Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ζώδια: Ο Ερμής από τον Σκορπιό, βάστα φάκελο, σε χρώμα μαύρο! by MagicF’Ariel..

22/10 – 10/11/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όλα έχουν άρωμα Σκορπιού όπως φαίνεται και μιας που έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο ζώδιο αυτό, στρώθηκα να γράψω, έτσι για να έχουμε μια ιδέα του τι μπορεί να συμβεί, όχι τίποτα άλλο, να προλάβουμε το κακό, λέμε τώρα.. 

Ο Ερμής στο Σκορπιό! Εννοείται πως οι φάκελοι που έχει ετοιμάσει έχουν χρώμα μαύρο. Το αγαπημένο του Σκορπιού. Το τι κρύβουν όμως μέσα είναι ένα μυστήριο, μια έκπληξη μεγάλη, για τον καθένα από εμάς. Τα μαντάτα πέφτουν σα βροχή, σαν κομήτες καλύτερα το διάστημα αυτό, φέρνουν μια αναστάτωση, μια ταραχή, γιατί στο κόλπο είναι και ο Άρης που βρίσκεται στο ίδιο το ζώδιο. 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, στα κόκκινα, το τι θα ξεστομίσουν τις μέρες αυτές, δε λέγεται! Ο Δίας φροντίζει κάθε συζήτηση να είναι βουτηγμένη στην υπερβολή, οπότε αρκετοί εκεί έξω θα ενοχληθούν, θα κακιώσουν, θα παρεξηγηθούν, γιατί ποτέ κανείς δεν είναι έτοιμος, για τόσες πολλές και μαζεμένες, αλήθειες μεγάλες! Ο Ουρανός κάνει απρόβλεπτο τον Ερμή, οπότε τα λόγια μας, η συμπεριφορά μας, όλη μας η στάση, τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, μόνο καλό μήνα δε θα λένε, ούτε θα δείχνουν!

Για όλα υπάρχει ένας λόγος, οπότε θεωρώ πως για ακόμη μια φορά θα πέσουν οι μάσκες και θα φανούν τα αληθινά τα πρόσωπα των ανθρώπων. Στα δύσκολα φαίνονται οι αληθινοί οι φίλοι, οι πιστοί οι συνεργάτες, οι αληθινές αγάπες μεταξύ ερωτικών συντρόφων. Πάντα υπάρχουν παράπονα, ουδείς τέλειος ή αλάνθαστος, όμως το θέμα είναι το τι κάνουμε για αυτό; Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι; Να βελτιωθούμε; Όχι να συμβιβαστούμε, αλλά να φτάσουμε σε ένα ανώτερο επίπεδο από ότι είμαστε.. Υπάρχει πιο ωραίο από αυτό; Τι σας γράφω, βραδιάτικο;;; 

Το θέατρο του παραλόγου. Κάποιοι θα γίνουμε θεατές και κάποιοι πρωταγωνιστές. Πάντα υπάρχει ένας κακός χαρακτήρας, σε τούτη τη φάση θα είναι περισσότεροι.. καλοί χαρακτήρες είμαστε όλοι, μέχρι κάποιος να περάσει την κόκκινη γραμμή.. τα όρια, ορατά και μη! Μας εύχομαι καλή επιτυχία.. η Ταυρίνα.. 😅.. Το σύμπαν είναι Σκορπιός και Ταύρος, Ταύρος και Σκορπιός για πολλές ημέρες.. Κυρίως από τις 28/10 μέχρι και τις 04/11/23, μιλάμε αυτή είναι η επιρροή. Να αφήσουμε τη φαντασία μας να καλπάσει; Πόσο πάθος υπάρχει μεταξύ ενός Ταύρου και ενός Σκορπιού; Ακαταμάχητη η έλξη! Κυριεύει ο ένας την αύρα του άλλου.. μόνο με μια ματιά. Υπάρχει θέμα εδώ πέρα.. χαχα! Το πείσμα ανεπανάληπτο! Τόση χημεία, τι να πω.. ειλικρινά μου αρέσουν πολύ οι Σκορπιοί.. Το καταλάβατε εεε;;;

