβρη, ένα ερωτικό καβγαδάκι, φέρνει το αντίο..;

Ζυγός
Και που λέτε πήρατε φόρα με αφορμή τα γενέθλιά σας, δωράκια από εδώ και από εκεί, θέλετε και άλλα, πολλά περισσότερα, παράλογοι ως συνήθως. Ο Άρης από τον Σκορπιό είναι αυτός που σας δημιουργεί επιθυμίες μεγάλες και τρανές, τύπου να φτιάξετε το σπίτι σας (τζακούζι, πισίνα, mini bar) 😅, να αγοράσετε ένα καλύτερο αμάξι, να αναβαθμιστείτε μέσα από την πολυτέλεια! Αυτό ήταν, το χάνουμε το κορμί! Από τη μια κάνετε ταμείο και βάζετε μια τάξη και από την άλλη τινάζετε την μπάνκα στον αέρα, πολλά τα όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Αρκετοί Ζυγοί, γυρεύετε για μια δεύτερη δουλειά, κάτι για το εξτραδάκι, γιατί άλλο τρόπος δεν υπάρχει. Προφανώς το καλό το διαβολάκι τσακώνεται με το κακό το διαβολάκι και μια νικάει το ένα και μια το άλλο. Ο Άρης του Νοέμβρη, είναι λίγο πιο σκληρός, δείχνει την αλήθεια, το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Ένα χέρι βοηθείας σας ξελασπώνει μαγικά.. Καλή περίοδος για να διεκδικήσετε μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα. Money.. 

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε, κάπως έτσι μεταφράζεται ο Άρης στο ζώδιό σας. Μέρες τώρα νιώθετε μια απίστευτη υπερένταση, η οποία σας δίνει δύναμη και δημιουργικότητα. Καιρός να πατήσετε πόδι και να κοιτάξετε την πάρτη σας και το συμφέρον σας. Ότι έγινε – έγινε, πάει πέρασε, πρέπει να κοιτάξετε το από εδώ και πέρα, το μέλλον σας, τις δικές σας τις επιθυμίες. Μια κουβέντα είναι όλα, θα κάνετε αρκετές τον καιρό αυτό, τα λέτε χύμα στο κύμα, στάζετε το φαρμάκι σας όπως και να έχει. Επεισοδιακό το φινάλε του Οκτώβρη, αναστατώνετε πολύ κόσμο, οι επαγγελματικές σας αποφάσεις, αρέσουν και δεν αρέσουν. Μια ύπαρξη ίσως βρεθεί, που θα σας ηρεμήσει, ίσως και να σας αποσυντονίσει, δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο στη ζωή αυτή. Ο Άρης προσκαλεί τον Ερμή, τον Ήλιο στο ζώδιό σας, ξεδιπλώνετε όλα σας τα ταλέντα, κυρίως τις μέρες του Νοέμβρη. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Μη τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Λάου-λάου.. 

Τοξότης
Ο Άρης από τον Σκορπιό, είναι σαν ένα μαύρο σύννεφο, που βρίσκεται μόνιμα μέσα στο μυαλό και τη ψυχή σας. Τα βλέπετε δηλαδή όλα μαύρα και άραχνα, ενώ ίσως και να μην είναι και τόσο.. Γνωρίζετε πολύ καλά το τι αλλαγές πρέπει να γίνουν, προκειμένου να είστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με τη ζωή σας. Γνωρίζετε επίσης, το ποιοι είναι δίπλα σας, επειδή σας αγαπούν και σας θαυμάζουν και φυσικά το ποιοι είναι οι χαραμοφάηδες, που θέλουν συνέχεια να τρώνε από το πιάτο σας, δίχως να σας προσφέρουν ένα ποτήρι νερό. Ο Άρης σας βοηθά να δείτε ξεκάθαρα αλήθειες που πονούν και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Κοντοζυγώνει η ώρα που θα προβείτε σε πράξεις και μάλιστα δραστικές. Ο Άρης του Νοέμβρη, σκοτεινιάζει ακόμα πιο πολύ το τοπίο, το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, παρασύρεστε και δεν κάνει! Ένα πρόσωπο, ένας έρωτας που έχει αφήσει τα σημάδια του, θέλει μια δεύτερη ευκαιρία. Και θα τη δώσετε! In love for ever..