Ο Άρης, ο Ερμής, ο Ήλιος, στον Σκορπιό, ο Ουρανός, ο Δίας, ανάδρομοι και οι δυο στον Ταύρο, με μια Πανσέληνο στον Ταύρο, τι να εξηγήσω εδώ πέρα; Μπερδεύονται μεταξύ τους, έχουν αλισβερίσια, κάτι ετοιμάζουν.. Και είναι έκπληξη! Οι φάκελοι κατάμαυροι, πέφτουν σαν κομήτες, φροντίζει ο Ερμής από τον Σκορπιό για αυτό. Έχει αποστολή και δεν σκοπεύει να αποτύχει! Οι Σκορπιοί ποτέ δε χάνουν.. 

φιλάκια..


Κριός
Όχι και τόσο ευχάριστα τα μαντάτα του Ερμή, ο φάκελος αντί να έχει λεφτά μέσα, ίσως να είναι και άδειος! Ίσως και να έχει κάποια ψίχουλα, είναι το τσεκάρισμα του σύμπαντος, τύπου σπατάλες ή οικονομία; Σαν καλά παιδιά, τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, τακτοποιείτε τις οφειλές σας, μπας και ξελαφρύνετε από το άγχος. Το νου σας, γιατί μπορεί να εμφανιστεί κάποιος που να θελήσει να σας ξελογιάσει με υποσχέσεις που αφορούν την καριέρα σας! Ο φάκελος του Ερμή, έχει χρώμα μαύρο. Δε φαίνεται καθαρά το μήνυμα. Μήπως να μην ανοίξετε καν το φάκελο; Μήπως να τον αφήσετε για αργότερα;

Ταύρος
Όπως φαίνεται το φινάλε του Οκτώβρη πρόκειται να είναι εντυπωσιακό, τύπου να ξεδιπλώσετε το Ταυρίσιο σας το ταπεραμέντο, να κάνετε έναν κακό χαμό! Και ενώ το πανί είναι κόκκινο, εμφανίζεται ο φάκελος του Ερμή, που έχει άρωμα Σκορπίσιο, θα μπορούσε να κρύβει μέσα λόγια από έναν έρωτα, παθιασμένο, σαγηνευτικό, εντελώς παραμυθένιο. Από την άλλη όμως, ίσως και να κρύβει και ένα διαζύγιο, αναλόγως την περίπτωση! Ο Άρης και ο Ερμής, στο ζώδιο του Σκορπιού, σας πιέζουν, να πείτε την αλήθεια, τα παράπονά σας, το πού βρίσκεστε συναισθηματικά, ιδεολογικά, πνευματικά.

Δίδυμος
Κάπως γκρινιάρηδες και πολύ καχύποπτους σας κάνει ο Ερμής από τον Σκορπιό! Θέλετε, δε θέλετε εμφανίζεστε εκεί που δεν πρέπει, ώρες που δε θα έπρεπε, βρίσκεστε στο επίκεντρο του κουτσομπολιού και του παρασκηνίου. Ίσως και εσείς οι ίδιοι να το προκαλείτε, αυθόρμητα φυσικά, αλλά να πως μπλέκετε μετά σε ιστορίες για αγρίους. Οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη είναι ιδανικές για να συμμαζέψετε το μπάχαλο, ή να αποτραβηχτείτε εντελώς από αυτό, γιατί να αφήσετε το μαύρο φάκελο στην άκρη, να δείξετε εμπιστοσύνη. Μέρες που πρέπει να δείχνετε αφοσιωμένοι, ήρεμοι και θετικοί.. Don’t speak..

Καρκίνος 
Σας ξεσηκώνει ο Ερμής, ο φάκελος έρχεται, ίσως σε κόκκινο χρώμα, του Άρη φυσικά και κρύβει ένα αεροπορικό εισιτήριο, μια πρόσκληση για κάπου μακριά;; Επιλέγετε να κάνετε κάτι μονάχοι σας, δίχως να υπολογίσετε το ξενοδόχο, συνεπώς τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, παίζει και να θυμηθείτε ότι συνέβη πριν πολλά χρόνια, τύπου σειρά σας να περάσετε ωραία! Οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη, είναι ιδανικές για να γίνετε γατούλες, να νιαουρίσετε, για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Ο Ερμής κάνει το λόγο σας απόλυτο, δείχνετε αποφασισμένοι για όλα, λέτε ναι στο διαφορετικό!

Λέων
Πω πω φάκελο που βαστά ο Ερμής για εσάς..!!! Τι σημασία έχει το χρώμα, θα τον ανοίξετε και θα βρείτε μέσα ραβασάκια ετών! Έχετε αφήσει πολλά στη μέση, κάποια θα σας θυμίσουν όμορφες εποχές και κάποια όχι και τόσο. Το ζητούμενο είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να οργανωθείτε για το χειμώνα, να φτιάξετε και τίποτα χαλασμένο, οι τελείες προσμένουν με αγωνία, να μπουν κάπου, κεφάλαιο έκλεισε. Για όλα φταίνε οι άλλοι, ο Ερμής σας βάζει να το λέτε αυτό, στο κάθε τι! Τέλος του Οκτώβρη γίνεστε εξοργιστικοί και παράλογοι. Εντάσεις και στη δουλειά, ο Νοέμβρης μπαίνει με φόρα και θυμό!

Παρθένος
Κακό σπυρί ο Ερμής από τον Σκορπιό, βαστά κιόλας έναν φάκελο που κρύβει μέσα ένα μυστικό, αλλά για να τον ανοίξετε θα πρέπει πρώτα να κάνετε τον ντεντέκτιβ! Κάποια ψυχή τη στριμώχνετε στον τοίχο, ειδικά στα τέλη του Οκτώβρη, βρίσκετε την ευκαιρία, να γίνετε πολύ κακοί και να απαιτήσετε εξηγήσεις κάθε τύπου. Θα πέσουν όλα στο τραπέζι, αλλιώς κομμένη ακόμα και η καλημέρα! Ο Νοέμβρης σας βρίσκει με μια άλλη διάθεση, ο Ερμής σας θέλει με ύφος και υψηλούς στόχους. Ξεσπάτε και ξεπερνάτε ανθρώπους και καταστάσεις, προέχουν τα όνειρά σας και οι δικές σας οι επιθυμίες!

Ζυγός 
Κάτι σας έχουν τάξει εσάς και το θέλετε απεγνωσμένα γιατί θα σας ξελασπώσει! Λεφτά; Οικοπεδάκι; Το σπίτι στο χωριό; Περιμένετε κάποια απόφαση που θα σας λυτρώσει από τα κακά του παρελθόντος; Ο Ερμής βαστά τον φάκελο, σας τον προσφέρει και παθαίνετε σοκ! Κάποιος μπαίνει σφήνα στα σχέδιά σας, κάποιος θέτει όρους, πάντως δε θα τους αφήσετε να περάσουν ζάχαρη τις μέρες αυτές. Επεισοδιακό το φινάλε του Οκτώβρη, ή θα γίνει το δικό σας, ή θα γίνει μόνο το δικό σας! Οι μέρες του Νοέμβρη είναι επικοινωνιακά σκοτεινές, όμως κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις! Ψυχραιμία.. 

Σκορπιός
«Φωτιά στα Σαββατόβραδα».. να που θα ξανά γυρίσουν, γιατί ο Ερμής σας δίνει φάκελο κατάμαυρο, με μήνυμα ένα όνομα! Ερωτικές επιστροφές ευνοούν ο Άρης και ο Ερμής από το ζώδιό σας. Και ξάφνου διαπιστώνετε πως ίσως και να έχετε βρει την αληθινή αγάπη και την έχετε παραμερίσει και αγνοήσει εδώ και πολλά χρόνια. Θα γυρέψετε για επιβεβαίωση; Μια αγκαλιά; Ένα φιλί; Μεγάλη η έκπληξη τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη. Πολλά τα σημάδια του σύμπαντος, ο Ερμής έχει μπόλικα ραβασάκια για εσάς, κάθε μέρα του Νοέμβρη και διαφορετική. Μοιραίες συναντήσεις, ξαφνικά τηλεφωνήματα..!? 