Αιγόκερως
Καλά είστε οι super τυχεροί των ημερών, ο Άρης από τον Σκορπιό σας «μαγεύει» ένα πράγμα, λατρεύετε να δίνετε μάχες και να είστε ο αρχηγός και ο νικητής φυσικά! Το σύμπαν ενώ «φλέγεται» τις μέρες του Οκτώβρη και του Νοέμβρη, εσάς σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας, να σας θαυμάσουν και να σας λατρέψουν! Αυτά είναι!!! Υπερβολικοί όπως πάντα, καλό είναι να πατάτε και κανά φρένο πού και πού, γιατί δεν μπορούν όλοι να αντέξουν τα λόγια σας και τη συμπεριφορά σας. Λεφτά σας δίνουν, σας στηρίζουν, σας βοηθούν, αποκτάτε φανερούς συμμάχους, διώχνετε μακριά τους εχθρούς, τίποτα και κανείς δε θα καταφέρει να τα βάλει μαζί σας. Ναι μεν έχει σκληρή δουλειά, τίποτα δε χαρίζεται έτσι, όμως υπάρχει συμπαντική ανταμοιβή. Ένας έρωτας, μεγάλος και τρανός, είναι το super δώρο. Ένας έρωτας κομήτης, μόνο για εσάς, γιατί πέρα από τις business.. υπάρχει και το pleasure! Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 13/11 σημαίνει μια νέα, ερωτική αρχή.. 😯! 

Υδροχόος
Κάπως άσπρο – μαύρο είναι το τοπίο με τον Άρη από τον Σκορπιό. Πολύ δυνατές οι μέρες του Οκτώβρη, καιρός να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας, καιρός να βγείτε από το καβούκι σας, καιρός να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Ο Άρης σας ανάβει φωτιές, ο χρόνος είναι χρήμα και πολύτιμος επίσης, άλλωστε στη βράση κολλάει το σίδερο, αν υπάρχει φως, οι επιθυμίες σας επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν. Εσείς που γυρεύετε για ένα χορηγό, θα τον βρείτε, μήπως να φροντίσετε μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη να δώσετε τα χέρια, να πέσει και το χρήμα, γιατί ο Νοέμβρης μπαίνει λίγο στραβά; Φροντίστε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας θαυμάζουν, που σας στηρίζουν, που θέλουν να ζήσουν το ίδιο όνειρο με εσάς. Έτσι θα αποφύγετε και τα χειρότερα. Τον τελευταίο λόγο εσείς πάντοτε τον έχετε, αλλά αφήστε και κανέναν άλλον να κάνει το κομμάτι του. Ο σκοπός είναι το έργο να προχωρήσει σε σημείο που επιστροφή δεν υπάρχει! 

Ιχθύες
Ψαράκια μου, τι λέει; Επιστροφή στα θρανία; Σημειώσεις κρατάτε, ή γίνεται αυτόματα η καταγραφή στον εγκέφαλό σας; Ε λοιπόν, ο Άρης από τον Σκορπιό, σας έχει βάλει σε μια διαδικασία, να μάθετε πέντε γράμματα παραπάνω, προκειμένου να γίνετε καλύτεροι στη δουλειά σας και να μπορέσετε να διεκδικήσετε περισσότερα χρήματα. Κάποιοι ίσως και να αλλάξετε αντικείμενο, ή να γυρέψετε μια καλύτερη εργασία, όπως και να έχει αναβαθμίζεστε και νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Βέβαια, δε χρειάζεται να καβαλήσετε καλάμι, ούτε να πιστέψετε σε υποσχέσεις, που δεν έχουν κάποια βάση. Το μονοπάτι είναι ένα και θα το διαβείτε, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που υπάρχουν. Ερωτικοί πειρασμοί υπάρχουν τριγύρω, αλλά προτιμάτε την ανεξαρτησία σας, ο χρόνος σας ανήκει και δεν περισσεύει για κανέναν. Τέρμα εγωιστικό, άκρως απολαυστικό. Ο Νοέμβρης αν και σκληρός πάνω σε θέματα αποφάσεων, σας ξελασπώνει γιατί όπως έγραψα ξανά, στα δύσκολα, βλέπετε όνειρα σημαδιακά! Don’t give up! Πιστέψτε στον εαυτό σας! 

magicfariel

Φωτογραφία από Márta Valentínyi από το Pixabay