Τοξότης
Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, διαλέξτε και πάρτε, πάντως ο Ερμής από τον Σκορπιό, έχει σκοπό να μαρτυρήσει τις μπαγαποντιές του Άρη, συνεπώς έχετε να μάθετε πράγματα και θάματα για ανθρώπους που θεωρείτε φίλους. Επαγγελματικά τα βάσανά σας, ο φάκελος που σας δίνει ο Ερμής, έχει μέσα δράκους, βγαίνετε από τα ρούχα σας, παραφέρεστε σε αρκετές περιπτώσεις, ζόρικο το φινάλε του Οκτώβρη. Το νου σας, γιατί οι υπερβολικές αντιδράσεις σας, γυρίζουν μπούμερανγκ και φαίνεστε εσείς οι κακοί. Ο Ερμής τις μέρες του Νοέμβρη, παίζει με το μυαλό σας, παντρεύει την αλήθεια με το ψέμα!

Αιγόκερως
Και που λέτε, ο Ερμής από τον Σκορπιό, βαστά μεν φάκελο γκριζωπό, που κρύβει μέσα τον μπαλαντέρ της τράπουλας. Για να τον κολλήσετε όπου σας αρέσει, για να τρέξετε τις υποθέσεις σας, άμεσα και να είναι άκρως αποτελεσματικές! Ο τολμών νικά και ο Ερμής σας λέει εύγε! Ανεξάρτητα από τον ενθουσιασμό που νιώθετε, τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, καλό είναι να γίνετε αόρατοι, να μην ακούγετε καν η φωνούλα σας! Μακριά από πηγαδάκια, προτιμήστε την ησυχία σας και τη μοναξιά σας. Πολλά παράξενα θα συμβούν μπροστά στα μάτια σας, εσείς όμως βράχος! Ο Ερμής του Νοέμβρη, βοηθά να δείξετε τις υπέροχες ηγετικές ικανότητές σας.. 

Υδροχόος
Ένα ξέσπασμα θα το κάνετε και θα ταράξετε πολύ κόσμο, μιας που ο Ερμής σας προσφέρει ένα φάκελο που κρύβει πολύ φαρμάκι μέσα! Ενώ είστε λίγο πριν ανακοινώσετε το έργο σας, θα δείτε συμπεριφορές που δε θα σας αρέσουν και τόσο. Έχετε κοπιάσει πολύ, για να σας χαλάσουν το όνειρο οι τρίτοι.. που συνήθως έρχονται και παρέρχονται! Σκοτεινιάζει το τοπίο σας, τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, γυαλίζει το ματάκι σας και ξεφεύγετε εντελώς! Όσο ο Ερμής είναι στον Σκορπιό, θα τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Πολλά αυτά που θα ειπωθούν, ακόμα και τις μέρες του Νοέμβρη. Ψυχραιμία!

Ιχθύες
Από τους υπερβολικά τυχερούς της παρέας, ο Ερμής από τον Σκορπιό, έχει ένα φάκελο για εσάς, γεμάτο από μαντάτα, ιδέες, αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον σας και τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Είστε οι αισιόδοξοι της παρέας, η φαντασία σας καλπάζει και δεν το βάζετε κάτω με τίποτα! Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, είστε κάπως απόλυτοι, δε σας αλλάζουν γνώμη, κάποια κορμιά θα πέσουν και κάποια θα αναστηθούν. Ο Ερμής τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, εμφανίζει ευκαιρίες, επαγγελματικές που σας ενθουσιάζουν και σας ξεσηκώνουν για κάτι το διαφορετικό. Υπάρχει μέλλον!

magicfariel

Φωτογραφία από Matthias Lipinski από το Pixabay